Home » , » Οι δυνάμεις καταστολής έχουν αυτονομηθεί ή οι Συριζαίοι μας δουλεύουν; (Βίντεο)

Οι δυνάμεις καταστολής έχουν αυτονομηθεί ή οι Συριζαίοι μας δουλεύουν; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 | 5:34 μ.μ.

Μήπως έχουν δίκιο κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ισχυρίζονται σε προσωπικές συζητήσεις ότι «ναι μεν είμαστε στην κυβέρνηση αλλά η κυβερνητική εξουσία εξακολουθεί να ελέγχεται από τις δυνάμεις της συντήρησης»;.

Πώς αλλιώς να εξηγήσεις ανακοινώσεις όπως η παρακάτω;

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο το όργιο αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας σήμερα το πρωί έξω από τα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ, εναντίον των πολιτών που βρέθηκαν εκεί διεκδικώντας τη δυνατότητα να εκφράσουν την άποψη τους για τα θέματα σχετικά με τη διαχείριση του νερού άρδευσης που σήμερα θα συζητιόταν από το ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης.

Καταδικάζει επίσης με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την παρουσία ατόμων ιδιωτικής ασφάλειας (σωματοφύλακες) του δημάρχου σε θεσμικές δημόσιες λειτουργίες του Δήμου και των επιχειρήσεών του (συνεδριάσεις)   την ίδια στιγμή που ο ίδιος απαγορεύει την παρουσία πολιτών σε αυτές, καταργώντας στην πράξη τον νόμο που ορίζει σαφώς την δημοσιότητα των συνεδριάσεων.

Θεωρούμε αδιανόητο να εξακολουθούν να συμβαίνουν μετά την ετυμηγορία του λαού στις 25 Ιανουαρίου τέτοια περιστατικά ακραίου κρατικού αυταρχισμού  σε βάρος κινημάτων πολιτών.

Ζητάμε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη την άμεση διερεύνηση των γεγονότων και την παραδειγματική τιμωρία των υπαίτιων για αυτή τη κατάσταση, δηλαδή  των αστυνομικών ή άλλων υπεύθυνων κρατικών λειτουργών που αυθαιρέτησαν και έδωσαν διαταγή για χρήση χημικών και επίθεση εναντίον των συμπολιτών μας.

Το αυτονόητο συμπέρασμα που βγαίνει απ' αυτή την ανακοίνωση είναι ότι είτε οι δυνάμεις καταστολής έχουν αυτονομηθεί είτε οι Συριζαίοι μας δουλεύουν.


Με την ευκαιρία θα θέλαμε να κάνουμε κι εμείς μια ερώτηση στον υπουργό προστασίας του συστήματος Πανούση. Μπορεί να μας εξηγήσει με ποιο σκεπτικό βρίσκονται και σήμερα αποσπασμένοι 28 μπάτσοι, δυο περιπολικά και δυο συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας για να «προστατεύουν» τον Γ. Καρατζαφέρη και το κόμμα του; (Η πληροφορία αυτή είναι καρατσεκαρισμένη που θα έλεγε και η αξέχαστη Μαλβίνα)
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 16 σχόλια

13 Μαρτίου 2015 στις 5:46 μ.μ.

Ελα, πεφτω απο τα συνεφα.
Οταν ομως πρωτος εδω μεσα απο το Δεκεβρη
εγραψα για τα πρωτη δορα αριστερα ΜΑΤ που θα σπανε κεφαλια
πεσατε να με φατε.

Η βρωμερη σοσιαλδημοκρατια καλα κανεθ τη δουλεια της.
Τη Ροζα την εκτελεσε η σοσιαλδημοκρατια στη Γερμανια.

Αυτοι που υποτιθεται ειναι κομμουνιστες και περιμεναν κατι αλλο
απο τη βρωμερη σοσιαλδημοκρατια, ειναι πιο επικινδυνοι απο τους Τσιπρολαφαζανηδες.

Ανώνυμος
13 Μαρτίου 2015 στις 8:55 μ.μ.

κυβερνητικη εξουσια? αυτοι που την ασκουν, προσωπικο επιχειρηματικων ομιλων εναι ,οι οποιοι ελεγχουν την οικονομια και κατ΄επεκταση την εξουσια, οχι. χαζοι ειναι και θα παραχωρουσανε τη χαρα τους επειδη τα χαρτακια στις 25 ,στο ξυλινο κουτι βγαλανε λεει αριστερη κυβερνηση! ΕΠΕΤΕ ΑΓΡΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

13 Μαρτίου 2015 στις 9:02 μ.μ.

Ανακοίνωση Τ.Ε Βόλου ΚΚΕ για την επίθεση των ΜΑΤ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να προστατευτεί η δράση του Αχ. Μπέου

Καταγγέλλουμε τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που ακριβώς κατά τα πρότυπα της προηγούμενης κυβέρνησης έστειλε τα ΜΑΤ σε προγραμματισμένη διαδήλωση με εντολή να αποκλείσει την κινητοποίηση, να απαγορεύσει τη διέλευσή της σε συγκεκριμένους δρόμους και με τη χρήση χημικών να χτυπήσει τους συγκεντρωμένους. Η συγκυβέρνηση συνεχίζει πιστά την εφαρμογή του σχεδίου «νόμος και τάξη» της προηγούμενης κυβέρνησης με την καταστολή και τον αυταρχισμό.

Καταγγέλλουμε το Δήμαρχο Μπέο, που πίσω από τα ΜΑΤ της συγκυβέρνησης έβαλε ιδιωτική εταιρεία security με σκοπό να αποκλείσει το κτίριο της ΔΕΥΑΜΒ και να αντιμετωπίσει τη σημερινή συγκέντρωση. Η ενέργεια αυτή έρχεται σα συνέχεια της βαθιά αντεργατικής και αντιλαϊκής στάσης της δημοτικής αρχής, που στηρίχτηκε από τη ΝΔ.


Από κοινού η συγκυβέρνηση με τα ΜΑΤ και ο Δήμαρχος με την ιδιωτική εταιρεία security, με το σημερινό σχεδιασμό που υλοποίησαν, τη χρήση χημικών σε συγκέντρωση και τον αποκλεισμό ενός δημοτικού κτιρίου, θέλησαν να διασφαλίσουν τη συνέχιση της επιχειρηματικής δράσης της ΔΕΥΑΜΒ, τη συνέχιση της λειτουργίας της με ανταποδοτικά κριτήρια, για να συνεχίσει να χαρατσώνει τις λαϊκές οικογένειες του Βόλου.

Το σχέδιο «νόμος και τάξη» πάει μαζί με τη συνέχιση των αντιλαϊκών μέτρων. Το οργανωμένο λαϊκό κίνημα μπορεί και πρέπει να ακυρώσει με την πάλη του τον αυταρχισμό και την αντιλαϊκή πολιτική που υλοποιούν το κράτος και η τοπική διοίκηση.

Ανώνυμος
13 Μαρτίου 2015 στις 9:09 μ.μ.

Η κα κε μπε συντροφε του κκε μαλλον φιλανθρωπικη οργανωση του κκσε ήταν!

ΠΑΝ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣ
13 Μαρτίου 2015 στις 9:48 μ.μ.

Σκέψου,λέμε τώρα,να είχε το κώμα την εξουσία και τα διαβόητα ΚΝΑΤ του κώματος,αντί των καπιταλιστικών ΜΑΤ να σπάγανε τον κόσμο στο ξύλο....σοσιαλιστικά.
Οχι μόνο δεν θα τολμούσε κανείς να διαμαρτυρηθεί,(για να βγάλει το κώμα ανακοίνωση καταδίκης,ούτε κουβέντα),αλλά δεν θα το μάθαινε και κανείς.
Οπως συνέβη παλιότερα που οι σταλινικές μονάδες τιμωρίες,δολοφονούσαν εκατοντάδες κομμουνιστές και αγωνιστές της Αντίστασης.Βλέπε Μπούλκες,Μπέλενε,7η Μεραρχία και εκατοντάδες άλλες περιπτώσεις,που ο λαός τις πληροφορήθηκε δεκαετίες αργότερα,και μόνο απο πηγές εκτός κώματος.
Και φυσικά δεν μπορεί να γίνει λόγος για την καταστολή που ίσχυε στον ''υπαρκτό'' που το κώμα τον έχει πρότυπο εικόνισμα και φυλακτό.
Η καταστολή στον ''υπαρκτό''είχε ''ευγενή κίνητρα'',και σκόπευε την ''απελευθέρωση ανθρώπου απο άνθρωπο''!.Η βία στον ''υπαρκτό''καθαγιαζόταν,αφού στον σταλινισμό πάντα ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Και όμως κνίτες και κώμα έχοντας θράσος χιλίων πιθήκων γίνονται τιμητές,για ένα ζήτημα που τουλάχιστον θα έπρεπε να το βουλώνουν..

Ανώνυμος
13 Μαρτίου 2015 στις 9:56 μ.μ.

9.02 Ειδικά εσύ,που κατηγορείς τις πλατείες,δεν είδα τότε το κόμμα σου να βγάζει ανακοινώσεις για το ξύλο του έριχναν τα ΜΑΤ.
Ούτε τα σπασμένα κεφάλια,ούτε τα χημικά,ούτε την καταστολή,θυμάμαι να καταδίκασε το κόμμα σου.
Βέβαια τώρα σας πήρε ο πόνος.Κατανοητό,πάει ασορτί με τις κατσαρόλες.
Φαρισαίοι υποκριτές και ανθρωπάκια.

Ανώνυμος
13 Μαρτίου 2015 στις 11:29 μ.μ.

Καλα μου κνιτακια σεις τι ζοριζεστε?Εσεις προσφερατε καποιες φορες και λουλουδια στους ''εργαζομενους των σωματων ασφαλειας''.Να μην αναφερω και καποια αποφραδα μερα εξω απ τη βουλη....

Ανώνυμος
13 Μαρτίου 2015 στις 11:45 μ.μ.

Στη νεολαια του Συριζα θα της συνιστουσα να αποβαλει την αυταπατη οτι τωρα οι δυναμεις καταστολης δεν θα ξυλοδερνουν και δεν
θα μας πνιγουν στα καρκινογονα αερια Ειστε βαθεια νυχτομενοι κι οι αυταπατες σας ειναι πολυ επικινδυνες, Φυλαχτειτε να φυλαγομαστε ολοι γιατι θα μας τσακισουν και σεις θα μιλατε για αριστερη κυβερνηση και αυτοι θα δερνουν ανελεητα Αυτοι η ηγεσια σας ειναι καθαροαιμοι αστοι ολοιδιοι με τους προκατοχους τους Οποτε τετοια και χειροτερα μας περιμενουν Πρεπει να συνεχισουμε τον αγωνα
μας και μαλιστα με πιο πολυ ενταση γιατι ετουτοι ειναι υπουλοι και κανουν και εμπορια αριστερας melito

Ανώνυμος
14 Μαρτίου 2015 στις 8:25 π.μ.

@Ανώνυμος
@9:02
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή...τσακλοκούδουνο!
Ή αλλιώς:¨Δύο πράγματα είναι άπειρα το σύμπαν και η βλακεία. Αν και για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος"

Ανώνυμος
14 Μαρτίου 2015 στις 2:21 μ.μ.

η πλάκα είναι οτι το ξύλο μέχρι τώρα το τρώνε οι συριζαίοι οι αναρχικοί και οι αντάρσυοι. Οι ταξικές δυνάμεις , ως συνήθως , κάνουν την πάπια.Μάλλον ετοιμάζουν την εξέγερση.

Ανώνυμος
14 Μαρτίου 2015 στις 2:52 μ.μ.

8.25. Εχεις απολυτο δικιο καλε μου φιλε. Η Βλακεια του Οπορτουνισμου σπαει καρυδια ΧΑΙΡΕΤΩ

Ανώνυμος
14 Μαρτίου 2015 στις 3:15 μ.μ.

Σιγα σιγα αρχιζουμε να ξεπερναμε την ΠΑΣΟΚοποιηση του ΣΥΡΙΖΑ και να μιλαμε για την φασιστοποιηση του......
Ακομα και αν ο ΣΥΡΙΖΑ ξανανοιγε τα ξερονησια οι σκερβελεδες απο πανω για το ΚΚΕ θα λεγαν....

Οσο πιο αμασητα τα κατεβαζετε τοσο πιο τραγικοι φαινεστε φιλοι του ΣΥΡΙΖΑ....
Περαστικα....

"Πακης"

Ξερονησιώτες κνίτες
14 Μαρτίου 2015 στις 9:42 μ.μ.

@ 3.15 Φοβούνται τα ξερονήσια οι κνίτες!.
Πονάνε τα παλληκάρια ρε?

Αλλά πές ρε παιδί μου πως τα ανοίγει και σας στέλνει ο Συριζας.Που θα μείνουν τόσα μαγαζάκια του κώματος?Τι θα απογίνει η Τυποεκδοτική? Η minipricifon?
Τι θα κάνουν οι κυπριακές οff-sore των Παρθένων Νήσων χωρίς τους κνίτες?Κλέφτες θα γίνουν οι άνθρωποι?
Τι θα πεί ο Μπαλτάκος και ο Αδωνης?Θα θέλουν και αυτοί να πάνε στα ξερονήσια.Δεν είναι σκερβελέδες αυτοί....
Καλές διακοπές.....

''Κουτσουμ Πακης''

Ανώνυμος
14 Μαρτίου 2015 στις 9:47 μ.μ.

2.52 Εχεις δίκιο καλέ μου φίλε.Η μακακία του σταλινικού ΚΚΕ γεμίζει μπαταρία 12βολτη καλέ μου φίλε.χαιρετώ.

Ανώνυμος
14 Μαρτίου 2015 στις 10:07 μ.μ.

Βρέ τι όψιμος πόνος είναι αυτός που έπιασε τους κνιτόβλακες με τα ΜΑΤ;.
Να πώ πως τους ενόχλησαν ποτέ τα ΜΑΤ,να το καταλάβω.Να πώ πως έφαγαν ποτέ το γκλόμπ στο κεφάλι,να παραδεχτώ πως έχουν δίκηο.Ομως άλλοι τρώγανε και τρώνε το ξύλο.
Την μιά και μοναδική φορά που οι κνίτες βρέθηκαν κοντά στα ΜΑΤ,ήταν τον Οχτώβρη του 2011,όταν τα ΚΝΑΤ περιφρούρισαν επιτυχώς την βουλή και τα ΜΑΤ είχαν αράξει πίσω τους και έπιναν καφεδάκι.Ητανε η πιό ξεκούραστη μέρα για τα ΜΑΤ.
Ηταν τότε που όλη η αστική σαβούρα έδινε συγχαρητήρια στα ΚΝΑΤ για την πετυχημένη αντικατάσταση των ΜΑΤ.
Ητανε τότε που ο Κουρής της Αυριανής ζητούσε απο το ΚΚΕ να αναλάβει την αστυνόμευση της χώρας,των διαδηλώσεων και του αστικού συστήματος,και ο Καρατζαφύρερ έχρισε την Αλέκα μέγιστη ευεργέτρια του κοινοβουλευτισμού.
Ξεφτιλίκια σταλινικής στραβομάρας.

Ανώνυμος
15 Μαρτίου 2015 στις 10:43 μ.μ.

10.07
Ο Κουρής άλλαξε αγάπη, δε τομαθες;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger