Home » , » Ο Γ. Βαρουφάκης καταργεί την ... πάλη των τάξεων

Ο Γ. Βαρουφάκης καταργεί την ... πάλη των τάξεων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 | 1:51 μ.μ.

Εχουμε κατά καιρούς ακούσει τόσες μπαρούφες από τον υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, που πιστεύαμε ότι δεν θα μας εντυπωσίαζε όποια «βαθυστόχαστη» ανάλυση και να μας έκανε. Διαψευστήκαμε τραγικά .. σχεδόν καραφλιάσαμε.
Δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι θα έφτανε στο σημείο να αντιγράφει τον μακαρίτη υπουργό Εργασίας της Ν.Δ Κ. Λάσκαρη που το 1977 έβγαζε νόμους καταργώντας (στο μυαλό του) την πάλη των τάξεων!!!

Διαβάστε δήλωση που έκανε ο τρισμέγιστος υπουργός οικονομικών της .. αριστερής κυβέρνησης.
«Εν έτη 2015, μετά από πέντε χρόνια καταστροφικής ύφεσης όπου όλοι είναι θύματα, σε τελική ανάλυση, ελάχιστοι είναι οι επιτήδειοι που έχουν κερδίσει απ’ αυτή την κρίση. Η εποχή στην οποία μια κυβέρνηση της αριστεράς ήταν εξ ορισμού αντίθετη με τον χώρο της επιχειρηματικότητας έχει παρέλθει. Αν φτάσουμε σε ένα σημείο όπου θα αναπτυσσόμαστε , τότε μπορεί να ξανααρχίσουμε να μιλάμε για συγκρουόμενα συμφέροντα εργασίας και κεφαλαίου. Σήμερα είμαστε μαζί».

Τέτοια δήλωση ούτε ο Στέφανος Μάνος δεν θα έκανε. Να χαίρεστε στου Μαξίμου τον υπουργό σας
.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 11 σχόλια

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 2:33 μ.μ.

Γιαννη την επομενη φωτογραφιση ποτε υπολογιζεις να την κανεις? Σκεπτομαι να υπαρχει στη φωτογραφιση αυτη καπου εκει
στο λιγο βαθος η ειρηνικη και γαληνια αταξικη κοινωνια που καταφερατε να δημιουργησεται τοσο συντομα εσεις οι .....αριστε
ροσυριζεοι στο τσιρκο της χαρας melito
.

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 7:16 μ.μ.

Βαθύ Κόκκινο ελπίζω να δούμε κάποια στιγμή και κάποια οικονομική/ταξική ανάλυσή σου για την κατάσταση στην Ελλάδα, για να μπορέσουμε να κρίνουμε αν όντως ο Βαρουφάκης είναι τόσο τραγικά ανεπαρκής ή οι επικριτές του είναι τόσο τραγικά επιφανειακοί και "τσάμπα μάγκες".

Μέχρι τότε τον χαιρόμαστε, ευχαριστούμε πολύ.

Ανώνυμος
25 Απριλίου 2015 στις 1:05 π.μ.

Μάγκες όταν βλέπουμε ότι του την πέφτουν αναφανδόν εγχώριοι διαπλεκόμενοι κ σύσσωμο το ευρωπαϊκό ιερατείο καταλαβαινουμε ότι τα παέι εξαιρετικά καλά το παλικάρι!

Ανώνυμος
25 Απριλίου 2015 στις 10:36 π.μ.

1.06 Ενδοκαπιταλιστικές διαφορές και θεατρική παράσταση για το πως θα σερβιρουμε το νέο μνημόνιο.

Ανώνυμος
25 Απριλίου 2015 στις 2:58 μ.μ.

που εκανε αυτη τη δηλωση ο Βαρουφακης? δεν υπαρχει πουθενα παρα μονο σε δημοσιευσεις που αναφερουν ως πηγη αυτη εδω τη σελιδα.

25 Απριλίου 2015 στις 5:19 μ.μ.

Βάλαμε την συγκεκριμένη δήλωση σε ηχητικό στην σχετική ανάρτηση. Την ακούσαμε σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Ανώνυμος
25 Απριλίου 2015 στις 9:40 μ.μ.

@7:16. Κατάντια... Τσάμπα μάγκας είναι ο Βαρουφάκης ο ψευτοαριστερός με δεξιές τσέπες και δεξιότατες αντιλήψεις και ο άλλος ανεκδιήγητος ο Λαπαβίτσας με τον ύμνο του ΕΑΜ. Τελικά δεν περισσεύει ντροπή καθόλου και σίγουρα όχι στους θλιβερούς απογόνους του πασοκ... Άντε να προσκυνήσετε τα αφεντικά σας σε Ευρώπη, Αμερική (εκεί στέλνετε το δεξιό δεκανίκι σας...) κτλ. Άντε να κάνετε τεμενάδες στα ντόπια αφεντικά που σας στήριξαν με τα χίλια. Κάποτε νόμιζα ότι απλά είστε παραπλανημένοι. Όχι, σφάλμα μου μεγάλο. Είστε αδίστακτοι,καιροσκόποι. Μην ντρέπεστε πείτε την αλήθεια, είστε δεξιοί, δεξιότατοι.

Ανώνυμος
26 Απριλίου 2015 στις 1:46 μ.μ.

9.40
πολιτικο ρεταλι του κκε με μυαλο μαιλη ολοι οι παραπανω χαρακτηρισμοι αφορουν και τον Λαπαβιτσα; ουστ πολιτικε ντενεκε

Ανώνυμος
26 Απριλίου 2015 στις 8:19 μ.μ.

@1:46. Οκ. Εσύ όπως και να έχει συνεχίζεις μαζί με τα βουτυρόπαιδα της φιλοευρωπαϊκής διανόησης του τσύριζα (ναι ναι και το Λαπαβίτσα τον ψευτοεπαναστάτη εννοώ και τον Τσίπρα τον άλλο ψευτοεπαναστάτη- αυτός ούτε καν διανόηση, απλός καιροσκοπισμός- και τα απομεινάρια του κκε εσωτ και λοιπόν ανύπαρκτων) να είσαι δεξιός, τσιράκι της εξουσίας και συνοδοιπόρος φονιάδων του ΝΑΤΟ και του κράτους του Ισραηλ. Άσε το Μαίλη και κοίτα τον Καμμένο. Βάλε τσίτα τα γκάζια και άκου Παντελίδη μαζί με τη φιλενάδα σας με το τατουάζ των Λακεδαιμονίων. Άντε στην Ευρώπη και παρακάλα, γλείψε τους Ευρωπαίους και άκου τις ύβρεις τους με σκυμμένο κεφάλι... Και αυτά δεν είναι ερμηνείες είναι γεγονότα. Πολιτικά. Και μην αρχίσεις χαρακτηρισμούς. Δε θα συγκλονιστώ... θα διασκεδάσω.

Ανώνυμος
27 Απριλίου 2015 στις 2:50 μ.μ.

2.19
κνιτοβλακα τι σανο σε ταιζει ο τεμπελεχανας μαιλης;

Ανώνυμος
27 Απριλίου 2015 στις 4:34 μ.μ.

@2:50 Μάλλον τυφλώθηκες από τον εκνευρισμό και γράφεις το 8 για 2... Βασικά εμμονή με το Μαϊλη έχεις εσύ, όχι εγώ. Να το δεις αυτό. Επίσης να δεις στον ίδιο γιατρό και αν η εμμονή σου με τις λέξεις κνιτόβλακας και Μαϊλης είναι αποτέλεσμα λανθάνουσας μαθησιακής δυσκολίας η οποία ανασύρεται στην περίπτωση που ακούς κκε, ή απλά δείχνει έλλειψη επιχειρημάτων. Ποντάρω στο δεύτερο. Αλήθεια έμαθα ότι οι Ευρωπαίοι φίλοι σας δε σας παίζουν τελευταία ε; Και τους έχετε γλείψει τόσο... Αφού υπάρχει λύση εντός ΕΕ, πως και δεν τη βρίσκετε, ανίκανοι είστε; Κρίμα, κρίμα... Και βλέπω οι φίλοι σας τα πασόκια έχουν γεμίσει τις φυλακές... Τί όχι; Στελέχη σας τους κάνατε;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger