Home » , » Λοβιτούρες εθνοπατέρων

Λοβιτούρες εθνοπατέρων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 | 8:09 μ.μ.

Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρεις και έγινε υπουργός έλεγε ένα παλιό αναρχικό σύνθημα. Φαίνεται όμως ότι καμιά φορά και οι εθνοπατέρες μας έχουν «ατυχήματα». Τουλάχιστον αυτό προκύπτει αν δεχθούμε σαν βάσιμο  δημοσίευμα Κυριακάτικης φυλλάδας –του Πρώτου Θέματος- που μας λέει ότι η πρόεδρος της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει αναλάβει να ξεσκεπάσει «πολλές και περίεργες αποφάσεις και αναθέσεις εργασιών στο Κοινοβούλιο».

Στο δημοσίευμα αναφέρονται συγκεκριμένες περιπτώσεις ορισμένες απ’ τις οποίες είναι εξοργιστικές. Ξεκινάν απ’ τα κοινοτικά προγράμματα που διαχειρίζεται η αρμόδια διεύθυνση του Κοινοβουλίου και τα οποία κατέληξαν σε dolce vita συγκεκριμένων στελεχών, μέχρι το εξωφρενικό γεγονός ότι πρόσφατα –και σε περίοδο κρίσης, όπως αναφέρεται- άλλαξαν τις πλάκες στο περιστύλιο της Βουλής –κάτι που δεν ήταν καθόλου αναγκαίο, πληρώνοντας 2 εκατ. ευρώ!!! 
Το ενδιαφέρον σ’ αυτή την περίπτωση είναι ότι η εταιρεία που έκανε αυτό το αχρείαστο έργο λαμβάνοντας αυτό το τεράστιο ποσό, συνδεόταν με πρόσωπο σε γραφείο πρώην προέδρου της βουλής!!

Συνήθως είμαστε πολύ επιφυλακτικοί ως προς το αποτέλεσμα της «επιχείρησης κάθαρση σε κονδύλια και αναθέσεις» όπως τιτλοφορείται το δημοσίευμα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger