Home » , » Δε στηρίζει το ΚΚΕ ακόμα και στο ενδεχόμενο ρήξης με την ΕΕ

Δε στηρίζει το ΚΚΕ ακόμα και στο ενδεχόμενο ρήξης με την ΕΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 | 6:36 μ.μ.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας δεν είναι διατεθειμένο να στηρίξει την ελληνική κυβέρνηση ακόμα και σε περίπτωση ρήξης με την Ευρωπαϊκή Ένωση δήλωσε ο γ.γ. της Κ.Ε. του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, εξηγώντας τη θέση αυτή.

Ο κ. Κουτσούμπας, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, απαντώντας στην ερώτηση αν «ο ΣΥΡΙΖΑ πάει σε ρήξη στις διαπραγματεύσεις και πει φεύγω, ακόμη κι αν οδηγηθούμε εκτός ευρώ δεν θα έχει τη στήριξή σας», τόνισε:

«Όχι βέβαια, αυτό σας εξηγούσα. Δύο εκδοχές έχουμε σήμερα μπροστά μας: ή η κυβέρνηση θα υπογράψει μια συμφωνία, που κατά τη γνώμη μας και κατά τη γνώμη των περισσοτέρων, θα φέρει νέα επώδυνα αντιλαϊκά μέτρα, που σημαίνει ότι πάλι θα την πληρώσει ο λαός και το βιοτικό του επίπεδο ή η άλλη περίπτωση θα είναι να πει 'φεύγω απ’ το ευρώ' εφόσον λέει ότι θα είναι μέσα στην ΕΕ και δεν αλλάζει ρότα. Και σ’ αυτή την εκδοχή χωρίς τις άλλες προϋποθέσεις και το σχέδιο στην οικονομία και στην κοινωνία για άλλη εναλλακτική διέξοδο απ’ την κρίση, που λέει μόνο το ΚΚΕ, δεν πρόκειται να υπάρξει λύση. Με έξοδο μόνο απ’ το νόμισμα, όπως λένε, πάλι το κράτος θα πάρει επώδυνα μέτρα και εδώ και με τους υπόλοιπους 'συμμάχους' που θα συνδιαλέγεται, γιατί με κάποιους θα συζητά».

O Δημήτρης Κουτσούμπας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για αθέτηση προεκλογικών υποσχέσεων όπως το κούρεμα του χρέους ενώ παράλληλα το ΚΚΕ καταγγέλλει τη νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης «που βάζει ακόμη πιο βαθιά το χέρι στα διαθέσιμα των δημόσιων οργανισμών για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των δανειστών».

Ο Περισσός υπενθυμίζει ότι αυτή είναι η δεύτερη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης σε ένα μήνα και κατηγορεί τους κυβερνώντες ότι συνεχίζουν «τις απαράδεκτες και αυταρχικές διαδικασίες που προηγούμενα κατήγγειλαν».

Όπου έχει το ΚΚΕ δήμους θα δώσουν οι δήμαρχοι τα αποθεματικά, ρωτήθηκε ο κ. Κουτσούμπας που απάντησε:

«Όχι, ήδη οι δήμαρχοι του ΚΚΕ από χθες έχουν κάνει ξεκάθαρη δήλωση, μάλιστα έχουν κάνει έκτακτες συγκλήσεις των δημοτικών συμβουλίων με αποφάσεις, δεν θα βάλουν την υπογραφή τους. Αυτό είναι το κάλεσμα του ΚΚΕ. Κανένας δήμαρχος να μην υπογράψει, έχει βέβαια δικαίωμα το κράτος να τους τα πάρει όχι από παντού, γιατί κάτι θα τους μείνει, π.χ. από Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου δεν θα μπορεί να τα πάρει…».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 57 σχόλια

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2015 στις 6:49 μ.μ.

Ασφαλως και δεν στηρίζει το ΚΚΕ έξοδο απο το Ευρω και την Ε.Ε την στιγμή που τα μέσα παραγωγής θα είναι στους Καπιταλιστές. Γιατί τότε θα βρεθούμε στην Τ.Ε Ρωσίας Κίνας που θα Ευνοηθούνε τμήματα της Αστικής Τάξης και Οχι ο λαός. Μόνο με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Ολα τα Αλλα είναι καταστροφή για τον λαό και Απάτη.

22 Απριλίου 2015 στις 7:25 μ.μ.

https://youtu.be/-_V6wyMWbK4

Οσο πιο φοβισμενος, τρομοκρατημενος ειναι ο λαος, για το τι μπορει να συμβει, τοσο πιο ευκολα μπορει να αποδεχτει εποδυνες αντιλαικες λυσεις και δεσμευσεις και οτιδηποτε αλλο.

Θελουν αυτο το λαο να τον πανε ετσι και μαλιστα θελουν και με τη βουλα του, με την ψηφο του, να πουν, ενταξει κυβερνηση, καλα εκανες, αφου δεν μπορουμε βρε αδερφε τιποτε αλλο,

γονατησε μας, βαρεσε μας

και γω σου δινω την ψηφο

με δημοψηφισμα και ητε με εκλογες που λενε για να συνεχισεις αυτο το πραγμα.

Αυτο το εχουμε ξαναζησει στην Ελλαδα και σε αλλες χωρες. Και τουτοι δω οι σημερινοι, την αξιοποιουν με πολλη μεγαλυτερη μαστορια απο οτι οι προηγουμενοι......

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2015 στις 7:44 μ.μ.

Ωραίος ο τίτλος σας , ωρέ στρεψιάδηδες! Αντάξιος της Αυγιανής!

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2015 στις 7:46 μ.μ.

Γιατί παιδάκια αντικειμενικά δε βάζετε τη συνέντευξη, ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του από την πηγή,χωρίς προβοκατόρικους τίτλους και χυδαίο αντικομουνισμό;Εδώ είναι:http://www.902.gr/eidisi/politiki/65861/synenteyxi-toy-gg-tis-ke-toy-kke-d-koytsoympa-sto-mega-video

22 Απριλίου 2015 στις 8:34 μ.μ.

Η βρωμερη σοσιαλδημοκρατια, εχει εχει ετοιμο το τριτο μνημονιο εξωντωσης του λαου
και τωρα με βρωμικα παιγνιδια ψυχολογικου πολεμου, στρωνει το δρομο για την ολοκληροτικη υποταγη του λαου, κανοντας τον συνενοχο με την ψηφο του.

Απο την αλλη, ετοιμαζει και το καινουργιο αναχωμα της απατης της δραχμης σε περιπτωση που ο λαος δεν πεσει στην λουμπα.

Εμποδιο στα σχεδια της βρωμερης σοσιαλδημοκρατιας, το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, που ξεσκεπαζουν στο λαο τη σοσιαλδημοκρατικη απατη.

Μοναδικη φιλολαικη λυση η μονομερης διαγραφη του χρεους, με εξοδο απο ΕΕ και ΝΑΤΟ,
κοινονικοποιηση των μεσων παραγωγης και λαικη εξουσια.

Κατω η αστικη ταξη και τα κομματα της.

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2015 στις 8:42 μ.μ.

7.46 Περιμένεις τώρα εσύ απο Αφιονισμένα Αντικομμουνιστικά ανθρωπάκια τέτοιες πολιτέλειες. ΟΙ Αθρωποι είναι Αδίστακτοι.

22 Απριλίου 2015 στις 8:43 μ.μ.

δεν πριμεναμε και κατι διαφορετικο απο το .η καταντια .κριμας.

22 Απριλίου 2015 στις 8:43 μ.μ.

Ο τιτλος του αρθρου, δειχνει ενα και μονο.

Πανικο στα γενικα επιτελεια.

Το ΚΚΕ τους χαλαει το αστικο παραμυθι.
Τα παραμυθια τελος κυριοι της βρωμερης σοσιαλδημοκρατιας.

22 Απριλίου 2015 στις 9:02 μ.μ.

Η βρωμερη σοσιαλδημοκρατια, με πραξη νομοθετικου περιεχομενου, χαρισε εκατονταδες εκατομ. στους εθνικους λαθρεμπορους, και τωρα με τον ιδιο τροπο αρπαζει οτι ψιχουλα εχουν απομεινει στα ταμεια.

Δεν θα φτανουν τα ελικοπτερα αλητες.

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2015 στις 9:03 μ.μ.

6.49
Ασφαλως και δεν στηρίζει το ΚΚΕ έξοδο απο το Ευρω και την Ε.Ε την στιγμή που τα μέσα παραγωγής θα είναι στους Καπιταλιστές!

ποσο πουλημενη στην αστικη ταξη ειναι η ηγεσια του κκε!! τι λεει λοιπον ο Κουτσουμπας ουσιαστικα;
μεσα στο Ευρω και την Ε.Ε μεχρι τα μέσα παραγωγής να τα παρουν οι εργαζομενοι! και μεχρι τοτε τι θα γινει; παραμενουμε στο σφαγειο της ΕΕ; περιμενουμε τους μισθους των 100 ευρω και τους πληστειριασμους των τραπεζων; ντροπης πολιτικοι απατεωνες ψευτοκομμουνιστες

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2015 στις 9:03 μ.μ.

7¨46, δεν ειναι παιδακια, ξερουν τι κανουν , κατι μενει απο την πρωτη εντυπωση που αντανακλα ο βαρυγδουπος τιτλος

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2015 στις 10:39 μ.μ.

Κουκουες
Η Εφημερίδα των Συντακτών σας θεωρεί βλάκες. Και το ΒΑΘΎ ΚΌΚΚΙΝΟ ΕΠΑΥΞΆΝΕΙ

22 Απριλίου 2015 στις 10:40 μ.μ.

Το ΚΚΕ δεν θα στηριξει το πασοκ ακομα και σε ρηξη με την ΕΕ.
Αν σας φαινεται αυτονοητο το παραπανω (καθως το πασοκ δεν θα εχοταν σε ρηξη με τη δεν ξερω γιατι σας φιανεται διαφορετικο τωρα.

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2015 στις 11:20 μ.μ.

Φτου σας ξεφτιλισμένοι, που θέλετε να λέγεστε και συνέχεια των ανταρτών που έδωσαν τη ζωή τους για το σοσιαλισμό και την πατρίδα.
Ντροπή του κομμουνιστικού κινήματος ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2015 στις 11:27 μ.μ.

Βαθύ κόκκινο έγραψες πάλι.. Σαν τον Κουρή ενα πράμα..Τόσο πολύ σάς πονάει το ΚΚΕ;

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2015 στις 11:53 μ.μ.

9.03 Τα κόλπα αλλου. Δεν υπάρχει μόνο η Ε.Ε. Εχουμε και Αστική Ταξη που την Συμφέρουνε ολα τα μέτρα που υπάρχουνε ηδη. Απλα θα πάει με την Ρωσία Κίνα και ο λαός στην εξαθλίωση. Αρα αν σε Ενδιαφέρει ελα στο ΠΑΜΕ να παλέψουμε για την Ανατροπή του Καπιταλισμου. Διαφορετικά είσαι συνένοχος Ιδού Η Ρόδος.

23 Απριλίου 2015 στις 1:52 π.μ.

το κκε παντα σταθερο, ακλονητο, να κοιταζει προς την ανατολη, την επανασταση να ερχεται, η ,την δευτερη παρουσια αν η τελευταια προκυψει πρωιμη.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 7:48 π.μ.

Για μια ακόμη φορά οι κκέδες μέσα από τα σχόλια τους αποδεικνύουν ότι είναι πολιτικά ηλίθιοι

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 9:40 π.μ.

Αντί να βγάζετε τόσο εύκολα συμπεράσματα καλό είναι να δείτε και να διαβάσετε όλη την συνέντευξη από τον 902.gr

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 10:49 π.μ.

Αυγηανή, Εφημερίδα των Συντακτών, ΕΘΝΟΣ, ΤΑ ΝΕΑ (λιγότερο αλλά πού θα πάει), ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ, όλοι σιγά σιγά παίρνουν το δρόμο τους στην υπηρεσία
των νέων διαχειριστών του καπιταλιστικού συστήματος με την παπάτζα της "πρώτη φορά αριστεράς", η οποία θα συνεχίσει να εφαρμόζει την ίδια αντιλαϊκή πολιτική "πατώντας" και εκτελώντας στο ακέραιο όλα τα μέτρα που ψήφισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις ενώ παράλληλα θα παίρνει και νέα μέτρα, και ταυτόχρονα στα πλαίσια της "κοινωνικής συνοχής", δηλ. της ταξικής συνεργασίας, των "διαλόγων" και της "κοινωνικής ειρήνης", θα αφοπλίσει εντελώς το εργατικό λαϊκό κίνημα με τον εκκολαπτόμενο νέο εργοδοτικό-κυβερνητικό συνδικαλισμό. Στο τελευταίο, δηλ. στην παροχή εγγυήσεων προς τους καπιταλιστές και την ΕΕ ότι θα υπάρχει κοινωνική και εργασιακή ειρήνη, είναι προφανώς καταλληλότεροι και ικανότεροι από τους προηγούμενους, λόγω της αριστεροπασοκικής τους προέλευσης. Θεωρούν το λαό χάπατα και προβοκάρουν με τίτλους που διαστρεβλώνουν τη συνέντευξη Κουτσούμπα
μόνο και μόνο για τη δημιουργία παραπλανητικών εντυπώσεων και στα πλαίσια της παροχής "καλών υπηρεσιών" προς τους πάλαι ποτέ πασοκοαυριανιστές. Μεγαλώνουν διαρκώς τα αδιέξοδά τους, συνεπής η φιλολαϊκή και καθαρή στάση του ΚΚΕ η οποία διαρκώς επιβεβαιώνεται στην πράξη ως η μοναδική εναλλακτική λύση που συμφέρει το λαό απέναντι στο ευρωενωσιακό οδοστρωτήρα στον οποίο συγκλίνουν στρατηγικά όλοι οι άλλοι χωρίς εξαιρέσεις, μπορούμε να αποκαλύψουμε το βρώμικο ρόλο τους ακόμη περισσότερο, να μεγαλώσουμε τα ρήγματα, να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερα αδιέξοδα που θα οξύνουν την αντίθεση ώστε η η ταξική πάλη εκφραστεί και σε επίπεδο οργάνωσης και κινήματος. Για να σταματήσει κάποτε και η αλαζονική και ψευδεπίγραφη επικοινωνιακή "σαβούρα" των συριζοπασόκων ότι τάχα "εάν αποτύχει η ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛ κυβέρνηση έρχεται η Χρυσή Αυγή", λες και ο Νικολόπουλος ή ο Καπερνάρος με τη κυρα Ραχήλ με τους οποίους συνεργάζονται σήμερα διαφέρουν ιδεολογικά και πολιτικά από τους φασίστες.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 11:17 π.μ.

Κρατα τη ροχαλα σου για τον καθρεφτη σου. Αν και αυριο μεθαυριο θα στον παρει και αυτον με Πραξη Νομοθετικου Περιεχομενου ο Τσιπρας για να ξεπληρωσει την ΕΚΤ και το ΔΝΤ.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 11:44 π.μ.

Ρε παιδιά στο ΒΚ, τι μας νοιάζει τι λέει το ΚΚΕ και ο Κουτσούμπας?
Ασχολείται κανένας μ' αυτούς?

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 2:57 μ.μ.

1.52 Ενώ κατά την γνώμη σου Τραγέλαφε πρέπει να κοιτάει πως θα κάνει τον Καπιταλισμό ανθρώπινο. Αξιος ο μισθός σου Ταξικό Ναυάγιο.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 3:09 μ.μ.

Ο Πανικός και η σύγχηση στον Οπορτουνιστικό χώρο είναι λογικός. Συνεχίζει να υπάρχει ΚΚΕ έχοντας βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα απο την ιστορία του. Δεν υπάρχει καμμία κυβέρνηση μέσα στον καπιταλισμό που να έφερε τον Σοσιαλισμό και τα μέσα παραγωγής στους Εργάτες. Ο οπορτουνισμός είναι ταγμένος με τον Καπιταλισμό.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 3:25 μ.μ.

7.48 Δικό μας προβλημα Τραγέλαφε. 11.44 Αυτό λέω και εγώ Ναυάγιο.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 8:29 μ.μ.

3.09 Καλέ μου φίλε ο πανικός είναι μόνο μέσα στο αρρωστημένο μυαλό σου.Τα μόνα συμπεράσματα που βγάζει το κώμα είναι το άγριο φτύσιμο που τρώει απο το λαό καλέ μου φίλε.Δεν υπάρχει κυβέρνηση μέσα στον σταλινισμό που να έφερε το σοσιαλισμό καλέ μου φίλε.Το μόνο που έφερε ο σταλινισμός ήταν ο φασισμός του κώματος,η τρομοκρατία,τα Γκουλάγκ και οι εκτελέσεις εκατομυρίων αθώων καλέ μου φίλε.
Ο σταλινισμός είναι ταγμένος με τον φασισμό καλέ μου φίλε εγώ στο λέω για το καλό σου επειδή σε συμπάθησα χαιρετώ.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 8:37 μ.μ.

@3.25 Aφού η ηλιθιότητα είναι δικό σας πρόβλημα ρε σταλινοκνίτη,τότε γιατί μπαίνετε στο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ και βρωμίζετε την σελίδα ρε άθλιοι?
Σας είπε κανείς ρε πως μπορείτε να κοπρίζετε ανενόχλητοι και να χαλάτε όποιον διάλογο πάει να γίνει?
Ούστ ρε απο δώ μέσα.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 8:59 μ.μ.

8.29 Ολα αυτά ειναι βγαλμένα απο τις Μυστικές υπηρεσίες του Καπιταλισμού.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 9:01 μ.μ.

8.37 Συνέχισε να βρίζεις. Δείγμα πανικού είναι.

Ανώνυμος
23 Απριλίου 2015 στις 11:21 μ.μ.

8.37 Μη χάνεις την ψυχραιμία σου ακόμα. Τώρα αρχίζει ο εφιάλτης σου. Ούτε στο χειροτερό σου όνειρο.

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 12:33 π.μ.

Κουκουές
Κόπανοι πρώτα τους ψηφίζεται και μετά σας πονάει η κρητική. Το μόνο που σας λυπεί είναι η
κουκούλα σαν ξενόδουλοι τυχοδιώκτες . Ρε ιστέ ανώμαλοι δεν κυβερνά το ΚΚΕ.... Τυφλοπόντικες δήθεν ωφέλιμοι για την κοινωνία

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 1:21 π.μ.

23 Απριλίου 2015 - 8:37 μ.μ. Σταλινοκνίτης
Η βλακεία είναι ανίατη! Η βλακεία δεν είναι αθώα! Ο αδύναμος βλάκας γίνεται μνησίκακος, ρουφιάνος και κακός, διότι μισεί καθετί που υπερέχει, καθετί που είναι ανώτερο απ’ αυτόν». Μου αρέσει που είσαι βλάκας!
.

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 11:51 π.μ.

Οργή για τον ΣΥΡΙΖΑ: Ένα αριστερό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα είναι, που: α. ΔΕΝ κάνει τπτ για να συμβάλλει στην οργάνωση και αυτοοργάνωση της εργατικής τάξης και του λαού, με στόχο την χειραφέτηση από την αστική ιδεολογία και τον καπιταλισμό. . Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να συνδυάσει τα αστικά ταξικά συμφέροντα με τα λαϊκά. Αυτό είναι ειδικά σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης, αδύνατο: Ή με το κεφάλαιο, ή με τους εργάτες. Δεν υπάρχει μέση λύση! Ο ΣΥΡΙΖΑ αργά και σταθερά, επιλέγει την εξυπηρέτηση των αστικών/κεφαλαιοκρατικών συμφερόντων έναντι των εργατολαϊκών συμφερόντων.

Προσοχή: Το παραπάνω ΔΕΝ σημαίνει πως ΚΑΘΕ κυβέρνηση σε καπιταλιστικό έδαφος είναι ενάντια στα εργατικά και λαϊκά συμφέροντα! Υπάρχουν και στιγμές που μπορεί να προκύψει απο εκλογές, μια κυβέρνηση ενός κοινωνικοπολιτικού μετώπου. ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ όρος μιας τέτιας κυβέρνησης είναι α. Η εκ των προτέρων ζύμωση και ενημέρωση του λαού για την ληστρική καπιταλιστική φύση της ΕΕ, άρα η ανάγκη να φύγουμε από ΕΕ και ευρώ, β. η συμβολή στην οργάνωση ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ του λαού στα δικά του όργανα εξουσίας.

Θλίψη για το ΚΚΕ: Ταλιμπάν και φρικιά της θεολογίας τους. Άλλο πράγμα να είσαι κομμουνιστής και να παλεύεις για την οργάνωση και αυτοοργάνωση του λαού και της εργατικής τάξης για την αντικαπιταλιστική επανάσταση, και άλλο πράγμα να είσαι μισσαλόδοξος σαν το ΚΚΕ, το οποίο κατά τά άλλα, κάνει κοκοκο.

Το ΚΚΕ: α.ΠΟΥΘΕΝΑ δεν συμβάλλει στην ανάγκη οργάνωσης και αυροοργάνωσης του λαού και της εργατικής τάξης. β. Όπου διοικεί δήμους, εφαρμόζει παραπλήσια πολιτική διαχείρισης, με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ. Και φυσικά, ΔΕΝ κάνει τίποτα για να οργανώσει τους κατοίκους των Δήμων όπου διοικεί, να παλέψουν μέσα από τις συνελεύσεις τους για τις ανάγκες τους! Το ΚΚΕ, είναι κυρίως λόγια, λόγια και πάλι λόγια και από τηγανίτα τίποτα.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Εάν οργανωθεί και συγκροτηθεί προγραμματικά, πολιτικά, οργανωτικά (σε δημοκρατική όμως βάση), τότε έχει μέλλον, διότι έχει ένα πολύ καλό και αρκετά μαζικό δυναμικό εργαζομένων και νεολαίων αγωνιστών . Στην σημερινή της κατάσταση όμως, δεν έχει καμμία προοτπική να παίξει οποιονδήποτε πολιτικό ρόλο.

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 12:50 μ.μ.

11.51 Κάνεις λάθος. Καμμία κυβέρνηση με τους Καπιταλιστές στην εξουσία δεν μπορεί να κάνει τίποτα για τον λαό. Απαιτείται Ταξική Ενότητα μέσα απο το ΠΑΜΕ και ενίσχυση της Λαικής Συμμαχίας για να Φρενάρουμε τα χειρότερα με προοπτική Μονομερή διαγραφή του χρέους Εξοδος απο Ε.Ε Κοινωνικοποίηση των Μέσων Παραγωγής Κεντρικό Σχεδιασμό Εργατικό έλεγχο. Αυτό που μας περιγράφεις είναι η Δημιουργία του νέου Οπορτουνιστικού Αναχώματος μετα το Πέρασμα του σύριζα στην Σοσιαλδημοκρατία.

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 2:07 μ.μ.

@11:51 Καλύτερα να αλλάξεις γιατρό. Εάν χρειαστείς και νοσηλεία μπορεί να γίνει και στο σπίτι. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατά πλειοψηφία τουλάχιστον πλέει ήδη στα ίδια νερά με τον ΣΥΡΙΖΑ σε σωματεία, δήμους και στο κίνημα και στηρίζει κριτικά την αριστερή ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛ κυβέρνηση, όπως έκανε κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ. Ίσως αποτελέσει αριστερό κομμάτι
για νέο ανάχωμα μαζί με τους Λαφαζάνηδες, τα Σχέδια Β και τους λοιπούς τεθλιμένους συγγενείς, άσε που πολλοί τύπου ΔΕΛΑΣΤΙΚ, ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ, την έχουν "κάνει" ήδη κατά ΣΥΡΙΖΑ μεριά. Γι' αυτό από 1,33% στις εκλογές πήγαν στο 0,50% και μάλλον πάει για παρακάτω. Το ΚΚΕ ανέβηκε κατά 1%, όσο για το κίνημα άστο καλύτερα. Άστο γιατί ο ρόλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ παραπέμπει αλλού, ασχέτως εάν υπάρχουν άνθρωποι στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ που είναι συνεπείς αγωνιστές και ανήκουν στο ταξικό κίνημα.

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 3:01 μ.μ.

@ 2.07 Καλύτερα να αλλάξεις μυαλό.
Αλλά με την κεφάλα που διαθέτεις,δεν υπάρχει μυαλό στο νουμερό σου.Αν γράφεις πως το ΚΚΕ ανέβηκε κατά 1%,ενώ έχει χάσει την μισή του δύναμη,δεν υπάρχει για σένα σωτηρία.Είσαι ΠΑΝ και δεν το κρύβεις.

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 3:11 μ.μ.

2.07 Οπου και να πάει δεν τον αναλαμβάνει κανένας Γιατρός.

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 4:20 μ.μ.

3.01 To KKE Είχε 4.5% τον Ιούνη του 2012 και σήμερα εχει 5.5% με 61.000 παραπάνω. Οταν τον Μάη του 2012 η Αστική Τάξη έπαιξε το χαρτί του Οπορτουνισμού ήτανε απόλυτα φυσιολογικό ανθρωποι που είχανε διαπαιδαγωγηθεί πριν το 1991 και για Δεκαετίες απο το ΚΚΕ σε κοινοβουλευτικές αυταπάτες να πάνε στον σύριζα. Ελάχιστο κόστος προκειμένου να μην γίνουμε σαν τα ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ. Συνεχίζουμε Τάξη Απέναντι σε Τάξη.

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 4:45 μ.μ.

2:07, καλλύτερα να αλλάξεις μυαλό γιατίείσαι ένας ΚΚΕς ΧΑΖΟΎΛΗς ΚΑΙ ΒΛΑΚΟΎΛΗς!!

Α. η ανταρσυα ΔΕΝ ΠΉΡΕ ΠΟΤΈ 1,33%. πΉΡΕ 1,12% και σήμερα έχει 0,7%. Ετσι για την ιστορία, και αφού δεν ξέρεις μπας και μάθες φίλε ΚΚΕ.

Β. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι ένα σοβαρό κομμάτι της αντικαπιταλιστικής/κομμουνιστικής Αριστεράς της Ελλάδας. οσο και αν δεν σου αρέσει, αυτή είναι η αλήθεια!

γ. Το ΚΚΕ έτσι πάλι για την ιστορία, έχει απωλέσει και αυτό το 40% της εκλογικής του δύναμης. Και ειδικά στις γειτονιές, είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ! επίσης, όπου διοικεί Δήμους εφαρμόζει σχεδόν παντού, παραπλήσια πολτική με αυτή των Δημάρχων του ΣΥΡΙΖΑ. Οσο και αν δεν σου αρέσει, αυτή είναι η αλήθεια!

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 4:45 μ.μ.

3.01 Αυτό με τις Αστικές εκλογές να το προσέξεις. ΝΔ ΠΑΣΟΚ για 40 χρόνια είχανε 90%. Οπως και ο Χίτλερ με Αστικές κάλπες βγήκε ασφαλώς με την συνδρομή του Οπορτουνισμού.

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 5:09 μ.μ.

3.01 Οταν λες να αλλάξει μυαλά θα λες να γίνει σαν τα μούτρα σου που νομίζεις οτι ο Καπιταλισμός θα γίνει Ανθρώπινος. Στην 2α Παρουσία βέβαια Οπορτούνα.

Ανώνυμος
24 Απριλίου 2015 στις 7:16 μ.μ.

3.11
καλέ μου φίλε γιατί δεν τον αναλαμβάνεις εσύ που είσαι γιατρός;Είσαι ο καλύτερος μουρλογιατρός της Ελλάδας καλέ μου φίλε.εσύ καλέ μου φίλε ανέλαβες τον ΠΑΝ και τον γιάτρεψες απο την σχιζοφρένεια.Στο λέω για το καλό της ιατρικής επιστήμης γιατί σε συμπάθησα καλέ μου φίλε χαιρετώ.

Ανώνυμος
25 Απριλίου 2015 στις 11:38 π.μ.

7.18 Δεν είμαι Γιατρός Σύντροφε εργάτης είμαι.

Ανώνυμος
25 Απριλίου 2015 στις 2:18 μ.μ.

4.45 ΟΙ Κομμουνιστες είναι μέσα στο ΠΑΜΕ και παλεύουνε μαζί και με άλλους Εργάτες που δεν είναι Κομμουνιστές να Φρενάρουμε τα χειρότερα που έρχοται με το νέο μνημόνιο και να ανοίξουμε τον δρόμο για την ανατροπή του καπιταλισμού. Αρα δεν είσαι μέσα στον λαό.

Ανώνυμος
25 Απριλίου 2015 στις 7:23 μ.μ.

2.18 Καλέ μου φίλε οι κομμουνιστές είναι έξω απο το ΠΑΜΕ.Μέσα στο προδοτικό και ξεπουλημένο ΠΑΜΕ είναι μόνο τα επαγγελματικά κομματόσκυλα του ΚΚΕ που μασουλάνε τους επαγγελματικούς μισθούς καλέ μου φίλε.Ολο μας λές πως έρχεται το νέο μνημόνιο καλέ μου φίλε ΠΑΝίβλαξ,αλλά νέο μνημόνιο δεν βλέπουμε.Αυτό που βλέπουμε καλέ μου φίλε βοιδομουσχαρικνίτη είναι πως ο ΧΑΛΙΦΗΣ σαρώνει τους πάντες και τα πάντα,ο Συριζας σας πήρε τα σώβρακα και το κώμα ψάχνει να βρεί που πήγανε οι ψηφοφόροι του σε συμπάθησα χαιρετώ.

Κανελλικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ)
25 Απριλίου 2015 στις 10:38 μ.μ.

Quiz:

"Ένας εγκληματίας που έχει καταδικαστεί για δολοφονικές ενέργειες, που έχει σκοτώσει ανθρώπους, ο οποίος έχει ένα ποσοστό αναπηρίας, μπορεί να έχει απόλυτη πνευματική διαύγεια, και μπορεί πολύ καλά απ' το σπίτι του να καθοδηγήσει νέες εγκληματικές πράξεις, και χρήματα μπορεί να βρει, μιλάμε για μαφία, για κυκλώματα, και ανοίγουν τέτοιο δρόμο. Δεν είναι το πρόβλημα αν έχει μειωμένη όραση, η αναπηρία δεν σε αποτρέπει από το να καθοδηγήσεις έγκλημα και να έχεις συνεργούς."

Ποίος τα λέει αυτά?

Α) ο Αμερικανός πρέσβης
Β) η Ντόρα Μπακογιάννη
Γ) ο Ομπάμα
Δ) ο Πλεύρης
Ε) ο μέγας επαναστάτης Δημήτρης Κουτσούμπας ο σουβλακοκτόνος

Η απάντηση παρακάτω:















http://www.902.gr/eidisi/politiki/65861/synenteyxi-toy-gg-tis-ke-toy-kke-d-koytsoympa-sto-mega-video

Ανώνυμος
26 Απριλίου 2015 στις 12:29 π.μ.

10.38 Και πολύ σωστά τα είπε και το καταψήφισε το ΚΚΕ.

Ανώνυμος
26 Απριλίου 2015 στις 12:43 π.μ.

7.23 Πες μας κάτι για τις Χουντικές Π.Ν.Π σύντροφε.

Ανώνυμος
26 Απριλίου 2015 στις 2:17 π.μ.

Το τι λέει και το τι υποστηρίζει πλέον το ΚΚΕ προκαλεί τεράστια έκπληξη σε πολλούς ( όχι σε όλους) και θέτει το ερώτημα αν μπορεί πλέον κάποιος νοήμων προοδευτικός αριστερός άνθρωπος να έχει πολιτικό διάλογο μαζί του. Υποστηρίζει την ποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, αρνείται το ανθρώπινο δικαίωμα σε κάποιον βαριά ανάπηρο καταδικασμένο να αποφυλακιστεί και να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στο σπίτι του, συκοφαντεί και χυδαιολογεί οποιονδήποτε αριστερό, αρνείται τη συνεργασία και τη στήριξη στο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και στην περίπτωση ρήξης με την Ε.Ε. Αν συνυπολογίσει κανείς και την προκλητική στάση του ΠΑΜΕ τον Οκτώβρη του 11 στο Σύνταγμα απέναντι στους υπόλοιπους διαδηλωτές, αναρωτιέται κανείς αν είναι όχι απλά ένα άχρηστο κόμμα αλλά ένας προδοτικός σε διατεταγμένη υπηρεσία μηχανισμός με σκοπό την αποχαύνωση και τη νάρκωση της εργατικής τάξης

Κομμα Καναλαρχών Ελλάδας (ΚΚΕ)
26 Απριλίου 2015 στις 9:24 π.μ.

10.38 Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τα λέει.Αυτός ο μέγας επαναστάτης της πορδής.Ο Κουτσούμπας ο σουβλακοκτόνος, ο κοκορετσοκτόνος ο τρομοκρατοκτόνος,ο κατσαρολομάχος,ο ομπρελομάχος και ο οπορτουνοφάγος.

12.29 Και η Ν.Δ.τα είπε πολύ σωστά και κατεψήφισε.Και το Ποτάμι τα είπε πολύ σωστά και κατεψήφισε.Και το Πασόκ τα είπε πολύ σωστά και κατεψήφισε.Και οι ναζί της Χ.Α. πολύ σωστά τα είπαν και κατεψήφισαν.
Βρές τις διαφορές μεταξύ των όσων κατεψήφισαν και κερδίζεις το ιστορικό αριστούργημα ''τα Απαντα Μαίλη''.
Η μόνη διαφορά που θα βρείς είναι πως σε πολλές περιπτώσεις το κώμα ξεπερνάει σε φασισμό τους υπόλοιπους συμμάχους του.

Ανώνυμος
26 Απριλίου 2015 στις 11:10 π.μ.

Ρε μπετοστοκε εχει αδικο ο Κουτσουμπας? Δε μιλαει για καποιον συγκεκριμενα αλλα για εγκληματιες γενικως. Δηλαδη αν αυριο ο Βλαστος ή ο Πασαρης εχουν ενα προβλημα υγειας ή κσποιος χρυσαυγιτης εαν και εφοσον καταδικαστει. Θα πρεπει να αποφυλακιστει ή να φτιαχτουν ιατρεια και νοσοκομεια εντος φυλακων ωστε να διασφαλιστει η σωστη περιθαλψη του?
Εχετε χασει τη μπαλα και δεν μπορειτε ουτε στοιχειωδης λειτουργιες του εγκεφαλου να εκτελεσετε....

Ανώνυμος
26 Απριλίου 2015 στις 5:00 μ.μ.

O Λαυρεντιάδης αυτή την στιγμή είναι εκτός φυλακής για λόγους υγείας, έχει καταχραστεί από την Proto Bank 700.000.000 ευρώ, ένα σκάνδαλο που ξεπερνά αυτό ακόμα του Κοσκωτά, ειδή έχει ξεκινήσει η δίκη του, πιθανών με το νόμο και τα παράθυρα αυτού να επιστρέψει ένα μέρος των χρημάτων όμως θα παραμένει εκτός για τους λόγους υγείας, αυτό, κάποιος από τους οπορτουνιστές του Σύριζα το θεωρεί δίκαιο? θα είναι εκτός και θα τρώει και θα πίνει στην υγεία του μαλάκα, όπως ακριβώς κάνει τώρα ο Κοσκωτάς.
Η ανθρωπιά δεν είναι ούτε στον εγκληματία ούτε στον παιδοκτόνο ούτε στον δολοφόνο κατά συρροη, η ανθρωπιά δεν είναι ούτε για τον Παπαδόπουλο ούτε για τον Πατακό, η ανθρωπιά είναι για τον μικρο παραβάτη, γιαυτον που χρωστά στην εφορία γιαυτον που αναγκάστηκε να κλέψει για να θρέψει την οικογένειά του, και όπως λέει κάποιος φίλος ποιο πάνω σίγουρα δεν είναι ούτε για τον Βλαστό η για τον Πάσαρη

Ανώνυμος
26 Απριλίου 2015 στις 6:03 μ.μ.

11.10 Εχουνε Αντικομμουνιστική εμπάθεια. Τους χαλάει οτι το ΚΚΕ δεν έγινε σαν τα μούτρα τους. Τους ποτίζουνε γερό Αφιόνι. Είναι χειρότεροι απο Φασίστες.

Ανώνυμος
26 Απριλίου 2015 στις 6:17 μ.μ.

11.10 Είναι σαν να μιλάς με Ντουβάρι.

Ανώνυμος
26 Απριλίου 2015 στις 6:22 μ.μ.

@ 11.10 Ηρέμησε κνιτάκο.
Αν θέλεις να υπερασπιστείς τον Κουτσούμπα,στην επόμενη κατσαρολομαχία του κώματος να του κρατήσεις εσύ την ομπρέλα να μην βραχεί η κεφάλα του.
Μόνο για αυτές τις δουλοπρέπειες είσαστε ικανοί.

27 Απριλίου 2015 στις 12:05 π.μ.

Ζήτω στους ανυποχώρητους ΚΚΕδες.
Ζήτω στους παγωμένους που "αντιστέκονται" στον ιμπεριαλισμό.
Ζήτω στους στραβούς που βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Ζήτω στους υπερφίαλους ιδεολόγους.
Ζήτω στους πολιτικούς ασπάλακες.
Ζήτω στα παιδιά που τα ξέρουνε όλα.
ΖΗΤΩ ΤΟ Κ.Κ.Ε.

Ανώνυμος
27 Απριλίου 2015 στις 10:40 π.μ.

12.05 Η Καπιταλισμό θα έχουμε η Σοσιαλισμό. 3ος δρόμος δεν υπάρχει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger