Home » , , » Τέσσερα βίντεο από την εκπομπή του Λ. Λαζόπουλου

Τέσσερα βίντεο από την εκπομπή του Λ. Λαζόπουλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 | 12:46 π.μ.

Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα ο Λάκης Λαζόπουλος στην τηλεοπτική του εκπομπή. Ο σατυρικός καλλιτέχνης σχολίασε τους πάντες και τα πάντα, σύμφωνα πάντα με το διό του οπτικό πεδίο.

Ο απρόβλεπτος Τάκης Τσουκαλάς, με την αθυροστομία του και τον απίθανο τρόπο αντίδρασης του, είναι φυσικά αντικείμενο σχολιασμού των σατιρικών εκπομπών και σαν «φαινόμενο» της εποχής μας δεν μπορούσε να απουσιάσει και απ’ αυτή την εκπομπή.

Το επόμενο βίντεο που παραθέτουμε εστιάζετε σε μια ανάλυση που κάνει στα πολιτικά δρώμενα, ο  Κ. Ζουράρις. Για άλλη μια φορά  παρακολουθούμε τον τρόπο που προσεγγίζει –με το απαράμιλλο λεξιλόγιο του- τις πολιτικές εξελίξεις ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Το τρίτο βίντεο που παραθέτουμε έχει σχέση με τον τρόπο που παρουσιάζουν οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι της διαπραγματεύσεις που κάνει η ελληνική κυβέρνηση με τους λεγόμενους «εταίρους», ενώ το τελευταίο βίντεο κάνει αναφορά σε μια απαράδεκτη εξέλιξη της αστικής δικαιοσύνης να φυλακίζει συγγενείς ατόμων που θεωρεί «τρομοκράτες».




Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

Ανώνυμος
11 Μαρτίου 2015 στις 3:04 π.μ.

γεμάτο κρυάδες το μενού! Αλλά το γλείψιμο είναι πρώτης τάξης. Μπλιάχ!

11 Μαρτίου 2015 στις 10:41 π.μ.

Ο Λαζόπουλος καλύπτει και συγκαλύπτει την κυβέρνηση και τις αυταπάτες που σπέρνει, πουθενά κριτική για την πολιτική της οικονομικής ελίτ της Ελλάδας .
Για τον Λαζόπουλο για όλα  μας φταίνε οι Γερμανοί που αυτό είναι η πιο ρηχή αιτιολογία , και όχι το Ελληνικό κεφάλαιο και τις επιλογές του για ένταξη στην ΕΟΚ τότε και Ευρωπαϊκή Ενωση σήμερα.
Σε αυτήν την κορυφαία επιλογή του συστήματος συναίνεσαν
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕΕσ. τότε, και ο Συνασπισμός αργότερα , όλοι αυτοί
έσπειραν άνεμους και θερίζουν  σήμερα θύελλες
  Καμιά ουσιαστική κριτική για αυτά θα πρεπει να εχουμε άγνοια ιστορίας σαν λωτοφάγοι.
  Αντί να επαινέσει το ΚΚΕ   που έλεγε πάντα την αλήθεια για το τι είναι η ΕΟΚ και που θα μας οδηγήσει, του φταίει το ΚΚΕ γιατί δεν γίνεται δεκανίκι της σημερινής κυβέρνησης, κυβέρνησης που η πολιτική της  είναι μια προσπάθεια για μια πιο προοδευτική διαχείριση στα πλαίσια του συστήματος( Ε.Ε και ΝΑΤΟ)  και τίποτε παραπάνω
 και όχι βέβαια προσπάθεια για πραγματική αλλαγή.

Ανώνυμος
11 Μαρτίου 2015 στις 3:36 μ.μ.

Αντί να επαινέσει το ΚΚΕ που έλεγε πάντα την αλήθεια......! στην κυβερνηση Ζολωτα που μπηκε σουμπιτο το κκε ποια αληθεια ελεγε οσιες πολιτικες παρθενες;

Ανώνυμος
11 Μαρτίου 2015 στις 3:50 μ.μ.

Ρε Λαζόπουλε γιατί δεν επαινείς το ΚΚΕ?¨Ολο αλήθειες λέει το ΚΚΕ ρε Λαζόπουλε.Επρεπε να λές τι καλά που θα ήταν στη λαική εξουσία του ΚΚΕ.
Οι σταλινικοί τρώνε τα λυσσακά τους με τον Λαζόπουλο.....
Περαστικά σταλινοκνίτες.

Ανώνυμος
11 Μαρτίου 2015 στις 7:10 μ.μ.

@1041
Είναι αδύνατο να γίνει το ΚΚΕ δεκανίκι της σημερινής κυβέρνησης.Οταν για χρόνια ήταν το δεκανίκι όλων των αστικών κυβερνήσεων απο το 1974 και πυλώνας της αστικής τάξης,δεν είναι εύκολο με τη σημερινή κυβέρνηση...
Χώρια που η σημερινή κυβέρνηση κατάλαβε επιτέλους με ποιούς έχει να κάνει,έπαψε να ασχολείται και τους έγραψε κανονικά.

Ανώνυμος
11 Μαρτίου 2015 στις 7:54 μ.μ.

καλα 10¨41 , περιμενεις απο τον λαζοπουλο να πει την αληθεια!εναι σαν να περιμενεις απο τον πρετεντερη και την τρεμη να σου κανουν αντικειμενικη ειδησιογραφεια! κατα αρχας θα στεκοταν στο καναλι του αλφα? αυτος που τοτε στη μυκονο με τον ψυχιατρο και ενα κοτερο με ναρκωτικα?

Ανώνυμος
12 Μαρτίου 2015 στις 10:52 π.μ.

Συντρόφια του Σύριζα και των πέριξ δορυφόρων του ακόμα δεν το έχετε χωνέψει ότι ο Τσίπρας αντί να χορεύει την Ευρώπη πεντοζάλη χορεύει το ίδιο του το κόμμα και κατ' επέκταση την χώρα? ακόμα δεν το έχετε χωνέψει ότι το ΚΚΕ δικαιώθηκε που δεν υπέκυψε σε κανέναν εκβιασμό για την όποια συνεργασία του, τι να κάνουμε λοιπών ας μείνει ένα 5% που να ξέρει που πατά, όλοι οι άλλοι οπορτουνιστές γυρίστε πλευρό και κοιμηθείτε με τα νανουρίσματα του Σοιμπλε

Ανώνυμος
12 Μαρτίου 2015 στις 9:17 μ.μ.

3.36 Καλε μου φιλε καλυτερα ειναι να μην μιλας. Στις 2 κυβερνησεις μεσα στον καπιταλισμο συμμετειχε ο Συνασπισμος το 1989. Στο ΚΚΕ Ειχαμε ΦΑΡΑΚΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΑΡΤΕΡΟ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ και πολλα αλλα λουλουδια. Επισης ειχαμε τους ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΚΟΤΖΙΑ που διαφωνησανε με την δημιουργια του Συνασπισμου και τις 2 αστικες κυβερνησεις και σημερα συμμετεχουνε στον Τσυριζα και σε αστικη κυβερνηση με τους Ψεκασμενους Για αυτο καλε μου φιλε αστ ασχολεισου με κατι αλλο ΧΑΙΡΕΤΩ 3.50 καλε μου φιλε η αστικη ταξη πληρωνει παντα τους Προδοτες καλα οταν πεφτουνε στον βοθρο με τα σκατα χαιρετω 7.10 Καλε μου φιλε τα μεσα παραγωγης οι καπιταλιστες τα εχουνε στο λεω για να μην εκτιθεσαι καλε μου φιλε χαιρετω

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger