Home » , » Ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε τον Μαϊλη του

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε τον Μαϊλη του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 | 4:10 μ.μ.

Γράφει ο Ε. Μ.

Όσο οι μέρες περνάνε και οι επιλογές της κυβέρνησης αρχίζουν και εναρμονίζονται με τις εντολές και τις πιέσεις της τρόικας (συγγνώμη των θεσμών), τόσο πιο πολύ και πιο συχνά αρχίζουν και ακούγονται διαφωνίες και αντιρρήσεις σ’ αυτήν την πολιτική.

Αυτά βλέποντας ο κατ’ εξοχήν εκπρόσωπος της «πατριωτικής αριστεράς» Στάθης  Σταυρόπουλος, γνωστός σκιτσογράφος και χρονικογράφος, ξεσπάθωσε τις τελευταίες  μέρες  εναντίον όποιου  διαφωνεί με τους  Βαρουφοδραγασάκιδες.

● Πράκτορες  των  Γερμανών που βυσσοδομούν  μαζί με τους κεφαλαιοκράτες.
● Αριστεριστές που γαβγίζουν  πουλώντας  κομουνιστιλίκι.
● Συνιστώσες  Τασούλας και ΜΚΟ που ψωμίζονται από το μεταναστευτικό.
● Αριστερά του χαβιαριού και Κερκόπορτα της Γερμανικής  ηγεμονίας, είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς  του νέου  Μαΐλη, στην προσπάθεια του να σταματήσει (στο βαθμό που μπορεί) τις διαφορετικές  φωνές που ακούγονται μέσα και έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και όλα αυτά πασπαλισμένα με μπόλικα  «πατριωτικοαριστερά»  λόγια και επαναλαμβανόμενες  νουθεσίες-προτροπές  για υπομονή και παροχή  χρόνου στην κυβέρνηση.
Μη μιλάς  μη γελάς  κινδυνεύει ο Τσίπρας  και όποιος  διαφωνεί  είναι  χρήσιμο ενεργούμενο της Γερμανικής  ηγεμονίας.

ΜΑΛΙΣΤΑ  ΚΥΡΙΕ  ΣΤΑΘΗ  ΜΑ’Ι’ΛΗ.  ΟΤΙ ΠΕΙΤΕ.

Υ.Γ. Όσοι δεν ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ τέτοιους χαρακτηρισμούς  τους ακούμε συχνά από τις εποχές των Ζαχαριάδη-Κολιγιαννη-Κυρκοφλοράκηδων κλπ. Δεν μας αγγίζουν. Ο κανιβαλισμός όμως απέναντι σε αυτούς που πήραν στις πλάτες τους τη γκρούπα και την έκαναν κυβέρνηση θα πρέπει να τους προβληματίσει για την ποιότητα των «συντρόφων» τους.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 59 σχόλια

Ανώνυμος
6 Μαρτίου 2015 στις 4:23 μ.μ.

Πρεπει να ποναει πολυ τον Οπορτουνισμο η ηγεσια του ΚΚΕ. Στο ΚΚΕ δεν υπαρχουνε διαφορετικες φωνες στην Στρατηγικη. Ειμαστε ολοι Στρατιωτες στην υποθεση της Εργατικης ταξης. Καμμια σχεση με τα ταξικα ναυαγια

Ανώνυμος
6 Μαρτίου 2015 στις 5:55 μ.μ.

Τωρα ,μην σου πω και εγω,ανωνυμε των 4,23μ.μ και για τον οπορτουνισμο, και για την ηγεσια του ΚΚΕ,και για την στρατηγικη!!!!!Και θα μπορω να στο πω εγω,που δεν ειμαι πουθενα ,και σε κανενα κομμα. Δηλαδη ,να τελιωνει αυτο το παραμυθι,με εμας της αριστερας,και τα τιμημενα τα διαπιστευτηρια μας!! Οι μεν ,να δινουν εξετασεις στους δε........μια νοοτροπια,του στυλ "κουβεντα να κανουμε!!!" Και απο την πολλη ,την στρατευση,και την συστρατευση,των στρατιωτων........ασε,θα με κοψει το Β.Κ ,και θα'χει και δικαιο.

Ανώνυμος
6 Μαρτίου 2015 στις 6:33 μ.μ.

5.55 To KKE εχει Στρατηγικο στοχο την ανατροπη του Καπιταλισμου και αυτο παλευει μεσα απο το ΠΑΜΕ μαζι και με αλλους ανθρωπους που δεν ειναι κομμουνιστες. Δεν εχει λειψει ποτε απο μικρο η μεγαλο εργατικο αγωνα. Υπαρχει ομως ενα καιριο σημειο. Απο το 15ο Συνεδριο το 1996 εχουμε αποριψει τα Πολιτικα Μετωπα και την συμμετοχη σε κυβερνηση την στιγμη που οι καπιταλιστες εχουνε τα μεσα παραγωγης. Και αυτο ειναι συμπερασμα απο την εμπειρια του 20ου αιωνα ΕΑΜ 1944 ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ 1965 ΧΙΛΗ 1973 και το πως καταληξανε τα ΚΚ στην ΕΣΣΔ και στην αν. ευρωπη μετα το 20ο συνεδριο το 1956 σταδιακα να μετατραπουνε σε φορεις τις Αντεπαναστασης με οχημα των Οπορτουνισμο. Δεν υπαρχει αντιθετο παραδειγμα κανενα

Ανώνυμος
6 Μαρτίου 2015 στις 6:41 μ.μ.

Ολοι στρατιώτες είμαστε,αλλά σαν τον Μαίλη δεν υπάρχει στο κόσμο άλλος.Ο Στάθης δεν φτουράει μπροστά του.
Δύο είναι οι καλύτεροι στρατιώτες εναντίον του οπορτουνισμού.
Ο Μαίλης και ο ΠΑΝ.

Ανώνυμος
6 Μαρτίου 2015 στις 8:25 μ.μ.

ο Μαίλης εργατικη ταξη!!! ο επαγγελματιας γραφειοκρατης-τεμπελης τεμπελης

Ανώνυμος
6 Μαρτίου 2015 στις 9:45 μ.μ.

Αγαπητε 6.33μ.μ,μπραβο στο ΚΚΕ που εχει στοχο την ανατροπη του Καπιταλισμου. Ειλικρινα με συγκλονιζει. Και πραγματι,στρατιγηκες και αγωνιστικες φυσιογνωμιες οπως του κ.Μαιλη,αποτελουν εγγυηση,για την επιτυχια της επαναστασης!! Οσο για το ΠΑΜΕ αποτελει και αξιοσημειωτον δειγμα,των πλεον μοντερνων πειραματων,και αποτελεσματων ,ενος δοκιμαστικου σωληνα! Μπραβο.ευγε,καλα να'μαστε να μας θυμωμαστε που καιπου!! Και αυτα,οχι για ολα τα μελη,που αδιαμφισβητητα,εχουν και τα πλεον αγνα αισθηματα. Μα για ολους τους κατα καιρους "στραατηγους",με την στρατιγικη τους,εφαμιλλη των καλυτερων Ιαπωνικων εργοστασιων!!

Ανώνυμος
6 Μαρτίου 2015 στις 11:08 μ.μ.

@6.33 Εσκισες πάλι ΠΑΝ.Τέτοια πολιτική ανάλυση μόνο μαρξιστές λενινιστές την κάνουν.
Εύγε νέε μου.Εσύ ΠΑΝ θα πάς μπροστά.Οταν ανατρέψεις τον καπιταλισμό,μην ξεχάσεις να μας δώσεις τα μέσα παραγωγής να τα πάμε μια βόλτα Ομόνοια Σύνταγμα,για να τα κεράσουμε σουβλάκια.

Ανώνυμος
6 Μαρτίου 2015 στις 11:10 μ.μ.

9.45 Κανεις λαθος καλε μου φιλε. Δεν υπαρχει κανενα πειραμα Μονο με ταξικη ενοτητα και λαικη συμμαχια θα ανατραπει ο καπιταλισμος αφου πρωτα η εργατικη ταξη εχει συντριψει τον οπορτουνισμο.Αυτο εκανε ο σ. ΛΕΝΙΝ ανατρεποντας την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ καλε μου φιλε ΧΑΙΡΕΤΩ

Ανώνυμος
6 Μαρτίου 2015 στις 11:33 μ.μ.

Ρε αρρωστάκια, από δω το πάτε, από κει το πάτε, πάλι το ΚΚΕ σας φταίει... Ο άλλος τάχα έγραψε ανάρτηση για το γνωστό αντικομμουνιστή Στάθη αλλά στο στόχαστρο πάλι το ΚΚΕ και τα στελέχη του. Γιατί το πέσιμο, δε μπήκε στον πειρασμό να μας εξηγήσει... Όμως ο γκεμπελισμός δεν επιχειρηματολογεί- απλά αναμασάει συκοφαντίες, λάσπες και χυδαιολογίες απευθυνόμενος στα ζωώδη ένστικτα του κόσμου, ποντάροντας στην εξαθλίωση και την εξαχρείωση και περιμένει να δρέψει τους σάπιους καρπούς του. "Συκοφαντείτε, συκοφαντείτε, κάτι θα μείνει", έτσι δεν έλεγε ο μέντοράς σας ναζί Γκέμπελς;
Τι ζόρι τραβάει με το Μαΐλη ο αρθρογράφος και τα σχολιάκια από κάτω δεν κατάλαβα.Ο Μαϊλης και το ΚΚΕ σας κάνουνε τη ζωή μαύρη; Όχι. Ο Μαϊλης και το ΚΚΕ συμφώνησαν παράταση του μνημονίου; Όχι. Μήπως ο Μαϊλης και το ΚΚΕ σας έχουν φλομώσει στο παπατζηλίκι; Ούτε. Όμως το να είσαι αντιΚΚΕ δεν βγαίνει ποτέ απ' τη μόδα για όσους κινούνται "εντός των τειχών"... Πόσω μάλλον τώρα που σφίγγουν όλο και περισσότερο τα πράματα, και το σύστημα έχει ανάγκη όσο ποτέ από παλιά και νέα αναχώματα...

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 12:32 π.μ.

@11.33 Τα παλιά αναχώματα έχει μεγαλύτερη ανάγκη το σύστημα.Είναι δοκιμασμένα στη πράξη για πάρα πολλά χρόνια.
Το παλιό δοκιμασμένο ανάχωμα κκε δεν το αλλάζει με τίποτα το σύστημα.Ελπίζει να του φανεί και πάλι χρήσιμο το κκε σαν το καλύτερο ανάχωμα.
Ελπίζει,αλλά θα μείνει με την ελπίδα στο χέρι.

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 1:26 μ.μ.

12΄32, πιο αναχωμα για το συστημα? ,αφου εσεις καταντησατε να ειστε το συστημα , λογικο ειναι να μιλατε αερολογοντας εναντιον οσων φοβαστε η δεν ταυτιζοντε οι αποψεις τους με τις δικες σας,,,,,,

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 2:09 μ.μ.

945@ 11.10 Επειδη η προσφωνηση "καλε μου φιλε",παντα με συγκινει,εστω και αν η διαθεση ειναι ειρωνικη,σου απαντω και εγω,πως,δεν διαφωνω,για την αναγκαιοτητα της ταξικης ενοτητας,και της λαικης συμμαχιας για την ανατροπη του καπιταλισμου. Παιδια,να συνεννοηθουμε,δεν ακολουθουμε ολοι την "μοδα" που αναφερει και ο φιλος των 11.33,και δεν σημαινει ,πως οποιαδηποτε κριτικη του ΚΚΕ γινεται απο οπαδους αλλων κομματων και αποκομματων. Μπορει να ειναι,και απο πρωην οπαδους και κυριως ψηφοφορους του ΚΚΕ!! Λοιπον,ευκολακι να τα ριχνουμε ολα στον οπορτουνισμο,και αυτο ειναι....μοδατο. Εδω ,στην ιστορικη στιγμη ,που ειμαστε ολοι,κομματα ομαδες ,μοναδες,κυβερνηση,αντιπολιτευση,θεωρω,οτι πρεπει να κρατηθει και μια σταλα,ρεαλιστικοτητας,και πραγματικων μεγεθων. Δεν ειναι ολα...."μεθυσε αποψε το κοριτσι μου!" Αυτη την στιγμη,δεν ξερω ,ποιος μπορει να μιλα για στρατιγηκη του ΚΚΕ,μετα απο τοσα χρονια ,πανωλεθριας,μην ακουω για ανατροπη ,της κυβερνησης Κερενσκι,σε σχεση με τι, και ποιους,καλειται να ανατρεψει σημερα το κομμα,δηλαδη,μην δω εξισωση π.χ του Τσιπρα με τον Κερενσκυ,μην τρελλαθουμε,αλλα και της στρατιγικης Μαιλη.......ας πουμε με τον Τουχατζιεφσκυ;;;;; Αυτο εννοω,πιαστε πλανητη γη!! Αν η καμματικη ταυτοτητα,δεν αφηνει περιθωρια ,απλης σκεψης,με τετραγωνη λογικη...υπαρχει και η σιωπη!! Και το περιμενω ,πιο πολυ απο το ΚΚΕ ακριβως,ως ενας παλιο κομμα,απο τα διαφορα που κυκλοφορουν σημερα. Αντιθετα,καθεται και υποβιβαζει ,το ιδιο ,τους αγωνες της μαζας του,αναλωνοντας την αντιπολιτευτικη του ικανοτητα,σε μισολογα,σε ταρατατζουμιες,απο Ομονοια-Συνταγμα......και σιωπη ...παπιας (γιατι υπαρχει και η αλλη του ..ιχθυος)! Καμια διαθεση απο μερους μου,να συκοφαντεισω.......ειναι αρκετο απο μονο του,το κομμα,δεν χρειαζεται εχθρους!! Αυτο ...το καταλαβατε,για αυτο και η επιθεση με την κασετα!! Και ειλικρινα,εγω θελω να ειμαστε "καλοι φιλοι"!!! Εξακολουθουμε,μετα απο τοσα χρονια,να εχουμε τους ιδιους εχθρους.....ΑΚΟΜΑ!!!!

7 Μαρτίου 2015 στις 2:21 μ.μ.

@11.33 Η ανάρτηση έχει να κάνει με την εσωκομματική δημοκρατία, κάτι που μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ. Οι Μαΐλιδες κάθε κόμματος και κάθε εποχής, προσπαθούν να φιμώσουν φωνές αντίθετες προς τη γραμμή της ηγεσίας ,άσχετα αν είναι σωστές η όχι. Ο τρόπος που το κάνουν δεν έχει καμιά σχέση με την πάλη αρχών που διδάσκει ο Μ/Λ. Λάσπη, μισόλογα, αναπόδεικτες κατηγορίες κλπ, είναι το ρεπερτόριο των κομματικών μπάτσων. Παραδείγματα : ο Βελουχιώτης που έγινε ξαφνικά δηλωσίας και Μιζέριας μόλις διαφώνησε με τη Βάρκιζα, ο Πλουμπίδης που πήρε τη ρετσινιά του πράκτορα, το γραφείο εσωτερικού το ’68, η Β’ πανελλαδική το ’78, το ΚΚΕ εσωτ. ΑΑ το’87, η ΚΝΕ το ’89. Οι κοπτάτσιες, οι διαγραφές εκτός οργάνων κλπ, είναι δείγματα της «μαΐλικής δημοκρατίας». Το ζόρι λοιπόν που τραβαω με τους εν λογω κυρίους, είναι επειδή δεκαετίες τώρα θάβουν ότι καλύτερο έχει να δείξει η αριστερά με μόνο στόχο να μην θίγουν τα κονκλάβια.

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 3:38 μ.μ.

2.21 Καλε μου φιλε δεν υπαρχει καμμια αριστερα μην παραυθιαζεις τον ευατο σου. Ολα τα προβληματα που υπηρξανε στο ΚΚ ειναι απο το οτι δεν αντιμετωπιστηκε παντα ο Οπορτουνισμος αμιλεικτα σαν 5η Φαλαγγα. Ο Αρης αντιμετωπιστηκε ετσι απο τους Οπορτουνιστες ΣΙΑΝΤΟ ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΗ. Ο Πλουμπιδης κατηγορηθηκε για πρακτορας απο την ΠΑΠΠΑ. Οσο για την ηγεσια του ΚΚΕ και τον σ. Μαιλη ξερω ακριβως που πονας. Ετσι θα συνεχισουμε οπως ξεκινησαμε το 1991 καλε μου φιλε περαστικα και κουραγιο χαιρετω

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 3:46 μ.μ.

2.09 Πες μου λοιπον μια χωρα που να εγινε Σοσιαλισμος με τα μεσα παραγωγης στους εργατες μεσα απο Πολιτικα Μετωπα με τους Οπορτουνιστες και με συμμετοχη του ΚΚ σε κυβερνηση αστικης διαχειρησης. Εγω δεν γνωριζω καμμια αν μου πεις μια θα συμφωνησουμε. Εκτος απο τις χωρες της ΑΝ.Ευρωπης που ο κοκκινος Στρατος απετρεψε την αντεπανασταση. Ειλικρινα εχω μεγαλη περιεργια.

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 3:47 μ.μ.

1.26 σύστημα είναι οι οφφσορ ρε ΠΑΝ.Είσαι σύστημα όταν απολύεις εργαζόμενους και βάζεις τις καπιταλιστικές επιχειρήσεις σου στο άρθ.99.
Σύστημα είσαι όταν σε χρειάζεται ο λαός,και εσύ του λές...να γραφτεί στο ΠΑΜΕ.
χαιρετω

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 4:01 μ.μ.

3.47 To KKE ειναι παντα διπλα στον λαο οχι για να πουλησει παραμυθια για ανθρωπινο καπιταλισμο αλλα για να παλεψουμε μεσα απο το ΠΑΜΕ για την ανατροπη του καπιταλισμου. ΟΙ Επιχειρησεις του ΚΚΕ δεν ειναι καπιταλιστικες γιατι δεν υπαρχει το κερδος για προσωπικο πλουτισμο. Στο αρθρο 99 μππηκε για να σβησουνε τα χρεη οι εργαζομενοι και τα ασφαλιστικα ταμεια πληρωθηκανε κανονικα. 902 δεν σας χαριζαμε με τιποτα στον κοσμο καλε μου φιλε χαιρετω

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 7:09 μ.μ.

χαιρετας δε με χαιρετας, 3¨47, τον σοιμπλε της ζημενς τον αγαπας ,(γιατι με λες παν?) ξεσκυσατε τα μνημονια, αντιμετπιζετε την ανθρωπιστικη κριση, θα βαλετε και τους τουριστες να κανουν τους ντεντεκτιβ, ασε δε που περιμεναμε τα 751 βασικο λιγο να ανασανουμε σαν εργαζωμενοι , αλλα δωσατε ανασες σε αλλους και η πραγματικοτητα ειναι μια, αφου ειστε κυβερνηση (συριζα-ανελ), και εχετε την δυναμη τωρα γιατι δεν τα κανετε αυτα? αλλα εκεινο που βλεπω ,πατε να σκεπασετε αυτα που ταξατε και δεν κανετε, καθως και νεα μνημονεια που ταξατε στον σοιμλε εναντιον μας, με εκφρασεις ΠΑΝ, Πανιβλακα, ΛΙανες, αστερια φεγκαρια,και οτι αλλο φανταστειτε! εχεις να μου πεις εμενα που δουλευω για να βγαλω το ψωμι μου κατι συγκεκριμενο για τα παραπανω? αφου εχετε την εξουσια κατα τα λεγομενα σας?μαλλον οχι ? θα συνεχισεις να ψελιζεις ΠΑΝ<<ΠΑΝ<<<,ελλαδα στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 8:39 μ.μ.

3.46 Πες μου μια χώρα που εγινε ''σοσιαλισμός made in κκε'' σταλινισμός του κερατά δηλαδή,και οι εργάτες είχαν τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους.
Αν βρείς μία σφύρα μου.Γιατί αν είχαν τα μέσα στα χέρια τους,δεν θα πανηγύριζαν το 1991 επειδή...τα χάνουν.
Θα σε φάει η περιέργεια,αλλά ακόμα κνίτης παραμένεις.

Απο πότε ρε κνιτόβλακες ο στρατός είναι για να αποτρέπει ''αντεπαναστάσεις''και να κάνει ''επαναστάσεις.''Οι λαοί τι ρόλο βαράνε δηλαδή;Κάθονται και παρακολουθούν τους στρατούς να κάνουν επαναστάσεις και αντεπαναστάσεις.Αυτοαποκαλείστε και κομμουνιστές τρομάρα σας.
Δηλαδή είχε δίκιο ο Παπαδόπουλος το 67 που ''έκανε επανάσταση'';Βγάλτε λάδι τώρα και τις στρατιωτικές χούντες.
Του Βιντέλα στην Αργεντινή πάντως την βγάλατε λάδι και ...κεντρώα!

Κανονική εισβολή σε υποτίθεται ανεξάρτητες χώρες έκανε το Σύμφωνο της Βαρσοβίας ανιστόρητοι κνιτοβλακες.Για να μην μπορέσουν να πάρουν ούτε ανάσα οι λαοί απο τον σταλινικό βούρδουλα.Οτι έκανε και κάνει το ΝΑΤΟ,αλλά επι το...σοσιαλιστικότερο.
Ου να μου χαθείτε βοιδομούσχαρα που μάθατε και εσείς την ''αντεπανάσταση''.

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 9:39 μ.μ.

@4.01 Kαλε μου φιλε αν θέλεις να παλέψεις πρέπει να βγεις οξω απο το ΠΑΜΕ.Να γραφτεις σε ενα σωματειο παλης.Ελληνορωμαικης ή ελευθερας παλης.καλε μου φιλε μπορεις να παλεψεις με καρατε και κουνγκ φου και τζουντο.Μπορεις να πας και για πυγμαχια.
Εδω εμεις δεν παλευουμε με το ΠΑΜΕ καλε μου φιλε χαιρετω

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 9:52 μ.μ.

8.39 Καταλαβα καλε μου φιλε δεν υπαρχει καμμια. Παμε τωρα στα ευκολα ερωτηματα που βαζεις. Η Εργατικη ταξη στην ΕΣΣΔ με την επανασταση του 1917 πηρε τα μεσα παραγωγης στα χερια της και μια χωρα 150 χρονια πισω εβγαλε 2ο Π.Π και εφτασε πρωτη στο διαστημα. Το 1956 με την επικρατηση του οπορτουνισμου στο 20ο συνεδριο ξεκινησανε την εφαρμογη νομων του καπιταλισμου συνειδητα και με σταδιακα βηματα ολοκληρωθηκε η ανατροπη το 1991. Το 1945 Με την νικη του Κοκκινου Στρατου δοθηκε η δυνατοτητα σε λαους να ξεκινησουνε την οικοδομηση του Σοσιαλισμου με τον Κοκκινο Στρατο να αποτρεπει την αντεπανασταση. η ιδιοι λαοι το 1918 1919 κανανε επαναστασεις που πνιγηκανε στο αιμα απο τους οπορτουνιστες που σωσανε τον καπιταλισμο. Η Ταξικη παλη δεν περιλαμβανει ποτε λουλουδια οταν αντιμετωπιζεις τον καπιταλισμο. Αυτα καλε μου φιλε ειμαι απολυτα σιγουρος οτι συμφωνουμαι Σε συμπαθω πολυ χαιρετω

7 Μαρτίου 2015 στις 10:03 μ.μ.

@3.38 Μάλλον διαφορετικά καταλαβαίνουμε την ιστορία. Καλά θα κάνεις να βγάλεις τις παρωπίδες. Αυτό με το 1991 δεν το κατάλαβα, διαγράφεις τα περασμένα και κάνεις επανεκκίνηση;

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 στις 10:59 μ.μ.

8.39 Και βεβαια καλε μου φιλε υπαρχει το παραδειγμα ΚΟΡΕΑΣ ΚΟΥΒΑΣ Που συνεχισανε να υπαρχουνε μετα το 1991 και επιβεβαιωνουνε αυτα που σου ανεφερα για το 20ο Συνεδριο το 1956. Υπαρχουνε και οι θεσεις του σ. ΓΚΕΒΑΡΑ που αναλυουνε ξεκαθαρα ποσο καταστροφικες ητανε οι αλλαγες αυτες το 1956. Αλλο ενα στοιχειο ειναι οτι τις εφημεριδες της εποχης της μοιραζε η ασφαλεια στους φυλακισμενους και εξοριστους πανηγυριζοντας. Ειμαι σιγουρος οτι παρασυρθηκες απο αγνοια. Δεν υπαρχει καμμια παρεξηγηση καλε μου φιλε ΧΑΙΡΕΤΩ

Ανώνυμος
8 Μαρτίου 2015 στις 12:25 π.μ.

9.52 Παρότι και εγώ σε συμπαθώ πολύ,χέστηκα για το τι έγινε το 1956.Χέστηκα και αν ακόμα η ΕΣΣΔ έφτασε στο διάστημα και ακόμα παραπέρα.Και οι Αμερικάνοι έφτασαν στο διάστημα,αλλά δεν τους κάνουμε τεμενάδες.Χεσμένους τους έχουμε και αυτούς.
Ακόμα χειρότερα.Χέστηκαν οι λαοί για τα σταδιακά βήματα,τον οπορτουνισμό,το 20ο συνέδριο,την οικοδόμηση και τα λουλούδια σου.
Άλλα,πολύ σοβαρότερα προβλήματα απασχολούν σήμερα τους λαούς όπως και τον δικό μας.Οταν καταλάβεις τι προβλήματα έχει ο λαός και η κοινωνία,όταν ξεκολλήσεις απο το 1918 και το 1956 και έρθεις στο σήμερα,ίσως υπάρχει γυρισμός απο την κατηφόρα και την καταστροφή.

Λέσχη Φίλων ΠΑΝ
8 Μαρτίου 2015 στις 1:31 π.μ.

Παίρνουμε αφορμή από το σχόλιο της « Φράξιας - Κίτρινος Πυρετός των Λεξικών και Κομμουνιστικού Καζαμία» και δηλώνουμε πως ο χαρακτηρισμός του Δάσκαλου ως καλού μπάτσου, πέρα από πιθανές καλές προθέσεις - άλλωστε όπως λέει και ο σύντροφος Μπογιόπουλος, ο δρόμος προς την κόλαση είναι σπαρμένος με τις καλύτερες προθέσεις – είναι ιερόσυλη και άδικη μαζί. Ο Δάσκαλος δεν είναι τίποτα λιγότερο από Δάσκαλος και Πατέρας και Αδελφός. Και όπως λέει και το τραγούδι : “ Γιατί `σαι η αλήθεια μεσ’ στην ψευτιά, στα γκρίζα όνειρά μου η ξαστεριά και μάνα κι αδερφή μου κι αγάπη εσύ, τι άλλο να ζητήσω απ’ τη ζωή;”

Γι αυτό εξάλλου έχει αγκαλιάσει στοργικά όλους τους σχολιαστές του Κόκκινου ακόμη και με όσους διαφωνεί μαζί τους, τους δείχνει το δρόμο το σωστό και με ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη τους κάνει να καταλάβουν τα λάθη τους και να έρθουν πιο κοντά στην αλήθεια του Κόμματος και να ενταχθούν στη Λαϊκή Συμμαχία του ΠΑΜΕ. Και σαν τα απολωλότα πρόβατα, όλοι αυτοί, ψάλλουν την προσευχή τους προς το Δάσκαλο: «Έλα σε μένα, Δάσκαλε, τον διωγμένο απ' την αλήθεια του Κόμματος. Έλα να με βρεις, που σε αναζητώ, και ζήτησε με, δέξου με και πάρε με κοντά Σου στη Λαϊκή Συμμαχία. Βάλε με πάνω στον ώμο Σου, Δάσκαλε. Ένα φορτίο ευσπλαχνίας δεν είναι για σένα βάρος. Έλα, λοιπόν, Δάσκαλε, έλα να αναζητήσεις εσύ το πρόβατό Σου και να το πάρεις στη στάνη σου.»

Αυτά αγαπητοί μου φίλοι. Σας συμπαθούμε πολύ, προσευχόμαστε για σας, σας χαιρετούμε και σας καληνυχτίζουμε με ευχές για όνειρα επαναστατικά

Ανώνυμος
8 Μαρτίου 2015 στις 11:30 π.μ.

8.39 Καλε μου φιλε και πριν το 1967 δικτακτορια ειχαμε το ΚΚΕ παρανομο ητανε απο το 1936. Απλα το 1967 Καταρρευσανε τα παραμυθια της ΕΔΑ που νομιμοποιησε το Αστικο Κρατος με τον τροπο δρασης της απο το 1956 και μετα οταν εγινε Ενιαιο Κομμα καλε μου φιλε Χαιρετω

8 Μαρτίου 2015 στις 1:58 μ.μ.

Στο ΚΚΕ δεν υπάρχει διαφορετική άποψη...και αν υπάρξει,διαγράφεται ή.... απολύεται!
Αυτό που έχω καϋμό ρε σύντροφοι είναι ...έστω και μία φορά...ένα στέλεχος του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ,να ονομάσει έστω... ποιά είναι τα μονοπώλεια στην Ελλάδα.
Ποιοί είναι οι ολιγάρχες,με ποιούς θα τα "βάλει"!!!
Τι σημαίνει εφοπλιστικό και βιομηχανικό κεφάλαιο;;;
ΟΝΟΜΑΤΑ και εμπάργκο ρε "ΣΎΝΤΡΟΦΟΙ"!!!!

Ανώνυμος
8 Μαρτίου 2015 στις 4:05 μ.μ.

12.25 Καλε μου φιλε το ξερω οτι συμφωνεις με αυτα που γραφω. Για τα σημερινα προβληματα μιλαμε που εχουνε οι λαοι στον καπιταλισμο. Και η αιτια βρισκεται σε ολα αυτα που σου γραφω για το πως ανατραπηκε ο Σοσιαλισμος με οχημα τον Οπορτουνισμο. Αρα λοιπον ταξικη ενοτητα και λαικη συμμαχια για την ανατροπη του καπιταλισμου. Με βασικη προυποθε ση την συντριβει του Οπορτουνισμου. Οποτε θελεις στο Παμε εισαι καλοδεχουμενος δεν παιζει ρολο που δεν εισαι Κομμουνιστης. Χαιρομαι που συμφωνησαμε καλε μου φιλε χαιρετω

Ανώνυμος
8 Μαρτίου 2015 στις 4:36 μ.μ.

10.03 Δεν διαγραφουμε την ιστορια καλε μου φιλε. Βγαζουμε πολυτιμα συμπερασματα και πεταμε απο πανω την οπορτουνιστικη σκουρια που εκατσε το 1956 με το 20ο Συνεδριο. Δεν εχουμε καμμια παρωπιδα. Αντιμετωπιζουμε τον οπορτουνισμο σαν 5η φαλαγγα οπως ακριβως ελεγε ο σ. ΛΕΝΙΝ. Πραγμα που δεν γινοτανε πριν το 1991 λογο Ιδεολογικον Παρρεκλισεων καλε μου φιλε χαιρετω

κοινός νους
8 Μαρτίου 2015 στις 4:51 μ.μ.

@vamal

Μακάρι να έκανε επανεκκίνηση από το 1991. Θα ήταν τουλάχιστον έντιμο. Κάνει το εξής: Όποια παλιά πράξη του ΚΚΕ συμφωνεί με τις τωρινές του απόψεις (αυτές που του εμφύτευσε η ηγεσία του ΚΚΕ από το 1991) την υιοθετεί και αισθάνεται υπερήφανος γι'αυτήν, ενώ όποια παλιά πράξη του ΚΚΕ δεν είναι συμβατή με τους Μαϊλη-Παπαρήγα-Κουτσούμπα τη χρεώνει σε οπορτουνιστικό δάκτυλο και καθαρίζει. Με λίγα λόγια, τα καλά του Κόμματος γι αυτόν τα έκανε το ηρωϊκό ΚΚΕ, ενώ τα άσχημα του Κόμματος τα έκαναν οι οπορτουνιστές που ανέκαθεν υπήρχαν στο Κόμμα, αλλά από το 1991 και μετά το Κόμμα απαλλάχτηκε από αυτούς. Βολικό, έτσι δεν είναι; Το θέμα είναι ότι πράγματι το Κόμμα μπορεί να απαλλάχτηκε από τους οπορτουνιστές. Ποιος μας λέει όμως ότι δεν έχει απαλλαχτεί από τους πράκτορες-ασφαλίτες που μπορεί να έχουν φτάσει πολύ ψηλά στην ιεραρχία του Κόμματος και να ευθύνονται για την ακατανόητη αδράνεια του Κόμματος αλλά και την απροθυμία του να φτιάξει γέφυρες επικοινωνίας με άλλες αντικαπιταλιστικές δυνάμεις;

Ανώνυμος
8 Μαρτίου 2015 στις 6:09 μ.μ.

4.51 Ειναι απλη η απαντηση καλε μου φιλε. Πρακτορες Ασφαλιτες ειναι οι οπορτουνιστες το εχει αποδειξει η ιστορια. Δεν υπαρχει καμμια αδρανεια. Παλευουμε μεσα απο το ΠΑΜΕ για την ενοτητα της Εργατικης ταξης και την λαικη συμμαχια με στοχο την ανατροπη του καπιταλισμου. Και συμμετεχουμε στο Αστικο Κοινοβουλιο οπως εχει πει ο ΛΕΝΙΝ για την περιοδο που εχουμε καπιταλισμο. Οποτε θελεις ελα στο ΠΑΜΕ συμμετεχουνε και ανθρωποι που δεν ειναι κομμουνιστες οπως εσυ. Εκτος αν ητανε Ασφαλιτης ο ΛΕΝΙΝ καλε μου φιλε Δεν νομιζω ΧΑΙΡΕΤΩ

Ανώνυμος
8 Μαρτίου 2015 στις 6:45 μ.μ.

3.38 και 7 Μαρτίου. Πώ,πώ πώ τι είπε ο Δάσκαλος ρε παιδιά! Μας κούφανε ο αθεόφοβος.

Ο Δάσκαλος μας λέει πως μέχρι το 91 δεν άφηναν οι οπορτουνιστές το ΚΚΕ να προχωρήσει προς την δόξα και την επανάσταση.Οταν ξεφορτώθηκε τους οπορτουνιστές,όλα του πάνε πρίμα.Εχασε την μισή του δύναμη,χάνει στα σωματεία,χάνει στα συνδικάτα,χάνει στους συλλόγους,χάνει στο λαό,χάνει η μάνα το παιδί και ο Κουτσούμπας το ΠΑΜΕ.
Το θέμα είναι σοβαρό.Να πάρει θέση το μανωλάκι που έχει γράψει για την Βαιμάρη.
Να τοποθετηθεί επί του ζητήματος ο Ομιλος Προβληματισμού Μανώλη.
Να ακουστούν όλες οι απόψεις για να δικαιωθεί ο Δάσκαλος.

8 Μαρτίου 2015 στις 6:59 μ.μ.

@4.36. Συμμετέχεις-υποστηρίζεις ένα κόμμα που ενώ διαγράφει τον Κάππο, κάνει με τη βοήθεια του Θεού και με καθοδηγούμενη σταυροδότηση την Κανέλλη βουλευτή. Τι να πω! Σηκώνω τα χέρια. Η Παναγιά μαζί σου φίλε μου καλέ.

Ανώνυμος
8 Μαρτίου 2015 στις 7:54 μ.μ.

@Προς Λέσχη Φιλων ΠΑΝ.

Αγαπητοί σύντροφοι.
Οταν γράψαμε για τον ρόλο του Δάσκαλου σαν καλού μπάτσου,είχαμε στο μυαλό μας την χριστιανική εκδοχή της συγκεκριμένης κατάστασης,στις συγκεκριμένες συνθήκες,πάντα κατά τον σ.Λένιν.
Με τίποτα όμως αυτή η εκδοχή δεν παραπέμπει σε ιεροσυλία.Μακριά απο εμάς τέτοια σκέψη.
Συγχωρείστε μας την παρεξήγηση.
Ποτέ δεν θέσαμε σε αμφισβήτηση την πατρική στοργή,την αδελφική αγάπη και το φιλοεκπαιδευτικό επίπεδο του Δάσκαλου.Ποτέ δεν διανοηθήκαμε να μετρήσουμε την κομμουνιστοσύνη του Δάσκαλου,με το Αριστερόμετρο του Μπογιόπουλου.Για εμάς αυτή είναι δεδομένη,όπως δεδομένες είναι και οι μαρξιστικές λενινιστικές του επιδόσεις.
Με την ευκαιρία,ο Μπογιόπουλος συγχέει εσκεμμένα το Αριστερόμετρο με το σταλινόμετρο.Οι κομμουνιστές σαν μη Αριστεροί,ποτέ δεν μετρούνται με Αριστερόμετρα.Η μονάδα μέτρησης ενός σημερινού πραγματικού οπαδού του ΚΚΕ,ήταν,είναι και θα είναι για πάντα το σταλινόμετρο.Μάλλον ο Μπογιόπουλος απο τότε που την κοπάνησε απο το ΚΚΕ,ξέχασε τα σωστά μέτρα και σταθμά.

Λέγαμε λοιπόν για την χριστιανική εκδοχή στην γενικώτερη τακτική του Δάσκαλου.Η οποία εκπορεύεται εξ ολοκλήρου απο την χριστιανική στάση και θέση της σ.Κανέλλη που έχει μεγαλώσει γενιές κνιτών με τις χριστιανικές αξίες.Απο την σ.Λιάνα εμπνεύστηκε ο Δάσκαλος τον νέο του ρόλο.Πατρίς θρησκεία και οικογένεια,υπεράνω όλων.
Η νέα τακτική του Δάσκαλου,εκεί ακριβώς σκοπεύει.Να απομονώσει τους αντίχριστους κνίτες-ονόματα δεν λέμε,υπολήψεις δεν θίγουμε-,που βυσσοδομούν σαν κακοί μπάτσοι στο Βαθύ Κόκκινο.Να τους εξουδετερώσει με τον ήπιο χριστιανικό λόγο του που στάζει μέλι. Επέλεξε να υποδυθεί τον καλό μπάτσο,για να αναδειχθεί η συμπαθεια και η καλωσύνη του Δάσκαλου. Με σκοπό να επικρατήσει ανάμεσα στους σχολιαστές πνεύμα χριστιανικής αδελφοσύνης,αλληλοκατανόησης,στοργής και πολιτικού πολιτισμού,ώστε ο διάλογος να διεξάγεται σε σωστά μαρξιστικά λενινιστικά πλαίσια.Χωρίς εξαλλοσύνες,χουλιγκανισμούς και ύβρεις εκατέρωθεν.
Με το σκεπτικό αυτό βρεθήκαμε αλληλέγυοι μια μια φορά ακόμα προς τον Δάσκαλο.
Δεν θα περάσει ο αντίχριστος 666.

Περισσότερες προσυχές στους επόμενους Χαιρετισμούς.

ΦΡΑΞΙΑ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΛΕΞΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΖΑΜΙΑ.

Ανώνυμος
8 Μαρτίου 2015 στις 8:55 μ.μ.

1130 Ο ΠΑΝιβλακας λέει πως επειδή το κκε πριν το 67 ήταν στη παρανομία είχαμε και τότε δικτατορία.Αποκλείεται ο ΠΑΝίβλαξ να καταλαβαίνει τι σημαίνει δικτατορία,αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο.Οτι διαβάζει στο Ρυποσπάστη λέει ο έρμος.
Και απο το 74 και μετά δεν έχουμε δικτατορία,γιατί το κκε είναι νόμιμο.Αρα σύμφωνα με τον ΠΑΝ δικτατορία έχουμε μόνο όταν το κκε είναι στην παρανομία
Δυνατά ποτά τα ποτίζουν τα κνιτάκια στο περισσό..

Ανώνυμος
9 Μαρτίου 2015 στις 12:31 π.μ.

8.56 Καλε μου φιλε τα εχεις χαμενα σε νιωθω απολυτα. Και πριν το 1967 ειχε δικτακτορια το ΚΚΕ ητανε παρανομο με φυλακες και εξοριες την σοι αστικη δημοκρατια ειναι αυτη οταν το ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΟ 1936 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ καλε μου φιλε χαιρετω 6.59 Εισαι μεγαλος καλαμπουρτζης καλε μου φιλε. Αν εσυ θεωρεις οτι ειναι το ιδιο πραγμα μεχρι το 1991 με μετα υπαρχει ενα προβλημα αντιληψεις καλε μου φιλε χαιρετω .6.45 Και εσενα τη σε νοιαζει καλε μου φιλε τοσο το καλυτερο για τον τσυριζα. Εκτος αν το λες για να πεισεις τον ευατο σου φουκαριαρη. Οταν το 2012 η αστικη ταξη επαιξε το χαρτι του οπορτουνισμου ητανε απολυτα φυσιολογικο ανθρωποι που ειχανε διαπαιδαγωγηθει μεσα στο ΚΚΕ πριν το 1991 και για δεκαετιες οτι ολοι περιπου το ιδιο ειμαστε να πεσουνε στο βοθρο με τα σκατα. Το μικροτερο τιμημα προκειμενου να μη γινουμε σαν τα μουτρα σας καλε μου φιλε χαιρετω

Ανώνυμος
9 Μαρτίου 2015 στις 1:33 π.μ.

Ε ρέ χαιρετούρες που έριξε απόψε ο ΠΑΝ.Δεν άφησε κανένα αχαιρέτητο.Τους πήρε όλους μπροσταριά και τους γάνωσε το πέταλο στη χαιρετούρα.
Χαιρέτα μας τώρα τον πλάτανο ΠΑΝ και τράβα για ύπνο.Αύριο πάλι ματαχαιρετάς.

Ανώνυμος
9 Μαρτίου 2015 στις 10:56 π.μ.

1.33 Καλε μου φιλε ποτε θα ερθει το καινουργιο μνημονιο στο Αστικο Κοινοβουλιο. ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ εχουνε πει οτι θα το ψηφισουνε. Αρα πως καταργηθηκε καλε μου φιλε δωσε μας τα φωτα σου. Σε συμπαθω πολυ χαιρετω

Ανώνυμος
9 Μαρτίου 2015 στις 6:36 μ.μ.

1056 Καλέ μου φίλε.Καλομελέτα και έρχεται.Χ.Α και ΚΚΕ έχουν πεί πως δεν θα το ψηφίσουν καλέ μου φιλε.Αρα Χ.Α και ΚΚΕ είναι το ιδιο καλε μου φιλε Αν θέλεις φωτα να πληρωσεις την ΔΕΗ για να μην στο κοβει το φως καλε μου φιλε σε συμπαθω.

Ανώνυμος
9 Μαρτίου 2015 στις 7:02 μ.μ.

6.36 Η Κωνσταντωπουλου ηθελε τους χρυσαυγιτες στην βουλη κακως λεει λειπανε. Επισης το μνημονιο που καταργησατε θα το ψηφισει ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ 300000 σπιτια ειναι χωρις ρευμα και 1500000 ανεργοι τη θα γινει με αυτα καλε μου φιλε χαιρετω

Ανώνυμος
9 Μαρτίου 2015 στις 9:20 μ.μ.

Ο καλαμπουριτζής που κάνει καλαμπούρια με τον ΠΑΝ να τα κόψει τα καλαμπούρια αν δεν θέλει να γίνει σαν τα μούτρα του.
Ειδάλλως ο καλαμπουριτζής θα πληρώσει ακριβό τίμημα με ποινική ρήτρα για τα καλαμπούρια του στον ΠΑΝ.
Οσοι καλαμπουριτζήδες παίζουν με χαρτιά του οπορτουνισμού,μπιρίμπα,πόκα,χαρακίρι και ξερή,να το κόψουν το χαρτί γιατί ο τζόγος έχει διαλύσει τις καλύτερες οικογένειες των καλαμπουριτζήδων.Οι τζογαδόροι να διαπαιδαγωγηθούν απο το 1991 και μετά.Οσοι τζογαδόροι διαπαιδαγωγήθηκαν πριν το 1991,είναι καθάρματα και καλαμπουριτζήδες που ο ΠΑΝ τους πέταξε στο βόθρο με τα σκατά.
Στην Γερμανική κατοχή,το ΚΚΕ το βγάλανε παράνομο οι ναζί κύριε που κάνεις καλαμπούρια με τον ΠΑΝ και την ιστορία του Μαίλις.
Στο βόθρο με τα σκατά κι εσύ κύριε καλαμπουριτζή.

Ανώνυμος
9 Μαρτίου 2015 στις 9:30 μ.μ.

7.02 H Kωνσταντοπούλου θέλει τους χρυσαβγίτες για τι είναι κρυφή χρυσαβγίτισα καλε μου φίλε.Μην πιστεύεις τον τσυριζα να πιστεύεις μόνο το κώμα καλε μου φίλε που θα δώσει ρεύμα στα σπίτια και θα βρεί δουλειά στους άνεργους όταν γραφτούν στο ΠΑΜΕ καλε μου φίλε σε συμπαθω χαιρετω.

Ανώνυμος
9 Μαρτίου 2015 στις 10:22 μ.μ.

9.30 Καλε μου φιλε τα προβληματα της εργατικης ταξης θα λυθουνε οταν παρει τα μεσα παραγωγης στα χερια της. Για αυτο πρεπει να παλεψουμε ενωμενοι σε ταξικη βαση για να ανατρεψουμε τον καπιταλισμο καλε μου φιλε χαιρετω

Je suis ΠΑΝ
9 Μαρτίου 2015 στις 10:43 μ.μ.

ζουμε ιστορικες στιγμες.
γεμισε το ΒΚ από ΠΑΝ. γιναμε ολοι ΠΑΝ !
οσο και να σκουζετε σας συμπαθω παρα πολυ καλε μου φιλε χαιρετω

Ανώνυμος
9 Μαρτίου 2015 στις 11:52 μ.μ.

10.43 Δεν σκουζει κανεις καλε μου φιλε. Συζητηση κανουμε για το πως θα παλεψουμε ενωμενοι ταξικα να φρεναρουμε τα χειροτερα που ερχονται και να ανοιξουμε τον δρομο για την ανατροπη του καπιταλισμου Δεν υπαρχει αλλος δρομος καλε μου φιλε χαιρετω

Ανώνυμος
9 Μαρτίου 2015 στις 11:53 μ.μ.

Αφήστε την Ζωη Κωνσταντοπούλου ήσυχη στο καλάμι της διοτι προσφέρει πολύτιμη υπηρεσία ..Εκφράζει απόλυτα τον μεσο βλάκα Συριζαιο

υγ
Για τις κλινικές περιπτώσεις της ροζ καπιταλιστικής κυβερνητικής ''αριστερας'' που καταργεί μνημόνια διαγράφει χρέη ανησυχώντας για τα δικαιώματα των φασιστών, υπάρχει η αριστερη συντρόφισσα Ραχήλ Μάκρη με τον καινούργιο φιλο της τον κύριο Μπαλτακο,, παρακολουθώντας μάλιστα την ομάδα της αστικής ταξης..Γίδια....

Ανώνυμος
10 Μαρτίου 2015 στις 12:12 π.μ.

@ Je suis ΠΑΝ.
Ο ΠΑΝ έχει μόνο φίλους.Να σκάσουν οι οχτροί μας.Να τους βγεί το μάτι και να γίνει σαν λουκουμάς.
Οι οχτροί του ΠΑΝ να πιούν ΞΥΔΙ να φάνε ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΕΣ και να κολλήσουν ΧΟΛΕΡΑ.Το ΧΑΛΙΦΗ και την Ανταρσία να τους φάνε τα ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ.

Ανώνυμος
10 Μαρτίου 2015 στις 12:43 π.μ.

Καλοί μου φίλοι, πάω για ύπνο τώρα είμαι πολύ κουρασμένος. Σας αγαπώ πολύ και περιμένω με ανυπομονησία την αυριανή μέρα για να σας πω για μια ακόμη φορά πόσο σας συμπαθώ, χαιρετώ

Ανώνυμος
10 Μαρτίου 2015 στις 1:09 π.μ.

@11.53
Αφήστε ήσυχο το κώμα το Κου Τσου Μπέ.Εκφράζει τον ακραίο ΠΑΝσταλινοκνίτη.Ετοιμάζει τις κατσαρόλες που θα φέρουν τη λαική συμαχία που θα φέρει τη επανάσταση που θα φέρει τη λαική εξουσία που θα φέρει το σοσιαλισμό που θα φέρει τα μέσα παραγωγής που θα φέρει την Λιάνα στα δεξιά του πατρός.Αμήν.
Θα σκίσει το καπιταλισμό που φέρνει τη οffshore που φέρνει απολύσεις που φέρνει τους φασίστες ο Σιφωνιός.
Μουσχάρια.

Ανώνυμος
10 Μαρτίου 2015 στις 1:18 π.μ.

12.43 Καλέ μου φιλε καληνύχτα και καλη ξεκούραση.Πούπουλο ο ύπνος σου και μπαμπάκι τα ονειρά σου.Με λαχτάρα σε περιμενουμε αύριο να μας πείς ποσο μας συμπαθάς..Μη μας ξεχάσεις καλέ μου φίλε σε συνηθίσαμε και αν δεν μας χαιρετήσεις με συμπάθεια δεν μας πάει καλά η μέρα.Χαιρετάμε.

Ανώνυμος
10 Μαρτίου 2015 στις 11:17 π.μ.

Καλοί μου φίλοι, καλημέρα. Είδα στον ύπνο μου τον Κουτσούμπα να τρώει σουβλάκια, είναι καλό σημάδι αυτό; Νομίζω πως ναι, όπως έτρωγε τα σουβλάκια, έτσι θα φάει και τους αστούς, περιμένω την άποψή σας, σας συμπαθώ πολύ, χαιρετώ

Ανώνυμος
10 Μαρτίου 2015 στις 12:22 μ.μ.

1.09 καλε μου φιλε λυσε μου μια απορια. Η ΝΕΛ εδεσε 12 καραβια και εχει αφησει 500 ναυτεργατες απληρωτους για 6 μηνες.Οταν αυτοι οι ανθρωποι διαδηλωσουνε στην Αθηνα για τα λεφτα τους ειναι κατσαρολα καλε μου φιλε.Τη θα φανε αυτοι οι ανθρωποι με οπορτουνιστικα ΦΟΥΜΑΡΑ δεν χορταινεις καλε μου φιλε. Σιγουρα εχεις κανει λαθος ειμαι απολυτα σιγουρος. Οσο για την Χιλη του ΑΛΙΕΝΤΕ το 1973 ο ιδιος διορισε τον Στρατηγο Πινοσετ αρχηγο του Στρατου δεν πηρε τα μεσα παραγωγης και αφησε την αστικη ταξη να τον ανατρεψει Ας προσεχανε καλε μου φιλε Εχεις την συμπαθεια μου Χαιρετω

Ανώνυμος
10 Μαρτίου 2015 στις 12:45 μ.μ.

1.09 Καλε μου φιλε η Κωνσταντοπουλου θελει παντα τους χρυσαυγιτες στο Αστικο Κοινοβουλιο. Επισης ο Τσυριζα συγκυβερναει με τους Ψεκασμενους Ακροδεξιους του Καημμενου. Αλλα ειπαμε πρωτη φορα ΑΡΗΣΤΑΙΡΑ καλε μου φιλε. Εχεις την συμπαθεια μου Σε χαιρετω

Ανώνυμος
10 Μαρτίου 2015 στις 2:59 μ.μ.

12.22-12.45 Καλέ μου φίλε,γιαυτό είμαστε εδώ.Για να λύνουμε απορίες.
Οι ναύτες της ΝΕΛ θα βρούν το δίκιο τους όταν το κώμα πάρει την εξουσία.Οπως βρήκαν το δίκιο τους και οι ναύτες της Κροστάνδης καλέ μου φίλε.
Στο καπιταλισμό καλέ μου φίλε,δεν υπάρχει δίκιο,δίκιο μόνο στον υπαρκτό θα βρείς.Μόνο ο πατερούλης μοίραζε δίκιο.

Οι ψεκασμένοι του Καμμένου καλέ μου φίλε,ραντίστηκαν μια φορά και πάει και τέλειωσε.Οι ραντισμένοι του ΚΚΕ καλέ μου φίλε ψεκάζονται καθημερινά με μεγάλες δόσεις σταλινογλιτσίξ,και έχουν ανοσία στον περονόσπορο και στην θειαφασθένεια.Ο Ρυποσπάστης μοιράζει δωρεάν το θαυματουργό σταλινογλιτσίξ για πάσαν νόσον και μαλακία καλέ μου φίλε.

Αν δεν χορταίνεις με φούμαρα καλέ μου φίλε,περίμενε την λαική εξουσία του κώματος να τρώς πιλάφια στο παράδεισο παρέα με τον Αλλάχ καλέ μου φίλε εχεις την συμπαθειά μου χαιρετώ

Ανώνυμος
10 Μαρτίου 2015 στις 3:08 μ.μ.

12.43 Καλέ μου φίλε ελπίζω να ξεκουράστηκες και να είχες ύπνο ελαφρύ.Σε περιμένει βαρύ πρόγραμα και σήμερα.Το πληκτρολόγιο θα πάρει φωτιά
Οι οπορτουνιστές πρέπει να ξεριζωθούν απο προσώπου γής καλέ μου φίλε.Κινδυνεύει το κώμα και μόνο εσύ ξέρεις να τους πολεμάς καλέ μου φίλε.
μην μας εγκαταλείπεις καλέ μου φίλε εχεις τη συμπαθεια μας χαιρετώ.

Ανώνυμος
10 Μαρτίου 2015 στις 7:33 μ.μ.

Νεα μετρα σφαγης του λαου ερχονται με το καινουργιο μνημονιο.Αυξηση Φ.Π.Α ορια ηλικιας ανεβαινουνε Μειωσεις Συνταξεων και Μισθων η Τροικα θα ειναι παλι στην Αθηνα. Νεα τραγωδια περιμενει τον λαο. Καμμια αναμονη Καμμια αυταπατη. Ταξικη Ενοτητα και λαικη συμμαχια για να φρεναρουμε τα χειροτερα που ερχονται και να ανοιξουμε τον δρομο για την ανατροπη του καπιταλισμου. Αλλη λυση για τον λαο δεν υπαρχει απο την εξαθλιωση

Ανώνυμος
10 Μαρτίου 2015 στις 11:32 μ.μ.

7.33 Καλέ μου φίλε το ξέρουμε οτι το κώμα πιστεύει πως άλλη λύση για το λαό δεν υπάρχει απο την εξαθλίωση, όπως λές στο τέλος της σκέψης σου.
Το ξέρουμε καλέ μου φίλε πως το κώμα ποντάρει στην πλήρη εξαθλίωση του λαού,μήπως μαζέψει ψηφαλάκια που φέρνουν ευρουδάκια.
Γλώσα λανθάνουσα καλέ μου φίλε.Ξέχασες να χαιρετήσεις καλέ μου φίλε.

Ανώνυμος
12 Μαρτίου 2015 στις 12:31 π.μ.

Ο σύντροφος που είδε στον ύπνο του τον Κουτσούμπα να τρώει σουβλάκια,παρακαλούμε να περιμένει την έκδοση του Κομμουνιστικού Καζαμία για την εξήγηση.Ο Δάσκαλος και Διανοητής το έχει προβλέψει και αυτό..Ο Καζαμίας του Δάσκαλου περιέχει πλήρη ονειροκρίτη που ερμηνεύει και τα δυσκολότερα όνειρα.
Ο Καζαμίας περιέχει ειδικό κεφάλαιο γύρω απο τις διατροφικές συνήθειες της σουβλακοφαγίας.Πρόκειται για το δυσκολότερο τμήμα του ονειροκρίτη,και για την συγγραφή έχουν συνεργαστεί ειδικοί επιστήμονες στην πίτα γύρο και σουβλάκι καλαμάκι.
Αν αυτός που τρώει τα σουβλάκια είναι και λίγο έγκωμος,το έργο των επιστημόνων του ονειροκρίτη γίνεται ακόμα πιό δύσκολο,αφού η ερμηνεία του ονείρου έχει σχέση με τα κιλά και το εκτόπισμα του σουβλακοφάγου.

Για να μην αγωνιά ο σύντροφος,τον πληροφορούμε πως σε μιά πρώτη άτυπη συνάντηση που είχαμε με την ονειρικρίτα ονειροπαρμένη συντρόφισα του κώματος Λιάνα Κανέλλη,μας καθησύχασε λέγοντας πως τα σουβλάκια είναι πάντα καλό σημάδι,εκτός αν αυτός που τα βλέπει στον ύπνο του έχει χοληστερίνη τριγλυκερίδια και υπέρταση.
Για σιγουριά όμως προσεχώς στον Μέγα Ονειροκρίτη του Μεγάλου Κομμουνιστικού Καζαμία.

ΦΡΑΞΙΑ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΛΕΞΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΖΑΜΙΑ

Ανώνυμος
15 Μαρτίου 2015 στις 9:29 π.μ.

dear E. M. Πήγαινε να συμπαρασταθείς στον Γλέζο, που "διαφωνεί" κι αυτός και μετά υποδέχεται τον Τσίπρα στις Βρυξέλλες και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Αν πραγματικά πιστεύεις ότι η ΚΟΕ και η Ρόζα, "πήραν στις πλάτες τους τη γκρούπα και την έκαναν κυβέρνηση", μάλλον πρέπει να εμβαθύνεις κάπως την πολιτική σου σκέψη.
Σου συστήνω να διαβάσεις Μαϊλη, κριτικά εννοείται.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger