Home » , » Καταπέλτης η Ρ. Μακρή ενάντια στον διορισμό Ταγματάρχη στην ΕΡΤ (Βίντεο)

Καταπέλτης η Ρ. Μακρή ενάντια στον διορισμό Ταγματάρχη στην ΕΡΤ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 | 5:58 μ.μ.

Θα μας τρελάνει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στην προσπάθεια του να επιβάλει στην ΕΡΤ σαν διευθύνοντα σύμβουλο τον Λάμπη Ταγματάρχη. Δεν αρκέστηκε στην μεθόδευση να αντικατασταθεί από την  Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας  που εξετάζει τους προτεινόμενους για την διοίκηση της ΕΡΤ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος –ήταν γνωστή η αντίρρηση του για τον διορισμό του Λ. Ταγματάρχη- από τον Σωκράτη Φάμελο, υποτιμάει και κατάφορα την νοημοσύνη όσων τουλάχιστον παρακολουθήσαμε από το κανάλι της βουλής την σχετική συνεδρίαση.

Είναι δυνατόν ο Ν. Παππάς να επικαλείται την δύσκολη οικονομική συγκυρία για να αιτιολογήσει την επιλογή Ταγματάρχη ισχυριζόμενος ότι στην προηγούμενη θητεία του στην ΕΡΤ ο προς διορισμό διευθύνων σύμβουλος είχε πετύχει πλεόνασμα;

H Ραχήλ Μακρή στην τοποθέτησή της ήταν καταπέλτης για το αντίθετο. Η συγκεκριμένη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει πτυχίο στην διοίκηση επιχειρήσεων, έχει εργαστεί στην ελεύθερη αγορά  και με στοιχεία ισολογισμών της ΕΡΤ που παρουσίασε απέδειξε ότι ο Λ. Ταγματάρχης απέτυχε παταγωδώς στο παρελθόν που ήταν στο «τιμόνι» της ΕΡΤ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν δούλευε σε ιδιωτική εταιρεία οι αρνητικές επιδόσεις του θα συνιστούσαν λόγο απόλυσης.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
26 Μαΐου 2015 στις 12:15 π.μ.

Πλακα-πλακα....μια πληξη,που μας δημουργουν ολοι τους!! Και οι ...ταγματαρχες,μα...και τα καρακολια!!

Ανώνυμος
26 Μαΐου 2015 στις 12:41 π.μ.

Ανακατεύτηκε το στομάχι μου από το λιβανισμα στην κολλητή του μπαλτακου (μετά τα αποκαλυπτηρια...) - παρηγορητρα του ναζί μπούκουρα - πιστό σκυλάκι της γονου της δυναστείας κωνσταντοπουλου.

(σε - υποβαθμισμενο από το αστικό κράτος - ελληνικό ΤΕΙ έχει σπουδάσει... Και διορίστηκε από το βύσμα της επί ΠΑΣΟΚ σε ασφαλιστικό ταμείο. Δηλ. Ξέρει από διοίκηση επιχειρήσεων όσα ξέρω εγώ από βελονάκι...)

ΥΓ: Ελπίζω να έχετε υπόψη ότι η επιτροπή είναι γνωμοδοτικη και δεν έχει καμία αρμοδιότητα για το διορισμό ταγματάρχη... Κοινώς τα σοου της ραφαελλα καρά ωχριουν μπροστά στα σόου που στήνει η πρόεδρος της βολής....

Ανώνυμος
26 Μαΐου 2015 στις 4:01 π.μ.

H επιλογή των προσώπων σε θέσεις "κλειδιά" δείχνει σε μεγάλο βαθμό την επιλογή της ακολουθούμενης πολιτικής. Διότι τα πρόσωπα είναι αυτά που πιστεύουν σε συγκεκριμένες πολιτικές και βάσει αυτών παίρνουν αποφάσεις. Κι ενώ αυτό δεν έχει σχεδόν καμία σημασία όταν πρόκειται για τις περισσότερες θέσεις εργαζομένων (δημοσίων υπαλλήλων πχ) όταν πρόκειται για ελάχιστες αλλά πολύ σημαντικές θέσεις που δίνουν γενικότερες κατευθύνσεις, τα πιστεύω τους είναι ένας παράγοντας που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη.
Φανταστείτε πχ τι έχει να γίνει αν μπει σε μια αριστερή κυβέρνηση ο Άδωνης, ή κάποιος της Χρυσής Αυγής αρμόδιος για τη μετανάστευση! Σαν να μπει δάσκαλος κάποιος παιδεραστής. Αλίμονο στα παιδιά. Γι αυτό είπα πως είναι αδύνατον ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αντιμνημονιακή πολιτική βλέποντας το μνημονιακό Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όπως επίσης είναι αδύνατον να πετύχει κάτι ουσιαστικό, κάτι διαφορετικό, χρησιμοποιώντας στις ίδιες θέσεις, τα ίδια πρόσωπα που είχε κι η ΝΔ.
Το θέμα της δημόσιας τηλεόρασης δεν είναι αν ο Ταγματάρχης ή κάποιος άλλος είπε μια φράση στο παρελθόν. Αλλά αν έκανε ουσιαστικό έργο. Αν πέτυχε. Προφανώς όχι. Λυπηρό μεν αλλά πραγματικότητα. Πως λοιπόν ένας άνθρωπος με μια αποτυχία στην πλάτη του, αφού η ΕΡΤ έκλεισε, θα υπηρετήσει πάλι στο ίδιο πόστο; Μέλι έχει;
Θα μου πείτε δεν φταίει μόνο αυτός. Σωστό. Ποιά πολιτική όμως υπερασπίστηκε, ακολούθησε κι εφάρμοσε κατά γράμμα; Αν ήταν αντίθετος θα έφευγε, πάντως έτσι όπως τα έκανε, δεν θα τα έκανε.
Δηλαδή να καταλάβω, από όλους αυτούς τους εργαζόμενους, από όλους που αγωνίστηκαν, δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ να τον αντικαταστήσει; Η επιλογή συγκεκριμένων προσώπων σε αυτές τις θέσεις δείχνει ένα και μόνο πράγμα: Τη συνέχεια της ίδιας πολιτικής του ρουσφετιού, της υποταγής στην κυβέρνηση, της προπαγάνδας, που οδήγησε στην απαξίωση της δημόσιας τηλεόρασης και τελικά έδωσε την αφορμή στους φασίστες της προηγούμενης κυβέρνησης για το κλείσιμο της. Προς όφελος ιδιωτών που ήταν η μια από τις κύριες αιτίες του κλεισίματος. Η άλλη ήταν οι πολιτικές διώξεις και η τρομοκρατία.
Μην ξεχνάτε πως τα προβλήματα αυτά ΔΕΝ τα δημιούργησαν οι εργαζόμενοι, τα δημιούργησαν αυτοί που έδιναν εντολές και που υπηρέτησαν μια λάθος πολιτική. Δεν έχουν αυτοί ευθύνες; Δε λέω πως έχουν την κύρια ευθύνη, αλλά μυαλό δεν είχαν να σκεφτούν; Κι αν δεν έχουν μυαλό ή θέληση να πουν το σωστό, τι κάνουν τώρα και θέλουν οφίτσια;
Μήπως άλλαξαν γνώμη; Θα κάνουν άραγε κάτι άλλο; Και πάλι γιατί να μη δοκιμάσουμε κάποιους άλλους που είχαν από την αρχή σωστές απόψεις για το θέμα;
Οι εργαζόμενοι απέδειξαν πως για να λειτουργήσει ΣΩΣΤΑ μια υπηρεσία ή ένας οργανισμός ΔΕΝ χρειάζονται διευθυντές και σύμβουλοι. Μάλιστα, προς τιμή τους, αντιστάθηκαν όχι μόνο μετά το κλείσιμο, αλλά και πριν πράγμα που είχαμε χαιρετίσει σε παλαιότερα άρθρα μας.
Οι ίδιοι οι εργάτες ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τη δουλειά τους. Αν και για μένα δε χρειάζονται καν διευθυντές ή σύμβουλοι, βάλτε έναν από τους εργαζόμενους που δίδαξαν ήθος. Ευτυχώς υπάρχουν μπόλικοι καλοί υποψήφιοι. Επίσης μια κομματική τηλεόραση του ΣΥΡΙΖΑ, αν κάτι τέτοιο θέλουν μερικοί, όχι μόνο δε θα ωφελήσει το κυβερνών κόμμα αλλά θα εξοργίσει τον κόσμο.
Ελπίζω να πήραν μερικοί μαθήματα από τις γκάφες της ΝΔ. Αν όχι τότε θα αποτύχουν και αυτοί. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger