Home » , » Αϊ σιχτίρ χριστέμποροι και πολιτικοί απατεώνες

Αϊ σιχτίρ χριστέμποροι και πολιτικοί απατεώνες

Από giorgis , Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 | 3:18 π.μ.

Του Γ. Γ.

Ρε γμτ στον 21ο αιώνα ζούμε και μάλιστα με κυβέρνηση «πρώτη φορά αριστερά»! Είναι δυνατόν να παρακολουθούμε στους τηλεοπτικούς δέκτες ειδήσεις του τύπου «Με τιμές αρχηγού κράτους έγινε η υποδοχή του ιερού λειψάνου της Αγίας Βαρβάρας από τη Βενετία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος»;

«Στο ναό της Αγίας Βαρβάρας βρέθηκαν και προσκύνησαν και η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, ο  Αναπληρωτής Υπουργός Επικρατείας,Τέρενς Κουΐκ  και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης» συνεχίζει η είδηση για να συμπληρώσει ότι: «Ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος ήταν ο πρώτος που υποδέθηκε το λείψανο της Αγίας επί ελληνικού εδάφους».

Ρασοφόροι χριστέμποροι, άθλιοι πολιτικάντηδες με τις «ευλογίες» της κυβέρνησης του υλιστή –κατά δήλωση του- Τσίπρα να συμμετέχουν για να δοθεί ένα άθλιο σόου που μόνο αν έχεις φουμάρει «μπουρούχα» -έτσι λέγεται αυτό που παράγουν με φυτοφάρμακα οι καναβουργιές κύρια στην Αλβανία – μπορείς να παρακολουθήσεις.

Εντάξει καμιά εντύπωση δεν μας κάνει ότι πολιτικάντηδες ψαρεύουν ψήφους στο θρησκόληπτο ποίμνιο.  Ούτε ο δεσπότης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος Χατζηνικολάου –γνωστός για τις φιλοναζιστιστικές απόψεις του και την «άγια» νεκροφιλία του που φέρνει «αγιασμένα» μπακίρια στα ταμεία του- με την στάση του.

Αλλά ρε σεις κυβερνητικοί αξιωματούχοι που συμμετείχατε στο σκηνικό να ρθούν αυτά τα κόκκαλα της «Αγίας Βαρβάρας» στην χώρα μας με «τιμές αρχηγού κράτους» σκεφτείτε ότι είστε σε μια κυβέρνηση –που θέλει μάλιστα να λέγεται «αριστερή»- στην Ελλάδα και όχι στην Σαουδική Αραβία.

Α σιχτίρ πια
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2015 στις 10:21 π.μ.

Η αγία Βαρβάρα είναι η προστάτιδα του πυροβολικού. Υπουργός εθνικής άμυνας είναι ο Καμένος που τυγχάνει να τα σέβεται αυτά. Ας ήταν υπουργός εθνικής άμυνας ο Παφίλης να βλέπαμε άλλα. Όχι όλα δικά σας συντρόφια ε;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger