Home » , » Επικίνδυνα παιχνίδια στην Θράκη και κοκορομαχίες κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με ΠΟΤΑΜΙ

Επικίνδυνα παιχνίδια στην Θράκη και κοκορομαχίες κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με ΠΟΤΑΜΙ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 5 Μαΐου 2015 | 9:04 μ.μ.

Γιατί η πρώτη αριστερή κυβέρνηση δεν σταματά το πρόγραμμα των εκκλησιαστικών ενώσεων που ελέγχει το υπουργείο Αμυνας;

Γιατί οι υπουργοί Αμυνας Καμμένος - Ησυχος δεν σταματούν τηνάσκηση "Μακεδονομάχος" των επικίνδυνα εθνικιστικών λεσχών Εφέδρων που επιδιώκουν την τρομοκράτηση της μειονότητας και δεν την διαλύουν;

Από τις λίγες φορές που το Πανελλήνιο είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον σκοτεινό κόσμο των "επαγγελματιών του εθνικισμού" που δρουν στη Θράκη με την πλήρη συνεργασία-συντονισμό του επίσημου κράτους είχαμε χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης του ηγέτη του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Στ.Θεοδωράκη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάνου  «Στον Ενικό»!

Οι αποκαλύψεις όμως του πολιτικού και δημοσιογράφου -που πολλοί τον κατηγορούν ως τμήμα του διαπλεκόμενου αστικού πολιτικού συστήματος- δεν στόχευαν στην ανάδειξη του τι συμβαίνει και στην απαίτηση αλλαγής της κυβερνητικής πολιτικής.
Εντάσσονταν σε γνωστούς σχεδιασμούς αναμόρφωσης του κυβερνητικού σχηματισμού, με την έξοδο από αυτό του ακροδεξιού κόμματος των ΑΝΕΛ.

Να τι είπε λοιπόν ο ηγέτης του ΠΟΤΑΜΙΟΥ:
«Ακροδεξιό κόμμα οι ΑΝΕΛ. Ο Καμμένος εκφράζει σε κάθε ευκαιρία ρατσιστικές και εθνικιστικές απόψεις. Γι' αυτό δεν τον ήθελαν στην κυβέρνηση οι Ευρωπαίοι. Δεν υπήρχε συμπάθεια σε εμένα αλλά αντιπάθεια σε εκείνον. Έχει επικίνδυνες πολιτικές για την Ελλάδα. Στη Θράκη υπάρχει ένα αμιγώς μουσουλμανικό χωριό, ο Εχίνος. Τη Μεγάλη Παρασκευή μαζεύτηκαν κάποιοι απόστρατοι από διάφορες περιοχές και ο κ. Καμμένος έστειλε και μια μικρή δύναμη στρατιωτών και μια μπάντα, πήραν τον Επιτάφιο από μια εκκλησία που βρίσκεται έξω από το χωρίο και κάνανε την περιφορά - για πρώτη φορά - μέσα στο χωριό. Αυτό είναι επικίνδυνη πολιτική. Τι προσπαθείς να κανείς; Προσπαθείς να ανάψεις ένα σπίρτο σε μια μπαρουταποθήκη. Το είχα πει και στον κ. Τσίπρα πως είναι επικίνδυνες οι δηλώσεις του Καμμένου στην Κύπρο».

Σε τι αναφέρονταν όμως ο Θεοδωράκης;
Πρόσφατα είχαμε καταγγείλλει ότι  "Ο ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!" 

Πρόκειται για το οργανωμένο σχέδιο εκκλησιασμών στα μουσουλμανικά χωριά της Θράκης με πρωτοβουλία της ΕΑΑΣ Ξάνθης -που υπάγεται στο Υπουργείο Άμυνας-, τον Στρατό, την Εκκλησία, αντιδραστικές Ενώσεις Απόστρατων Αστυνομικών κλπ.
Πρόκειται για εκστρατεία εκκλησιασμών ¨για να κρατηθεί ψηλά το εθνικό-θρησκευτικό φρόνημα"  που ξεκίνησαν από την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και βρίσκει την συνέχεια της στον ΥΕΘΑ Π.Καμμένου και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!!!

Σύμφωνα μάλιστα με ανακοίνωση της ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ "Δ' ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ στον ι.ν. Αγ. Γεωργίου στη ΓΛΑΥΚΗ", που υπογράφει ο Υπτγος ε.α Γεώργιος Γεωργιάδης, Πρόεδρος Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης:
"Μεγάλη ήταν η συμμετοχή της Τοπικής Κοινωνίας της Ξάνθης, αλλά και από τη γειτονική Δράμα, στην ακολουθία των Δ’ Χαιρετισμών που τελέστηκε στις 20 Μαρ.2015 στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου μέσα στο Στρατόπεδο «Υπτγου ε.α. Δημ. Παπαποστόλου», στη ΓΛΑΥΚΗ Ξάνθης, στο πλαίσιο του προγράμματος: «Εκκλησιασμοί σε ι.ν. στα Πομακοχώρια Ξάνθης 2015».

Το εκκλησίασμα, ήταν συνολικά πάνω από 160 άτομα που προσήλθαν, με 2 λεωφορεία και αρκετά ΙΧΕ οχήματα από την ΞΑΝΘΗ, αλλά και με ΙΧΕ οχήματα από τη γειτονική ΔΡΑΜΑ, για να εκκλησιαστούν και ταυτόχρονα να συμπαρασταθούν ηθικά σε αυτούς που "Φυλάνε Θερμοπύλες" στην περιοχή μας. Παρευρέθησαν: Πολυπληθής και υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία από τη 1η ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ, η Πρόεδρος και πολλά μέλη του Λυκείου Ελληνίδων,(1 λεωφορείο), ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και αρκετά του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, οι Πρόεδροι και μέλη του ΔΣ της Ενώσεως Αποστράτων Αστυνομικών, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων, μέλη του άτυπου Συλλόγου ‘’Φίλοι της Σημαίας Ν. Ξάνθης’’, οικογένειες, γονείς, συγγενείς και φίλοι του Προσωπικού της Μονάδος, όπως και μέλη του Συλλόγου Καταδρομέων Δράμας και δωρητές ανέγερσης του ι.ν που εγκαινιάστηκε το 2012".

Πριν όμως από τον ηγέτη του "ΠΟΤΑΜΙΟΥ" αυτές τις επικίνδυνες κρατικές μεθοδεύσεις είχε καταγγείλει ο  Μουσταφά Τσολάκ* σε κείμενο που γράφτηκε την Τετάρτη 15/4/15, το οποίο μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι "Την Παρασκευή ξημερώματα, είχαμε εμπρησμό Τζαμιού στην οδό Αντιγόνου και επίθεση σε μουσουλμανικό τέμενος στην συνοικία Ρωμά Αλάνκουγιού".

Το κείμενο του που δημοσιοποιήσαμε με τίτλο "Θέλουνε να χυθεί αίμα στη Θράκη (;) Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ"αξίζει να διαβαστεί ξανά καθώς αναδεικνύει τους κινδύνους που εγκυμονεί το μίσος που καλλιεργείται από τα εμπλεκόμενα κράτη και τους επαγγελματίες του εθνικισμού, ενώ διαπιστώνει ότι η κυβερνητική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει τις ελπίδες της μειονότητας που τον εμπιστεύτηκε εκλογικά!

Οι ευθύνες του ελληνικού κράτους και της κυβέρνησης, του Ελληνικού Στρατού και του Υπουργείου Άμυνας, τόσο επί υπουργίας Δ.Αβραμόπουλου -που  ξεχνά ο Θεοδωράκης- όσο και επί  Π.Καμμένου γίνονται αντιληπτές από όλους.

 Απαιτείται άμεσα η απάντηση του εργατικού και αντιπολεμικού κινήματος στο κλίμα όξυνσης του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού και τρομοκράτησης της μειονότητας της Θράκης.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

7 Μαΐου 2015 στις 12:23 π.μ.

Η "αριστερή" συνιστώσα (ή ΜΚΟ) του Ποταμιού είναι η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ "ΔΙ"ΕΘΝΙΣΤΙΚΗ (των γειτόνων) ΚΙΝΗΣΗ;;;

7 Μαΐου 2015 στις 10:42 π.μ.

Πού ακούστηκε ότι πήγαν Μουσουλμάνοι στον Εχίνο???

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger