Home » , » Ζωή να 'χουμε.

Ζωή να 'χουμε.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 | 4:51 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Εκείνο που ξέρω καλά για τους βόες, τους πύθωνες, καθώς και για όλα τα φίδια που σφίγγουν, είναι πως ποτέ δεν πρέπει να τα αγκαλιάζεις.
Ζωή μου, όταν ένας φασίστας σου λέει κάτι, ακόμα κι αν αυτό σου φαίνεται καλό, κρύβει συνήθως παγίδα. Προσοχή χρειάζεται. Με τα φιδάκια δεν παίζεις. Ιδιαίτερα αν σε βλέπουν ως γεύμα. Τα χειρότερα ερπετά είναι οι ανθρωπόμορφοι φασίστες, που όσες φορές κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν κάποια συμφωνία με δαύτους, δέχθηκαν αργά ή γρήγορα την ύπουλη επίθεση τους. Η χρυσή συμμορία είναι εφεδρεία της γαλάζιας συμμορίας. Αν λοιπόν ενισχύσεις τη μια, μοιραία θα ενισχυθεί κι η άλλη. Γιατί είναι η νοοτροπία, η πολιτική, ο φασισμός, το επικίνδυνο κι αν αυξηθούν τα επίπεδα, θα δηλητηριαστούν περισσότεροι.
Όποιος λοιπόν θέλει να χτυπήσει το φασισμό, βάζει μέσα τους φασίστες οπουδήποτε κι αν αυτοί κρύβονται. Με εννοείς; Κάντε έρευνες για τα σκάνδαλα και στείλτε στο κελί τα υπόλοιπα λαμόγια να έχουν παρέα οι δολοφόνοι.

Είπες όμως κι ένα καλό, να τα λέμε όλα. Τα περί Siemens. Κι αμέσως, αυτοί που είχαν τη μύγα, μυγιάστηκαν. Σταμάτησαν τις προσποιητές ευγένειες κι άνοιξαν τέρμα το στόμα τους, να φανούν οι πολλαπλές σειρές από σουβλερά καλοτροχισμένα δόντια. Που έχουν δαγκώσει από μισθωτούς μέχρι συσκευές. Όλους τους σφάζουν, όλους τους μαχαιρώνουν. Οι πλούσιοι βέβαια πάντα εξαιρούνται της ανθρωποθυσίας. Μ' άρεσε το χουνέρι που έκανες στο Δρακουμέλ. Του ζήτησες το γραφείο και επισκέφτηκε το νοσοκομείο. Τυχαίο; Εσύ τον τσάντισες κι ο Σαμαράς όταν έδωσε γραμμή, να μην ψηφίσουν τα βλαστάρια του. Μα να του θυμίσεις πως δεν είναι πια στη βουλή; Τον πλήγωσες, αυτός κινεί όλα τα υπόγεια νήματα. Καλά του έκανες, πάντα τέτοια.

Εδώ όμως που τα λέμε όμως το γραφείο αυτό είναι ιδιαίτερο. Πρώτα απ' όλα το έχτισε ο ίδιος. Εδώ πήρε προμήθεια για την κατασκευή της Σφίγγας. Αλλά στο γραφείο αυτό έγραψε ιστορία. Με το πηλοφόρι, το μυστρί, κουβάλαγε ένα - ένα τα τούβλα από το εξωτερικό κι από το εσωτερικό. Αχ αυτό το μυστρί! Τι αποστασίες, τι κυβερνήσεις, τι χούντες έχει σοφατίσει. Όπως καταλαβαίνεις είναι συναισθηματικό το θέμα. Άσε το άλλο. Είναι η πηγή της αθανασίας του. Βέβαια, γιατί το γραφείο του Κόμη είναι εκεί που ενώνεται μια νοητή ευθεία από την Τρανσυλβανία μέχρι το σπίτι του στα Χανιά. Όπως επίσης από τη βυθισμένη Ατλαντίδα ως την έδρα του ΔΝΤ. Πιάνει κατευθείαν τρίγωνο Βερμούδων και το σουπερ νόβα στο διπλανό γαλαξία. Στρατηγικό σημείο. Και θα το χάσει έτσι απλά; Θα σε δαγκώσει άσχημα.

Ζωή, καλά τα λόγια, αλλά οι πράξεις μετράνε. Ακόμα κι όταν καταγράφεις τα λόγια κάποιου, πράττεις. Πράξεις προς τη σωστή κατεύθυνση. Ποιά είναι αυτή; Είναι πολύ εύκολο να τη βρεις. Δες τους πλούσιους, τους απατεώνες, τους ναζί. Όταν δε μιλάνε, κοροϊδεύουν ή χαίρονται, πας σε λάθος κατεύθυνση, άλλαξε αμέσως. Κοίτα τους φτωχούς, του άπορους, τους πρόσφυγες, αυτοί θα σου πουν τη σωστή πορεία. Το πρόβλημα είναι, πως όποιος ανεβαίνει ψηλά, απομακρύνεται από κείνους που είναι χαμηλά και κάποτε παύει να τους ακούει. Όταν γίνει αυτό, πέφτει πάλι κάτω με φόρα. Άκου τον κόσμο, άκου τι θέλει και για ποιο λόγο σας ανέβασε στα ουράνια. Τίποτα άλλο.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
20 Μαρτίου 2015 στις 2:00 μ.μ.

ρε μητσο δεν τα ακουσες τα νεα μαντατα? σε ιδιο ψηφοδελτιο με τον χρησαυγιτη κατσαρη (επικεφαλη του συνδιασμου με τη ΧΑ, στην ενωση τεχνικων του ΟΛΠ) κατεβηκε στο συνεδριο της ομοσπονδιας μονιμων υπαλληλων λιμανιων ελλαδας ( ΟΜΥΛΕ) η συνδικαληστικη παραταξη του συριζα! για να πανε καλα οι παραπερα ιδιωτικοποιησεις των λημανιων! και λεγε εσυ να δεις πραξεις απο τη ζωη κων ....,,,,,,,,.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger