Home » , » Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο Α. Φλαμπουράρης

Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο Α. Φλαμπουράρης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 | 6:53 μ.μ.

Βάσιμα μπορεί να υποθέσουμε ότι ο Αλέκος Φλαμπουράρης με τις πρόσφατες δηλώσεις του σε Κυριακάτικη εφημερίδα –τις οποίες σχολιάσαμε- με τις οποίες «άδειαζε» στην κυριολεξία όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον πρόεδρο του, που είχαν δεσμευτεί για απόδοση ποινικών και πολιτικών ευθυνών στα πρώην κυβερνητικά στελέχη για την υπαγωγή της χώρας μας στο μνημόνιο, δημιούργησε αναστάτωση στο εσωτερικό του κόμματος της Κουμουνδούρου.

Πώς αλλιώς να εξηγήσεις ότι ο υπουργός Επκρατείας προέβει πριν λίγο σε μια νέα δήλωση του προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα; «Η Βουλή των Ελλήνων μέσα από την εξεταστική επιτροπή αποκαλύπτει και αποδίδει τις ευθύνες στα πολιτικά πρόσωπα. Τα δικαστήρια, τακτικά ή ειδικά, δικάζουν», μας είπε ο Α. Φλαμπουράρης.

Αλήθεια, σε πολίτες με IQ ραδικιού απευθύνεται; Στην αρχική του δήλωση ήταν ξεκάθαρος. Είχε βγάλει ήδη πόρισμα εκτιμώντας ότι δεν υπάρχει θέμα ποινικών ευθυνών και η όποια εξεταστική επιτροπή θα γίνει θα αποσκοπεί «να μάθει ο ελληνικός λαός τις αιτίες που μπήκαμε στα μνημόνια».

Τουλάχιστον ο πολιτικός μέντορας του Τσίπρα ας μην υποτιμάει τόσο πολύ την νοημοσύνη μας. Για να δικάσουν τα τακτικά ή ειδικά δικαστήρια πρέπει η εξεταστική επιτροπή να καταλήξει σε πόρισμα της ότι υπάρχουν ενδείξεις για ποινικά παραπτώματα και να υποδείξει κατηγορουμένους.
Όταν ο ίδιος προεξοφλεί ότι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για ποια δικαστήρια και δίκες, μας μιλάει; Γνωρίζει αυτός δικαστήρια να επιβάλουν ποινές για πολιτικές ευθύνες;

Παραείναι χοντρό το δούλεμα που επιχειρεί να μας κάνει.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
15 Μαρτίου 2015 στις 7:18 μ.μ.

Κάτι τέτοιες διπλές και τριπλές απόψεις είχαν και προεκλογικά σε όλα τα θέματα και μετεκλογικά ο κόσμος έχασε τ αυγά και τα πασχάλια.
Εντάξει σύντροφοι του Σύριζα παίξτε παιχνιδάκια με την νοημοσύνη του λαού, νομίζεται ότι τα υψηλά ποσοστά που σας δίνουν οι όποιες δημοσκοπήσεις θα είναι για πάντα? αχ κατακαημένοι αν συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο που απ ότι φαίνεται μάλλον έτσι θα συνεχίσετε τότε έχει να πέσει γιουχάισμα που θα είναι όλο δικό σας!!!

Ανώνυμος
16 Μαρτίου 2015 στις 3:49 μ.μ.

τα υψηλά ποσοστά που σας δίνουν οι όποιες δημοσκοπήσεις θα είναι για πάντα;

οχι βεβαια! του κκε ομως θα ειναι για παντα χαμηλα! ειδικα τωρα που ειναι και εναντια σε δημοψηφισμα για το ευρω; αστα. θα κλαινε μαιληδες!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger