Home » , » Ωραίες ιστορίες, νέα ήθη …

Ωραίες ιστορίες, νέα ήθη …

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 31 Μαΐου 2015 | 7:19 μ.μ.

Η κ. Δήμητρα Χαλκιά είχε διοριστεί αντιπρόεδρος σε δημόσιο οργανισμό με το γνωστό 5-3-1. Ηταν από τα 30στελέχη της ΔΗΜΑΡ που επέλεξαν να μην αφήσουν την θέση τους όταν ο Φ. Κουβέλης απέσυρε την στήριξη του στην συγκυβέρνηση.

Ο σύζυγος της Στέφανος Μπαγεώργιος στο μεταξύ αποχώρησε από τη ΔΗΜΑΡ και ίδρυσε την Αριστερή Προοπτική μαζί με τον Ανδρέα Νεφελούδη. Η κ. Χαλκιά, προσφάτως, διορίστηκε στη θέση της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Πόρων του υπουργείου Εργασίας. Θυμίζω ότι γενικός γραμματέας στο ίδιο υπουργείο έχει διοριστεί ο Α. Νεφελούδης.

Ωραίες ιστορίες, νέα ήθη …

Πηγή Αηδόνης – «Δρόμος της Αριστεράς».

Εδώ να συμπληρώσουμε ότι η εφημερίδα "Δρόμος της Αριστεράς" εκφράζει τις απόψεις της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ, Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας. Η συγκεκριμένη οργάνωση μέχρι πρόσφατα ήταν στενός σύμμαχος της ηγετικής ομάδας του κόμματος της Κουμουνδούρου. Εδώ και λίγο καιρό έχει διαφοροποιηθεί. Τα μέλη της δεν ψήφισαν το σχέδιο απόφασης στην πρόσφατη Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είναι ζητούμενo η στάση που θα κρατήσουν σε ενδεχόμενη ψήφιση στην βουλή της συμφωνίας Ελλάδας -δανειστών οι 5 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσκεινται σ' αυτή την συλλογικότητα.
Την διαφοροποίηση της ΚΟΕ από τις επιλογές τις ηγετικής ομάδας της Κουμουνδούρου την διαπιστώνουμε ολοκάθαρα διαβάζοντας αυτό το κείμενο απ' την εφημερίδα που αναφέραμε.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

31 Μαΐου 2015 στις 11:36 μ.μ.

Η σοσιαλδημοκρατια ειναι επικίνδυνη γιατι ειναι Λερναία Υδρα στον κόρφο της εργατικης ταξης.
Στρατηγικός στόχος της σοςιαλδημοκρατιας ειναι η ιδεολογική εξουδετέρωση της εργατικης ταξης.

Ενα απο τα κεφάλια της σοσιαλδημοκρατικής Λερναίας Υδρας αυτη τη στιγμή στην Ελλαδα, ειναι και αυτό της ΚΟΕ.

Τα ελαφριά πηδηματάκια τωρα ειναι απλώς η αρχή της νέας μετάλλαξης που ειχαν έτοιμη απο καιρό τα επιτελεία της πλουτοκρατιας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger