Home » , » ΚΚΕ και "Εργατικός Αγώνας"

ΚΚΕ και "Εργατικός Αγώνας"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 | 12:54 π.μ.

Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα συναντάμε στον «Ριζοσπάστη» άρθρα που κάνουν έντονη πολεμική στην συλλογικότητα «Εργατικός Αγώνας». Στο δημοσιογραφικό όργανό της Κ.Ε του ΚΚΕ συναντήσαμε πρόσφατα άρθρο του Μάκη Μαϊλη μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ απάντηση στις εκτιμήσεις του «Εργατικού Αγώνα» για την μελέτη του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ, «Το ΚΚΕ στον ιταλοελληνικό πόλεμο 1940-41», ενώ και ο ίδιος ο γ.γ του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας εξαπέλυσε επίθεση στον «Ε.Α» σε ομιλία του σε εκδήλωση του ΚΚΕ με αφορμή τα 10 χρόνια από τον θάνατο του Χαρίλαου Φλωράκη.

Αυτά είναι γεγονότα και δεν μπορεί κανείς να τα αμφισβητήσει. Από κει και πέρα όμως το να βγαίνει βδομαδιάτικο περιοδικό – «Επίκαιρα»- και να κάνει ανυπόγραφο σχόλιο το οποίο τιτλοφορεί «Ανησυχία στον Περισσό» περιγράφοντας μια κατάσταση χωρίς να την τεκμηριώνει, είναι προβληματικό, για να εκφραστούμε κομψά.

Που είδε ο συντάκτης του συγκεκριμένου σχολίου ότι «η επιρροή του "Ε Α" διαρκώς διευρύνεται»; Εμείς αυτή την συλλογικότητα δεν την έχουμε συναντήσει σε κανέναν εργατικό και κοινωνικό αγώνα και μόνο η διαδικτυακή της παρουσία φανερώνει την ύπαρξη της.
Και το ποιο βασικό: «Σημειώνουμε ότι στον Εργατικό Αγώνα συσπειρώνονται πολλά αντιφρονούντα στελέχη του Κόμματος, μεταξύ των οποίων και γνωστά ονόματα» μας πληροφορεί ο ανώνυμος συντάκτης του δημοσιεύματος.

Εδώ τώρα έχουμε δυο ενδεχόμενα. Ή ο συντάκτης του δημοσιεύματος κάνει καθαρή προβοκάτσια ενάντια στο ΚΚΕ – κάποια άτομα που γνωρίζουμε εμείς να συμμετέχουν στον «Ε.Α» είτε έχουν διαγραφεί είτε έχουν αποχωρήσει απ’ το ΚΚΕ- είτε γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις που εμείς αγνοούμε.

Υ.Γ Από ένα τηλεφωνικό ρεπορτάζ που κάναμε δεν προέκυψε στελέχη του ΚΚΕ να συμμετέχουν στον «Ε.Α»
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 23 σχόλια

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2015 στις 1:14 π.μ.

Πραγματικά πρόκειται για Προβοκάτσια του Πετρόπουλου και της παρέας του σε διατεταγμένη υπηρεσία. Προσπαθούνε πάση θυσία να επιστρεψει το ΚΚΕ στο Πρόγραμμα του 9ου Συνεδρίου του 1973 με τα Πολιτικά Μέτωπα και συμμετοχή σε κυβέρνηση. Με την απάτη οτι αυτά τα έχει πει ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ και το ΚΚΕ είναι τροτσκιστικό. Ο Ρούσης του ΝΑΡ το 2009 είχε αλλη γνώνμη όπως και η Τιτίκα Σαριγκούλη που ψήφισε ΚΚΕ Προχώρα Πετρόπουλε κάποια καλή Καρέκλα θα έχει και για εσένα ο συριζανελ

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2015 στις 1:34 π.μ.

Ψάξτε κατά Καλλιθέα, Ηλιούπολη και Πειραιά και θα βρείτε στελέχη του ΚΚΕ να έχουν στενές επαφές με τον Εργατικό Αγώνα

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2015 στις 1:39 π.μ.

1.34 Καλή η προσπάθεια σου αλλα δεν τσιμπάμε. Το ΚΚΕ απο το 15ο Συνέδριο το 1996 και μετά σας πήρε τα βρακιά. Και στο 19ο το 98% των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ψήφισε τις θέσεις. Και οι Σύνεδροι ομοφωνα. Χαιρετισμούς στον νέο πρόεδρο της ΕΡΤ και Περαστικά σου.

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2015 στις 3:50 π.μ.

Διάβασα κάπου, ότι οι Αμερικάνοι ανησυχούσαν λίγο πριν ο Ανδρέας Παπανδρέου πάρει την εξουσία, για τον "αντιαμερικανισμό" του! Δεν υπάρχει πιο αφελής άποψη. Κατ' αρχήν ο Ανδρέας είχε πάει στις ΗΠΑ. Υπηρέτησε μάλιστα εθελοντής στο ναυτικό τους! Πράγμα που μάλλον δείχνει κάτι άλλο κι όχι μίσος για την υπερδύναμη.
Το ότι "είχε υιοθετήσει (σύμφωνα με την ίδια έκθεση) κάθε άποψη" ακόμα και τις πιο αντιφατικές, "προκειμένου να κερδίσει την εξουσία" εξηγεί τον δήθεν αντιαμερικανισμό.
Μετά το 1974 ήμασταν εξαγριωμένοι, τόσο με το ρόλο της CIA στην εγκαθίδρυση της δικτατορίας, όσο και με το ξεπούλημα της Κύπρου. Ο πραγματικός προβληματισμός των Αμερικανών ήταν, τι θα γίνονταν αν οι Κομμουνιστές διεύρυναν την εκλογική τους επιρροή. Τι θα γίνονταν, αν το ΚΚΕ κατακτούσε τελικά την πλειοψηφία; Γι αυτό το σύστημα προτίμησε το ΠΑΣΟΚ. Το δήθεν "Σοσιαλιστικό" κίνημα ήταν το μαξιλαράκι της CIA "για να μην πέσει η χώρα στα χέρια των Κόκκινων".
Το τι έγινε τελικά το γνωρίζουμε: Οι βάσεις του θανάτου δεν έφυγαν. ΘΑ έφευγαν σε επτά χρόνια. Μείναμε στο συνδικάτο της ΕΟΚ αλλά και του ΝΑΤΟ. Μάλιστα το ΠΑΣΟΚ έφτασε να συναγωνίζεται τη ΝΔ ποιός ήταν περισσότερο φίλος της ΕΟΚ (μετέπειτα ΕΕ).
Τα συνθήματα "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" που φώναζε το ΠΑΣΟΚ με το ΚΚΕ ξεχάστηκαν αμέσως. Και ναι μεν καταργήθηκε η προίκα (έγινε κι ένα καλό γα ξεκάρφωμα) αλλά με σκανδαλώδεις αγορές οι ΗΠΑ πήραν προίκα δισεκατομμύρια από τους Έλληνες Εργαζόμενους για να μας πουλήσουν τα ίδια οπλικά συστήματα που δολοφονούσαν άλλους λαούς! Έτσι πήραμε αεροσκάφη F-16, ελικόπτερα, άρματα, οχήματα πολλαπλούς εκτοξευτές MLRS από τις ΗΠΑ. "Πιο φιλοαμερικανός πεθαίνεις". Αλλά κι οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν έμειναν παραπονεμένοι: Πούλησαν ακριβά τα Mirage 2000 τα οποία μάλιστα είχαν προβληματικό ραντάρ στην αρχή, τις φρεγάτες ΜΕΚΟ (made in Germany) εσχάτως τα γερμένα υποβρύχια και πάρα πολλά άλλα. Φυσικά τα πυρομαχικά πουλιούνται ξεχωριστά όπως οι μπαταρίες από τους φακούς. Να κονομήσουν κι από κει καμιά μίζα, να μην πάρουν; Πως θα παντρευτούν μετά;
Πολύ αντιαμερικάνοι οι Παπανδρέου. Να σκεφτείς πως το παιδί δανείστηκε από το αμερικάνικο ΔΝΤ. Γίνετε και λίγο ανθέλληνες, δώστε και σε μας κάτι. Μάς έδωσαν, αλλά δεν γράφεται τι.
Ο ρόλος των ΠΑΣΟΚ γιατί δεν είναι μόνο ένα, μπορεί το πρώτο ΠΑΣΟΚ να σάπισε και να ψόφησε, άλλα έβγαλε τρεις τέσσερεις κλώνους, ήταν πάντα βρώμικος. Να ρίχνουν στάχτη στα μάτια και να υπηρετούν πιστά αυτούς που το βοηθάνε, που το σπρώχνουν να πάρει την εξουσία.
Εκείνο που με φτιάχνει όμως, που με τρελαίνει, είναι που μας μέμφονταν το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν πηγαίναμε μαζί του να διώξουμε την "επάρατο δεξιά"! Πριν συμμαχήσει με τη ΝΔ. Θυμάμαι τον "μαζί τα φάγαμε" να απειλεί το Φλωράκη να μη στηρίξει τη ΝΔ! Απίστευτο θράσος! Τώρα ο Πάγκαλος ψηφίζει ΝΔ. Εντάξει, "αριστερή" η ΝΔ "επαναστάτης" αυτός από πάππου προς πάππου, ταιριάξανε. Τι μου θυμίζουν όμως αυτά που έλεγαν τότε στο ΠΑΣΟΚ; Που τα έχω ακούσει τώρα πρόσφατα; mitsos175.

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2015 στις 9:11 π.μ.

Ρε παιδί μου όλο προβοκάτσιες κάνουν σε αυτό το ΚΚΕ.Ξυπνάει ο άλλος το πρωί και λέει δεν κάνω μια προβοκάτσια στο ΚΚΕ τώρα που ανατρέπει τον παγκόσμιο καπιταλισμό και φέρνει την επανάσταση και τη λαική εξουσία.Ετσι για να περάσει η ώρα και να σπάσει πλάκα,ο άλλος σκαρώνει προβοκάτσιες!! Ολοι αυτοί οι άτιμοι προβοκάτορες εμποδίζουν το κώμα να φέρει το σοσιαλισμό δια της λαικής συμμαχίας των λαικών επιτροπών και των λαικών αγορών.
Οταν τα χαμηλά ποσοστά η απαξίωση του λαού ο σεχταρισμός και η απελπισία σε χτυπάνε κατακέφαλα,τότε όλα είναι πιθανά.Ακόμα και να νομίζεις πως όλοι ασχολούνται με την κατάντια σου.

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2015 στις 10:15 π.μ.

1:34
Ψαξτε κατά γαδα, κατεχάκη και κουμουνδούρου και θα βρείτε πολλά στελέχη του συριζα και του παρακράτους να έχουν στενές επαφές με τον Εργατικό Αγώνα

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2015 στις 10:17 π.μ.

Πάντα με κουκούλες δρα το σύστημα..

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2015 στις 10:58 π.μ.

Παντως αυτη τη στιγμη ενυπογραφα στον ΕΑ γραφουν μονο 2-3. Που δεν ειναι μελη του ΚΚΕ. Ολα τα υπολοιπα ειναι με ψευδονυμα και ανωνυμα. Πραγμα που σημαινει οτι μπορει μα ειναι οποιοσδηποτε. Ειτε πρωην ΚΚΕ , ειτε νυν ΚΚΕ , ειτε αλλων πολιτικων χωρων , εξαλλου οι σχεσεις ΕΑ με τμημα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ειναι φανερες και δεν το εκρυψε ποτε αν εξαιρεσουμε την περιοδο πριν το συνεδριο του ΚΚΕ οπου ειχε προφανη σκοπιμοτητα να παρουσιαζεται ως τμημα του ΚΚΕ και τιποτε αλλο. Μπορει να ειναι απο πισω και η ιδια η ασφαλεια στο κατω κατω ποιος μπορει να ξερει πισω απο μια κουκουλα διαδικτιακη ποιος βρισκεται?
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο αστικος τυπος πολλακις εχει αναφερθει σε μια οργανωση οπως ο ΕΑ που ειναι παρα πολυ ολιγομελης, χωρις παρουσια και δραση πουθενα παρα μονο το διαδικτιο και εκει με μονη θεματολογια το χτυπημα του ΚΚΕ. Δεν ειναι μονο τα επικαιρα και το Βημα εχει γραψει, και φυσικα οι προσκειμενες στο ΣΥΡΙΖΑ εφημεριδες. Επιπλεον οσοι επωνυμα στηριξαν το ΕΑ βρεθηκαν απο συνηγοροι του πολιτη με στηριξη ΣΥΡΙΖΑ, γραφοντες σε εφημεριδες του ΣΥΡΙΖΑ, υπαλληλοι σε πρεσβειες, συμβουλοι ινστιτουτων της ΓΣΕΕ, μεχρι και διευθυντες της ΕΡΤ...Τουλαχιστον το ΣΥΡΙΖΑ για για κακοπληρωτη δεν μπορει κανεις να τον κατηγορησει.

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2015 στις 11:01 π.μ.

Γιατι δεν τους λες και σε μας ρε φιλε? Αν ξερεις κατι τετοιο το λες ολοκληρο οχι με υπονοιες. Δεν μπορεις να σπιλωνεις ολοκληρες οργανωσεις περιοχων που αποτελουνται απο προσωπα υπαρκτα με ονοματεπωνυμα ετσι γιατι θες να δημιουργησεις εντυπωσεις. Αυτο σε κανει ιδιο με αυτον που εγραψε το αρθρο στα Επικαιρα.

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2015 στις 11:08 π.μ.

Παντως 1 αρθρο στο Ριζοσπαστη οπου απανταει οχι μονο στον ΕΑ αλλα συνολικα σε οσους κανουν πολεμικη στο βιβλιο του ΚΚΕ για τον ελληνοιταλικο πολεμο και μια αναφορα στην εκδηλωση για το Φλωρακη δεν το λες και ασχολια.
Ουτως ή αλλος ο ΕΑ παρα τον διαδικτιακο "μυθο" που προσπαθησε το 2012 να φτιαξει φανηκε το 2013 οτι δεν εχει παρα μηδαμηνα ερισματα εντος ΚΚΕ. Ενω εκτος ΚΚΕ ειναι ακομα πιο ανυπαρκτος και λογιζεται πιο πολυ ως ανωνυμη λεσχη συζητησεων ακαδημαικων παρα ως εργατικη συσπειρωση. Το ΚΚΕ ενοψει νεου μνημονιου πρεπει να δωσει βαρος στην προσπαθεια για ανασυνταξη του κινηματος που ειναι σε ληθαργο και να μην ασχολειται ιστιοσελιδες-πρωτοβουλιες που δεν αριθμουν ουτε 30 ατομα πανελλαδικα....

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2015 στις 11:43 π.μ.

9.11 Ερχεται 3ο μνημόνιο με ΕΝΦΙΑ Φόρους μειώσεις μισθών συντάξεων. Αυτά είναι τα προβλήματα και 11 Ιούνη στους δρόμους. Ευτυχώς που υπάρχει το ΠΑΜΕ.

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2015 στις 12:50 μ.μ.

11.08 Σωστά.Δώστε βάρος στην ανασύνταξη του κινήματος.
Μαζί με τις κατσαρόλες να βαράτε και τεντζερέδες.

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2015 στις 2:08 μ.μ.

O Eργατικός αγώνας φταίει για την συγχυση.Αν υπάρχει(εκτός διαδικτύου) ας βγάει ένα κείμενο με υπογραφές να δείξει πόσοι είναι.Ας κάνει μια δημόσια συζήτηση.Ας εμφανίσει πανό σε μία διαδήλωση....

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2015 στις 2:39 μ.μ.

καταρχας Συγχαρητηρια στο Βαθυ Κοκκινο γτ οταν το κραζουμε το κραζουμε αλλα οταν κανει το σωστο πρεπει να το λεμε!εγω θα ηθελα να θιξω κ αλλη μια πλευρα.
το συστημα εχει κι αλλα συστηματα πολλα:ως εκ τουτου οι Συριζαιοι θελοντας να μη χρεωθουν αντικομμουνισμο χτυπανε το ΚΚΕ πλαγιως κ στα καναλια κανουν επιθεση φιλιας.στην ουσια ομως μιλαμε για ενα σταθερο δικτυο απο τα χρονια του ΠΑΣΟΚ που εχει μεσα απο πρωην ΚΚΕδες ακομα κ επιφανης μεχρι στελεχη ΣΥΡΙΖΑ κ καποιους ΑΝΤΑΡΣΥΑ.γιατι παντα ο οπορτουνισμος στην υπηρεσια της Σοσιαδημοκρατιας εχει εχθρο το επαναστατικο κινημα κ το Κομμα του.
το ΚΚΕ λοιπον οπως ειναι υποχρεωμενο συνδυαζει την παλη για το ψωμι με την παλι για ολον τον πλουτο κ ταυτοχρονα την ιδεολογικη αντιπαραθεση σε θεματα Ιστορικα για να εξαχθουν τα σημαντικα συμπερασματα που θα οπλισουν την νεα γεννια του κινηματος των εργατν κ των φτωχων.
για τον ΕΑ κ τη Νεα Σπορα ισχυουν οσα εχουν ειπωθει εδω πιο πανω οποτε δε θελω να συμπληρωσω τιποτα αλλο.ο ΣΥΡΙΖΑ πλερωνει καλα για να επανδρωσει το νεο κρατος της αριστερας...πρωτη φορα.....

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΜΕΡ

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2015 στις 2:53 μ.μ.

12.50 Δεν θα σε βοηθήσουνε καθόλου αυτά. 11 Ιούνη όλοι στους δρόμους. Τα παραμύθια τελειώσανε

Λέσχη Φίλων ΠΑΝ
29 Μαΐου 2015 στις 5:06 μ.μ.

Ως Λέσχη Φίλων Παν, προτείνουμε και συστήνουμε στο βαθυ κοκκινο να μην αναρτά καμμία επικριτική ανάρτηση για το ΚΚΕ και να περιορίζεται μόνο στους βρωμερούς σοσιαλδημοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ, στους άθλιους οπορτουνιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στους εγκάθετους προβοκάτορες του Εργατικού Αγώνα και στους αργυρώνητους ασφαλίτες που παριστάνουν τους αντιεξουσιαστές.

Όλοι οι παραπάνω που αναφέραμε έχουν ένα και μοναδικό ρόλο που τους έχει αναθέσει το σύστημα: να προβοκάρουν και να σαμποτάρουν το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που αγωνίζεται ενάντια στον καπιταλισμό με νύχια και με δόντια, με χιλιάδες αγωνιστές του ΠΑΜΕ να βρίσκονται στα μπουντρούμια του Γεντί Κουλέ και του Αναπλιού, που η κυβέρνηση του Σαμαρά παρέδωσε στους άθλιους συριζοπασόκους και αυτοί όχι μόνο δεν τους απελευθέρωσαν, αλλά τους έχωσαν πιο βαθιά

Ως Λέσχη Φίλων ΠΑΝ, επίσης, δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Κόκκινο Χμερ για το ψευδώνυμο που έχει επιλέξει , το οποίο δεν αφήνει καμμία αμφιβολία για το δίκαιο και ανθρώπινο σύστημα που θέλει να υπηρετήσει. Τιμή και δόξα λοιπόν στον Κόκκινο Χμέρ, αλλά και στον Κόκκινο Χασάπη για τον οποίο μέχρι τώρα κακώς δεν έχουμε κάνει τιμητική αναφορά (μην μπερδεύεστε, αυτός είναι άλλος και αναμένεται και από αυτόν παρέμβαση οσονούπω)

Τέλος, ετοιμαζόμαστε για τις 11 Ιούνη. Θα καεί το πελεκούδι και δε θα μείνει κολυμπηθρόξυλο. Μόνο μπόλικα σουβλάκια να έχουμε, για να μην πλήττει ο σ.Κουτσούμπας και φύγει νωρίς

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
29 Μαΐου 2015 στις 6:47 μ.μ.

Ειχαμε πει οτι θα σκισουμε τα μνημονια αλλα εσεις φταιτε που το πηρατε τοις μετρητοις.Εμεις ενα σχημα λογου καναμε...Ωραιο δεν ηταν;
Ναι ειπαμε οτι θα καταργησουμε και τον ενφια αλλα τωρα δε γινεται.Τελικα θα τον πληρωσουμε.Ειναι πατριωτικο καθηκον...
Tωρα ετοιμαζομαστε για το 3ο μνημονιο και την πρωτη φορα αριστερη νατοικη βαση στο Αιγαιο.
Δε θα μεινει τιποτα ορθιο.Συνταξεις, ΦΠΑ,ξεπουλημα δημοσιας περιουσιας.Τα γνωστα.Αυτα εμεις δε τα θελουμε αλλα τι να κανουμε;Mας τα επιβαλλουν οι εταιροι μας.Γιατι εμεις τη θελουμε την Ευρωπαικη Ενωση.
Ο λαος μας ζητησε λυση μεσα στην ΕΕ και εμεις αυτο κανουμε.Καλα δε το παμε;Πολυ καλα το παμε, το λενε κι οι δημοσκοπησεις...
Οι κουκουεδες δεν ειναι αριστεροι αφου δεν στηριξαν την αριστερη κυβερνηση και ουτε τωρα τη στηριζουν. Αυτοι ειναι οι σταλινικοι δε περιμεναμε τιποτα καλυτερο.Εμεις εχουμε τον terminator βαρουφακη, τη τζακρη,και τη ραχηλ.Κι αυτοι τον Κουτσουμπα..χα χα χα.
Και κανουν και κατι αφιερωματα στον Μπρεχτ με τον Μικρουτσικο,ενω εμεις τραγουδαμε το "we are the world" με τους υπουργους εξωτερικων των χωρων του νατο.Αλλη φαση το καφασι γατακια!
E ειμαστε πολυ μπροστα τι να λεμε.


Ανώνυμος
29 Μαΐου 2015 στις 6:58 μ.μ.

5:06 Μεγάλε, τρισμέγιστε, τιτάνα της αριστερής σκέψης!!! Έπαψες να μουγκανίζεις και τώρα μιλάς και γράφεις ελληνικά!!!
Κοίτα ρε να δεις προόδους που κάνει το καψερό με την ειδική αγωγή! Μην σταματάς συνέχισε, σε λίγο θα σου αναθέσουν και δυσκολότερες αποστολές.

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2015 στις 7:23 μ.μ.

5.06 Να προσέξεις γιατί τα ίδια επιχειρήματα εναντίον του Κομμουνισμού έχει και η χρυσή αυγή.

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2015 στις 7:47 μ.μ.

Στον Ξηρόκαμπο του Βόλου η Αθλια Συγκυβέρνηση Συριζανελ αφαίρεσε τα ρολόγια του Ρεύματος απο 25 φτωχές οικογένειες με μικρά παιδιά. Τη εγινε ρε Οπορτούνια πως θα ζήσει αυτός ο κόσμος

Ανώνυμος
2 Ιουνίου 2015 στις 10:23 π.μ.

Στον Νερόκαμπο της Λάρισσας η άθλια συγκυβέρνηση Συριζανελ αφαίρεσε τα υδρόμετρα του νερού απο 25.000 φτωχές οικογένειες με μωρά παιδιά.
Ατιμοι οπορτούνες πως θα ξεδιψάσει αυτός ο κόσμος.

Ανώνυμος
2 Ιουνίου 2015 στις 10:41 π.μ.

@Λέσχη Φίλων ΠΑΝ.
Αγαπητοί σύντροφοι. Η 11η του Ιούνη πλησιάζει.

Ολοι οι συνειδητοί σύντροφοι βρίσκονται επι ποδός πολέμου για την μεγάλη μέρα.Αλλος έχει χρεωθεί τις προμήθειες σε βλουβάκια και πίτες.Αλλος χρεώθηκε τα ποτά και αναψυκτικά.Οι ΚΚΕδες-Παμίτες είναι γνωστό παλαιόθεν πως όταν βρίσκονται σε επαναστατικό οίστρο πίνουν τον αγλέουρα.
Τα μπυρόνια στοιβάζονται και η Κοκα Κολα που διαφημίζει ο Ρυποσπάστης θα βοηθήσει τους κνίτες να χωνέψουν τον περίδρομο που τρώνε απο το χοιρινό.
Αλλος σύντροφος έχει χρεωθεί τα κάρβουνα που θα ψηθεί το χοιρινό.Πολύ κάρβουνο ρε παιδί μου,τόνοι κάρβουνο.Τόσο κάρβουνο είχαμε να δούμε απο το 13ο Συνέδριο το ηρωικό.

Απο την Λέσχη Φίλων θα θέλαμε να βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις της ώστε η 11η Ιούνη να μείνει στην ιστορία σαν το αποκορύφωμα της σουβλοκομαχίας και μπυροκατάνιξης.
Θα φάει η μύγα σίδερο και ο Κουτσούμπας ολόκληρη την ψησταριά.

Ανώνυμος
2 Ιουνίου 2015 στις 8:28 μ.μ.

11 Ιούνη όλοι στους δρόμους. Τα παραμύθια τελειώσανε !!!!
κνιτακια μετα την πορεια ομονοια-συνταγμα τι εχει το μενου της επαναστατικης γυμναστικη;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger