Home » , » "Το Μακελειό", ο "Στόχος" και οι Ναζί τα βάζουν με το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος

"Το Μακελειό", ο "Στόχος" και οι Ναζί τα βάζουν με το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 | 3:26 μ.μ.

Επίθεση εναντίον των φαντάρων από ένα καθηγητή θεολογίας, τέκτονα και εθνικόφρονα, συνοδοιπόρο του φιλοναζιστικού "Στόχου"

H καθημερινή δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι δεδομένη, γνωστή και αναπτυσσόμενη. Η συνολική μας παρέμβαση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των στρατευμένων, η πάλη κατά του εθνικισμού και ρατσισμού, του πολέμου, του μιλιταρισμού και του φασισμού, μέσα και έξω από τον Στρατό, είναι δεδομένο ότι προκαλεί ανησυχία στους παρανομούντες αξιωματικούς και διοικητές, τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων και τις αντιδραστικές φιλοχρυσαυγίτικες Ενώσεις Αποστράτων, αλλά και την πολιτική-στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το τελευταίο όμως διάστημα φαίνεται ότι οι ΝΑΖΙ, που σηκώνουν ξανά κεφάλι, έχουν στοχοποιήσει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, αναλαμβάνοντας την «Προστασία» όσων αυθαιρετούν και ταπεινώνουν τους φαντάρους, όσους ασκούν εμετική φασιστική-εθνικιστική προπαγάνδα στα στρατόπεδα. Ουσιαστικά υπερασπίζοντας τις επιλογές του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου, που ευθύνεται για τις άθλιες και επικίνδυνες συνθήκες διαβίωσης των στρατιωτών, τη βάναυση εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση τους.

Πρόκειται για φασιστικά λόγια και πράξεις που προσβάλουν όχι μόνο όσους υφίστανται την υποχρεωτική στράτευση, αλλά και όσους δολοφονήθηκαν από τον Στρατό για χάρη του Αξιόμαχου!

Η νέα επίθεση λοιπόν διεξάγεται από το έντυπο «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», στις σελίδες του οποίου καταγράφονται οι αλλοπρόσαλλες απόψεις  του καθηγητή Θεολογίας, Τέκτονα, αρθρογράφου του φιλοναζιστικού «ΣΤΟΧΟΥ» και   συνοδοιπόρου διωκτών UFO, Δρ. Νίκος Χ.Χαρακάκος.
Ο «ελληνόψυχος» καθηγητής έχει εκλεγεί στη διεύθυνση της ΜΚΟ «ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ» και παρενέβη το 2012 σε ανάλογη εκδήλωση με τίτλο της ομιλίας του «ετοιμαζόμενη ένοπλη γενική Ισλαμοκομμουνιστική εξέγερσης». Τέλος, το χειμώνα του 2003 συμμετείχε στις εξωγήινες αϋπνίες!!!

Δείτε τι γράφει αυτός ο άνθρωπος για το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τους αγωνιζόμενους φαντάρους.  

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΣ

Οι καταγγελίες του αναρχοκομμουνιστικού Δικτύου «ελεύθερων» (αλλά εξαρτημένων από τον αντεθνικό κομμουνισμό) φαντάρων: Επιτροπής Αλληλεγγύης στρατευμένων είναι όλες υποβολιμαίες και αποσκοπούν στην κατασυκοφάντηση των Ενόπλων Δυνάμεων και στην ιδεολογική δολιοφθορά του αξιόμαχου του Στρατεύματος. Στοχοποιούνται από το εν λόγω Δίκτυο Ελληνορθόδοξοι Εθνικόφρονες Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί, που είναι πιστοί στα Απαράγραπτα Πατριωτικά Ιδανικά. Η Αριστερά δεν μπορεί να παραπονείται για οτιδήποτε γίνεται στις Ένοπλες Δυνάμεις διότι είναι ανάξια να τις βάζει στο απύλωτα εθνοπροδοτικό στόμα της!

Καθηγητής Δρ. Νίκος Χ.Χαρακάκος  

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ο Καθηγητής Δρ. Νίκος Χ.Χαρακάκος πως γνωρίζει ότι «Στοχοποιούνται από το εν λόγω Δίκτυο Ελληνορθόδοξοι Εθνικόφρονες Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί, που είναι πιστοί στα Απαράγραπτα Πατριωτικά Ιδανικά»;

Τους ξέρει προσωπικά, είναι ενήμερος της δράσης τους, μοιράζεται μαζί τους τις ίδιες «Ελληνορθόδοξες Εθνικόφρονες» απόψεις, τις οποίες όμως σιχαίνεται και θεωρεί αποκρουστικές, εμετικά μισαλλόδοξες η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας;

Μήπως δηλαδή με την παρέμβαση του στο φιλοναζιστικό ΣΤΟΧΟ υπερασπίζεται τους συνοδοιπόρους στρατιωτικούς;
Που όλοι μαζί, σε κάποιες άλλες εποχές, ήταν όργανα και οπαδοί του Μεταξά και του Παπαδόπουλου, γερμανοντυμένοι ταγματασφαλήτες, γκεσταμπίτες, μαυραγορίτες, χαφιέδες και κουκουλοφόροι Προδότες;
Λέμε, μήπως;

Μήπως τελικά το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ έχει κάθε δικαίωμα και υποχρέωση απέναντι στο λαό μας να τους καταγγέλλει και να μην τους αφήνει σε χλωρό κλαρί;

Συνεχίζουμε λοιπόν.

Φασίστες… Ξυδάκι… Πάντα θα μας βρίσκεται Μπροστά σας…

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger