Home » , » Το θλιβερό δίδυμο Γιωτόπουλου – Τζωρτάτου ξαναχτύπησε

Το θλιβερό δίδυμο Γιωτόπουλου – Τζωρτάτου ξαναχτύπησε

Από giorgis , Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 | 5:26 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Το θλιβερό δίδυμο Γιωτόπουλου – Τζωρτάτου ξαναχτύπησε. Όχι από τις στήλες των «Νέων» -τότε που έκανε που έκανε λόγο για ασύλληπτα μέλη της 17 Νοέμβρη προς μεγάλη ικανοποίηση ξένων και ντόπιων μυστικών υπηρεσιών-, αλλά απ’ το πάντα πρόθυμο σε τέτοιες περιπτώσεις «Εθνος».

Χωρίς ίχνος τσίπας πάνω τους  με μια επιστολή-οχετό, γεμάτη βρομιές, συκοφαντίες, και μυθεύματα,-την συνυπογράφουν και ποινικοί κρατούμενοι αλλά είναι φανερό ότι είναι δικό τους κατασκεύασμα- γραμμένη κατά το γκεμπελίστικο δόγμα «πες, πες, στο τέλος κάτι θα μείνει», στρέφονται ενάντια στους κρατουμένους απεργούς πείνας που ρισκάροντας την ίδια τους την ζωή δίνουν την μάχη διεκδικώντας τα αιτήματα τους.

Θα δίναμε αξία στα αξιοθρήνητα αυτά ανθρωπάκια αν ασχολούμαστε με τα εμέσματα που γράφουν.

Να τολμάει όμως ο Τζωρτάτος να στρέφεται ενάντια σε αγωνιστές –δεν έχει σημασία αν διαφωνούμε με την μορφή πάλης που επέλεξαν- που κράτησαν και κρατούν μια αξιοπρεπέστατη στάση όταν βρέθηκαν στα χέρια τον κατασταλτικών μηχανισμών όταν ο ίδιος έδωσε «γη και ύδωρ» στους ανακριτές και ένα μεγάλο μέρος του κατηγορητηρίου στην δίκη της Ε.Ο. 17 Νοέμβρη στηρίχτηκε στη δική του προανακριτική και ανακριτική κατάθεση, είναι πρόκληση.

Οσο για την αντίστοιχη στάση του Γιωτόπουλου καλύτερα να μην κάνουμε την παραμικρή αναφορά.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
26 Μαρτίου 2015 στις 6:51 μ.μ.

Ναι αλλά έχει δίκιο στην περίπτωσή μας το "θλιβερό δίδυμο"

Ανώνυμος
27 Μαρτίου 2015 στις 8:00 μ.μ.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ: http://www.efsyn.gr/arthro/stamatise-tin-apergia-peinas-o-d-koyfontinas

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger