Home » , » Αγωγή της "εκπροσώπου τάφου" Αννας Παναγιωταρέα στην Δέσποινα Κουτσούμπα

Αγωγή της "εκπροσώπου τάφου" Αννας Παναγιωταρέα στην Δέσποινα Κουτσούμπα

Από giorgis , Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 | 8:31 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Διαβάζοντας την πολυσέλιδη αγωγή που κατέθεσε η Αννα Παναγιωταρέα στην γνωστή αγωνίστρια της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς Δέσποινα Κουτσούμπα, με την οποία την κατηγορεί για «συκοφαντική δυσφήμηση δια του Τύπου» η οποία της προκάλεσε «ηθική βλάβη» που για να επουλωθεί χρειάζεται η περιφερειακή σύμβουλος της Αττικής και στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να της καταβάλει 15.000 ευρώ μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να κάνω ένα σχολιασμό.

Η αγωγή ξεκινάει με την αυτοαγιογραφία που κάνει η Παναγιωταρέα η οποία ασκεί τα επαγγελματικά της καθήκοντα «με ηθική ακεραιότητα και ευσυνειδησία, με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και της αυταπάρνησης».
Μάλιστα. Ας πάρουμε μια γεύση πώς αντιλαμβάνεται την άσκηση του «λειτουργήματός» η καθηγήτρια Πανεπιστημίου –τρομάρα της- ανασύροντας από το αρχείο μας ένα βίντεο. Είναι η τοποθέτησή της απέναντι  σε μια μάνα που είδε το παιδί της να βασανίζεται βάναυσα απ’ τους μπάτσους.  (Στο παρακάτω βίντεο ο Εισαγγελάτος μπροστά στην Παναγιωταρέα παρουσιάζεται σπουδαστής ιεροδιδασκαλείου).


«Τα βραβεία και τα παράσημα με τα οποία έχω τιμηθεί» μας λέει η ίδια «αποδεικνύουν αναντίρρητα την επαγγελματική μου συνέπεια και την εκτίμηση που απολαμβάνω για την ευσυνειδησία μου». Μάλιστα. Αυτός θα ήταν και ο λόγος για τον διορισμό της σαν έμμισθη πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, και για τη φιγούρα που κάνει στα σικ στέκια που συχνάζει επιδεικνύοντας τους 2 μπάτσους που τους πληρώναμε για να την «προστατεύουν».

Σχετικά με τις επιδόσεις της σαν «εκπρόσωπος τάφου» η Α.Παναγιωταρέα θεωρείται θιγμένη γιατί η Δέσποινα Κουτσούμπα «φτάνει, μέχρι του σημείου να συγκρίνει την επίσημη ενημέρωση για τα περί Αμφίπολης με την προπαγάνδα του δικτάτορα Μεταξά».
Εδώ την έχουν πάρει στο «ψιλό» σατιρικές τηλεοπτικές εκπομπές και δημοσιεύματα, η επισήμανση της Δ. Κουτσούμπα την πείραξε.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση να παραθέσουμε άλλο ένα απόσπασμα  από κείμενο του περιοδικού «Unfollow» που υπογράφει o Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος

Το σίριαλ του καλοκαιριού, με πλειάδα γνωστών πρωταγωνιστών. Καταρχάς την Άννα Παναγιωταρέα, καθισμένη κάτω από την ομπρέλα της ανασκαφής. Το έργο είχε τόσο μεγάλη επιτυχία που μετά το Δελφινάριο, κι αφού περιόδευσε στις πρωτεύουσες όλων των νομών της χώρας (από τον Φεβρουάριο του 2013 μαζί με την κα Μενδώνη) είπαν να το ανεβάσουν και στην Αμφίπολη. Πληροφορίες λένε ότι η κα Παναγιωταρέα ακόμη περιμένει να συσταθεί μια θέση για αυτήν στο Υπουργείο Πολιτισμού (μιας και έχασε κάτι άλλες αργομισθίες που είχε…). Ακόμη προσπαθεί να πείσει την κα Μενδώνη, σου λέει, να σκαλίσει μια επιγραφή με το όνομά της σε κάνα επιστύλιο, μπας και καβαντζωθεί. Για να είμαστε σωστοί, πάντως, εμείς εισηγούμαστε στον πρωθυπουργό να τη συστήσει τη ρημάδα τη θέση. Και μόνο που δέχτηκε, στην ηλικία της, να κυκλοφορεί ως «επικοινωνιακή σύμβουλος τάφου», ε, δείχνει πόσο πολύ τη θέλει. Άλλωστε, κύκλοι της Μεσολακιάς διαβεβαιώνουν ότι, αν δεν πάρει τη θέση, δεν θα φύγει ποτέ από την περιοχή, θα κατσικωθεί μέσα στον τάφο -κρίμα είναι!

Θα μπορούσαμε να γράφουμε πάρα πολλά για την Αννα Παναγιωταρέα και τα όσα περιέχει η αγωγή που κατέθεσε ενάντια στην Δέσποινα Κουτσούμπα. Δεν το κάνουμε και περιοριζόμαστε να ολοκληρώσουμε την ανάρτησή μας με τα γραφόμενα της Α.Π η οποία επικαλείται –για να αποδείξει την «δημοκρατικότητά της»- ότι ο Χ.Φλωράκης της ανέθεσε να γράψει τα απομνημονεύματά του. Ο αείμνηστος ηγέτης του ΚΚΕ το έκανε (;) γιατί εκτίμησε την δημοσιογραφική της επάρκεια; Δεν είμαστε τόσο σίγουροι γ’ αυτό και φυσικά δεν μπορούμε να επεκταθούμε. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

30 Απριλίου 2015 στις 5:55 μ.μ.

"Ο αείμνηστος ηγέτης του ΚΚΕ...."
Ντροπή παιδιά!
"αείμνηστος" ο ηγέτης που επί των ημερών του έγινε η "συγκυβέρνηση της ντροπής";
-Ή άλλα λέτε στην μία ανάρτηση και άλλα στην άλλη;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger