Home » , » «Διαλύουν το ΚΚΕ, ζητάνε και τα ρέστα»

«Διαλύουν το ΚΚΕ, ζητάνε και τα ρέστα»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Απριλίου 2015 | 1:51 π.μ.

Ο Γιώργος Πετρόπουλος είναι ιστορικός και δημοσιογράφος που από το 1990 και μέχρι πριν περίπου δυο χρόνια πριν απομακρυνθεί έγραφε κυρίως ιστορικά κείμενα στον «Ριζοσπάστη». Παράλληλα σαν συγγραφέας –μελετητής έχει γράψει τρία βιβλία που αναφέρονται στον πρώην γραμματέα του ΚΚΕ, Νίκο Ζαχαριάδη.  («Αρχείο Νίκου Ζαχαριάδη: Η καθαίρεση του Νίκου Ζαχαριάδη», «Ζαχαριάδης, Νίκος, 1903-1973, Ιστορικά διλήμματα, ιστορικές απαντήσεις», «Ζαχαριάδης, Νίκος, 1903-1973, Υπέρ βωμών και εστιών»).

Με αυτό το δεδομένο θα λέγαμε ότι ο συγκεκριμένος ιστορικός έχει εντρυφήσει στην πολιτική διαδρομή του πρώην γραμματέα του ΚΚΕ και το κείμενο του με τίτλο «Διαλύουν το ΚΚΕ, ζητάνε και τα ρέστα» που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα «Εργατικός Αγώνας» δεν θα πρέπει να το προσπεράσουμε.

Σύμφωνα με τον Γ. Πετρόπουλο, ο οποίο υπερασπίζεται τις πολιτικές απόψεις του Νίκου Ζαχαριάδη, το όργανο της Κ.Ε του ΚΚΕ με άρθρο που δημοσιεύει το οποίο υπογράφει το μέλος του τμήματος ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ Κώστας Σκολαρίκος  διαστρεβλώνει και την πλαστογραφεί τις πολιτικές θέσεις του πρώην γ.γ. του ΚΚΕ. ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 166 σχόλια

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 10:55 π.μ.

Ε ρε γλέντια που θα έχουμε στην ανάρτηση αυτή. Έλα trash, σε περιμένουμε, δεν μπορεί κανείς να κριτικάρει την εκάστοτε ηγεσία του ΚΚΕ. Μόνο η επόμενη ηγεσία μπορεί να το κάνει αυτό

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 11:24 π.μ.

Ο κύριος Ρούσης του Ναρ σε γράμμα του στον προσυνεδριακό διάλογο στο 18ο συνέδριο το 2009 κατηγορούσε το ΚΚΕ για Σταλινικό. Και έρχεται σημέρα ο κύριος αυτος και ενω ειναι κολητάρια με το Ναρ και κατηγορεί το ΚΚΕ για Τροτσκιστικό. Επίσης η Τιτίκα Σαριγκούλη για πρώτη φορά ψήφισε ΚΚΕ επειδή αποκατάστησε τον Σταλιν Ζαχαριάδη. Πόσο ξεφτίλα μπορείς να γίνεις προκειμένου να γλείψεις τον Καπιταλισμό.

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 11:33 π.μ.

Ο Πετροπουλος πρωτον κατηγορει τους αλλους οτι δεν απαντανε τιποτα ενω αυτος κανει ακριβως αυτο συν οτι γραφει φανερα εκνευρισμενος χρησιμοποιωντας μονιμα απαξιωτικους και υβριστικους χαρακτηρισμους. Δειγμα ιδεολογικοπολιτιλης αδυναμιας που ειχε εκφραστει αναγλυφα σε ολους τους προσυνεδριακους διαλογους του ΚΚΕ οπου ειχε παρει μερος απο το 1996 και μετα.
Δευτερον ειναι ξαταντθα του και μονο που κανει το δικηγορο του Εθνους και της Εφ. των Συντακτων και γνωστων αντικομμουνιστων δημοσιογραφισκων οπως ο Παπουλιας. Αλλα μονος του επελεξε να γινει ενα με αυτους. Εξαλλου πλεον αυτα τα χερια τον πληρωνουν οπως και τα χερια που εκλεψαν μερος του ιστορικου αρχειου του ΚΚΕ τον βοηθησαν στην "ιστορικη του ερευνα" για τον Ζαχαριαδη η οποια κανει αυτο ακριβως για το οποιο κατηγορει το ΚΚΕ. Γραφει την ιστορια κατα πως τον βολευει για να δικαιολογησει στο προσωπο του ιστορικου ηγετη οτι ο ιδιος εχει περασει σε σοσιαλδιβινιστικες θεσεις σαν αυτες που εξεφραζαν στον 1ο παγκοσμιο ο Καουτσκι και οι ηγετες της 2ης διεθνους.
Τεταρτον το σωστο θα ηταν να παραθεσετε και το 2σελιδο αρθρο του Ριζοσπαστη για να δουμε αν ισχυουν τα οσα λεει ο αστος δημοσιογραφος πλεον για το αρθρο ή οχι. Δεν ειναι δεοντολογικο να προβαλεις την "κριτικη" σε ενα κειμενο χωρις να προβαλεις το ιδιο το κειμενο.

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 12:02 μ.μ.

Ο ΛΕΝΙΝ το 1917 Δεν μπήκε σε καμμία στιγμή στην Αριστερή κυβέρνηση Κερένσκι και την Ανέτρεψε. Το 1935 η ΚΔ έκανε ελιγμό με τα Λαικά Μέτωπα. Αν η ΕΣΣΔ είχε βασιστεί εκεί και δεν έκανε το Μολότοφ Ρίμπεντροπ θα είχε δεχθεί την Επίθεση ενιαία όλυ του Καπιταλισμού.

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 12:07 μ.μ.

Παντού ο Οπορτουνισμός Θεωριτικοποίησε τον ελιγμό και δεν πήρε η εργατική τάξη την εξουσία μετατρέποντας τον πόλεμο σε ταξικό. Μόνο στην Αν.Ευρωπη η λαοί μπορέσανε να οικοδομήσουνε Σοσιαλισμό χάρη στον Κοκκινο στρατό που απέτρεψε την αντεπανάσταση απο τους Οπορτουνιστές. Η πορεία για τις ανατροπές ξεκίνησε στο 20ο συνέδριο με την επικράτηση του Οπορτουνισμού.

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 12:53 μ.μ.

Τα Γράμματα του Ζαχαριάδη απο την φυλακή ήτανε σωστά. Διαστρεβλώθηκαν απο τους Σιάντο Παρτσαλίδη Νεφελούδη το 1937 με συνέπεια τον οκτώβρη του 1944 το 80% του λαού με τα Οπλα στα χέρια να μην πάρει την Εξουσία με αποκλειστική ευθύνη της ηγεσίας του ΕΑΜ και του ΚΚΕ 1941 1944.

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 1:32 μ.μ.

Γιατι σκάει ο Γιώργος Πετρόπουλος και οι συν αυτώ; Ο ίδιος λέει ότι το ΚΚΕ πρέπει να διαλυθεί ή να γίνει σαν τα μούτρα του Εργατικού Αγώνα, του ΣΥΡΙΖΑ και του κολαούζου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ που οσονούπω προαλείφονται για να στήσουν νέο δόκανο - ανάχωμα διαχείρισης του αστικού συστήματος και παραπλάνησης του κόσμου στα δεξιά του ΚΚΕ μαζί με την Αριστερή Πλατφόρμα, το Σχέδιο Β και τους λοιπούς κατακαημένους συγγενείς και μοιρολογίστρες που τόσο πολύ ανησυχούν για τον κακό δρόμο που έχει πάρει το ΚΚΕ. Τόσο το καλύτερο λοιπόν
γι' αυτόν και τους ομοίους του.

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 6:09 μ.μ.

Κοίτα που θα με κάνουν να συμπαθήσω το Μαΐλη μόνο και μόνο γιατί τον βρίζουν αυτά τα ρετάλια.

13 Απριλίου 2015 στις 8:09 μ.μ.

Η βρωμερη σοσιαλδημοκρατια υπογραφει το αριστερο της μνημονιο
και το ΚΚΕ ειναι ορθιο.
Πανικος στα γενικα επιτελεια.

Ξαμολανε τα τσιρακια τους αλλα με αερα κοπανιστο
μηδεν εις το πειλικον.

Ρε που πατε ξεβρακωτοι στ αγγουρια;

Ανώνυμος
13 Απριλίου 2015 στις 9:48 μ.μ.

Προς απαντηση στον Πετροπουλο που...ποναει(μην πονας ρε) για το ΚΚΕ που...το διαλυουν οι ΚΚΕδες.leninreloaded.blogspot.gr/2013/11/blog-post_9253.html Το κομματικο αρχειο του Ν.Ζ.δεν ητανε(ειναι) δικο σου μουσιτσα για να τα τσεπωνεις απ τον Καστανιωτη Πλεμπας.

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2015 στις 9:45 π.μ.

Διάβασα το άρθρο-απάντηση του Σκολαρίκου και την ανταπάντηση του Πετρόπουλου. Είναι σαφές για όποιον δεν ξεκινάει με καμία προκατάληψη ότι ο Σκολαρίκος αποδεικνύεται είτε ανεπαρκής από την άποψη των ιστορικών του δεδομένων, είτε διαστρεβλωτής. Τα στοιχεία που παραθέτει ο Πετρόπουλος είναι αδιάσειστα, ενώ «συλλαμβάνει» τον Σκολαρίκο να διαστρεβλώνει τον ίδιο το Ζαχαριάδη.

Σε ό,τι αφορά το φοβερό επιχείρημα: «Το κομματικο αρχειο του Ν.Ζ.δεν ητανε(ειναι) δικο σου μουσιτσα για να τα τσεπωνεις απ τον Καστανιωτη», ακολουθώντας το λινκ που παρατίθεται, η απάντηση του ίδιου του Πετρόπουλου είναι αποστομωτική. Γιαυτό άλλωστε και ο πολύς και αποκαλυπτικός κύριος Leninreloaded δεν επανήλθε στη φοβερή του αποκάλυψη.

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2015 στις 11:05 π.μ.

"Εξαλλου πλεον αυτα τα χερια τον πληρωνουν οπως και τα χερια που εκλεψαν μερος του ιστορικου αρχειου του ΚΚΕ τον βοηθησαν στην "ιστορικη του ερευνα" για τον Ζαχαριαδη η οποια κανει αυτο ακριβως για το οποιο κατηγορει το ΚΚΕ. Γραφει την ιστορια κατα πως τον βολευει για να δικαιολογησει στο προσωπο του ιστορικου ηγετη οτι ο ιδιος εχει περασει σε σοσιαλδιβινιστικες θεσεις σαν αυτες που εξεφραζαν στον 1ο παγκοσμιο ο Καουτσκι και οι ηγετες της 2ης διεθνους."

Δεν αφήνετε τα αστεία να πείτε τίποτα σοβαρό; Ο Πετρόπουλος, λέει, πληρώνεται, ενώ οι ΓοντικοΜαΐληδες που συναλλάσσονται με offshore, ζούνε με κρατικές επιδοτήσεις, δεν έχουν δουλέψει δευτερόλεπτο τα τελευταία τριάντα χρόνια, είναι ντούροι προλεταριακοί επαναστάτες!!

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2015 στις 12:16 μ.μ.

Απεγνωσμένη προσπάθεια να συκοφαντήσει το ΚΚΕ. Συνεχίζουμε αταλαντευτα μποστά. Ο 1ος Τόμος 1918 1949 έρχεται διορθωμένος και ακολουθεί ο 3ος 1968 1991. Ολα θα γίνουνε κτήμα τις Συλλογικής σκέψης του Κόμματος. Οτιδηποτε αλλο θα το Τσακίσουμε χωρίς Ελεος.

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2015 στις 12:52 μ.μ.

Ποτέ και πουθενά η Εργατική Τάξη δεν πήρε τα μέσα παραγωγής στα χέρια της Με Πολιτικά Μέτωπα και συμμετοχή σε κυβερνήσεις μέσα στον Καπιταλισμό. Μα πουθενά

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2015 στις 4:18 μ.μ.

"Ολα θα γίνουνε κτήμα τις Συλλογικής σκέψης του Κόμματος."
Μετά την κοπτοραπτική τύπου Σκολαρίκου; Ωραία συλλογική σκέψη θα πετύχετε. Και πώς θα μας τσακίσετε, εμάς, το "οτιδήποτε άλλο"; Θα εφαρμόσετε και συλλογική λωβοτομή; Ο 1ος τόμος διορθώνεται γιατί; Ήρθαν νέα ιστορικά στοιχεία στην επιφάνεια, ή κατά πώς αλλάζει γραμμή η ηγεσία του ΚΚΕ, πρέπει να ξαναγράφεται η ιστορία;

"Ποτέ και πουθενά η Εργατική Τάξη δεν πήρε τα μέσα παραγωγής στα χέρια της Με Πολιτικά Μέτωπα και συμμετοχή σε κυβερνήσεις μέσα στον Καπιταλισμό. Μα πουθενά"

Ωραίο θέμα, ολίγον τι άσχετο. Βέβαια, σε όλη την Ανατολική Ευρώπη, ακόμα και εκεί που δεν μπήκε ο Κόκκινος Στρατός, είχαμε Μέτωπα (εθνικοαπελευθερωτικά) και κυβερνήσεις.

Άλλωστε με την ίδιας ποιότητας λογική, η μόνη σοσιαλιστική χώρα που επιβίωσε είναι η Κούβα, όπου την επανάσταση την έκανε μία οργάνωση αρχικά μη κομμουνιστική, οπότε για τη σταθερότητα του σοσιαλισμού, η μη ύπαρξη ΚΚ, κατά την επανάσταση, είναι απαραίτητη.

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2015 στις 5:48 μ.μ.

4.18 Το Είδαμε το Λαικό Μέτωπο του ΕΑΜ με το 80% του λαού μαζί πήγε σε Λίβανο Καζέρτα και τον Οκτώβρη του 1944 που ήτανε η ώρα για την μετατροπή του πολέμου σε ταξικό περίμενε την Αστικη Τάξη και τους Αγγλους να μαζέψουνε Στρατό και πολεμήσαμε τον Δεκέμβρη μόνο με το Εφεδρικό ΕΛΑΣ με σκοπό την ήττα έχοντας τον Ευρωκομμουνιστικό δρόμο έτοιμο. Χάλασε το σχέδιο ο ήρωας Ζαχαριάδης με την Εποποιία του ΔΣΕ. Τα ίδια και στην Ιταλία με την στροφή στο Σαλέρνο που δεν διεκδικήσανε την εξουσία τουλάχιστον στην Βόρεια Ιταλια.

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2015 στις 8:00 μ.μ.

Κάποτε οι απανταχού πραγματικοί κομμουνιστές θα ευγωνομονούν τους σημερινούς Κουτσουμπομαίληδες για το καλό που προσφέρουν στο κομμουνιστικό κίνημα.Η προσφορά των Παπαρηγομαίληδων στην εξαφάνιση του πολιτικού πτώματος με το όνομα ΚΚΕ,είναι ανεκτίμητος.Ούτε ο μεγαλύτερος αντικομμουνιστής πολέμιος της κομμουνιστικής θεωρίας δεν θα τα κατάφερνε καλύτερα στην καταστροφή του ΚΚΕ απο τους Κανελλομαίληδες και Παφιλοκουτσούμπες.
Τιμή και δόξα στα απολειφάδια του Περισσού που φροντίζουν στο θάνατο και στην ταφή του τυμπανιαίου πτώματος του κώματος.Τιμή και δόξα στους σταλινικούς σκελετούς που θάβουν το κώμα και το πτώμα.

Πετρόπουλε άστους στο κώμα να βγάλουν τα μάτια τους.Αστους να φαγωθούνε μεταξύ τους.Κανείς δεν πρόκειται να λυπηθεί που εξαφανίζεται μια κλίκα που καταδυνάστευσε και καταντρόπιασε τον κομμουνιστικό χώρο.

Κάτω τα χέρια από τον ΠΑΝ
14 Απριλίου 2015 στις 8:12 μ.μ.

@ 4:18

Ρε φίλε, ο 12.16, 12.52, 5.48 είναι ο ίδιος ο χαζός από τη Μπακαουκία ο μέγας ΠΑΝ, που νομίζει ότι με τον τρόπο των πολλών επαναλαμβανόμενων μηνυμάτων σε όλο το ΒΚ, θα πείσει ότι αυξάνονται οι οπαδοί του Κώματος.
Και συ πιάνεις κουβέντα με τον ΠΑΝ?
Δε μιλάς με κανένα ντουβάρι καλύτερα?

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2015 στις 8:19 μ.μ.

8.00 Εδω υπάρχει μια σύγχηση. Τροτσκιστές η Σταλινικοί είμαστε πάρτε μια απόφαση. Για τα υπόλοιπα αν ητανε όπως τα λες τώρα δεν θα Εσκουζες.

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2015 στις 8:21 μ.μ.

"Το Είδαμε το Λαικό Μέτωπο του ΕΑΜ με το 80% του λαού μαζί πήγε σε Λίβανο Καζέρτα και τον Οκτώβρη του 1944 που ήτανε η ώρα..."

Εκεί συνίσταται η επιτυχία της γραμμής του Μετώπου. Σου έδωσε το 80% του λαού. Εκεί συνίσταται η αποτυχία της "ηγεσίας" της πρωτοπορίας, τον οδήγησε στην οικτρή αποτυχία. Σε ό,τι αφορά τις κυβερνήσεις, πρέπει να ξέρεις ότι η καταδίκη της στροφής του Σαλέρνο, είναι καταδίκη εκείνου που την επινόησε, του Ι.Β. Στάλιν. Ο ίδιος άλλωστε υπέδειξε και στους Γάλλους την ένταξή τους στη μεταπολεμική κυβέρνηση. Αυτό φαντάζομαι έρχεται σε αντίθεση με την εκτίμησή σου για την πορεία του σοσιαλισμού στην ΕΣΣΔ.

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2015 στις 8:29 μ.μ.

8.21 H Ηττα ηρθε απο την ύπαρξει του Πολιτικού Μετώπου με τον Οπορτουνισμό. Για την Ιταλία και το Σαλέρνο να διαβάσεις τα ντοκουμέντα του Ινφομπιρο και τους διαλόγους Ζντανοφ Λογγο.

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2015 στις 8:31 μ.μ.

8.21 EAM Σβώλος Κυρκος Πασαλίδης Τσιριμώκος ΚΚΕ Σιάντος Παρτσαλίδης

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2015 στις 8:40 μ.μ.

8.21 Ακριβώς για ολα αυτά τα ψέματα που λες οποιαδήποτε επαφη με τον οπορτουνισμό είναι καταστροφή για τα ΚΚ. Ο ελιγμός θα γίνει θεωρία γιατί είσαστε με τον Καπιταλισμό

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2015 στις 8:46 μ.μ.

8.21
Σύντροφε κάνεις λάθος.
Προσπαθείς να κάνεις διάλογο λέγοντας τα αυτονόητα και ιστορικές αλήθειες με τους καταγέλαστους κνιτόβλακες.

Μάταιος κόπος σύντροφε.Με τους σημερινούς κνίτες είναι αδύνατος κάθε διάλογος.Είναι σαν να προσπαθείς να κουβεντιάσεις φιλοσοφία με τους χουλιγκάνους των ποδοσφαιρικών ομάδων.Το ίδιο χουλιγκάνοι και φανατισμένα στρατιωτάκια είναι και οι οπαδοί του ΚΚΕ.
Μόνο μέσω του φανατισμού και της μισαλοδοξίας καταφέρνει η εγκληματική συμμορία του Περισσού να κρατάσει σε αιώνιο ύπνο και παντοτινή νάρκωση τα θλιβερά ανθρωπάρια που παριστάνουν τα μέλη του ΚΚΕ για να μπορεί να κάνει ανενόχλητη τις προδοτικές μπίζνες με τις οffshore και το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας..
Γράφτους εκεί που δεν πιάνει μελάνη και άστους να βράζουν στο ζουμί τους σύντροφε....

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2015 στις 9:44 μ.μ.

8.31, 8.40
Καλέ μου φίλε σε θαυμάζω για τις ιστορικές σου γνώσεις.Γνωρίζεις Σβώλους Σιάντους και Τσιριμώκους απ΄'εξω και ανακατωτά καλέ μου φίλε.
Εμαθες ιστορία κοντά στον γίγα ιστορικό τον σ.Μαίλη καλέ μου φίλε γιαυτό είσαι τόσο πολύ καταρτισμένος ιστορικά καλέ μου φίλε.
Θα γνωρίζεις τότε καλέ μου φίλε τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποιον είχαν πατέρα,γιατί οι οπορτούνες δεν το ξέρουν αφού ιστορικά είναι ανιστόρητοι καλέ μου φίλε.Πές τους ποιός ήταν ο πατέρας τους καλέ μου φίλε για να τους ξεσκίσεις τους οπορτούνες που μας έφεραν φουρτούνες.
Μακάρι να είχανε όλα τα μέλη του κώματος τις δικές σου γνώσεις καλέ μου φίλε,αλλά δυστυχώς είναι ξύλα απελέκητα καλέ μου φίλε.
Καλέ μου φίλε συνέχισε να γράφεις να μαθαίνουμε και εμείς ιστορία χαιρετώ

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2015 στις 10:00 μ.μ.

Αφού η στροφή του Σαλέρνο έγινε το 43, ενώ το ινφομπιρό συγκροτήθηκε το 47, γιατί με παραπέμπεις εκεί; Δε σου κάνω ερώτηση παγίδα, πραγματικά με ενδιαφέρει το θέμα.

Ανώνυμος
14 Απριλίου 2015 στις 11:05 μ.μ.

8.12 Καλά δεν βλέπεις οτι ετσι που χάνεις την ψυχραιμία σου βοηθάς τους ΚΚεδες. Πόσο μυαλό θέλει για να το καταλάβεις σύντροφε οτι κάνεις ζημια στην Αριστερά.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 1:16 π.μ.

10.00 Καμμία Παγίδα. Η Στροφή στο Σαλέρνο έγινε το 1944 το Ινφόμπιρο έγινε το 1946 και υπάρχουνε ντοκουμέντα το 1947 του Ζντάνοφ με τον Λόγγο να δεις την άποψη του Σταλιν.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 1:20 π.μ.

8.46 Πες μας κάτι για το νέο μνημόνιο σφαγής του λαου απο Συριζανελ.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 1:36 π.μ.

@11:05 μ.μ.
Ααααχχχ δεν το καταλαβαίνει σύντροφε, δεν το καταλαβαίνει. Και να πεις ότι του το λες μόνο εσύ; ΄Ολοι εδώ μέσα του το λέμε. Αλλά εκεί αυτός. Τούβλο γεννήθηκε πυρότουβλο θα πεθάνει. ΄Οχι τίποτις άλλο αλλά κάνει και ζημιά στους οπορτουνιστές τρομάρα του.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 2:33 π.μ.

@8.12
Μην τους ακούς αυτά που σου γράφουν. Σε ζηλεύουν ω, μεγάλε βράχε της πολιτικής σκέψης. Δεν μπορούν να φτάσουν το μεγαλείο της σκέψης σου. Εσύ όμως μεγάλε γκουρού της οικονομίας, της ιστορίας, της κουκουεδολογίας, της αμπελοφιλοσοφίας συνέχισε να γράφεις και να μας δίνεις τα φώτα σου. Κι εδώ που τα λέμε πόση ζημιά πια να κάνεις στην Αριστερα; Μεγαλύτερη ζημιά απ' αυτή που της κάνει ο Σύριζα από και κλείεται να της κάνεις.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 2:39 π.μ.

@14 Απριλίου 2015 - 8:19 μ.μ.
Παλιόπαιδα είστε αυτό είστε. Γιατί δε μας παίζετε εμας τους συριζαίους. Και μας φορτώσατε με τα σκουπίδια σας όταν φύγατε απ' το συνασπισμό. Τι μας τους αφησατε όλους αυτούς εδώ και δεν μπορούμε να κάνουμε δουλειά;

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 1:14 μ.μ.

1.36. Ακριβώς για τον ίδιο λόγο του το γράφω και έγω. Γιατί δεν πρέπει να πέφτουμε σε παγίδα απο τους ΚΚεδες και να γίνει ζημιά στην αριστερά.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 1:15 μ.μ.

Μισό λεπτό για να καταλάβω: Η μία πλευρά απ' όλους όσους αντιπαρατίθενται ή βρίζονται ή αλληλοκατηγορούνται εδώ μέσα είναι (ή έστω λένε ότι είναι) μέλη και φίλοι του ΚΚΕ. Ως εδώ κατανοητό.
Η άλλη πλευρά που κάνει πολεμική στο σημερινό ΚΚΕ και στην ηγεσία του υπερασπιζόμενοι το δήθεν παλιό καλό ΚΚΕ που οι ίδιοι γνώρισαν, τον κομμουνισμό, το ΕΑΜ, αλληλοαποκαλούνται μεταξύ τους στα σχόλια ως "σύντροφοι" κλπ ποιοί είναι τέλος πάντων;
Ρωτάω επειδή δεν βλέπω να έχουν πολιτική ταυτότητα και θέσεις αλλά μόνο ισχυρισμούς για "κνιτόβλακες", "κώμα", "Παφιλοκουτσούμπες", "Παπαρηγομαίληδες", "εγκληματική συμμορία του Περισσού", "ΚΚΕδες ξύλα απελέκητα" κλπ και αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι να εκτεθούν πολιτικά. Μόνο μελάνι και θολούρα αφήνουν. Ελάτε μην ντρέπεστε, εμείς στο ΚΚΕ σας ξέρουμε, πείτε και στους άλλους ποιοί πραγματικά είστε και ποιούς υπηρετείτε. Πείτε ότι trollarete κατευθείαν μέσα από την Ασφάλεια στην Κατεχάκη.Τόσες φορές σας βγάλαμε τις κουκούλες όταν μπαίνατε στις πορείες μαζί με τους ασφαλίτες και προβοκάτορες "συντρόφους" σας. Αυτό πράγματι είναι ασυγχώρητο, διότι σας στερεί τη δυνατότητα να εισπράξετε καλύτερο μεροκάματο από τα αφεντικά σας. Και πού είστε να δείτε τί εκπλήξεις θα δοκιμάσετε!

15 Απριλίου 2015 στις 1:55 μ.μ.

Οι σουπιες της σοσιαλδημοκρατιας, τσιρακια της πλουτοκρατιας,
τσιρακια της πλουτοκρατιας.

15 Απριλίου 2015 στις 2:17 μ.μ.

@Ανώνυμος
" οι ΓοντικοΜαΐληδες που συναλλάσσονται με offshore, ζούνε με κρατικές επιδοτήσεις, δεν έχουν δουλέψει δευτερόλεπτο τα τελευταία τριάντα χρόνια, είναι ντούροι προλεταριακοί επαναστάτες!! "

Από ότι βλέπω ο χρυσαυγιτισμός εξακολουθεί να ενθαρρύνεται στον σχολιασμό του μπλογκ....

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 2:27 μ.μ.

2.17
μεγαλε για πες μας τελικα οι ΓοντικοΜαΐληδες εχουν δουλεψει ποτε τους; ναι ή οχι; σιγουρα ΟΧΙ!!

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 2:52 μ.μ.

Για να καταλάβω. Για ποια αριστερά μιλάτε όσοι μιλάτε; Για την αριστερά της ΔΗΜΑΡ, για την αρισερά του Σύριζα ή για την αριστερά του Πασόκ; ΄Η μήπως μιλάτε για την αριστερά του Κυρίου; Τελικά μου φαίνεται δεν ξέρει η αριστερά τι κάνει η δεξιά της.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 4:51 μ.μ.

2.27 Αν είσαι χρυσαυγίτης άξιος ο μισθός σου. Αν ανήκεις στην Αριστερά κάνεις Μαλακίες. Αθελά σου βοηθάς τους ΚΚεδες.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 5:42 μ.μ.

2.52 Μα για την Αριστερά που παραμυθιάζει το λαό και έχουμε καπιταλισμό για παντα.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 7:15 μ.μ.

2.17Δεν ξέρω για άλλους εδώ μέσα, αλλά θα σου πω αυτό: Αστο αγόρι μου, που σου θίξαμε την κομματική νομενκλατούρα σου και ταράχτηκες.

Υπάρχουν πολλά παιδιά 20-25-30 χρονών το πολύ, που αποφάσισαν ότι δεν πάει άλλο.

Με λίγη εμπειρία ίσως,αλλα με μεγάλη τόλμη.

Αποφάσισαν ότι θα αλλάξουν τα πράγματα οι ίδιοι και όχι μέσω αντιπρόσωπων στη βουλή σας.

Τόλμησαν να αλλάξουν τα πράγματα τώρα, σε αυτή τη ζωή και για αυτή τους την επιλογή, γνωρίζουν ότι θα πρέπει να αντέξουν φυλακίσεις, διώξεις, ξύλο, κυνηγητό. Αλλά αυτά τα άντεξαν και τα περίμεναν από το φασιστικό καθεστώς.Αυτό που δεν περίμεναν όμως είναι η λάσπη και η άρνηση να σταθούν αδιπλα τους άτομα που αυτοχαρακτηρίζονται κομμουνιστές και ξέρουν μόνο να πετάνε εξυπνάδες και θεωρητικές μπαρούφες σαν εσένα.

Άτομα που έχουν εθιστεί στο να παραμιλανε θεωρητικά για επανάσταση και κομμουνισμό αλλά δεν αντέχουν ούτε το ένα και σίγουρα δεν είναι ικανοί ούτε για το άλλο.

Γι’αυτο σου λέω: Άστο αγόρι μου, πήγαινε καλύτερα με την κοπέλα σου σε κάποια εκδρομή της ΚΝΕ, τρέχα σε κάποια λαϊκή βραδιά να χαρείς την ζωούλα σου και άσε τις ψευδαισθήσεις για αντάρτικο από το πληκτρολόγιο. Συνέχισε να περηφανεύεσαι για την συλλογή με τα άπαντα των μεγάλων θεωρητικών του Μαρξισμού, φόρα το αγαπημένο μπλουζάκι με τον Τσε και συνέχισε να ονειρεύεσαι σοσιαλισμο με τον Κουτσουμπα και κάθε άλλον διάολο, για μπροσταρη της επαναστασης. Τόσο καταλαβαίνεις, τόσο αξίζεις.

Την ιδια ώρα που στο Δομοκό, στο Κορυδαλλο, σε όλη την χώρα o Χρήστος, o Δαμιανός, o Μιχάλης, ο Γιώργος, η Όλγα, ο Δημήτρης, ο Γεράσιμος και άλλοι τόσοι ανυπότακτοι εξεγερμένοι, θα συνεχίζουν να βάζουν φωτιά στα συμβιβασμένα όνειρα σας και ας μην κάνετε για αυτούς ούτε μια αναφορά, ούτε μια συγκέντρωση αλληλεγγύης, ούτε μια πορεία για να νιώσουν έστω ότι δεν είναι μόνοι τους μπροστά στο τέρας της μούχλας και της στασιμότητας που πρέπει να γκρεμίσουν.

Ας δίνατε στους φυλακισμένους συντρόφους το χέρι σας.......και «ας μην συμφωνείτε σε όλα μαζί τους», έτσι δεν λέτε ρε γραφειοκράτες της συμφοράς ;

Ο κύβος ερρίφθη προ καιρού….τι περιμένετε ρε;

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 8:31 μ.μ.

4.51 Χρυσαυγίτης ειναι σύντροφε.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 8:41 μ.μ.

7.15. Φυλακισμένους συντρόφους που ενοεις δεν έχουμε. Αν θέλεις να παλέψουμε ενωμένοι για την Ανατροπή του Καπιταλισμού ελα στο ΠΑΜΕ και ας μη συμφωνούμε σε ολα.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 9:16 μ.μ.

7.15 Δε βάζεις φωτιά στα όνειρα κάποιου που δε σε ακολουθεί γιατί δεν τον έχεις πείσει να σε ακολουθήσει. Παρά μόνο στα όνειρά σου. Γιατί να ακολουθήσω κάποιους που αποφασίζουν για μένα χωρίς εμένα τι είναι το καλύτερο; Και με ποιον τρόπο θα το καταφέρουν; Δικαίωμά τους να διαλέγουν τον τρόπο που θα αγωνιστούν -αν αγωνίζονται- αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο αλλος είναι υποχρεωμένος να τους ακολουθήσει σε αυτόν τον δρόμο αν δεν τους πιστεύει. Κι αν τους ακολουθούσε το κινημα, ποσώς και θα ενδιαφερόσασταν κι εσείς κι αυτοί για το αν τους τείνουν χέρι βοηθείας οι ΚΚΕδες. Αλλά εδώ είναι τα κουμπιά της Αλέξαινας. ΄Ολοι αυτοί που αναφέρεις είναι στο περιθώριο. Δεν τους ακολουθεί ο κόσμος. Αυτό είναι που σας πονάει κι όχι τα .... συντροφικά!!!!

δεν είμαι ο 2.17

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 9:48 μ.μ.

"2.27 Αν είσαι χρυσαυγίτης άξιος ο μισθός σου. Αν ανήκεις στην Αριστερά κάνεις Μαλακίες. Αθελά σου βοηθάς τους ΚΚεδες."

Γιατί βοηθάει τους ΚΚΕδες; Η απάντηση του μέσου κνίτη, αλλά και των κομματικών του οργάνων, είναι κατηγορίες για κάθε διαφορετική άποψη, ακόμα και αν προέρχεται από κομμουνιστή (πόσο μάλλον τότε) είναι ευθείες κατηγορίες ή υπαινιγμοί, "πόσα παίρνει ο Πετρόπουλος, ο Ρούσης είναι καθηγητής, άρα εξαγορασμένος από το κράτος" κλπ. Το ότι αυτά εκπορεύονται από τους καλοζωισμένους (και παραγερασμένους) γραφειοκράτες που πουλάνε σφυροδρέπανο, αλλά εφαρμόζουν μνημόνια, απολύουν εργάτες, συναλλάσσονται με offshore δεν πρέπει να σημειωθεί; Επειδή ξεφτιλίζουν το σφυροδρέπανο, όποιος το παρατηρήσει κουβαλάει σβάστικα;

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 10:05 μ.μ.

@15 Απριλίου 2015 - 5:42 μ.μ.
A, δηλαδή για όλες αυτές τις αριστερές μιλάτε. Να συνεννοούμαστε, όχι τίποτις άλλο.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 10:26 μ.μ.

9.48 Ολα τα επαγγελματικά στελέχη στο ΚΚΕ πέρνει 800 ευρω τον μήνα.Τον 902 στον Οπορτουνισμό δεν τον χαρίζαμε ποτέ. Το Δάνειο το 1988 για την Κουμουνδούρου είναι αρκετό. Και σε Κυβέρνηση με τους Καπιταλιστές στην Εξουσία ποτέ.Συνέχισε σε πήρανε χαμπάρι και δικοί σου οτι μας βοηθάς

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 10:37 μ.μ.

9.48 Δεν καταλαβαίνεις οτι δεν πρέπει να τους απαντάς. Ορίστε τώρα μας πουλάνε πνεύμα οι ΚΚεδες Ξεφτίλα

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 10:51 μ.μ.

Ολα τα επαγγελματικά στελέχη στο ΚΚΕ πέρνει 800 ευρω τον μήνα!!!
για εναν τεμπελη γραφειοκρατη του κκε σαν τον μαιλη αυτο ειναι σκανδαλο.απο ποτε εχει να δουλεψει;

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 11:23 μ.μ.

9.48 Ο Ρούσης στο 18ο Συνέδριο το 2009 κατηγορούσε το ΚΚΕ για Σταλινικό. Ο Πετρόπουλος κατηγορεί το ΚΚΕ για Τροτσκιστικό.Δεν νομίζεις οτι μιλάμε για Καραγκιόζηδες Σύντροφε.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 11:30 μ.μ.

"9.48 Δεν καταλαβαίνεις οτι δεν πρέπει να τους απαντάς. Ορίστε τώρα μας πουλάνε πνεύμα οι ΚΚεδες Ξεφτίλα"
Οι ΚΚΕδες τσουβαλιάζουν μεταξύ αγνώστων. Ποιοι είμαστε "εμείς"; Καλή προσπάθεια, φίλε κνίτη.


Επειδή το κκε λέει ότι είναι έτσι (οχτώ κατοστάρικα), το πιστεύουμε; τι αποδείξεις έχει να προσκομίσει στο λαό, εγώ ξέρω ότι ο μισθός της Αλέκας δε συγκρίνεται με το μισθό του θυρωρού του Περισσού. Τι αποδείξεις έχω; καμία, όσες δηλαδή το κκε.

Ανώνυμος
16 Απριλίου 2015 στις 12:30 π.μ.

11.30 αποδείξεις δίνουμε στα μέλη και τους Οπαδούς του ΚΚΕ και πουθενά αλλου.

Ανώνυμος
16 Απριλίου 2015 στις 11:55 π.μ.

@11:30
Από πότε το ΚΚΕ οφείλει να δίνει λογαριασμό σε τύπους σαν εσένα και όχι στα μέλη και στους φίλους του; Ποιός είσαι εσύ; Ποιός σε εξουσιοδότησε και ποιόν εκπροσωπείς;
Από πότε και με ποιά νομιμοποίηση μιλάς εσύ, που είσαι μόνος και αποκλειστικά για την πάρτη σου, για "λαό" σαν να τον εκπροσωπείς; Σε διόρισε ή σε ψήφισε κανένας;
Ακόμη και οι Πάγκαλοι, Καρατζαφέρηδες ή οι Γιακουμάτοι (πρόσφατα στην εκπομπή Karntasians) δηλώνουν δημόσια ότι οι βουλευτές και τα στελέχη του ΚΚΕ παίρνουν
μισθό 800 ευρώ το μήνα και τα υπόλοιπα ανέκαθεν πηγαίνουν στο κόμμα, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες, εσύ δεν άκουσες τίποτε; Ο ίδιος ο Μητρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε επίσης σε πρωινή εκπομπή ότι στη λίστα Νικολούδη με τους 80.000 νοματαίους οι οποίοι έβγαλαν στο εξωτερικό ποσά άνω των 200.000 ευρώ ο καθένας την τελευταία 5ετία, είδε μέσα επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, συνδικαλιστές, αναλυτές, τηλεμαϊντανούς και πολιτικούς από όλα τα κόμματα, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ. Επαναλαμβάνω ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ όσο και εάν σε ενοχλεί, εκτός και εάν θεωρείς ότι ο Μητρόπουλος επαινεί και διαφημίζει το ΚΚΕ. Ούτε αυτό το άκουσες ή το διάβασες πουθενά ώστε να συγκρίνεις το μισθό του θυρωρού του Περισσού με εκείνον της Αλέκας; Πολύ επιλεκτικά ακούσματα και πληροφόρηση έχεις συριζαίε, και για να ξέρεις γιατί μάλλον δεν στο είπαν ακόμα εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά η Αλέκα Παπαρήγα δεν παίρνει ούτε και αυτά τα 800 ευρώ το μήνα από το βουλευτιλίκι και πάνε όλα στο κόμμα! Ξέρεις γιατί; Γιατί παίρνει σύνταξη από το σύζυγό της!
Γι' αυτό ακριβώς, βλακάκο, άλλη φορά όταν συκοφαντείς, προβοκάρεις, τρολάρεις ή κάνεις άλλου είδους πασοκιές που έμαθες τόσα χρόνια που ψήφιζες Τσοχατζόπουλο και Μαντέλη και τώρα έγινες "ταλιμπάν" των "ορφανών" πάλαι ποτέ αριστερών του Κύρκου και του "εσωτερικού", να ρωτάς και να μαθαίνεις πρώτα. Εντάξει βλακάκο;


Ανώνυμος
16 Απριλίου 2015 στις 12:04 μ.μ.

15 Απριλίου 2015 - 11:30 μ.μ
Μήπως να μας δώσεις εσύ τις αποδείξεις που έχεις για αυτά που γράφεις για τους μισθούς; για να μας αποδείξεις ότι η συνεχής αναφορά σου σε κάποια πρόσωπα δεν κρύβει προσωπικές διαφορές απ΄το παρελθόν. Γιατί η αλλαγή στο ΚΚΕ τη δεκαετία του 90 ξεβόλεψε πολλά κοπρόσκυλα που παρίσταναν τους κομμουνιστές και δε δούλευαν και έπαιρναν μισθό απ' το κόμμα ως επαγγελματικά στελέχη του (μέγα σφάλμα του ίδιου του ΚΚΕ), και τώρα έχοντας χάσει αυτή τη βολή τους κι επειδή δεν μπορούσε να τους απορροφήσει όλους το σύστημα, τριγυρνάνε στα σάιτ και βγάζουν τη χολή τους πάνω στο ΚΚΕ. Στο ανώνυμο πάντα βεβαίως.

Ανώνυμος
16 Απριλίου 2015 στις 3:51 μ.μ.

Το πόσοι καμμένοι εγκέφαλοι κυκλοφορούν είναι απίστευτο! Άσε που θεωρούν τον εαυτό τους πολιτικό εμπειρογνώμονα ολκής και εκτοξεύουν κάθε λογής π@@ρια και τρολλάρουν με χυδαίο τρόπο.
Νομίζω ότι μερικοί συναγωνιστές την πατάνε και πέφτουν στη παγίδα της αντιπαράθεσης μαζί τους με "φίλαθλο" πνεύμα. Νομίζω ότι η καλύτερη αντιμετώπιση αυτής της ανεκδιήγητης βλακείας είναι η σιωπή και η περιφρόνηση.

Υποτίθεται ότι το θέμα αυτής της ανάρτησης ήταν το άρθρο του Κ. Σκολαρίκου στο Ριζοσπάστη στις 11/4/2015 ως απάντηση στα γραφόμενα απο τους δημοσιογράφους Φ. Παπούλια και Π. Τσούτσια ως κριτική στο βιβλίο της Σύγχρονης Εποχής " το ΚΚΕ στον Ιταλοελληνικό πόλεμο 1940-41" και την την κριτική του Γ. Πετρόπουλου στον Εργατικό Αγώνα.
Πως γίνεται βέβαια οι δημοσιογράφοι που θεωρούν το ΚΚΕ σταλινικό λόγω της αποκατάστασης του Ζαχαριάδη και ο Γ.Π που θεωρεί το ΚΚΕ νεοτροτσκιστικό κόμμα να συμπίπτουν στη κριτική τους είναι απορίας άξιον.
Επίσης απορίας άξιον είναι όλοι αυτοί που θεωρούν το ΚΚΕ δογματικό, μονολιθικό, αποστεωμένο, ξύλινο και ανιστόρητο να μην αναγνωρίζουν ότι το ΚΚΕ προσπαθεί αξιοποιώντας την πείρα και αναλύοντας ντοκουμέντα κλπ της εποχής να βγάλει συμπεράσματα για το ΣΗΜΕΡΑ και το ΑΥΡΙΟ.
Γιατί ό,τι έγινε τότε έγινε δεν μπορεί κανείς να το αλλάξει. Δεν μπορεί κανείς όμως να αγνοήσει την ήττα ενός ένοπλου εξεγερμένου λαού , που έγινε με παράδοση άνευ όρων μέσα από συμφωνίες και συνθήκες κατάπτυστες γιατί έγινε και πώς έγινε.
Είναι απαραίτητο πλέον αφού έχουν περάσει τόσα χρόνια και οι πρωταγωνιστές της μίας ή της άλλης άποψης που συνυπήρχαν επι χρόνια είτε εκτός είτε εντός κόμματος να βγούν όλα εκείνα τα αναγκαία συμπεράσματα επαναλαμβάνω για το ΣΗΜΕΡΑ και για το ΑΥΡΙΟ.

ΥΓ Δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να απαντήσω στα τρολ αν δεν επρόκειτο ειδικά για την Α. Παπαρήγα, την οποία εκτιμώ απεριόριστα για δεκάδες λόγους. Και επειδή εντελώς συμπτωματικά γνωρίζω ότι δεν παίρνει ούτε μία δεκάρα από τον βουλευτικό της μισθό και λαμβάνει δική της σύνταξη κύρια και επικουρική από δικά της ένσημα εκτός της σύνταξης θανάτου απο τον σύζύγο της,
Και επίσης θα πρέπει όλοι οι ανεγκέφαλοι που γράφουν ότι μ@@κία τους έρθει ότι τα μέλη του ΚΚΕ δίνουν στο κόμμα απο καταστατική διάταξη άρθρο 43 τουλάχιστον το 1% των μηνιάτικων εσόδων τους και ότι το άρθρο 42 του καταστατικού του ΚΚΕ θεωρεί ως έσοδά του οποιαδήποτε χρηματική αποζημίωση, μισθό , σύνταξη κλπ προέρχεται απο συμμετοχή μέλους του σε οποιοδήποτε αιρετό θεσμό πχ δήμαρχοι, βουλευτές, συμμετοχή σε επιτροπές κλπ. Αποδίδονται στο ΚΚΕ άπαντα.
Άντε τώρα ορισμένοι να καταλάβετε τι σημαίνει ανιδιοτέλεια.

Κολοκοτρώνης

Ανώνυμος
16 Απριλίου 2015 στις 6:12 μ.μ.

3.51
Μιλάνε όλοι μιλάει και ο Λολοκοτρώνης.Εκεί κατάντησε το τιμημένο.Νά το εκπροσωπεί ο ΠΑΝ,η πάπια-σκουπίδι,το μανωλάκι και ο Λολοκοτρώνης.
Πίσω κοπρόσκυλα.

Ανώνυμος
16 Απριλίου 2015 στις 9:13 μ.μ.

Προς 6:12 μμ

Εσύ ποιός είσαι που θα μας πεις κοπρόσκυλα; Την μούρη σου στο καθρέφτη βλέπεις και μπερδεύεσαι;
Δεν έχει ανάγκη το ΚΚΕ να το εκπροσωπώ εγώ γιατί εκπροσώπηση με ανωνυμία δεν γίνεται, ούτε εγώ ως φυσικό πρόσωπο έχω το "βάρος" να εκπροσωπώ το ΚΚΕ.
Εσύ βρε ανόητε αρνείσαι να πεις το ψευδώνυμο που χρησιμοποιώ σωστά ίσως επειδή ο χωρός συναναστροφής σου είναι το πρώτο συνθετικό της λέξης που χρησιμοποιείς που προέκυψε ίσως από την κοτρώνα που έχεις δεχτεί στο κεφάλι.
Υποθέτω ότι αντιλαμβάνεσαι ότι δεν κάνω μαζί σου πολιτική αντιπαράθεση γιατί εσύ έτσι γουστάρεις...

Κολοκοτρώνης

Ανώνυμος
16 Απριλίου 2015 στις 10:30 μ.μ.

Τα πράγματα είναι απλά.
Αφού το ΚΚΕ δίνει λογαριασμό μόνο στα μέλη του, ας μη χρησιμοποιεί το επιχείρνημα για εμάς, τους απέξω, αφού δεν στηρίζεται σε στοιχεία, αλλά στην πρόθεση του ακροατή. Η παράθεση άσχετων μαρυτριών, όπως του Μητρόπουλου (δεν είδα κάποιον να κατηγορεί την ηγεσία του ΚΚΕ για το ύψος των καταθέσεών τους, ειδικά στο εξωτερικό), γυρίζει ενάντια σε αυτόν που τη χρησιμοποιεί, προδίδει τον στόχο "να θολώσουμε τα νερά. Η προσπάθεια τσουβαλιάσματος απόψεων, προκειμένου αυτές να φανούν αντιφατικές, τη στιγμή που εκπορεύονται από διαφορετικά άτομα, αποκαλύπτεται εύκολα. Τι σημασία έχει ότι είναι άλλη η κριτική του Σταυρόπουλου με εκείνη του Πετρόπουλου, εκτός από θετική για τον τελευταίο; Άλλωστε, εάν ταυτίζονταν, η εύκολη απάντηση θα ερχόταν πάλι από τους υπερασπιστές των κατ΄επάγγελμα κομμουνιστών.

Η προσωπική μου άποψη ξεκάθαρα: Κάθε κομματικός μηχανισμός που σιτίζεται από το αστικό κράτος, και μάλιστα μακροχρόνια, είναι ενσωματωμένος στο υπάρχον σύστημα.

Ανώνυμος
16 Απριλίου 2015 στις 11:23 μ.μ.

6.12 Αν κατά την γνώμη σου Σύντροφε είναι συμπεριφορά Αριστερών να λες Κοπρόσκυλα εγώ σε λυπάμαι ειλικρινά. Το να έχεις νεύρα επειδή μας κοροιδέψανε και τους ψηφίσαμε δεν φταίνε οι ΚΚεδες που ότι λέγανε έγινε. Αυτά τα τομάρια που μας πουλήσανε πρέπει να βρίζεις. Κοίτα τη έγινε σήμερα στην Αθήνα απο τα ΜΑΤ.

Ανώνυμος
16 Απριλίου 2015 στις 11:52 μ.μ.

10.30 Αν ήτανε όπως τα λες Σύντροφε τότε το ΚΚΕ θα είχε μπει σε κυβερνήση.Αρα κάνεις λάθος.

Ανώνυμος
17 Απριλίου 2015 στις 12:28 π.μ.

9.13 Εχεις δίκιο φίλε μου αλήτης είναι. Σύριζα εχω ψηφίσει δεν το κρύβω αλλά εδω πρόκειται για κατάντημα. Αντι να έχει το θάρρος να παραδεχτεί οτι μας πούλησε ο Συριζα βγαίνει και βρίζει απο τα νεύρα που έχει.

17 Απριλίου 2015 στις 2:07 π.μ.

9.16 15/απρ
Εισαι τουλαχιστον θλιβερος να μιλας για φυλακισμενους συντροφους ετσι.Αν ειναι περιθωριακοι στα δικα σου ματια τουλαχιστον, αυτο ειναι προς τιμη τους.Δε περιοριστηκαν σε περατζαδες Σταδιου Παν/μιου.Σε διαβεβαιω οτι τους ακολουθει ενα πιο μεγαλο μερος, της νεολαιας τουλαχιστον, απ οτι φανταζεσαι εσυ.Οσο για το ''αποφασισαν για σενα χωρις εσενα '' αυτο δεν κανουν και οι μουμιες του Περισσου η αυτο ειναι οκευ?Αυτο που σας ποναει ειναι η ζωντανια και τα καρυδια που χουν αυτα τα παιδια κατι που ουτε στον υπνο τους δε θα βρουν τα ξυλινα κομματικα ρομποτακια....

Ανώνυμος
17 Απριλίου 2015 στις 5:32 π.μ.

@17 Απριλίου 2015 - 2:07 π.μ.
Αφού σας ακολουθεί ένα μεγάλο μέρος της νεολαίας και δεν είστε περιθωριακοί, τι χτυπιέστε να σας δώσουν χέρι βοηθείας οι μονολιθικοί, σταλινικοί και δε συμμαζεύεται ΚΚΕδες; Καλέστε τον κόσμο που σας υποστηρίζει να μαζευτεί έξω απ' τις φυλακές. Και πηγαίντε τον και μια βολτίτσα μέχρι τα Εξάρχεια. Φιλαράκι -όχι ότι θα το δεχτείς κι ούτε ότι έχει σημασία το αν θα το δεχτείς- στο ΚΚΕ δεν αποφασίζουν άλλοι για μένα. Αποφασίζει η πλειοψηφία των μελών του Κόμματος. Αν συμφωνεις μένεις. Αν δε συμφωνείς φεύγεις δε σε κρατάει κανείς με το ζόρι. Βέβαια σου αναγνωρίζω ότι παραδέχεσαι ότι οι φυλακισμένοι σύντροφοί Σου, κι όχι Μου, κάνουν αυτό ακριβώς που είπα. Αποφασίζουν για μένα χωρίς εμένα. Ας το πραγματοποιήσουν και μόνοι τους τότε. Είναι πολύ απλό.

Ανώνυμος
17 Απριλίου 2015 στις 7:42 π.μ.

Είμαι ο 10.30.
Οι στημένοι διάλογοι μεταξύ κκέδων βγάζουν μάτι, ακόμαι και όταν παριστάνουν τους ψηφοφόρους του Σύριζα.Δε νομίζω ότι τα κόμματα κρίνονται μόνο όταν κυβερνάνε, κρίνονται καθόλη την πορεία τους. Η ηγεσία του περισσού, έχει αναλάβει έναν μη κυβερνητικό, αλλά σημαντικό κινηματικό ρόλο: Να βρίζει και να καταδικάζει κάθε κίνηση μαζών που γίνεται για ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Και δεν το κρύβει, το στιγματίζει ως οπορτουνισμό, ενώ δουλειά της είναι να μαντρώσει κόσμο στη λογική κάνουμε περατζάδες και ψέλνουμε για τη Β' Παρουσία. Δεν προβάλλει καμία αντιπρόταση που θα κινητοποιούσε κόσμο για αιτήματα του σήμερα, στέλνει συνεχώς διατάγματα στον φανταστικό του στρατό "Ο λαός να οργανωθεί, ο λαός να κάνει εκείνο, το άλλο...",. Και το ΚΚΕ; τι θα κάνει το ΚΚΕ; Τη δουλειά του, τίπότα. Θα τρώει και θα πίνει η ηγεσία.

Ανώνυμος
17 Απριλίου 2015 στις 3:12 μ.μ.

7.42 Το ΚΚΕ Εχει πρόταση εξουσίας. Παλεύουμε μέσα απο το ΠΑΜΕ μαζί και με ανθρώπους που δεν είναι Κομμουνιστές για την Ενίσχυση της Λαικής Συμμαχίας ωστε να Φρενάρουμε τα χερότερα που έρχονται με το νέο μνημόνιο Συριζανελ με τελικό στόχο την ανατροπή του Καπιταλισμού. Αυτό σε καμμία περίπτωση δεν γίνεται με κυβέρνηση οσο οι Καπιταλιστές θα έχουνε την εξουσία.

Ανώνυμος
17 Απριλίου 2015 στις 3:19 μ.μ.

7.42 Αν έτσι σε βολεύει να λες για στημένους διαλόγους δεν σου χαλάω χατήρι Σύντροφε. Σου αρέσουνε τα παραμύθια.

Ανώνυμος
17 Απριλίου 2015 στις 3:30 μ.μ.

7:42 π.μ
Kαλά μωρέ μη σεκλετίζεσαι κιόλας και χαλάσει το μακιγιάζ σου. Να σου πω... εσύ κράτα το κόμμα σου που μιλάει για λύση άμεση και εδώ και τώρα, κι αν ποτέ έρθουν αυτά τα επάρατα άτομα του ΚΚΕ και σου ζητήσουν να μπουν στο κόμμα σου εσύ να τους κλείσεις την πορτα κατάμουτρα και στο εδώ και τώρα. Ναι; ΄Αντε τώρα με τους συντρόφους σου να χαλάσετε πάλι καμιά διαδήλωση όπως εχτές φροντίσατε τη διαδήλωση για τις σκουριές παίζοντας το αιώνιο παιχνίδι σας με τους Ματατζήδες.

Ανώνυμος
17 Απριλίου 2015 στις 10:04 μ.μ.

Καλέ μου φίλε σταλινοφασίστα ΠΑΝίβλακα και υπόλοιποι σταλινονκίτες φασίστες.
Το μόνο που μπορείς να φρενάρεις είναι το μυαλό σου καλέ μου φίλε,αλλά δεν έχεις σώας τας φρένας και και την έβαψες καλέ μου φίλε.
Είσαι βαρεμένος και σαλεμένος οπότε δεν μπορείς να φρενάρεις ούτε την ψυχοπάθειά σου καλέ μου φίλε σταλινοφασίστα.
Η πρόταση εξουσίας του κώματος καλέ μου φίλε είναι για τα μπάζα γιαυτό και ο λαός φτύνει και το κώμα και την πρόταση του καλέ μου φίλε ΠΑΝίβλακα.Την πρόταση του κώματος την έχει χεσμένη ο λαός καλέ μου φίλε.
Εγώ για το καλό σου το λέω καλέ μου φίλε γιατί σε συμπάθησα χαιρετώ.

Ανώνυμος
17 Απριλίου 2015 στις 10:26 μ.μ.

10;04 Είναι η μόνη διέξοδος για την Εργατική τάξη και τους Συμμάχους της.Οσο δεν Γίνεται ο λαός θα συνεχίσε να ζει τραγωδίες. Τελικά με τον Σταλιν είμαστε η με τον τροτσκι οπως λέει ο Μανιαδάκης

Ανώνυμος
17 Απριλίου 2015 στις 10:37 μ.μ.

10.04 Δυστηχώς εμάς έχει αρχίσει και φτύνει ο κόσμος Σύντροφε. Οτι μας είπανε ψέματα όλα. Πάμε στην δουλειά και μας κοιτάνε παράξενα. Ξέρω σπίτια χωρίς ρεύμα ανέργους χωρίς επίδομα. Δεν μας φταίνε οι ΚΚεδες για αυτά τα χάλια.

Ανώνυμος
17 Απριλίου 2015 στις 11:08 μ.μ.

Χα χα καλά ρε μεγάλε αναμορφωτη 10.04 αφού όπως ισχυρίζεσαι το ΚΚΕ είναι για τα μπάζα και το φτύνουν όλοι, εσύ που μπαίνεις και ασχολείσαι και γράφεις σχόλια επι σχολίων για αυτό το κόμμα, τι είσαι; Αυτά και σε χαιρετώ κι εγω καλέ μας φίλε. Τέλειωσε η πορεία σας; Φροντίσατε να φάει κόσμος δακρυγόνα και να το ξανασκεφτεί να πάει σε πορεία απ' ό,τι είδα. Μπράβο σας. ΄Αξιος ο μισθός σας.

Ανώνυμος
17 Απριλίου 2015 στις 11:42 μ.μ.

10.04. Εσύ λες τους ΚΚεδες Σταλινικους. Ο Πετρόπουλος Τροτσκιστές ποιός απο τους δύο έχει δίκιο.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 1:22 π.μ.

@11:42 μ.μ
Ο Ανώνυμος 15 Απριλίου 2015 - 2:39 π.μ Αυτός έχει δίκιο. Αλλά πού να το 'βρει.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 11:34 π.μ.

Αλήθεια, το ΚΚΕ γιατί δε συμμετέχει στον αγώνα ενάντια στην εξόρυξη; Μήπως δε θέλει να τα βάλει με τον Μπόμπολα;

Λέσχη Φίλων ΠΑΝ
18 Απριλίου 2015 στις 4:08 μ.μ.

Σύντροφοι, αυτά παθαίνει όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, δηλαδή τους άθλιους οπορτουνιστές και βρωμερούς σοσιαλδημοκράτες. Τον τρώνε οι κότες. Και εξηγούμαστε, για να μην παρεξηγούμαστε.

Η πολυήμερη απουσία μας, μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο Δάσκαλος, σύντροφοι, εδώ και καιρό είχε αρχίσει να εκδηλώνει διάφορα συμπτώματα σχιζοφρένειας: Απώλεια επαφής, με την πραγματικότητα, αυτοαναδίπλωση σε ένα φανταστικό εσωτερικό κόσμο και παραληρηματικές εκδηλώσεις, άνευ ειρμού, αφηρημένες, ανεξιχνίαστες, συνοδευόμενες συχνά με ψευδαισθήσεις.

Δε δίναμε σημασία, σύντροφοι, γιατί όλα αυτά τα αποδίδαμε στο μεγαλείο του πνεύματός του. Κι ο Αινστάιν τα ίδια θα έκανε σκεφτόμασταν και ριχνόμασταν ξανά στη συγγραφή του Πανκόσμιου Λεξικού της Οπορτουνιστικής Προδοσίας και της Βρωμερής Σοσιαλδημοκρατίας

Τις τελευταίες μέρες, όμως, σύντροφοι, τα συμπτώματα κορυφώθηκαν και δεν μπορούμε πλέον να τα αγνοούμε. Αρχίσαμε να παρατηρούμε στο Δάσκαλο ασυμφωνία ιδεών, επιθυμιών, αισθημάτων, λόγου, χειρονομιών και πράξεων με αμφιθυμία, αλληλοσυγκρουόμενα αισθήματα

Για να μην τα πολυλογούμε, σύντροφοι, και σας κουράζουμε με ψυχιατρικούς όρους, ο Δάσκαλος περιοδικά νομίζει ότι είναι κοψοχέρης συριζαίος. Μετά από λίγο συνέρχεται και μας μιλάει για τον Σιάντο , τον Τίτο και τον Περτσεμλίδη. Εκεί που έχουμε αναθαρρήσει και νομίζουμε ότι μπόρα ήταν και πέρασε, νάτος πάλι να βρίζει τον εαυτό του που ψήφισε σύριζα και να τον οικτίρει που δεν άκουγε τους κκέδες που του έλεγαν να μην εμπιστεύεται το σύριζα. Εκεί που λέμε ότι τον χάσαμε, επανέρχεται και μας μιλάει για τη λίμνη Κόμο και τη λίμνη Τιτικάκα και ησυχάζουμε. Μετά, ξανά, αρχίζει να κλαίει και να μετανιώνει που ψήφισε σύριζα και τον κοροϊδεύει ο κόσμος και τον κοιτάζει παράξενα. Μετά, θυμάται το συνέδριο του 1956 και τον άθλιο ρόλο του Χρουτσώφ και των οπορτουνιστών και έρχεται το χαμόγελο στα χείλη μας.

Τον χάνουμε το Δάσκαλο σύντροφοι. Ευτυχώς, έχουμε ακόμη με σώας τας φρένας ( λέμε τώρα) τον antonss που μυρίζει από μακριά τους βρωμερούς σοσιαλδημοκράτες και έχουμε κάπου να στηριχτούμε και να ελπίζουμε

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 5:03 μ.μ.

@18 Απριλίου 2015 - 4:08 μ.μ.

Που σαι αστειατορα.
Σε ψαχνει η Lifo ρε ταλενταρα.Ανοιξε τα φτερα σου τεραστιε!

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 5:08 μ.μ.

11.34 Γιατί το ΚΚΕ Είναι και με τους Εργαζόμενους και με την Προστασία της Φύσης.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 5:13 μ.μ.

4.08 Αντί να γράφεις όλο αυτό το ποιήμα καλό θα ειναι να μας πεις κάτι για το μνημόνιο με τα νέα μέτρα σφαγής του λαου απο το Συριζανελ.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 5:32 μ.μ.

Παρακολουθώ τους διαλόγους σε αυτό το Μπλογκ και μου κάνει εντύπωση που γράφουνε και Χρυσαυγίτες παριστάνοντας τους Αριστερούς και βρίζοντας μόνιμα τους ΚΚεδες χωρίς κανένα επιχείρημα. Το καταπληκτικό είναι οτι δεν κόβει η Διαχείρηση ολο αυτον τον Οχετό της λάσπης που κάνει ζημιά στην Αριστερά. Κρίμα για το Μπλογκ.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 5:52 μ.μ.

11.34 Eίναι απλό.Δεν συμμετέχει γιατί είναι των ιδίων συμφερόντων με τον Μπόμπολα.Καπιταλιστης ο Μπόμπολας,κόμμα καπιταλιστικό που διαθέτει καπιταλιστικές επιχειρήσεις με σκοπό το κέρδος,συνεργάζεται με οff-shore ξεπουλώντας περιουσίες του δημοσίου,το ΚΚΕ.
Δεν γίνεται καπιταλιστές να τρώγονται μεταξύ τους.
Αυτός είναι ο λόγος που το σταλινικό ΚΚΕ όχι μόνο δεν τα βάζει με τον Μπόμπολα,αλλά είναι σύμμαχοι και στην ίδια πλευρά ρουφώντας το αίμα των εργαζομένων.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 6:26 μ.μ.

5.52 Λάθος κάνεις. Το ΚΚΕ δεν έχει Καπιταλιστικές επιχειρήσεις γιατί δεν υπάρχει το κέρδος για Προσωπικό πλουτισμό. Το δάνειο για την Κουμουνδούρου το 1988 είναι αρκετό δώρο. Πεθάνανε αυτά το 1991. Πες μας τώρα για το νέο μνημόνιο του σύριζα με νέα μέτρα σφαγής του λαου.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 6:34 μ.μ.

"Παρακολουθώ τους διαλόγους σε αυτό το Μπλογκ και μου κάνει εντύπωση που γράφουνε και Χρυσαυγίτες παριστάνοντας τους Αριστερούς και βρίζοντας μόνιμα τους ΚΚεδες χωρίς κανένα επιχείρημα. Το καταπληκτικό είναι οτι δεν κόβει η Διαχείρηση ολο αυτον τον Οχετό της λάσπης που κάνει ζημιά στην Αριστερά. Κρίμα για το Μπλογκ."

Για ποια σχόλια μιλάς; Θες να μας πεις συγκεκριμένα, γιατί κάτι μου λέει ότι δε λυπάσαι ούτε για την αριστερά, ούτε για το μπλογκ, ούτε καν για την κατάντια του κόμματός σου, μόνο για την ηγεσία που σε πληρώνει. Να σου πω ένα μυστικό, μόνο κάποιος παραθρησκευτικός κολαούζος της ηγεσίας θα έγραφε ακόμα και το μπλογκ με Μ κεφαλαίο, κατά το Κόμμα ...

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 6:49 μ.μ.

6.34 Εγώ βλέπω οτι οι ΚΚεδες δεν βρίζουνε απαντάνε με επιχειρήματα άσχετα αν εγώ δεν συμφωνώ μαζί τους. Και αντί για απαντήσεις με επιχειρήματα βλέπω μόνο βρισιές. Ανένταχτος είμαι δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και έχω ψηφίσει 2 φορές σύριζα.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 7:00 μ.μ.

6.34. Λύσε μου μια απορία. Μιλάς για κατάντημα του ΚΚΕ. Θέλεις να μου εξηγήσεις τη ακριβώς θέλεις να πεις. Γιατί εγώ χωρις να είμαι μαζί τους βλέπω οτι αυτά που είπανε μέσα έχουνε πέσει. Ειλικρινά με ενδιαφέρει η αποψή σου.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 7:14 μ.μ.

6.34 Εντάξει το Αντικομμουνιστικό σου μίσος εμείς το καταλαβαίνουμε το Μεροκάματο βγάζεις. Αλλά το να μην μπορείς να ξεχωρίσεις πλέον και τους δικούς σου που έχουνε προβληματισμούς για την νεα τραγώδια που έρχεται και να τους βρίζεις νομίζεις οτι βοηθάει τον σύριζα. Εγώ λέω να πρόσεξεις γιατί θα χάσεις το μεροκάματο.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 7:29 μ.μ.

6.34 Σύντροφε που ακριβώς βλέπεις την κατάντια Γιατί έτσι πίστευα και εγώ μέχρι πριν λίγο καιρό αλλά τώρα δεν είμαι τόσο σίγουρος. Αλλα μας είπε ο Σύριζα και άλλα κάνει. Είδες τη έγινε στην Αθήνα με τα ΜΑΤ. Είσαι περήφανος για οτι έγινε απέναντι σε Συντρόφους.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 8:10 μ.μ.

Τι σχέση έχει ο Σύριζα; Τόσο εκείνος, όσο και το ΚΚΕ από το κράτος σιτίζονται, το σύστημα εξυπηρετούν, από διαφορετικές θέσεις ο κάθε παρασιτικός οργανισμός.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 8:16 μ.μ.

7.14 Εχουνε πάθει τέτοιο στραπάτσο Σύντροφε που παραμιλάνε. Εχουνε αρχίσει και βρίζουνε πλέον και δικούς τους που έχουνε προβληματισμούς. Μην έχεις καμμία αμφιβολία. Δεν τους ενδιαφέρει ο λαός. Μια κλίκα είναι που την πληρώνει ο καπιταλισμός καλά.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 8:22 μ.μ.

6.34 Πρέπει σίγουρα να σας ποτίζουνε γερό Αντικομμουνιστικό Αφιονι.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 8:35 μ.μ.

6.34 Το είδες το βίντεο στην Στουρνάρα με τους Μπάτσους να σέρνουνε και να χτυπάνε τον Σύντροφο.Για αυτό παλέψαμε να βγει πρώτη φορά Αριστερή κυβέρνηση Σύντροφε. Είσαι χαρούμενος για αυτό το αίσχος.

ΚΚΕ με τρέλλααααα.......
18 Απριλίου 2015 στις 9:57 μ.μ.

Ρε ΠΑΝ δεν κουράστηκες να γράφεις επαναλαμβανόμενα μηνύματα 6.49, 7.00, 7.14, 7.29;;;;

Σε πληρώνουνε με το κομμάτι;;

Γράφτα καλέ μου φίλε σε ένα μήνυμα!
Μην κουράζεσαι να το παίζεις και "κοψοχέρης Συριζαίος" με 4-5 διαφορετικά μηνύματα μπας και σε πιστέψουμε ότι δεν είσαι το ίδιο άτομο...........


Ά ρε ΚΚΕδες που καταντήσατεεεε...........

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 10:09 μ.μ.

7.14 Τη να πεις θλίψη προκαλεί η εικόνα ανθρώπων που βρίζουνε τον συνομιλητή τους χωρίς να μπορούνε να πούνε ενα πολιτικό επιχείρημα. Τους έχουνε καταντήσει ντομπαρισμένα ανθρωπάκια που δεν βλέπουνε τίποτα μπροστα τους. Πραγματικά Φασίστες.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 10:33 μ.μ.

Ο σχιζοφρενής Δάσκαλος έχει κόψει αλυσίδα και σουλατσάρει πάνω κάτω στο βαθύ κόκκινο δίνοντας στο μπλογκ έναν σουρεαλιστικό τόνο. Έχει φηφίσει λέει και δυο φορές σύριζα. Λεβέντη πόσες έχει ψηφίσει άραγε;

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 10:50 μ.μ.

10.33 Δεν είσαι καθόλου σοβαρός και λυπάμαι για εσένα Σύντροφε. Δυο φορές έχω ψηφίσει Σύριζα. Σε αφήνω να ηρεμήσεις σε καταλαβαίνω.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 10:55 μ.μ.

9.57 Εγω λέω τη έγινε με τα ΜΑΤ στην Αθήνα που χτυπήσανε τους Συντρόφους και εσύ μου γράφεις οτι είμαι ΚΚΕ που ούτε να τους δώ θέλω. Πόσο Μαλάκας μπορεί να είοσαι ΡΕ.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 11:04 μ.μ.

10.33 Το Καινούργιο μνημόνιο που υπόγραψε ο Σ'υριζανελ με νέα μέτρα σφαγής του λαου πρέπει να σε χτύπησε στο Κεφάλι για να βλέπεις τους δικούς σου για ΚΚεδες. Αυτός είναι ο Πλουραλισμός να μην αντέχεις την κριτική.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 11:11 μ.μ.

10.33 Μήπως πρέπει να ξεκουραστείς λίγο. Εχεις παραισθήσεις και γελάει μαζί σου ο κόσμος.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 11:28 μ.μ.

10.33 Τραγέλαφε παραμιλάς μόνος σου και κάνεις ζημιά στην Αριστερά. Μήπως είσαι βαλτός απο τους ΚΚεδες Ρε νούμερο.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 11:53 μ.μ.

Μιλάμε πραγματικά για κατάντημα. ΟΙ Συριζαίοι πλέον βρίζουνε και δικούς τους οτι τάχα είναι με το ΚΚΕ. Μιλαμε πραγματικά για Αθλιότητα. Η Ανανεωτική Αριστερά να μην αντέχει τον διάλογο που μας διδάξανε γίγαντες του χώρου.

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 12:02 π.μ.

Προς Λέσχη Φίλων.
Αγαπητοί σύντροφοι.Μοιραζόμαστε την λύπη σας για την πάθηση του Δάσκαλου.Δεχτείτε και την δικιά μας συμπάθεια για την κατάσταση του Δάσκαλου.
Ο Δάσκαλος σύντροφοι έπαθε αυτό που πολλάκις παθαίνουν όσοι συγχρωτίζονται με κατώτερους και αναγκάζονται να πέσουν στο επίπεδό τους.
Τον φάγανε οι όρνιθες που τον πέρασαν για πίτουρο.
Διχασμός προσωπικότητας λέγεται αυτό που έπαθε ο Δάσκαλος σύντροφοι.Οφείλεται εν πολλοίς στις προσπάθειες του Δάσκαλου να επαναφέρει στον σωστό δρόμο τους παραστρατημένους οπορτουνιστές.Χρησιμοποιώντας την αγάπη και την αλληλεγγύη του κώματος και εκφράσεις όπως ''καλέ μου φίλε'',σε ''συμπάθησα'' και ''χαιρετώ'',ο Δάσκαλος έπεσε στην παγίδα της άθλιας σοσιαλδημοκρατίας και το χάνουμε το παλληκάρι πάνω στο άνθος της μαρξιστικής του ωρίμανσης.
Ο διχασμός προσωπικότητας είναι το βαρύ τίμημα που πλήρωσε ο Δάσκαλος στον πόλεμο ενάντια στην βρωμερή σοσιαλδημοκρατία.
Ο διχασμός προσωπικότητας αναγκάζει τον Δάσκαλο να γράφει και να απαντάει ο ίδιος στον εαυτό του,να ψηφίζει Συριζα 2 φορές,να κόβει μετά το χέρι του,να ξαναψηφίζει πάλι Συριζα,να κόβει και το άλλο του χέρι,στο τέλος να κόβει τον σβέρκο του ο Δάσκαλος και γενικώς να ζεί ένα δράμα ο σπουδαίος αυτός μαρξιστής.
Αντίθετα οι γνήσιοι αγωνιστές όπως το μανωλάκι,ο Λολοκοτρώνης και ο βεληγκέκας AntonSS πολεμούν κατά μέτωπο τον οπορτουνισμό και δεν χαρίζουν κάστανα με γλυκόλογα και περιττές ευγένειες που χρησιμοποίησε ο Δάσκαλος και την πάτησε.Αυτοί δεν κινδυνεύουν να πέσουν στην παγίδα της σοσιαλδημοκρατίας γιατί αποτελούν την αφρόκρεμα του κώματος που έχει χαλυβδωθεί με τις γνώσεις και τις απόψεις ενός Μαίλη και την πίστη την αγία μιάς Κανέλλη.
Παρόλα αυτά σύντροφοι,όταν υπάρχει έστω και ένας οπορτουνιστής στον πλανήτη,πάντα το κώμα και τα πιστά μέλη του θα κινδυνεύουν απο την διάβρωση και την υποδούλωση.Μπορεί οι ανωτέρω αγωνιστές σύντροφοι να μην κινδυνεύουν άμεσα,αλλά κανείς δεν μας εγγυάται αν στον μέλλον δεν θα έχουν την τύχη του Δάσκαλου και τον διχασμό προσωπικότητας.Ο οπορτουνισμός δεν έχει μπέσα.
Γιαυτό σύντροφοι φροντίστε να τους προστατεύσετε όπως τον Δάσκαλο.Οργανώστε Λέσχες,ιδρύστε σωματεία προστασίας αδυνάτων και προβληματικών μελών,φτιάξτε ομάδες προστασίας απειλουμένων ειδών με εξαφάνιση όπως είναι οι τελευταίοι Μοικανοί του κώματος που ανήκουν στα προστατεύομενα είδη απο τις συνθήκες ΡΑΜΣΑΡ και ΝΑΤΟΥΡΑ 2000.Κάντε ότι είναι δυνατόν να μην χαθεί η σπουδαία πάστα αγωνιστών όπως το μανωλάκι και ο δερβέναγάς AntonSS.
Θα σας ευγνωμονούμε αιωνίως και τουμπανίως.

ΦΡΑΞΙΑ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΛΕΞΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΖΑΜΙΑ.

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 12:08 π.μ.

Ρε ΠΑΝ τι μεροκάμματο βγάζεις;
Με το κομμάτι σε πληρώνουν ρε φουκαρά;Με μπλοκάκι σε έχει το κώμα ρε ψωμόλλυσα;
Σε κλέβουν ρε ΠΑΝίβλακα!Ξημεροβραδιάζεσαι στο ΒΑΘΥ και ούτε υπερωρίες δεν σε πληρώνει το κώμα ρε λιγδοτάμπαρε.
Σε ρίχνει άγρια το κώμα φουκαρά!!

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 12:22 π.μ.

Τελικά μια συγκεκριμένη απάντηση δεν πήραμε. Το μπλογκ αποκαλεί το ΚΚΕ Σταλινικό. Η Ανάρτηση με τον Προβοκάτορα Μανιαδάκη μιλάει για Τροτσκιστικό. Τη απο τα δυο συμβαίνει πείτε μας.

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 12:29 π.μ.

8.35 10.09 Ητανε συντροφός σου αυτός που βαρέσανε οι μπάτσοι?Δηλαδή ρε ΠΑΝ θές να μας πείς πως είσαι αναρχικός και σε πόνεσε που οι μπάτσοι βάρεσαν τον αναρχικό?
Τι ληγμένα ναρκωτικά παίρνεις ρε ΠΑΝίβλακα σταλινοφασίστα?

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 1:45 π.μ.

Παρακαλούμε θερμά τον ΠΑΝ να σταματήσει και εμείς, ως αντάλλαγμα, θα ψηφίσουμε ΚΚΕ και θα πάμε τη βόλτα του ΠΑΜΕ. Λυπήσου μας ΠΑΝ, δεν αντέχουμε άλλο

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 2:51 π.μ.

Αρε πλάκες τα Οπορτούνια.

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 8:46 π.μ.

12.22 Οτι γουστάρει είναι το κώμα ρε.Λογαρισμό θα σου δώσουμε;
Και άγριο σταλινικό και ολίγο τροτσκιστικό,και αβέρτα ρεφορμιστικό,και μπόλικο οπορτουνιστικό,και αντιδραστικό και προδοτικό και ξεπουλημένο στην αστική τάξη.Εχεις πρόβλημα εσύ;Δικό μας είναι το κώμα ρέ και ότι θέλουμε το κάνουμε.

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 8:50 π.μ.

παρακαλείται θερμά ο ΠΑΝ να μην σταματήσει να γράφει.
Τον συνηθίσαμε και θα πάθουμε σύνδρομο στέρησης.
Μην ακούς τους οπορτουνιστές ΠΑΝ.Συνέχισε το έργο σου μέγιστε δάσκαλε της αρλουμπολογίας και της σαχλαμαρίας.

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 10:50 π.μ.

8.46 Δεν απάντησες. Σταλινικό η Τροτσκιστικό. Οσο για την Αστική Τάξη εχει τον συριζα για διαχειρηστή.

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 10:52 π.μ.

8.50 Πες μας κάτι για το νέο μνημόνιο σφαγής του λαού.

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 11:46 π.μ.

@12:02
Επος το νεο σου σεντονι, πολυβολο το πληκτρολογιο σου τεραστιε.Ενας χαρισματικος αναμεσα μας.Δεος...

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 12:43 μ.μ.

"....Παρακολουθώ τους διαλόγους σε αυτό το Μπλογκ και μου κάνει εντύπωση που γράφουνε και Χρυσαυγίτες παριστάνοντας τους Αριστερούς και βρίζοντας μόνιμα τους ΚΚεδες χωρίς κανένα επιχείρημα. Το καταπληκτικό είναι οτι δεν κόβει η Διαχείρηση ολο αυτον τον Οχετό της λάσπης που κάνει ζημιά στην Αριστερά. Κρίμα για το Μπλογκ...."

Αυτο ξαναπες το...

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 12:44 μ.μ.

-Τι εννοείς Βίρνα ''μισθωμένοι μπαχαλάκηδες''΄;
-Αυτό που ακούς Γιάγκο
-Βίρνα στα Εξάρχεια πέφτουν κρότου λάμψεις
-Τι εννοείς Γιάγκο; Πεφταστέρια είναι
- Τι εννοείς Βίρνα; ΣΥΡΙΖΑ ψήφισες ναι;

Λέσχη Φίλων Παν
19 Απριλίου 2015 στις 5:00 μ.μ.

Δε σκοπεύουμε να μονοπωλήσουμε το φιλόξενο χώρο που προσφέρει το Βαθύ Κόκκινο και γι αυτό εξάλλου οι παρεμβάσεις μας είναι ελάχιστες και μόνο όταν αυτές κρίνονται απολύτως απαραίτητες. Δυστυχώς, όμως, κάποιοι εδώ μέσα φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει το σκοπό της ύπαρξης αυτής της Λέσχης που είναι η διάδοση του μ-λ όπως τον αντιλαμβανόταν και όπως τον μετουσίωνε ο μεγάλος Δάσκαλος (και θα δείτε που κάποτε θα αποκαλείται μ-λ-π και όχι μ-λ σκέτο και ας κοροϊδεύουν μερικοί κακόβουλοι και μικρόνοες) και την τεράστια σημασία που έχει αυτή για το ΠΑΝνκόσμιο επαναστατικό κομμουνιστικό κίνημα.

Δεν έχουν αντιληφθεί , επίσης, το τεράστιο υπαρξιακό αδιέξοδο στο οποίο έχουμε περιέλθει μετά το διχασμό προσωπικότητας που υπέστη ο Δάσκαλος και τα διλήμματα που θέτει σε μας η εξέλιξη αυτή. Συνεχίζουμε όπως παλιά ή τα παρατάμε; Εξακολουθούμε να τιμούμε το Δάσκαλο ή τον καταγγέλουμε για σχιζοφρενική παρέκκλιση του κομμουνισμού και τον αποκηρύσσουμε αγνοώντας τη μέχρι τώρα προσφορά του; Αυτά είναι ερωτήματα σύντροφοι και όχι γιατί ο σ.Κουτσούμπας δεν μπορούσε να κρατήσει την ομπρέλα μόνος του, που θέτουν οι άθλιοι και βρωμεροί οπορτουνιστές προσπαθώντας να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα

Η απάντηση , σύντροφοι, ήταν εύκολη. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να τιμούμε το μέχρι τώρα έργο του Δασκάλου απομονώνοντάς το από αυτόν και τις όποιες μελλοντικές ιδεολογικές παρεκκλίσεις του, όπως ακριβώς κάναμε και με το έργο του Λένιν, ο οποίος (όπως πρώτος έχει εμφατικά τονίσει κατά τραγική ειρωνεία ο ίδιος ο Δάσκαλος ! ) μετά τα αλλεπάλληλα εγκεφαλικά που υπέστη άρχισε να λέει ό,τι να΄ναι και να κατηγορεί το Στάλιν! Είναι ποτέ δυνατόν , ο πνευματικός ηγέτης Βλαδίμηρος Ίλιτς να καταγγέλει και να συκοφαντεί τον αρχιτέκτονα του κομμουνισμού Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς; Και, όμως, είναι αν έχει υποστεί δέκα εγκεφαλικά προηγουμένως

Έτσι και με το Δάσκαλο, σύντροφοι. Δεν ξεχνάμε έχει προσφέρει στο ΠΑΝκόσμιο κομμουνιστικό κίνημα. Θλιβόμαστε, βέβαια, για τη ζημιά που έπαθε, το έργο του όμως θα παραμείνει αιώνιο, πάνω και πέρα από αυτόν και όποιον άλλον. Ήδη, οι πνευματικοί του επίγονοι έχουν ξεπροβάλλει και, παρόλο που πολλοί είναι ιδιαίτερα ικανοί, εμείς ως Λέσχη Φίλων Παν , προκρίνουμε ως διάδοχό του Δάσκαλου τον Αντονςς, ο οποίος έχει δείξει ιδιαίτερες ικανότητες στην ανίχνευση και τον εντοπισμό των βρωμερών σοσιαλδημοκρατών.

Παρά τις ικανότητές του, όμως, χρειάζεται δίπλα του και άξιους συναγωνιστές, γιατί πώς να το κάνουμε; Μια μύτη είναι κι αυτή, πόσο να αντέξει τη βρώμα των άθλιων οπορτουνιστών και του αντικομμουνιστικού οχετού τους;


Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 5:10 μ.μ.

Είναι πανεύκολο, απλά προϋποθέτει ότι σε ένα θέμα μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Κάποιοι θεωρούν το ΚΚΕ τροτσκιστικό (αυτοί έχουν αρνητική άποψη για τον Τρότσκι), άλλοι το αποκαλούν σταλινικό (αυτοί έχουν αρνητική άποψη για τον Στάλιν), το θέμα είναι ότι στο ζήτημα που εστίασαν τα βέλη τους, το ΚΚΕ αποδείχτηκε εντελώς απροετοίμαστο για κάθε αντιπαράθεση, φάνηκε ότι τα υποτιθέμενα στελέχη του δεν μπόρεσαν να βρουν ούτε τα πιο αστεία ιστορικά δεδομένα για να στηρίξουν το παραμύθι τους.

Προσωπικά θεωρώ το ερώτημα αδιάφορο, γιατί κατά τη γνώμη μου ο τροτσκισμός είναι το alter ego του σταλινισμού, αλλά και γιατί το ΚΚΕ δεν είναι τίποτα από τα δύο, είναι ένα ακόμα οικόσιτο του αστικού κράτους.

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 5:13 μ.μ.

Μιλάμε για πολλά γέλια πλέον. Οποιος Αριστερός πει τον προβληματισμό του για το νέο μνημόνιο που υπόγραψε ο Σύριζα αμέσως τους βαφτίζουνε ΚΚεδες.Μιλάμε τους ποτίζουνε γερό αφιόνι.

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 5:29 μ.μ.

5.10 Συμπάσχω μαζί σου. Μιλάμε για τρομερή ζαλάδα.

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 5:47 μ.μ.

"5.10 Συμπάσχω μαζί σου. Μιλάμε για τρομερή ζαλάδα."

Σε ευχαριστώ σύντροφε, αλλά μόνος σου ζαλίστηκες, μάλλον δυσκολεύεσαι κάπως, σου συνιστώ μελέτη και ανοιχτό πνεύμα. Για παράδειγμα, αν το ΚΚΕ εφαρμόσει και τα νέα μνημόνια των Συριζανελ στις κομματικές του επιχειρήσεις, θα τα δεις με άλλο μάτι, όπως και τα προηγούμενα. Καλό κουράγιο...

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 6:03 μ.μ.

12.43 Συμφωνώ απόλυτα Σύντροφε. Πρέπει να κόβουνε τα Χρυσαυγίτικα σχόλια.Ορισμένοι κάνουνε τους Συριζαιους για να κάνουνε ζημιά στην Αριστερά.

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 6:13 μ.μ.

5.13 Δεν ξέρω αν είσαι ΚΚΕς....ΠΑΝ όμως είσαι.Δεν υπάρχει καμμιά διαφορά εξάλλου.......Στο ΚΚΕ είναι όλοι ΠΑΝ,και όλοι οι ΠΑΝ είναι κατά σύμπτωση ΚΚΕδες.

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 6:17 μ.μ.

Οικόσιτο του αστικού κράτους!!Οτι καλύτερο έχει ακουστεί για το σταλινικό κώμα.Σύντροφε έγραψες!!
Και οικόσιτο είναι και παράσιτο είναι το κώμα.Παρασιτεί για πολλά χρόνια στο κορμί της εργατικής τάξης,ρουφώντας της το αίμα.

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 7:58 μ.μ.

Αφού ο άνθρωπος σου λέει ότι δεν είναι ΚΚές. Εσύ γιατί τον βρίζεις;

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 8:00 μ.μ.

@5.13 Δεν υπάρχει αριστερός φίλε μου. Η αριστερά απέθανε. Τώρα, υπάρχει το κκε και όλοι οι άλλοι

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 8:29 μ.μ.

@19 Απριλίου 2015 - 5:00 μ.μ.

Ποιηταρη σχολιαστη, ο λογος σου σαν της ανοιξης το πρωτο σκιρτημα.

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 8:55 μ.μ.

5.47 Εκεί υπάρχουνε μόνο επαγγελματικά στελέχη.

Ανώνυμος
20 Απριλίου 2015 στις 1:23 π.μ.

@ 8.00
Καλέ μου φίλε,το μυαλό σου και του μπογιατζή ο κόπανος.Η Αριστερά καλέ μου φίλε δεν πέθανε αλλά σε ξεβράκωσε.σου πήρε τα σώβρακα καλέ μου φίλε και γυρνάς ξεβράκωτος στα αγγούρια καλέ μου φίλε.
Το κώμα καλέ μου φίλε ψόφησε.Πάει το κώμα καλέ μου φίλε,τα τίναξε τα πέταλα.
Δεν βρίσκεται νεκροθάφτης να το θάψει το κώμα καλέ μου φίλε.Βρώμισε το πτώμα και το κώμα καλέ μου φίλε χαιρετώ.

Ανώνυμος
20 Απριλίου 2015 στις 1:34 π.μ.

8.55 Επαγγελματικοί κοπρίτες υπάρχουν τώρα.Φρόντισε το κώμα και ξαπόστειλε όλους τους εργαζόμενους που δούλευαν στα μαγαζιά του,κάνοντας χρήση όλων των αντεργατικών μνημονιακών νόμων.
Μάλιστα το κώμα έκανε χρήση των μνημονιακών νόμων πρώτο και καλύτερο απ'όλους τους καπιταλιστές.Τους πρόλαβε όλους!!
Αυτό είναι το κώμα που τάχα σκίζεται για τους εργαζόμενους.Χειρότερο απο τον χειρότερο καπιταλιστή.

Ανώνυμος
20 Απριλίου 2015 στις 11:09 π.μ.

1.23 Σύντροφε είμαι 3 χρόνια άνεργος. Ψηφίσαμε Σύριζα και μας είπανε οτι θα Σκίσουνε το Μνημόνιο. Αντι για Αυτό υπόγραψε παράταση του μνημονίου και πάμε για καινούργιο.Γιατί δεν ψηφίζουμε την πρόταση νόμου που έφερε το κκε ώστε να ξεβρακώσουμε τους κκεδες.

Ανώνυμος
20 Απριλίου 2015 στις 3:23 μ.μ.

@11.09

Αυτό που δεν καταλαβαίνω, σύντροφε, είναι γιατί πρέπει να ξεβρακώσουμε τους κκέδες. Τι βίτσιο είναι αυτό;

Ανώνυμος
20 Απριλίου 2015 στις 5:55 μ.μ.

@11.09 Μην ορκίζεσαι σε πιστεύουμε τι ψήφισες.Ρε κνίτες για ηλίθιους ψάχνετε?Νομίζετε ρε πως όλοι έχουν μυαλό κνίτη?

Ανώνυμος
20 Απριλίου 2015 στις 6:53 μ.μ.

5.55 Σύντροφε Σύριζα εχω ψηφίσει. Αλλα η αλήθεια είναι οτι το μνημόνιο δεν το σκίσαμε. Γιατί δεν φέρνει την συμφωνία στην βουλή.

Ανώνυμος
20 Απριλίου 2015 στις 7:22 μ.μ.

6.53 Μη του δίνεις σημασία όλους για κκεδες τους νομίζει. Τα έχει χαμένα.

Ανώνυμος
20 Απριλίου 2015 στις 8:09 μ.μ.

5.55 Καλα δεν βλέπεις οτι γίνεσαι Καραγκιόζης με το να λες σε όποιον έχει ένα προβληματισμό οτι δεν είναι Σύριζα. Εχεις γίνει ξεφτίλα

Ανώνυμος
20 Απριλίου 2015 στις 10:37 μ.μ.

3.23 To βίτσιο σύντροφε μας το κόλλησε ο ΠΑΝ.Αυτός άρχισε πρώτος τα ξεβρακώματα και μας κόλλησε και εμάς.
Ο ΠΑΝ αφού ξεβράκωσε όλους τους οπορτουνιστές έφτασε τώρα η ώρα να ξεβρακωθούν και Κουκουεδιστές.
δανεικά τα αλεύρια και τα ξεβρακώματα σύντροφε.
Ευθύνες να ζητήσεις απο τον ΠΑΝ,τον πρωτοξεβρακωτή!!:

Ανώνυμος
21 Απριλίου 2015 στις 12:53 π.μ.

@11.09

Εντάξει, καταλάβαμε ότι ήσουν σύριζα και ότι τώρα είσαι απογοητευμένος από αυτόν. Τους κκέδες όμως γιατί θέλεις να τους ξεβρακώσεις; Μιλάμε για μεγάλη ανωμαλία

Ανώνυμος
21 Απριλίου 2015 στις 12:22 μ.μ.

Κουκουές
Η αριστερά καταργεί τον καπιταλισμό και την κεφαλαιοκρατία , καταργεί τα μονοπώλια και διανέμει τον πλούτο σε αυτούς τον παραγάγουν δεν τον διαχειρίζεται με αγάπη στους αριστερούς μπετοβλακες
Υ.Γ σύντομος ο λαός θα φωνάζει δεν ξεχνά τη σημαίνει αριστερά...

Ανώνυμος
21 Απριλίου 2015 στις 12:50 μ.μ.

@12.53

Εντάξει, καταλάβαμε ότι εισαι ΚΚΕ και ότι τώρα παριστανεις τον απογοητευμένο συριζαιο. Γιατι διαμαρτυρεσαι για τα ξεβρακώματα των κκεδων; Μάλλον φοβασαι οτι θα κρυωσει ο ποπος σου συντροφε. Μιλάμε για μεγάλη ανωμαλία

Ανώνυμος
21 Απριλίου 2015 στις 3:37 μ.μ.

12.50 Τα έχεις μπερδέψει σύντροφε. Αλλος σου μιλάει σε άλλον απαντάς.

Ανώνυμος
21 Απριλίου 2015 στις 9:07 μ.μ.

3.37 απανταω σε οποιον θελω συντροφε. ΚΚΕ είμαι και οτι μου θελω κανω οπορτούνα.

Ανώνυμος
21 Απριλίου 2015 στις 10:46 μ.μ.

Σύντροφοι όλων των αποχρώσεων, μου φαίνεται ότι ο ΠΑΝ σας κόλλησε τη βλακεία του και δεν ξέρετε τι απαντάτε και σε ποιον.
Εγώ για το καλό σας το λέω , γιατί σας συμπάθησα, Χαιρετώ

Ανώνυμος
21 Απριλίου 2015 στις 11:02 μ.μ.

9.07 Μόνο να μην τα μπερδεύεις Σύντροφε.

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2015 στις 10:45 π.μ.

κατηγορουν το κκε...μμμμ για να δουμε καποια πραγματα.λενε το κκε ειναι κακο γιατι ειναι σταλινικο.......μμμμ καλο επηχειρημα,δηλ ο λειβαδητης και ο ριτσος ηταν κακοι και εναντια στο λαο γιατι ηταν κκε και σταλινικοι.....για να δουμε κατι αλλο...το κκε ειναι κακο γιατι λογο της καπιταλιστικης κρισης γινανε περικοπες στα κομματικα του οργανα προπαγανδας (αποζημιωθηκαν ολοι)......μμμμ καλο κι αυτο δηλ. λενε στο κκε να γεννησει λευτα να τους τα δωσει η επι της ουσιας να παρει δανειο(μετα θα το κατηγορουσαν οτι θα επαιρνε δανειο χαχαχα).δεν λεω οτι ειναι καλο κι ευχαριστο το γεγονος, αλλα δεν τρελαθικε καποιος ξαφνικα μετα απο τοσα χρονια......ακομα λενε καποιοι οτι το κκε ειναι κακο γιατι παιρνει την κρατικη επηχορηγηση,αρα λενε να μην την παιρνει. καλα μεχρι εδω,δηλ. για να δειξει ενας εργαζομενος στο δημοσιο την διαφωνια του πρως το αστικο κρατος πρεπει να το κανει απαρνουμενος την πληρωμη του απ αυτο,η ακομα κ ενας εργαζομενος στον ιδιοτικο τομεα πρεπει να μην παρει χρηματα γιατι αυτα προερχονται απο κρατικη επιχορηγηση στον επηχειρηματια αρα ειναι του κρατους.......τυφλα να χει ο λενιν δηλαδη που μηλησε για τη συμετοχη των κ.κ. στα αστικα κοινοβουλια και τα οπλα των αστων που θα στραφουν στο μελλον εναντιων τους....τι να πω,τελως παντων γνωστοι ειστε σε μας,σας ξερουμε(αν κ εγω ειμαι μικροτερος σας εχω μαθει,φαντασου οι παλιοτεροι)μαλλων κακως ειπα αυτα που ειπα γιατι τοπο δεν θα πιασους απλα εκνευριστικα λιγο με τις σουρεαλ απαντησεις.....οσο για τον κυριο ΠΑΝ εχω να του αναγνωρισω οτι καταλαβα πως ειναι ο κυριος ΚΑΡΑΠΑΝθλυσκολιπτογραφικος τυπος του κακου πασοκ (δεν το λεω σαν ψυφο αλλα σαν νοοτροποια)

Υ.Γ
για να μην πεταχτουν ορισμενοι να πουν την εξυπναδα τους να πω πως τα ορθογραφικα που (συγουρα)υπαρχουν ειναι ενα προβλημα που παντα ειχα και ο φταιχτης ειναι η δυσλεξια

αβγδ

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2015 στις 5:19 μ.μ.

11.02 Ασε τον έχει κάνει το καινούργιο Μνημόνιο του συριζανελ και παραμιλάει. Δεν πειράζει όμως όλαεδω θα τα πληρώσουνε οι Τυχοδιώκτες

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2015 στις 6:40 μ.μ.

Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία κατηγόρησε το ΚΚΕ για σταλινισμό ή τροτσκισμό. Απλά οι (φιλο)τροτσκιστές χρησιμοποιούν το ΚΚΕ ως αντισταλινικό επιχείρημα και οι (φιλο)σταλινικοί το αντίστροφο. Το ερώτημα είναι, γιατί κατάντησε το ΚΚΕ όχι μόνο ανυπόληπτο, αλλά και μέσο ιδεολογικής επίθεσης ενάντια σε εκείνο που καθένας αντιλαμβάνεται ότι πρεσβεύει;

Η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι είναι νομίζω τα συνειδητά ψέματα που αναπαράγει η ηγεσία του και στη συνέχεια οι ακόλουθοί της, όπως για παράδειγμα "...για να δουμε κατι αλλο...το κκε ειναι κακο γιατι λογο της καπιταλιστικης κρισης γινανε περικοπες στα κομματικα του οργανα προπαγανδας (αποζημιωθηκαν ολοι)". Πρώτον, την προεκλογική συνέντευξη του Κουτσούμπα στον ενικό να έβλεπε κανείς, καταλαβαίνει ότι δεν είχε πληρώσει ούτε τις ασφαλιστικές εισφορές των απολυμένων του, για αυτό και δεν μπορούσαν να μπουν στο ταμείο ανεργίας. Τα δεδουλευμένα που χρώσταγε υπερέβαιναν την τριετία. Δεύτερον, ακόμα και αν το ψέμα ήταν αλήθεια, με αυτή τη φρασεολογία, λες και ΑΝ πλήρωνε τις αποζημιώσεις θα τους έκανε και χάρη, ποιος θα πειστεί ότι δεν έχεις το σφυροδρέπανο μόνο για trademark, ώστε να σε ψηφίζουν οι παλιοί αγωνιστές, ενώ στις νέες γενιές να το ξεφτυλίζεις χάριν του συστήματος που σε συντηρεί οικονομικά;

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2015 στις 8:35 μ.μ.

6.40 Τη σε νοιάζει εσένα για το ΚΚΕ. αφού είναι όπως τα λες πρέπει να χαίρεσαι. Η μήπως προσπαθείς να πείσεις τον ευατό σου Φουκαριάρη xaxaxaxaxaxaxax.

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2015 στις 8:47 μ.μ.

6.40 Αλήθεια για πες μας με τον Μανιαδάκη και τον Γκέμπελς τη συγγένεια έχεις για ψάξε λίγο.

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2015 στις 11:08 μ.μ.

6.40 Στο 19ο Συνέδριο που σας ξεβράκωσε ολα τα ντοκουμέντα ψηφιστήκανε απο το 98% των μελων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και στο συνέδριο ομόφωνα. μεγάλος ο πόνος σου. 24 χρόνια τόσος κόπος τόση προσπάθεια και να πάνε ολα χαμένα. Περαστικά σου.

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2015 στις 11:22 μ.μ.

8.47 Σίγουρα έχει συγγένεια και με τους δύο.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 12:12 π.μ.

11.08 Πραγματικά ξεβρακωθήκανε ξεφτίλα σκέτη

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 6:50 π.μ.

"6.40 Στο 19ο Συνέδριο που σας ξεβράκωσε ..."

Από την ανάγνωση που ξέρεις (τι στο καλό, θα κάνεις καθημερινή πρακτική με το ριζοσπάστη), σου φάνηκε κάπου στο σχόλιό μου η εκτίμηση ότι το ΚΚΕ κατάντησε, όπως περιγράφω, τώρα τελευταία; Γιατί δεν αναφέρθηκα ούτε σε 19ο, ούτε στο 18ο. Βέβαια, το 19ο σας ξεβράκωσε, όπως θα έλεγες, αφού οι μισοί παλιοί και έμπειροι αγωνιστές που σας ακολουθούσαν (ως οπαδοί, μέλη δεν καταδέχονταν) έφυγαν βρίζοντας. Αλλά η πορεία του ΚΚΕ ήταν προδιαγεγραμμένη, δεν υπήρχε περίπτωση να σωθεί, είναι εμφανές από το 13ο συνέδριο το ποιόν και των δύο φραξιών που σκοτωθήκανε, παρά την ειλικρίνεια του Χαρίλαο και της παλιάς φρουράς.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 9:56 π.μ.

12.12 Βγαλμένα μέσα απο τον βόθρο των μυστικών υπηρεσιών οι Αθλιοι.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 10:19 π.μ.

"6.40 Τη σε νοιάζει εσένα για το ΚΚΕ. αφού είναι όπως τα λες πρέπει να χαίρεσαι. Η μήπως προσπαθείς να πείσεις τον ευατό σου Φουκαριάρη xaxaxaxaxaxaxax."

Ξαναδιάβασε το σχόλιό μου και αν διακρίνεις θλίψη, δώσε εισαγωγικές εξετάσεις στην Α΄Δημοτικού.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 11:15 π.μ.

Αριστεροί, οπορτουνιστές, αυτοαποκαλούμενοι αυτόνομοι, αναρχικοί, φασίστες-αγανακτισμένοι αλλά και σε ήρεμη χριστιανική εκδοχή, αδέσποτοι, προβοκάτορες, κουκουλοφόροι (περιλαμβάνουν πολλούς από τους προηγούμενους), πασόκοι που μεταλλάχτηκαν σε συριζαίους, τροτσκιστές, μπουρδολόγοι, αερολόγοι, επαναστάτες του κώλου, επαναστάτες από Εκάλη, οπαδοί του Τζίμη Πανούση, φίλοι του Λαζόπουλου και του Χάρρυ Κλυν, κάποιος στερημένος γελωτοποιός που βρίζει διαρκώς κάποιον ΠΑΝ, "σύντροφοι" που δεν γνωρίζει ο ένας που ανήκει ιδεολογικά ο άλλος, λυπάμαι που θα σας το πω: Η θολούρα και η σύγχυσή σας θα αυξηθούν. Είστε αξιολύπητοι. Το ΚΚΕ θα φροντίσει ώστε να μεγαλώσουν τα αδιέξοδά σας, την ολοφάνερη αντικομμουνιστική σας λύσσα από δήθεν αριστερή-προοδευτική σκοπιά, και θα υποχρεώσει εντέλει τα αφεντικά σας να σας "κόψουν το μεροκάματο" διότι δεν κάνετε καλή "δουλειά". Είστε πολύ "λίγοι" και κυρίως πολύ προβλέψιμοι, λέτε τα ίδια, οι ίδιοι άνθρωποι, στην ίδια υπηρεσία σε όλα τα blog.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 3:42 μ.μ.

6.50 Μάλιστα. Το ΚΚΕ μετά το 13ο Συνέδριο μαζί και με τον Καπετάν Γιώτη ξεκίνησε την Πορεία αποκατάστασης των Επαναστατικών του χαραχτηριστικών που είχανε πληγεί απο το 20ο Συνέδριο το 1956 και δεν έγινε δυνατόν να διορθωθει παρα την διάσπαση του 1968 λόγο Παρανομίας διάλυσης Κ.Ο και Πολιτιής Προσφυγιάς. Μελετήσαμε την ιστορία για την Ανατροπή στην ΕΣΣΔ καταργήσαμε Πολιτικά Μέτωπα και Ενδιάμεσα Στάδια το 1996. Το 2012 οταν η Αστική τάξη έπαιξε το χαρτί του Οπορτουνισμού ήτανε απόλυτα λογικό ολοι αυτοί που λες που είχανε διαπαιδαγωγηθεί πριν το 1991 και για Δεκαετίες σε Κοινοβουλευτικές αυταπάτες να πάνε στον σύριζα. Συνεχίζουμε μακριά απο το Παραμύθι δεξια αριστερα σε ταξική βάση ποντάροντας σε νέες ηλικίες. Οσο για αυτούς που φύγανε μας απαλλάξανε απο αυταπάτες. Τώρα για την Σωτηρία που λες ασε Χορτάσαμε και στην ΕΔΑ και μετά. Στα Χαριζω.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 4:28 μ.μ.

6.50. Και για να σε Προλάβω να μην εκτεθείς Αδικα. Ο Καπετάν Γιώτης απο το 1954 μεχρι το 1972 ήτανε εξόριστος. Απο το 1943 μέχρι το 1968 δεν υπήρχε ΚΝΕ και απο το 1958 μεχρι το 1974 δεν υπήρχανε Κ.Ο. Παρέλαβε ενα Κομμα ο σ. Χαρίλαος με Παγιωμένες Ιδεολογικές παρρεκλίσεις που ήτανε αδύνατο να αλλάξει κάτι πριν το 1991. Στα θυμίζω για να αποφύγεις την Υποκριτική αγάπη για τον Χαρίλαο και οτι τάχα εμείς τον Κατηγορούμε.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 5:28 μ.μ.

Δε θα απαντούσα με κάποια αγάπη, είτε υποκριτική, είτε αληθινή, για το Χαρίλαο. Μου είπες μέσα σε δύο σχόλια όλο το πνεύμα του 2ου τόμου ιστορίας του ΚΚΕ. Μία σύντομη απόρριψη και ταυτόχρονα αγιογραφία του παρελθόντος. Δε με ενδιαφέρει η ερμηνεία της ιστορίας, όσο, έχω επαναλάβει στα σχόλιά μου η κατάληξη του κόμματος. Γιατί η Οικουμενική του Ζολώτα δεν οφείλεται στο 1956, ούτε τα κοινοβουλευτικά παιχνίδια που οδήγησαν στον Παπαρήγειο σεχταρισμό.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 6:31 μ.μ.

11.15 Είχανε υποσχεθεί στα Αφεντικά τους οτι θα καταφέρουνε να κάνουνε το ΚΚΕ σαν τα μούτρα τους. Αποτύχανε και τους έχουνε μαλώσει οι Καπιταλιστές για αυτό και ο Πανικός. Αυτή είναι η μοίρα του κάθε Προδότη.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 6:36 μ.μ.

5.28 Ολα έχουνε σχέση με τα Πολιτικά Μέτωπα Και Ενδιάμεσα Στάδια. Σεχταρισμός σύμφωνα με τον ΛΕΝΙΝ είναι οταν δεν συμμετέχεις στο Αστικο Κοινοβούλιο και στα Αντιδραστικά Συνδικάτα. Τίποτα απο αυτά δεν συμβαίνει στο ΚΚΕ. Και έχουμε Καπιταλισμό στο Ιμπεριαλιστικό Στάδιο και όχι Φεουδαρχια.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 8:20 μ.μ.

Μετά την κλήση απο τον εισαγγελέα του Μπόμπολα για φοροδιαφυγή και φοροαποφυγή,το ΚΚΕ έβαλε μαύρες μπλερέζες και έχει μεσίστιες τις σημαίες στο μέγαρο του Περισσού.
Το κώμα δικαιώθηκε για μια φορά ακόμα,όταν έλεγε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότερος απο τους ΝΔΣΟΚ.Οι άθλιοι οπορτουνιστές τα έβαλαν με την επιχειρηματικότητα και τους υγειείς επιχειρηματίες σαν τον Μπόμπολα που τα'ί'ζουν τόσες οικόγένειες εντός και εκτός ΚΚΕ.
Αυτοί έτσι όπως πάνε θα βάλουν χέρι στα οικονομικά του κώματος που επι ΝΔΣΟΚ φοροδιέφευγε και αν δεν τους σταματήσουμε θα αρχίσουν να ψάχνουν τις Οφφσορ που συνεργάζεται το κώμα στο ξεπούλημα της δημόσιας συχνότητας του 902.
Σύντροφοι πρέπει το γρηγορότερο να γκρεμίσουμε την κυβέρνηση των οπορτουνιστών.
Αν δεν κάνουμε κάτι θα μας βγάλουν στο δρόμο οι άτιμοι.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 8:57 μ.μ.

8.20 Ενδοκαπιταλιστικές διαφορές και ξαναμοίρασμα της Πίτας. Και παράλληλα το νεο μημόνιο σφαγής του λαού έρχεται.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 9:11 μ.μ.

8.20 Σύντροφε χαρίσανε φορολογικά πρόστιμα σε Λαθρέμπορους. Εχει φέρει μέχρι τώρα 2 Πράξεις Ν.Π που παλια μιλάγαμε για Χούντα. Σύριζα έχω ψηφίσει μας πουλήσανε σύντροφε.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 9:48 μ.μ.

Για δες που η αριστερά κάνει την δουλειά καλύτερα απο την δεξιά ειπε ο Ανιελι της Φιατ οταν μπήκε το ΙΚΚ με τον Μπερλιγκουερ σε Αστική Κυβέρνηση. Μιλάμε για πολλά γέλια Οπορτούνια.

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 1:03 π.μ.

@9.11

Δε μας ενδιαφέρει μάστορα τι ψήφισες. Να πας στην Πάνια να πεις τον πόνο σου

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 1:18 π.μ.

1.03 Γιατί σύντροφε Πρέπει να βλέπουμε την Πραγματικότητα

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 10:05 π.μ.

1.18 Δεν μπορεί να δει ούτε την τύφλα του. Τους ποτίζουνε γερό Αντικομμουνιστικό Αφιόνι.

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 11:57 π.μ.

@1.18 και 10.05

Ο γνωστός πανίβλακας πάλι απαντά στον εαυτό του. Από τότε που έκλεισε ο 902 και δε μπορούνε πλέον να παρακολουθήσουν διαφημίσεις με ανατομικά μαξιλάρια και αντικολλητικά τηγάνια, οι κνίτες δεν έχουν τι να κάνουν και τον παίζουν στο βαθύ κόκκινο

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 12:41 μ.μ.

11.57 Γιατί αλλάζεις συνέχεια τα ονόματα τη σου συμβαίνει πες μας να σε Βοηθήσουμε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger