Home » , » Παρ' ολίγο να πλακωθούν στο ξύλο αναμεταξύ τους οι βουλευτές στην βουλή (Βίντεο)

Παρ' ολίγο να πλακωθούν στο ξύλο αναμεταξύ τους οι βουλευτές στην βουλή (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 | 3:17 μ.μ.

Δεν είναι ότι ποιο συνηθισμένο να ακούς δημοσιογράφο του κοινοβουλευτικούς ρεπορτάζ να σου λέει ότι «είμαστε ένα βήμα να πιαστούν στα χέρια οι βουλευτές μεταξύ τους. Ηδη κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκαν προς του βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκαν τα χειρότερα». Μ’ αυτές τις χαρακτηριστικές εκφράσεις περιέγραψε, ο Δημήτρης Τάκης, το κλίμα που υπάρχει στην Ολομέλεια της βουλής κατά την συζήτηση για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με τα διαθέσιμα των δημοσίων οργανισμών.

Το έναυσμα για την δημιουργία αυτού του εκρηκτικού κλίματος ξεκίνησε από μια αποστροφή του λόγου του υπουργού Εσωτερικών Ν. Βούτση που είπε ότι η αντιπολίτευση εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δανειστών μέσα στην βουλή, προκαλώντας θύελλα χειροκροτημάτων από τους βουλευτές της συμπολίτευσης.

Είχε προηγηθεί σφοδρή σύγκρουση μεταξύ Λοβέρδου και Λαφαζάνη. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον υπουργό Παραγωγικής ανασυγκρότησης  σαν εκπρόσωπο της δραχμής για να εισπράξει την οργισμένη απάντηση του Λαφαζάνη:  «Τελείτε σε απόλυτη και πλήρη σύγχυση. Βεβαίως υπάρχει ένα κόκκινο νήμα που διαπνέει αυτά που λέτε. Είναι η πέμπτη φάλαγγα. Υπάρχει μια πέμπτη φάλαγγα που δεν θέλει να ακούσει την οποιαδήποτε κριτική στο ευρωπαϊκό κατεστημένο, που λειτουργεί ως υπαλληλία των πιστωτών, των μίντια που αν ακούσουν κάτι για γερμανική Ευρώπη το θεωρούν ότι είναι κατά της χώρας»,

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 3:32 μ.μ.

Ο Οπορτουνισμός ετοιμάζεται για το νεο μνημόνιο που θα έρθει και ξεκίνησε τις Θεατρικές παραστάσεις νομίζοντας οτι θα γλιτωσουνε. Τίποτα δεν θα τους σώσει απο τον Λαό για το νέο εγκλημα που ετοιμάζουνε. Εχουνε καταστρέψει τα πάντα οι Αθλιοι.

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 4:36 μ.μ.

Εγω παλιν εχω μια αλλη αντιληψη. Να μην ανησυχουμε. Δεν προκειται να μας κανουν την χαρη,να ξεμπροστιαστουν. Γιατι ετσι,ανοιγουν τον δρομο και για τον λαο. Αν φτασουν στο σημειο,να χτυπηθουν μεταξυ τους οι βουλευτες,μεσα στην βουλη, εε μετα ανοιγει ο δρομος,και για εξω απο την βουλη! Ομως,ξερουν και φυλαγονται,ολοι,απο οπου και αν προερχονται. Σιγα,μην ειναι απο τα παιδακια που κανουν ''λαθη" οι βουλευτες μας! Εμεις τα καναμε τα λαθη αδερφιαααααααα!

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 4:39 μ.μ.

Επειδή τμήματα της Αστικης τάξης έχουνε διαφορές με τμήματα των Αστικων Τάξεων σε Ε.Ε και ΗΠΑ ΟΙ Αθλιοι στον σύριζα το διαστρεβλώνουνε οτι ταχα τους Ενδιαφέρει για τον λαό που τον περιμένει νέα τραγωδία απο το νέο μνημόνιο.

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 5:15 μ.μ.

3.32 Νομίζουνε οι άθλιοι οτι θα γλιτώσουνε απο την οργή του λαού. Αυτοί που θα τους λιτσάρουνε πρώτα είναι όσοι τους Πιστέψανε. Το Γλέντι τώρα αρχίζει. Δεν το χάνουμε με τίποτα. Αυτή είναι η μοίρα του κάθε Τυχοδιώκτη.

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 6:18 μ.μ.

Αλητοκαταγωγι καταντησε η ελληνικη βουλη Σ ενα αλητοκαταγωγι δεν συνηθιζεται συναξη σοβαρων ανθρωπων
Το ζητημα ειναι οτι εμεις σαν λαος πως ανεχομαστε αυτη την αλητοσυναξη Κατι πρεπει να κανουμε γιατι το κακο
παραγινε melito

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 7:22 μ.μ.

Γιατι κανενας δεν αναφερει την Ολυμπιαδα του 2004 και το φαγοποτι των Αγγελοπουλαιων;
Τοσα δισεκατομμυρια φαγωθηκαν τοτε.
Φοβουνται να μιλησουν καποιοι μην τους κανει νταντα ο θυρα 7;
Εδω φαινεται οτι η κριση υπαρχει,αναμεσα στα αλλα επειδη δεν γινεται απαλλοτριωση
απο πλουσιους εκ των οποιων πολλοι εχουνε τον Ολυμπιακο, τον Παναθηναικο, την Αεκ , κτλ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger