Home » » Παρέμβαση συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας (Βίντεο)

Παρέμβαση συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 | 2:52 μ.μ.


Με αντιδράσεις απ’ την μεριά συνδικαλιστών που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ ξεκίνησε σήμερα ο διάλογος, μεταξύ των λεγόμενων εταίρων,  στο υπουργείο Εργασίας, με αντικείμενο την  επαναφορά της ισχύος των συλλογικών διαπραγματεύσεων και το χρονοδιάγραμμα για τη σταδιακή αποκατάσταση του κατώτατου μισθού.

Ο υπουργός Εργασίας Π. Σκουρλέτης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι από την 1η Οκτώβρη θα αρχίσει η σταδιακή αποκατάσταση του κατώτατου μισθού στα 650 ευρώ, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου η κυβέρνηση θα παρουσιάσει το σχέδιό της για «μία γενναία ριζοσπαστική ασφαλιστική μεταρρύθμιση με κύριο χαρακτηριστικό την εξεύρεση νέων κοινωνικών πόρων».

Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ έκαναν την παρουσία τους στο χώρο της συνάντησης –όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε- ενώ πραγματοποιήθηκε και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας στην οποία κυριάρχησαν τα συνθήματα: «Σας πήραμε χαμπάρι, όλο θα και θα, 751 ζητά η εργατιά», «Αυξήσεις στους μισθούς, συμβάσεις κλαδικές, όχι άλλα προνόμια στους καπιταλιστές» και «Ο διάλογός σας είναι μια απάτη, νόμος είναι το δίκιο του εργάτη». Αναλυτικό ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα 902.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 27 σχόλια

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 5:40 μ.μ.

751 Βασικό μισθό είχε υποσχεθεί ο Σύριζα πάει και αυτό στις Καλένδες σαν το σκίσιμο του μνημονίου. Ταξική ενότητα με το ΠΑΜΕ για την ανατροπή του καπιταλισμού. Αλλος δρόμος δεν υπάρχει. Η με το Κεφαλαιο η με τους Εργάτες.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 6:54 μ.μ.

Είσοδος-Αγανάκτηση (ό,τι κι αν πει ο άλλος)-Επίπληξη με φωνές (συνήθως κοιτάμε προς το κοινό)- Σιγόντο (από δευτεροκλασάτο στέλεχος)-Πέταγμα χαρτιών με περιφρόνηση (προαναγγέλλει την λύση του δράματος)-Έξοδος

Ο "Αρχοντοχωριάτης" του Μολιέρου έχει παιχτεί λιγότερες φορές στα θέατρα από την συγκεκριμένη "αγωνιστική" παράσταση του ΚΚΕ. Και να πεις ότι έχει και μια ποιότητα...

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 8:44 μ.μ.

6.54 Απο το ΠΑΜΕ ήτανε η συγκέντρωση.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 9:19 μ.μ.

6:44
χαχαχαχα...έχεις χιούμορ

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 9:25 μ.μ.

ποιοτητα ομως απο ¨αριστερη¨ κυβερνηση ειναι: προεκλογικα να ταζει 2 δις (προγραμμα θεσ/νικης) για την ανθρωπιστικη κριση και τωρα σαν κυβερνηση τα παει στα στα 200 εκατ. ευρω! και αυτα μονο για φετος! γιατι στη ¨λιστα μεταρρυθμισεων¨ που εστειλε στους εταιρους δεν προβλεπετε ουτε ευρω για το 2016! και ειναι τοσο ¨αριστερα¨ που για να μπει μια τετραμελη οικογενεια στο προγραμμα πρεπει να εχει κατω απο 400 ευρω εισοδημα που σε αυτα υπολογοζεται και η ακινητη περιουσια, δηλαδη αν εχει και μια παραγκα δεν δικαιουται τιποτα! αυτο το εργο δεν ειναι του μολιερου, ειναι το εργο τακτικης του πασοκ- νδ και τωρα ¨ αριστερας¨ και ειδικα του πασοκ που με τους κοινονικους διαλογους εφτασε ο βασικος 560 ευρω για τους γερους και στα 511 για τους νεους,και τωρα η σκυταλη στην άριστερα¨.........

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 9:31 μ.μ.

6:54
Εχει πεί ο άλλος(ο Σκουρλέτης).Πάρε μισθούς πείνας εργάτη γιατί η αγορά (οι καπιταλιστες) δεν αντέχει το σοκ των αυξήσεων.Κράτα την κοιλία σου και την πείνα σου μέχρι τον Ιούλιο του 16.Αμαν τι σου ζητάνε πια στον συριζα εργάτη.Να προσαρμώσεις τις απαιτήσεις σου στις ανάγκες της αγοράς και του Κεφαλαίου να βγάλεις το σκασμό να σκύψεις το κεφαλί και να μην απαιτείς αξιοπρεπή ζωή γιατι οι διεκδικήσεις είναι πολύ μπανάλ και τέλος πάντων χαλάς την αριστερή μόστρα του συριζα και την σούπα του κοινωνικού διαλόγου της απάτης που παίζετε διαχρωνικά απο όλες τις κυβερνήσεις.Και οτι είπαμε προεκλογικά περασμένα ξεχασμένα ρε αδερφέ ..

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 10:23 μ.μ.

@5 Απριλίου 2015 - 8:44 μ.μ
To ξέρει γι' αυτό τα γράφει αυτά. Πρώτα πρώτα για να δικαιολογήσει το δικό του πολιτικό χωρο που ή βρισκόταν μέσα με τους εταίρους να συμφωνήσει και να συνθηκολογήσει ή απλώς δεν βρισκόταν πουθενά.
Μεγάλος καημός και ύβρις που δεν σου δίνει την εξιλέωση κανένα αρχαίο δράμα, να βλέπεις τον πολιτικό χώρο που βρίσκεσαι να είναι δοσίλογος ή ανύπαρκτος. Οπότε τα βάζεις με αυτούς που αγωνίζονται και δεν είναι σαν τα μούτρα σου. Αυτό κάνει κι ο 6.54

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 10:33 μ.μ.

9.19 Εγώ συμμετέχω στο ΠΑΜΕ χωρίς να είμαι μέλος του ΚΚΕ δεν μου το ζήτησε κανείς. Ελα και θα το δεις με τα μάτια σου Σύντροφε.

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 10:36 μ.μ.

Ταξική ενότητα με το ΠΑΜΕ για την ανατροπή του καπιταλισμού!!!!
χαχα!! ο μαιλης με το γοντικα θα ανατρεψουν τον καπιταλισμο!! εχετε πλακα κκεδες μεγαλη!!

Ανώνυμος
15 Απριλίου 2015 στις 10:49 μ.μ.

10.36 Δεν είμαι μέλος του ΚΚΕ το είπα και πριν. Ελα και θα δεις με τα μάτια σου σύντροφε.

Ανώνυμος
16 Απριλίου 2015 στις 12:01 π.μ.

Και μολις ζοριζει το πραμα πεταμε κι ενα "μαιλη" στον αερα να βρισκεται.Πραγματικα για λυπηση ειστε.Το ελπιδοφορο ειναι οτι ειστε μειοψηφια αυτη τη στιγμη οσοι εχετε απομεινει να υπερασπιζεστε το τσιρκο της συγκυβερνησης.Ευτυχως που υπαρχει το ΠΑΜΕ και ξεμπροστιαζει την απατη των "κοινωνικων διαλογων" μεταξυ "αριστερων" και βιομηχανων γιατι οι υπολοιποι ειστε απο ανυπαρκτοι εως εχθρικοι για το λαικο κινημα.

Ανώνυμος
16 Απριλίου 2015 στις 11:56 π.μ.

@16 Απριλίου 2015 - 12:01 π.μ.
Μόνο Μαΐλη; Και Γόντικα, και οφσόρ, και ξέπλυμα χρημάτων και Βάρκιζες και 88-89 και ό,τι θέλεις. ΄Εχει ζηλεψει τη δοξα του Πάγκαλου και του Καρατζαφέρη. Μόνο για Μάαστριχτ μην του μιλήσεις καταπίνει τη γλώσσα του και τσαντίζεται. Δεν του έχουν δώσει μπιλιετάκι για αυτό. ΄

Ανώνυμος
16 Απριλίου 2015 στις 6:38 μ.μ.

Ρε κάτι συμπτώσεις.
Οι αγωνισταράδες του λεγόμενου ΠΑΜΕ έδωσαν το θεατρικό σόου παρουσία των καμερών,στα πλαίσια της πολιτικής φθοράς της κυβέρνησης,σε συμμαχία και συνεργασία πάντα με Ν.Δ Ποτάμι,Πασοκ,Χ.Α και σάπιο μιντιακό σύστημα.
Βέβαια επί 5 χρόνια οι επαγγελματίες κομματικοί υπάλληλοι του λεγόμενου ΠΑΜΕ,θυγατρικής του λεγόμενου κκε,δεν έδειξαν το ίδιο ενδιαφέρον για τους κακόμοιρους τους εργαζόμενους.Φρόντιζαν για το αραλίκι τους,τις λιτανείες και τις μπίζνες με τις OFF-shore που φαίνεται πως δεν ενοχλούν τον σταλινοκνίτη@11.56 που ξέρει όμως για το Μάαστριχτ ο ινστρούχτορας της συμφοράς και της κακιάς ώρας τρομάρα του.
Τώρα τους πήρε ο πόνος,αλλά τώρα τους πήρε χαμπάρι και ο κόσμος.Τώρα δεν μπορούν να ξεγελάσουν κανένα πιά.
Οπως και οι διαδηλώσεις κατσαρόλας του κκε είχαν άδοξο τέλος και τελείωσαν πριν καλά καλά αρχίσουν,έτσι και οι ''διαμαρτυρίες''των ψευτοαγωνιστών κομματικών υπαλλήλων του Περισσού,θα έχουν την ίδια κατάληξη.Μετά την χθεσινή ξεφτίλα των κομματικών επαναστατών της πορδής,θα το σκεφτεί πολύ ο Περισσός αν θα ξαναεπιχειρήσει παρόμοια σόου για το τηλεοπτικό κοινό των ειδήσεων των 8 στα τσοντοκάναλα των μεγαλοεργολάβων..
Δύσκολοι καιροί για ψευτοεπαναστάτες που πουλάγανε για πολλά χρόνια αγωνιστική μούρη εκ του ασφαλούς.
Ο κόσμος τους γραδάρησε και τους πέταξε στα σκουπίδια.
Εκεί που πραγματικά ανήκουν.

Ανώνυμος
16 Απριλίου 2015 στις 8:13 μ.μ.

6.38. Οπότε αφου είναι όπως τα λες δεν χρειάζεται να κουράζεσαι να γράφεις σχολια. όλα καλα για τον Σύριζα. Εκτός αν προσπαθείς να πείσεις τον ευατό σου. Σε νιώθω απόλυτα. Το τέλος σας ούτε το έχεις φανταστεί. Αυτοί που σας πιστέψανε θα σας γδάρουνε ζωντανούς.

Ανώνυμος
16 Απριλίου 2015 στις 9:27 μ.μ.

..ειναι λογικό οπαδοί πολιτικών χώρων που Κεντρική Επιτροπή (ες)- στελέχη και διαδηλωτές- συνδικαλιστές πάνω κάτω ταυτίζονται (κρίνοντας από την μαζικότητα τους στον δρόμο) να κρίνουν εξ ιδίων και να νομίσουν ότι οι "Γοντικο-Μαίληδες" είναι όλο και όλο το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ.. βέβαια κλεισμένοι μεσα σε προαύλια σχολών ή τρολλάροντας μπροστά σε μία οθόνη μπορεί να μην έχετε πάρει χαμπάρι δεκάδες απεργίες,συλλαλητήρια κτλ που διοργάνωσε το ΠΑΜΕ πανελλαδικές, κλαδικές, σε επιχειρήσεις που πολλές απο αυτές είχαν μαζικότητα και διάρκεια.. ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έκανε την συγκυβέρνηση και να πουλάει τρέλλα με την βοήθεια των ΜΜΕ αλλά στο δρόμο και στο εργατικό κίνημα παραμένει ανύπαρκτος..όλες οι προσπάθειες των τελευταίων χρόνων πάνε στράφι (κοινωνικά φόρουμ, αναβάπτιση μέσω εξωκοινοβουλευτικών οργανώσεων, αγανακτισμένοι- πλατείες, δεν πληρώνω κτλ) - οι άνθρωποι που απεργούν και διαδηλώνουν του γυρνάνε σταθερά την πλάτη.. την ΑΝΤΑΡΣΥΑ την είχε πάντα στο χέρι του (άλλωστε μέχρι την βιτρίνα έφτανε πάντα), το άγχος του και το άγχος σας είναι οι χιλιάδες που διαδηλώνουν και αγωνίζονται με το ΠΑΜΕ και έχουν συνείδηση της ταξικής τους θέσης και προοπτικής. Προς το παρόνχ αλαρώστε κι απολάυστε το ότι ακόμα μπορείτε να δουλέυετε την μεγάλη πλειοψηφία των εργαζόμενων..αυριο μπορεί να μην μπορείτε
Μανουήλ

Ανώνυμος
16 Απριλίου 2015 στις 11:25 μ.μ.

Για να σου απαντήσω στο ύφος σου.
Θα γ....ε και τα αφεντικά σου και τον υπουργό σου πασοκοφασίστα.
Όσο και να σκούζεις θα φάτε τέτοιο ματσούκι που δεν το έχεις φανταστεί.
Καθίκι έμισθο της Κουμουνδούρου που θα πιάσεις στο βρωμόστομα σου αυτούς που αγωνίζονταν όταν εσείς κατακάθια πηγαίνατε και υπογράφατε αυξήσεις 77 λεπτών την περίοδο της ανάπτυξης και μειώσεις την περίοδο της κρίσης. Εσείς που έχετε τα εκατομμύρια στο εξωτερικό και τις μετοχές στην ελ ντοράντο όπως η Βαλαβάνη και ο Σταθάκης ή που κάνατε τους ανθρώπους των αμερικσνών υπουργούς όπως τον Βαρουφάκη.
Πές και στο τσιράκι του ΣΕΒ τον Σκουρλέτη να συνηθίσει το ξεβράκωμα στο εξής και να μην ξινίζει τα μούτρα όπως στο βίντεο. Εν ανάγκη ας ρώτησει το φιλαράκι του τον Παναγόπουλο που έχει πείρα από ξεβρακώματα.

Ανώνυμος
17 Απριλίου 2015 στις 12:32 π.μ.

Εν τω μεταξυ στον πραγματικο κοσμο κι οχι στα κεφαλια των συριζαιων το ΠΑΜΕ ταχει ξανακανει αυτα...
https://www.youtube.com/watch?v=ywIgc_hVKME
Και βεβαια εισεπραξε απο τους τοτε πασοκους και νυν συριζαιους τα ΙΔΙΑ σχολια...
https://www.youtube.com/watch?v=deCee2keOXg
Αυτο θα πει σταθεροτητα στις αποψεις....

Ανώνυμος
17 Απριλίου 2015 στις 5:41 π.μ.

@@16 Απριλίου 2015 - 12:01 π.μ.
Χα χα τι σου έγραφα; Μόλις αυτό το ραμολιμέντο διαβάσει για το Μάαστριχτ τα παίρνει στην κράνα και τον πιάνουν οι κρίσεις κι οι επιληψίες. Αφρούς βγάζει. Αφού δεν έχει τι να απαντήσει....

Ανώνυμος
17 Απριλίου 2015 στις 4:41 μ.μ.

@17 Απριλίου 2015 - 5:41 π.μ.
Για γελια και για κλαματα.Tσεκαρε αυτο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=Pf4SSOgc9GA&spfreload=10 μετα το 08:22.
Λες να προκειται για τον ιδιο ή γινεται γραμμη σιγα σιγα;Παρεμπιπτοντως ξερει κανεις το ονομα αυτου του κυριου;

Ανώνυμος
17 Απριλίου 2015 στις 10:16 μ.μ.

το μανωλάκι έγινε Μανουήλ.
Βρε τι σκαρφίζονται οι κνίτες για να φαίνονται πολλοί!
Ο ίδιος κνίτης γράφει την ερώτηση και ο ίδιος κνίτης απαντάει στον...εαυτό του.Σταλινική απελπισία στα όρια της σχιζοφρένειας.
Νομίζουν οι δόλιοι φασιστοκνίτες πως τρώμε κουκουεδόχορτο όπως ταίζει η ηγεσία των σταλινικών τους σταλινοφασίστες.
Που τις είδες τις χιλιάδες που διαδηλώνουν με το ΠΑΜΕ ρε μπούφο?
Μια διαδήλωση κατσαρόλας πήγατε να κάνετε ρε φουκαράδες και άθλιοι σταλινικοί και μαζεύτηκαν τρείς και ο κούκος και η ξεφτίλα σας δεν είχε τελειωμό.Γέλεσε το παρδαλό κατσίκι με το χάλι σας ρε κνιτόβλακα.
Βρε το μανωλάκι που έγινε Μανουήλ και βλέπει εφιάλτες!!

Ανώνυμος
17 Απριλίου 2015 στις 11:45 μ.μ.

@17 Απριλίου 2015 - 4:41 μ.μ.
Είπαμε να γράφουμε και να περνάμε την ώρα μας μαζί σου. ΄Οχι όμως και να ασχολούμαστε με τα βίντεο που μας προτείνεις. τι να δω; Κανένας ταλαίπωρος αθώος θα είναι που τον έχεις βάλει στόχο. Σ' έχουμε πάρει χαμπάρι. Δες το μόνος σου.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 12:09 π.μ.

Ωχ, 17 Απριλίου 2015 - 4:41 μ.μ την έκανα την αποκοτιά μου. Ο 5.41 είμαι. Νόμιζα ότι ήσουν αυτός που γράφει με άχτι για τον Μαΐλη και τους αλλους και γι' αυτό σου έγραψα το προηγούμενο σχόλιο. Συγνώμη. Μετά που ξανακοιταξα αυτά που γράφεις κατάλαβα ότι δεν ήσουν αυτός και είδα το βίντεο. Δεν τον ξέρω τον κύριο αλλά ότι έχει πέσει γραμμή να λένε αυτά που λένε αυτό είναι σίγουρο. Και στο σωματείο αυτα μας λένε. ΄Αστους όμως. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αυτοί πίστευαν ότι μετά τις εκλογές θα μπορούσαν να μας εκβιασουν για να πάμε μαζί τους. Και τώρα όσο πλησιάζει ο Ιούνης και τα πράγματα δεν πάνε καλά, ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. Και θα γίνει γρήγορα αφού οι εξελίξεις τρέχουν σαν το νερό. ΄Αστους στην αγωνία τους. Εμείς κοντά στον κόσμο να του εξηγούμε. Αυτό ειναι το μέλημά μας. Και πάλι συγνώμη για το προηγούμενο σχόλιο.

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 1:04 π.μ.

Οτι αποψη εχουν οι βιομηχανοι και οι εφοπλιστες για το ΠΑΜΕ την ιδια και χειροτερη εκφραζουν και τα συριζοτρολ εδω μεσα.Και οταν ειναι για ιστορικη αποτιμηση του Σοσιαλισμου γινονται ενα και το αυτο με τους χ/αυγιτες.Μεταλλαγμενοι πασοκοι τσανακογλειφτες θλιβερα ανθρωπακια και κυρ-παντεληδες...

Ανώνυμος
18 Απριλίου 2015 στις 10:19 π.μ.

@18 Απριλίου 2015

Να σαι καλα φιλε, δε τρεχει τιποτα.

Δυστυχως γι αυτους, τα ψεματα καποτε τελειωνουν.

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 12:22 π.μ.

@12.09
Προσοχή ΠΑΝίβλακα.Εκεί που είσαστε με τον κόσμο,προσέξτε απο την πολυκοσμία μην σχίστε το καλσόν σας.
Τον Ιούνη η αποδοχή του λαού προς την κυβέρνηση θα ξεπεράσει το 80%.
Οπως και οι φασίστες περιμένουν τον Ιούνη έτσι και το ΚΚΕ ελπίζει στον Ιούνη να πάρει εκδίκηση τρομάρα του.Θα μείνει με την χαρά...στο χέρι,όπως μένει τα τελευταία χρόνια.
Θα ξανασπάσει τα μούτρα του και θα του φταίει πάλι που ο λαός δεν καταλαβαίνει το...συμφέρον του.

Ανώνυμος
19 Απριλίου 2015 στις 1:05 μ.μ.

@19 Απριλίου 2015 - 12:22 π.μ.
Χα χα δε θα σου απαντούσα ειλικρινά γιατί φαίνεται ότι είσαι εκτός τόπου και χρόνου μ' αυτά που προβλέπεις ,αλλά γέλασα πολύ με το ότι με λες ΠΑΝ όπως όλους άλλωστε. ΄Οχι δεν είμαι ο ΠΑΝ. Και τώρα να σου γραψω τη λέξη που σε κάνει να βγαζεις αφρούς απ' το στόμα.
ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ. Καλά σαράντα μεγάλε.

Ανώνυμος
20 Απριλίου 2015 στις 12:09 μ.μ.

12.22 χαχα Πάλι μου άλλαξες όνομα. Εδώ θα είμαστε και θα τα δεις όλα. Με τους Φασίστες είστε μαζί στην Κυβέρνηση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger