Home » , » Με δυο αφίσες όλη η χολή και το δηλητήριο ενάντια στους Ελληνες

Με δυο αφίσες όλη η χολή και το δηλητήριο ενάντια στους Ελληνες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 | 4:25 μ.μ.

Γράφει ο Melito

Ανταποκριση απο τη Φινλανδια

Eνας νέος εταίρος της γερμανικής ανθελληνικής μηχανής προστέθηκε από χτες εδώ στη Φινλανδία Πρόκειται για το φινλανδικό κόμμα  Kokoomus αδελφό της δικής μας ΝΔ που είναι με 40 βουλευτές στον κυβερνητικό συνασπισμό.

Με πρωτοσέλιδη καταχώρηση στην μεγαλύτερη ημερησία εφημερίδα της Φινλανδίας  Helsinkin Sanomat  προσπαθεί να διασύρει τους έλληνες γενικά αλλά ιδιαίτερα τους έλληνες που ζουν εδώ στη Φινλανδία και να αναπτύξει μια ανθελληνική και ρατσιστική διάθεση στο φινλανδικό λαό.

 Το όλο ανθελληνικά μένος τους επικεντρώνεται στο γνωστό εμετικό γερμανικής προέλευσης τροπάρι ότι είμαστε «τεμπέληδες ότι απεχθανόμαστε την εργασία, ζούμε με επιδοτήσεις και επιδόματα και η εργασία για μας είναι κάπου πολύ στην άκρη και είναι και μισητή».

H ελληνική παροικία στην πρωτεύουσα το Ελσίνκι είναι πολύ αγανακτισμένη.  Επίσης ο ελληνο- φινλανδικός Σύνδεσμος ετοιμάζεται για διαμαρτυρίες τόσο ενάντια στο συγκεκριμένο κομμέ όσο και ενάντια στην κυβέρνηση η οποία οφείλει να καταδικάσει αυτές τις ανθελληνικές και ρατσιστικές ενέργειες του συγκυβερνώντος κόμματος.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Περαστικός
7 Μαρτίου 2015 στις 2:06 π.μ.

Η Ευρώπη των εθελόδουλων, των υποτακτικών και των διπόδων ζώων.

"Διαίρει και βασίλευε", ακούς ηλίθιε;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger