Home » , » Τουλάχιστον 50 μπάτσοι θησαύριζαν συμμετέχοντες σε εγκληματικό κύκλωμα διακίνησης ανθρώπινων ψυχών!

Τουλάχιστον 50 μπάτσοι θησαύριζαν συμμετέχοντες σε εγκληματικό κύκλωμα διακίνησης ανθρώπινων ψυχών!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Μαΐου 2015 | 9:07 π.μ.

Δεν φανταζόμαστε ότι θα είχε τόσο μεγάλες διαστάσεις το κύκλωμα των μπάτσων που θησαύριζαν συνεργαζόμενοι αρμονικά με τους αρχηγούς των διακινητών ανθρώπινων ψυχών (αυτούς που τα ρεπορτάζ αποκαλούν αδόκιμα «δουλεμπόρους»).

Το θέμα είχε αποκαλύψει δημοσίευμα του «Κυριακάτικου Βήματος» (26/4) που έκανε λόγο για τον τρόπο με τον οποίο θησαύριζαν αυτοί οι μπάτσοι εμπορευόμενοι τον ανθρώπινο πόνο (σχετική μας ανάρτηση με βίντεο).

Σήμερα από πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Kontranews μαθαίνουμε ότι απ’ τον σούπερ κοριό της ΕΥΠ προέκυψαν «συγκλονιστικά ντοκουμέντα για το μαφιόζικο κύκλωμα» των μπάτσων. Αυτό  το κατεύθυνε «ένα επιτελείο ανώτερων αξιωματικών της ΕΛΑΣ» το οποίο «συνεργαζόταν με μεγάλες διεθνείς σπείρες που εκμεταλλευόταν φτωχούς κυνηγημένους μετανάστες» με αποτέλεσμα οι μπάτσοι να θησαυρίζουν. 

Το εντυπωσιακό είναι το μέγεθος του μπατσάδικου εγκληματικού κυκλώματος. Σ’ αυτό, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα που αναφέραμε δεν συμμετείχαν πέντε ή δέκα μπάτσοι αλλά «τουλάχιστον 50»!!!.

Δεν ξέρουμε τι αποτέλεσμα θα έχει η δικαστική έρευνα. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις είμαστε πολύ επιφυλακτικοί. Εδώ πάντως ταιριάζει γάντι το άσμα του Θ. Μπακαλάκου «Ποιος απ’  τους προστάτες θα μας προστατέψει ... ».  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
19 Μαΐου 2015 στις 12:12 π.μ.

Και οχι τιποτα αλλο....τουλαχιστον,ας ριξουν λιγο τη υφη τους,που νομιζουν ολοι ,οτι κρατουν ολο τον πλανητη στα χερια τους!! Η σαπιλα βρισκεται παντου δυστυχως,και οχι μονο στα αστυνομικα σωματα. Ομως τα υφη και τις φατσες που εχουν αυτοι......δυσκολο να το συναντησεις αλλου. Αντε λοιπον,αφηστε τα θεατριλικια,καιαντε να μαζεψετε τα 50,60,70 καθαρματακια σας!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger