Home » , , » Εμπιστος σύμβουλος του Α. Σαμαρά με "μαύρες" καταθέσεις πάνω από 5 εκατ. ευρώ

Εμπιστος σύμβουλος του Α. Σαμαρά με "μαύρες" καταθέσεις πάνω από 5 εκατ. ευρώ

Από giorgis , Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 | 7:08 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Χοντρό πονοκέφαλο θα δημιουργήσει στον Α. Σαμαρά η σημερινή αποκάλυψη που κάνει ο ΒΗΜΑτοδότης και φέρνει έμπιστο και στενό σύμβουλο του να βρίσκεται στην λίστα Λαγκάρντ με λογαριασμό πάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ, Το «Βήμα» δεν λέει τα πράγματα με το όνομα τους, αλλά εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να μην το κάνουμε. 
Και αυτό το γεγονός έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί όταν είχε ρθεί αρχικά στην δημοσιότητα αυτό το θέμα, ο Α. Σαμαράς αρκέστηκε στις αστείες δικαιολογίες που πρόβαλε ένας «από τους πιο εχέμυθους, ικανούς και αποτελεσματικούς συνεργάτες του».

Ας τα πιάσουμε όμως με την σειρά.

Ο Ερβέ Φαλτσιανί ήταν αυτός που κατάφερε να βγάλει από ηλεκτρονικά συστήματα της τράπεζας HSBC γύρω στις 80.000 καρτέλες με καταθέτες. Οι 2.063 απ' αυτές αποτέλεσαν τη Λίστα Λαγκάρντ.
Μάλιστα ο Φαλτσιανί είχε δόσει συνέντευξη στον Κώστα Βαξεβάνη, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Hot Doc»” και ένα μικρό μέρος απ’ αυτή παραθέτουμε:

Η Ελλάδα δεν ζήτησε όλα τα στοιχεία

Η Ελλάδα είναι από τις χώρες που έχει να επιδείξει αρκετούς νόμους υπέρ των τραπεζών. Το σημαντικό όμως είναι άλλο. Η Ελλάδα όχι μόνο δεν ζήτησε τα στοιχεία από την εισαγγελία της Γαλλίας μέσω δικαστή συνδρομής, όχι μόνο παρεμπόδισε την παραλαβή τους από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών και έκρυψε μέσω Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλον ονόματα, αλλά δεν ζήτησε ποτέ τα πλήρη στοιχεία των συναλλαγών.

Ό χαρακτηριστικά λέει ο Ερβέ Φαλτσιάνι «οι καρτέλες με τα ονόματα και τους λογαριασμούς που έχετε και εσείς στη διάθεσή σας είναι ένα μικρό κομμάτι των στοιχείων. Οι καρτέλες αυτές συνοδεύονται από στοιχεία με συναλλαγές, καταθέσεις, μεταφορές χρημάτων, εταιρίες που συνδέονται με πρόσωπα. 

Ένας λογαριασμός μπορεί να φαίνεται κλειστός ή αρνητικός και να έχει σχέση με λογαριασμό που έχει εκατομμύρια σε άλλη χώρα. Όλα αυτά υπάρχουν. Η διαδρομή του χρήματος. Η Ελλάδα μπορεί να τα πάρει, αλλά δεν το έχει κάνει». 

Στην λίστα Λαγκάρντ που έχει δει το φως της δημοσιότητας περιλαμβανόταν και του δικηγόρου Σταύρου Παπασταύρου  του ανθρώπου που «ο κ. Σαμαράς του έχει αναθέσει κατά καιρούς ειδικές αποστολές» όπως αναφέρει περασμένο δημοσίευμα του «Βήματος»:

«Εν μέσω της θητείας του ως διπλωματικού συμβούλου του κ. Σαμαρά, το όνομά του ενεπλάκη στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και συγκεκριμένα όταν εμφανιζόταν συνδιαχειριστής λογαριασμού 550 εκατ. δολαρίων.

Από την πρώτη στιγμή ο Παπασταύρου έκανε λόγο για πόλεμο λάσπης από τον ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγόρησε για «πολιτικό αμοραλισμό» και τόνιζε ότι δεν είχε καμία σχέση με τον εν λόγω λογαριασμό και ότι η μόνη εμπλοκή του στη λίστα σχετίζεται με λογαριασμό 5,4 εκατ. δολαρίων πελάτη του. Οι εξηγήσεις του έγιναν αποδεκτές από τον κ. Σαμαρά και δεν επηρεάστηκε στο ελάχιστο η θέση του στο στενό πρωθυπουργικό σύστημα εξουσίας».

Σήμερα όμως τα πράγματα γίνονται ξεκάθαρα, επιβεβαιώνοντας προηγούμενο δημοσίευμα ότι ο Σταύρος Παπασταύρου διαθέτει καταθέσεις ύψους 5.397.856 δολαρίων σε off shore εταιρία με έδρα το εξωτικό νησί Τορτόλα στην Καραϊβική.

Η στήλη του «Βήματος» δεν ονοματίζει τον 47χρονο δικηγόρο, έμπιστο συνεργάτη του Α. Σαμαρά αλλά τον «φωτογραφίζει» κάνοντας λόγο για πολιτικό πρόσωπο, που βρίσκεται στην λίστα Λαγκάρντ με καταθέσεις στον λογαριασμό του που ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ. Το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν έχει αποσυρθεί από την πολιτική εξακολουθώντας ατύπως να  συμβουλεύει πολιτικό κόμμα,  ενώ διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην προηγούμενη κυβέρνηση.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι αποδείχθηκε μετά από έρευνα πως ο συγκεκριμένος πολιτικός δεν ήταν απλώς ο διαχειριστής του λογαριασμού αλλά ο δικαιούχος. Μέχρι σήμερα εμφανιζόταν ως πληρεξούσιος.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από ξένο ειδησεογραφικό πρακτορείο, δύο δημοσιογράφοι του οποίο επισκέφτηκαν την περασμένη εβδομάδα το ΣΔΟΕ. Οι δημοσιογράφοι είχαν συνάντηση με τους οικονομικούς εισαγγελείς και τους πληροφόρησαν ότι συνομίλησαν με τον Ερβέ Φαλτσιανί, ο οποίος έδωσε τα στοιχεία για το εν λόγω πολιτικό πρόσωπο

Ασχετο: Όταν αποκαλύφθηκαν οι λογαριασμοί μέσω τον οποίων ο Ακης Τσοχατζόπουλος έπαιρνε μίζες, ο Βενιζέλος είχε σπεύσει απ’ την βουλή να δηλώσει ότι οι αριθμοί των λογαριασμών που είχαν ανακαλυφθεί ήταν .. τηλεφωνικά νούμερα. Όταν βρέθηκαν οι λογαριασμοί του Παπασταύρου ο Σαμαράς εκτίμησε ‘ότι ανήκαν σε εντολείς του και αυτός σαν δικηγόρος τους διαχειριζόταν. Συμπτώσεις …

Για την πολιτική διαδρομή του Σταύρου Παπασταύρου μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 48 σχόλια

21 Μαρτίου 2015 στις 8:44 μ.μ.

Κατρουγκαλιστικα τωρα μολις το διαβασα.
Τι λε ρε παιδι, γινονται αυτα στον καπιταλισμο;

Τωρα με την πρωτη φορα αριστερα, ολ αυτα θα σταματησουν.

Ναι, μα το θεο.
Ελατε τωρα στο Συνταγμα, να χορεψουμε ενα καλαματιανο.

Ανώνυμος
21 Μαρτίου 2015 στις 9:15 μ.μ.

Και μετα σουρχεται ξετσιπωτα και αναιδεστατα η Βαλαβανη αυτων των αστειων κυβερνητων και σου λεει οτι δεν ειμαστε συνεπεις
στις οικονομικες μας υποχρεωσεις και οτι πρεπει να πληρωνουμε τα χρωστουμενα (απ αυτα που δεν εχουμε) για ναχουν αυτοι και
να ικανοποιουν με συνεπεια τους δολοφονους κατακτητες δανειστες Ε οχι αρνουμαστε να πληρωσουμε αρνουμαστε να ειμαστε
συνεπεις Δεν σας κανουμε τη χαρη να σας δωσουμε ουτε δεκαρα τσακιστη Αυτα που εσεις αναγνωριζεται οτι χρωσταμε να πατε
να τα παρεται απο την παγκοσμια χρηματοοικονομικη μαφια που τα καρποθηκε melito

21 Μαρτίου 2015 στις 10:18 μ.μ.

H εργατική τάξη και τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα, με επικεφαλής το Κομμουνιστικό Κόμμα με επαναστατική στρατηγική, ένα δρόμο έχουν.
Οργανώνοντας την πάλη για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών τους να κατευθύνουν αυτή την πάλη στην ανατροπή της εξουσίας του κεφαλαίου
για την εργατική, λαϊκή εξουσία και την οικοδόμηση του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

Ανώνυμος
21 Μαρτίου 2015 στις 10:32 μ.μ.

@8.44 AntonSS
Προς το παρόν χορεύεις το χορό του Ζαλόγγου.Σταλινοφασίστες κνίτες αγκαλιασμένοι βουτάτε στο βάραθρο και πάτε κατά διαόλου.
Γίνονται και χειρότερα στο καπιταλισμό που λές.Ας πούμε να είσαι φασισταριό όπως εσύ,και να νομίζεις πως είσαι καλύτερος απο τον ΠΑΝ!

Ανώνυμος
22 Μαρτίου 2015 στις 7:15 π.μ.

Πολυ καλα λοιπον!! Τι πιο πρωτοτυπο,να κατσουμε να ασχοληθουμε με τις θεωρητικες αναλυσεις,εκθαμβοι,για το πως στηνουν ,τις απατες ,οι καπιταλιστες,να γυρισουμε μετα προς τους σοφους του χωρου,να μας δωσουν τα φωτα τους,και μεταξυ αυτων,να ξεχασουμε,την ερωτηση...."για ολα αυτα ,τι κανει η κυβερνηση",αλλα , και τι κανει ,το περιφημο ΚΚΕ.....και αυτο ξεχναει ,οτι ειναι αντιπολιτευση!!! Αντε τωρα ...πεδιον δοξης λαμπρον για τους Παν,να δωσουν και μια διαλεξη,επι του θεματος!! Αληθεια ,αυτα τα ονοματα,τι ειναι; Δασκαλοι του γενους;

Ανώνυμος
22 Μαρτίου 2015 στις 9:55 π.μ.

10.18 Oταν βρείτε τον δρόμο της επαναστατικής στρατηγικής και της επαναστατικής γυμναστικής,κάντε ένα τηλεφωνηματάκι στα φτωχά στρώματα και ειδοποιείστε τα.Να ξέρουν και τα στρώματα περί τίνος πρόκειται.
Τα πλούσια στρώματα με τις κυπριακές οffsore των Παρθένων Νήσων,οι Κόκα Κολες και οι τραπεζίτες είναι ενημερωμένοι για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού κομμουνισμού του κώματος απο τον Ρυποσπάστη.
Κατσαρολομάχοι της συφοράς!!

22 Μαρτίου 2015 στις 2:11 μ.μ.

....Εάν ποτέ φέρει η κυβέρνηση στη βουλή την παράταση του μνημονίου, που υπέγραψε, μαζί θα την ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
Αυτό όμως που υπέγραψαν "με αξιοπρέπεια και περηφάνια" δεν θα έρθει ποτέ στη βουλή. Πάμε λοιπόν στο ποιος είναι στα βράχια :

Ο ένας στους τρεις εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα αμείβεται με 300 ευρώ, αυτός είναι στα βράχια.
Είναι στα βράχια οι συνταξιούχοι, είναι στα βράχια οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και να αφήσουμε το διαχωρισμό του δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα.
Η πλειοψηφία του λαού μας βράζει σ’ ένα καζάνι και η πολιτική ρήξης με την ΕΕ, μ’ αυτό το μαγαζί που υπερασπίζονται και οι δύο μαζί, είναι μονόδρομος...

https://youtu.be/CxRvRLca7eI

Ανώνυμος
22 Μαρτίου 2015 στις 3:40 μ.μ.

Όταν η αμορφωσιά και ο φανατισμός συνουσιάζονται, γεννάνε Antonss και ΠΑΝίβλακες. Είναι θέμα τύχης αν θα πάνε στο "κ"κε ή στη χρυσή αυγή

Ανώνυμος
22 Μαρτίου 2015 στις 9:01 μ.μ.

Και ξαναρωτω,τι ειναι αυτοι οι Antonxxx ( και ο Βρουφακης,βγαζει γραμματα απο το ονομα του!!) και οι Παν; Ειναι θεωρητικοι; Γιατι ολοι τους επικαλουνται και περιμενουν τι θα γραψουν; Ας μου πει καποιος να ξερω παρακαλω!!

Ανώνυμος
23 Μαρτίου 2015 στις 2:51 π.μ.

@ 9.01

Η αλήθεια θα σου αποκαλυφθεί όταν θα είσαι έτοιμος γι αυτήν

Ανώνυμος
24 Μαρτίου 2015 στις 12:54 π.μ.

@2.51π.μ Εε μην με εχετε στην αγωνια!! Μια ερωτηση εκανα γιατι βλεπω συχνα αυτα τα ονοματα! Γιατι τοσο σασπενς;; Ποιος σας ειπε οτι δεν ειμαι ετοιμη,και οχι ετοιμος!! Δεν ειναι ολοι ''ανωνυμος' φιλε,υπαρχουν και ''ανωνυμες"!!

Λέσχη Φίλων ΠΑΝ
24 Μαρτίου 2015 στις 2:33 π.μ.

Χαιρετίζουμε την ανώνυμη συντρόφισσα και με αφορμή την παρέμβασή της, κάνουμε έκκληση στο Βαθύ να προσθέσει και την επιλογή "ανώνυμη" ώστε να μην μπερδευόμαστε.

Όσο για την απορία σου, συντρόφισσα, σχετικά με τα πρόσωπα που αναφέρεις, μόνο οι μυημένοι γνωρίζουν τα πρόσωπα αυτά που κινούν τα νήματα της επανάστασης. Δε θα μπορούσε άλλωστε να γίνει και αλλιώς. Έχε υπομονή και μη βιάζεσαι. Διάβασε το ΠΑΝκόσμιο Λεξικό της Επανάστασης και τον Κομμουνιστικό Καζαμία και θα αποκαλυφθεί μπροστά σου το δίδυμο ΠΑΝ - Αnton που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τους Μαρξ και Ένγκελς

Ανώνυμος
24 Μαρτίου 2015 στις 12:12 μ.μ.

ηλίθιε με την Λεσχη σου

Mην στεναχωριέσαι δεν γίνεται να ξεχάσεις κατι που δεν γνωρίζεις ...Εκτος απο τα ονόματα τους [ Μαρξ Ενγκελς ] που ειναι το μονο που ξερεις ..Σαχλαμάρα

Ανώνυμος
24 Μαρτίου 2015 στις 1:14 μ.μ.

Ανταποδιδω με την σειρα μου,αγωνιστικο χαιρετισμο ,ευχαριστω για την εκκληση προς το Β.Κ, ομως για να κατσω,να διαβασω το ΠΑΝκοσμιο Λεξικο της Επαναστασης και ειδικα τον Καζαμια......."δεν προκαμνω",αγαπητοι συντροφοι! Ασε που εχω και μια αλεργια,γενικα σε καθε μορφη Πανελλαδικων εξετασεων και σε καθε μορφη διαπιστευτηριων!! Τωρα ,για να ξεχαστουν,οι Μαρξ και Ενγκελς.....ευτυχως,μεριμνησαν οι ιδιοι!! Και να το ηθελα,δεν μπορω!!

Ανώνυμος
24 Μαρτίου 2015 στις 8:48 μ.μ.

Αγαπητή ανώνυμη @12.54

Απόλυτα δικαιολογημένη η απορία σου.Τα πρόσωπα που σου τράβηξαν την προσοχή δεν είναι κάποια τυχαία πρόσωπα.Δεν είναι πρόσωπα του συρμού.
Φυσικά και πρόκειται περί θεωρητικών εκ των αρίστων.Την θεωρία την παίζουν στα δάχτυλα.Την έχουν για πασατέμπο.Στην πράξη υστερούν λίγο αλλά έχοντας μια Κανέλλη δίπλα τους θα τα καταφέρουν.
Δεν είναι όμως εύκολο να καταλάβεις την σπουδαία αξία του πνευματικού μαρξιστικού λενινιστικού πλούτου που τους διακρίνει.Για να πλησιάσεις έστω αμυδρά μερικές απο τις υψηλές νοηματοδοτήσεις,θα πρέπει να έχεις εντρυφήσει ενδελεχώς στο ΠΑΝκοσμιο Λεξικό του Δάσκαλου και τον κομμουνιστικό Καζαμία του ΚΚΕ.
Εργα δύσκολα και φιλοσοφικά της βαριας φιλοσοφίας βέβαια,αλλά εντελώς απαραίτητα για να ξεκινήσει ένας μαρξιστής την μακρόχρονη αγωνιστική πορεία του στο λαικό κίνημα του ΠΑΜΕ.
Θεωρητικών του μαρξισμού,όπως ο Κολοκοτρώνης,ο ΑντώνSS,η πάπια σκουπίδι,και το σοφό μανωλάκι έβγαλε κάλους ο κώλος τους απο το διάβασμα των Εργων αυτών ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε οπορτουνιστική πρόκληση και σοσιαλφασιστική επίθεση.Εφοδιασμένοι με τα μαρξιστικά όπλα που τους παρέχουν τα μνημειώδη αυτά Εργα,μπορούν και βάζουν στην θέση του κάθε προδότη και αποστάτη της καθαρής γραμμής του μοναδικού τιμημένου κώματος

Εμείς σαν ταπεινοί επίκουροι της προσπάθειας των οπαδών του κώματος για περισσότερο μαρξισμό λενινισμό,σου συνιστούμε να διαβάσεις άμεσα τα Εργα και παράλληλα να παρακαλουθείς αδειλλείπτως τούς σχολιασμούς στο Βαθύ Κόκκινο των προαναφερθέντων σπουδαίων μαρξιστών.
Θα διαπιστώσεις πως μέχρι σήμερα είχες μεσάνυχτα απο μαρξισμό,και κοιμόσουν τον ύπνου του δικαίου οπορτουνιστή.

ΦΡΑΞΙΑ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΎ ΚΑΖΑΜΙΑ.

Ανώνυμος
24 Μαρτίου 2015 στις 9:00 μ.μ.

1.14 2.33 Παλι μπερδευτηκατε. αντι να πειτε Καουτσκι μπερσταιν Ζηνοβιεφ Καμενεφ Ειπατε Μαρξ και Ενγκελς σας νιωθω απολυτα παιδια περαστικα σας. 9.55 Η Επαναστατικη Στρατηγικη δεν περναει μεσα απο πολιτικα μετωπα και κυβερνησεις με τους Καπιταλιστες στην εξουσια. Οσο για τον 902 ητανε περιουσιακο στοιχειο του ΚΚΕ και πουληθηκε για να πληρωθουνε Εργαζομενοι και Ασφαλιστικα ταμεια γιατι με το Περασμα στην ψηφιακη τηλεοραση ητανε αδυνατον να συνεχισει. Και σε καμμια περιπτωση δεν θα χαριζαμε το καναλι στο Οπορτουιστικο Καρκινωμα 10.32 Και εσενα τη σε νοιαζει αν ητανε οπως τα λες τωρα δεν θα Εσκουζες αρα ειμαστε μια χαρα Λυσαξε οσο θελεις οπορτουνα

Ανώνυμος
24 Μαρτίου 2015 στις 10:51 μ.μ.

9.00
Καλε μου φιλε ΠΑΝ σε νοιωθω απολυτα για τον εκνευρισμο σου αλλα μη ΣΚΟΥΖΕΙΣ
Να ξερεις σε συμπαθω πολυ καλε μου φιλε Χαιρετω

Ανώνυμος
24 Μαρτίου 2015 στις 10:58 μ.μ.

10.51 Σε νιωθω απολυτα καλε μου φιλε το ΕΝΦΙΑ μη ξεχασεις να πληρωσεις Πατριωτικα. Καλοριζικο το νεο μνημονιο χαιρετω

Ανώνυμος
24 Μαρτίου 2015 στις 11:10 μ.μ.

10.58 Κι εγω σε νιωθω καλε μου φιλε. δεν θα ξεχασω να πληρωσω τον ΕΝΦΙΑ γιατι πρεπει και το κωμμα να παρει την κρατικη επιχορηγηση. Κι εσυ μη ξεχασεις να πληρωσης τα κουπονια του κωμματος γιατί θελει να κανει πασχα και ο σ. Μαηλης. Καλοριζικο το νεο μνημονιο που βλεπεις στο ονειρο σου.
Καλε μου φίλε σε συμπαθω πολυ Χαιρετω

24 Μαρτίου 2015 στις 11:26 μ.μ.

24 Μαρτίου 2015 - 10:51 μ.μ.

Φερτε το μνημονιο στη Βουλη ρε λαμογια κι αφηστε τα σαπια.

Ναι σε ολα Λαφαζανης μαζι το Σαμαρα.

Λέσχη Φίλων ΠΑΝ και Antonxxx
25 Μαρτίου 2015 στις 1:57 π.μ.

Απ’ότι φαίνεται, κάποιοι εδώ μέσα δεν έχουν καταλάβει τη σημασία της Λέσχης Φίλων ΠΑΝ και τη συμβολή της στην προώθηση της μαρξιστικής σκέψης μέσω της μεθόδου ΠΑΝ. Η μέθοδος αυτή είναι απλή και στηρίζεται στην υιοθέτηση λέξεων κλειδιά, τα οποία αλλάζουν περιοδικά με το χρόνο. Τέτοιες λέξεις υπήρξαν κατά καιρούς ο χαλίφης, η γλαρόσουπα, το ξίδι, η χολή, τα μαντρόσκυλα, η χολέρα, η γάγγραινα. Λέξεις που άλλαζαν κάθε τόσο, δίνοντας τη θέση τους σε άλλες, μία όμως έμενε και θα μένει πάντα σε όλες τις παραλλαγές της. Ο οπορτουνιστής, ο οπορτούνας, το οπορτουνιστικό καρκίνωμα, ο πραγματικός εχθρός κάθε κομμουνιστή.

Ήδη, η μέθοδος ΠΑΝ πρόλαβε ήδη και έβγαλε έναν άξιο μαθητή, τον Αντώνη τον Τσαούση το λεβέντη καραμπουζουκλή ή Antonxxx όπως είναι η κωδική ονομασία του μοντέλου του. Είναι βέβαια αλήθεια ότι μας έχει βγει λίγο άγριος, λίγο πιο αντρουά απ΄ότι θα θέλαμε, όμως δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Το πιο σημαντικό είναι η διαλεκτική σκέψη του, το κοφτερό του μυαλό και ο ανυποχώρητος χαρακτήρας του. Και να σκεφτεί κανείς ότι έχει αναλάβει την πιο σιχαμερή δουλειά που υπάρχει: να πλένει τους βρωμερούς σοσιαλδημοκράτες, ώστε να μη βρωμίζουνε την κοινωνία. Συνέχισε Αντώνη και περιμένουμε και άλλους να πάρουν το πτυχίο της μεγάλης των ηλιθίων σχολής ΠΑΝ

Ανώνυμος
25 Μαρτίου 2015 στις 10:43 π.μ.

10.58
Καλέ μου φίλε την πάτησες.Ο ΧΑΛΙΦΗΣ φρόντισε τον ΕΝΦΙΑ να μην τον πληρώσει κανείς οπορτουνιστής καλέ μου φίλε.Πονηρός ο ΧΑΛΙΦΗΣ καλέ μου φίλε.Το προσέχει ο οπορτούνας το σπίτι του καλέ μου φίλε.Απο τώρα και στο εξής ΕΝΦΙΑ θα πληρώνουν οι Σαμαροβενιζέλοι και οι κνιτόβλακες του κώματος καλέ μου φίλε.Γιαυτό καλέ μου φίλε φύγε απο το ΠΑΜΕ και έλα στους οπορτούνες να γλυτώσεις τον ΕΝΦΙΑ καλέ μου φίλε.Εγώ για το καλό σου το λέω γιατι σε συμπάθησα καλέ μου φίλε χαιρετώ.

Ανώνυμος
25 Μαρτίου 2015 στις 11:01 π.μ.

@ 9.00 Καλέ μου φίλε ο 902 δεν ήταν περιουσία του κώματος.Δεν τον κουβάλησε ο Ζαχαριάδης απο το Νταχάου καλέ μου φίλε.Ούτε ο Χαρίλαος απο την υπερορία καλέ μου φίλε.Το αστικό κράτος τον χάρισε στο κώμα καλέ μου φίλε.Για να κάνει μπίζνες με τις διαφημίσεις το κώμα καλέ μου φίλε.Αν δεν είχες να πληρώσεις τους εργαζόμενους καλέ μου φίλε να έκοβες τους μισθούς απο εκατοντάδες επαγγελματίες κοπρίτες σαν τον Μαίλη καλέ μου φίλε.Αν και πάλι δεν έφταναν τα λεφτά να πούλαγες 2-3 απο τα 800 ακίνητα που έχει για περιουσία του το κώμα καλέ μου φίλε.Τι τα θέλει 800 ακίνητα το κώμα καλέ μου φίλε?Μεσιτικό γραφείο είναι το κώμα καλέ μου φίλε?
Καλέ μου φίλε την έχει ασχημα το κώμα.Οι οπορτουνιστές λένε πως μαζί με τις άδειες των Μπομπολαίων θα επαναξετάσουν και το ξεπούλημα του 902 απο το κώμα σε οφφ σορ καλέ μου φίλε.
Τώρα όσο και να σκουξεις καλέ μου φίλε δεν σε ακούει κανένας καλέ μου φίλε.
Δεν ήταν αδύνατο το πέρασμα στη ψηφιακή τηλεόραση καλέ μου φίλε.Το πέρασμα του κώματος απο τον προηγούμενο αιώνα στον 21ο αιώνα είναι αδύνατο καλέ μου φίλε χαιρετώ.

Ανώνυμος
25 Μαρτίου 2015 στις 6:46 μ.μ.

@11.26 AntonSS
Δεν το φέρνουμε ακόμα στη βουλή ρε που να χτυπιέσαι σαν χταπόδι.Το μνημόνιο θα το πάμε πρώτα στο Σπίτι του Λαού στο Περισσό.Θα το εγκρίνει πρώτα ο Μαίλης,η Λιάνα και ο Κουτσούμπας και μετά θα το θέσουμε σε ισχύ.
Εμείς δεν προχωράμε σε τίποτα αν δεν έχουμε την έγκριση του κώματος.Εμείς το σεβόμαστε και το τιμούμε το κώμα.Οσο και όπως το σέβεται και το τιμά και ο ελληνικός λαός.

Ανώνυμος
25 Μαρτίου 2015 στις 9:22 μ.μ.

Αγαπητοί σύντροφοι της Λέσχης Φίλων.

Με μεγάλη χαρα και υπερηφάνεια παρατηρήσαμε πως συμπεριλάβατε στους υπο την προστασία σας μαρξιστές και το νέο πουλέν με την επωνυμία Antonxxx...Πρόκειται για το νέο προιόν του φυτωρίου του κώματος που ετοιμάζει τους αυριανούς επαναστάτες και συνεχιστές του μαρξισμού απο το 13ο Συνέδριο και εντεύθεν.

Ας μας επιτραπεί όμως σύντροφοι μια παρατήρηση.Γνώμη μας είναι πως ο μαρξιστής Antonxxx αδικείται όταν συμπεριλαμβάνεται στην ίδια Λέσχη με τον έτερο τριμέγιστο μαρξιστή τον Δάσκαλο τον ΠΑΝ...Ο Antonxxx είναι απο μόνος του μια ολόκληρη Λέσχη,ο ΠΑΝ απο μόνος του είναι ολόκληρο το λαικό κίνημα του ΠΑΜΕ.
Εκτός των άλλων η συστέγαση των δύο μέγιστων μαρξιστών στην ίδια Λέσχη,μπορεί μακροπρόθεσμα να δημιουργήσει αθέμιτους ανταγωνισμούς μεταξύ τους,με αποτέλεσμα η υπόθεση της λαικής συμμαχίας,της λαικής εξουσίας,της λαικής κατσαρόλας του ΠΑΜΕ και του σοσιαλισμού της φασουλάδας να καθυστερήσει τραγικά και να έχουμε σοβαρό πισωγύρισμα.
Προς τούτο κάνουμε έκκληση να επαναεξετάσετε την ένταξη του συγκεκριμένου μαρξιστή,και να φροντίσετε στην δημιουργία έτερου φορέα ισάξιου του μαρξιστικού επιπέδου ενός Αntonxxx.Θα πρόκειται για μια ακόμα δικαίωση ενός μαρξιστή που μάχεται για την επανάσταση του κώματος της πορδής και τον σοσιαλισμό του κώματος της σφαλιάρας.
Ηρθε η ώρα ο Antonxxx να αποκτήσει την δική του Λέσχη Φίλων.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων,ευελπιστώντες πως θα φροντίσετε για το αίσιον της υπόθεσης.

Με τιμή
ΦΡΑΞΙΑ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΛΕΞΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΎ ΚΑΖΑΜΙΑ.

ΤΑΓΜΑΤΑ ΛΑΪΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ANTONXXX
26 Μαρτίου 2015 στις 10:28 π.μ.

@ ΦΡΑΞΙΑ

Αγαπητοί σύντροφοι,

Αποδεχόμενοι πλήρως τις πολύ σωστές επισημάνσεις σας, από σήμερα ιδρύουμε τα ΤΑΓΜΑΤΑ ΛΑΪΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ANTONXXX ώστε να προσδώσουμε στον μεγάλο θεωρητικό αλλά κυριως φλογερό επαναστάτη Antonxxx την επαναστατική οντότητα που δικαιωματικά του ανήκει, πλάι στη Λέσχη Φίλων ΠΑΝ και τον Όμιλο Προβληματισμού Μανώλη που είναι σχήματα καθαρά θεωρητικής επεξεργασίας και καθοδήγησης.

Αντίθετα, τα ΤΑΓΜΑΤΑ ΛΑΪΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ANTONXXX δεν θα μείνουν μόνο στη θεωρητική επεξεργασία, αλλά με βάση τα συμπεράσματα της Λέσχης και το Ομίλου θα δρουν επαναστατικά στο πεζοδρόμιο, στο χώρο δουλειάς, στο εργοτάξιο, στο γραφείο, στο περίπτερο, στο σουβλατζίδικο και όπου οι επαναστατικές ανάγκες καλούν γενικά.

Πρώτος και κύριος στόχος των ΤΑΓΜΑΤΩΝ είναι το ξεβράκωμα της βρωμερής Σοσιαλδημοκρατίας.
Δύσκολος στόχος διότι είναι τόσο βρωμερή η Σοσιαλδημοκρατία που αν ξεβρακωθεί θα απλωθεί η μπόχα παντού.....
Όμως σύμμαχος και χορηγός μας σε αυτόν τον αγώνα από σήμερα κιόλας είναι το Σαπούνι REXONA, ώστε η Σολσιαλδημοκρατία να πάψει να είναι βρωμερή και τελικά να λάμψει από επαναστατική καθαριότητα.

Παρακαλώ, να μην βιαστούν μέσα στον γνήσιο επαναστατικό τους οίστρο οι σύντροφοι να μας κατηγορήσουν για συνεργασία με καπιταλιστικές επιχειρήσεις. Εμείς πιστοί στη γραμμή του τιμημένου ΚΚΕ, δεχόμαστε τη χορηγία όπως περίφανα ο Ριζοσπάστης δέχθηκε τη χορηγία του Τίγρη, αλλά και τη διαφήμιση της Coca-Cola και της ALPHA Bank.

Έτσι, από σήμερα στο πλάι της Λέσχης Φίλων ΠΑΝ και του Όμιλου Προβληματισμου Μανώλη, το λαϊκό κίνημα και η λαϊκή συμμαχία αποκτούν και τον εκτελεστικό τους βραχίονα μέσα από τα ΤΑΓΜΑΤΑ ΛΑΪΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ANTONXXX.
Και η γη τρέμει....

Ανώνυμος
26 Μαρτίου 2015 στις 1:17 μ.μ.

Η Αθλια Συγκυβερνηση Τσυριζα Συγκαμμενου υπογραψε νεο Μνημονιο σφαγης του λαου. Οι 400 εφαρμοστικοι νομοι ειναι εδω και ερχονται χειροτερα Αυξηση Φ.Π.Α παντου ακομα και σε ειδη πρωτης αναγκης και φαρμακα. Αυξηση στα ορια ηλικιας κοψιμο Συνταξεων και Μισθων. Αυτη την νεα αθλιοτητα αρνουνται να την φερουνε στο Αστικο Κοινοβουλιο ενω οταν τα κανανε οι αλλοι μιλαγανε για ΧΟΥΝΤΑ. Δεν το φερνουνε γιατι ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ Εχουνε δωσει συγχαρητηρια στην κυβερνηση δηλωνοντας οτι θα το ψηφισουνε. ηδη εχουνε εμφανιστει η πρωτοι Κοψοχεριδες που τραβανε τα μαλια τους που τους πιστεψανε. Το ΚΚΕ ειναι εδω Δικαιωθηκε 100% σε ολα Συνεχιοζουμε τον Αγωνα διπλα στον εξαθλιωμενο λαο στην νεα τραγωδια που θα ζησει Δινουμε το χερι σε οποιον Σηκωνεται η Ταξικη ενοτητα ειναι πανω απο ολα

Ανώνυμος
26 Μαρτίου 2015 στις 1:53 μ.μ.

Καλα,μιλαμε για κανταρια τρελλας διαολε!! Να μου κοπει η γλωσσα αν ξανακανω ερωτηση!! Παντως καλα καταλαβα,οτι κατι παιζει με τα δυο ονοματα. Αμ δεν το,ξερα οτι εχουν και ολοκληρη λεσχη πισω τους!Φανταζομαι,μονο μαρξιστικων αναλυσεων......εε οχι και μπαρμπουτι ας πουμε;

Σωματείο Ιερομαντών, Αστρολόγων και Μέντιουμ : "ο σύντροφος Κάλχας"
27 Μαρτίου 2015 στις 1:37 π.μ.

Χαιρετίζοντας τις συνιστώσες της μεγάλης Λαϊκής Συμμαχίας, δηλώνουμε κι εμείς βροντερό παρών στον μέγιστο των αγώνων, στην κατατρόπωση του πιο μισητού εχθρού, του οπορτουνισμού. Είναι αλήθεια ότι η ύπαρξή μας για ευνόητους λόγους, δεν ήταν ευρέως γνωστή, όλοι όμως υποψιαζόσασταν ότι υπήρχαμε, έτσι δεν είναι; Πώς αλλιώς το ΚΚΕ προέβλεπε με εξαιρετική ακρίβεια τα μελλούμενα, ο Λιακόπουλος του τα έλεγε; Όχι, βέβαια, είχε τους δικούς τους μάντεις και γι αυτό έχει δικαιωθεί 100% σε όλα, άσχετα αν ο χαζούλης λαός δεν το τιμάει με την ψήφο του και του κάνει νάζια κι αλλού τρώει και πίνει κι αλλού πάει και το δίνει

Τώρα, λοιπόν, που ο οπορτουνισμός σήκωσε κεφάλι, δεν περισσεύει κανείς από τα προσκλητήριο της Λαϊκής Συμμαχίας που πρώτος ο Μέγας Δάσκαλος και Διανοητής έκανε σημαία και ιδέα. Αποφασίζουμε λοιπόν να βγούμε μπροστά, εκθέτοντας την ύπαρξή μας στο μισητό εχθρό, και να αποκαλύψουμε σε όλο τον κόσμο όλα όσα πρόκειται να ψηφίσει η άθλια συγκυβέρνηση που όμοιά της δεν έχει ξαναγνωρίσει ο τόπος:

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Εκτός από τους 400 εφαρμοστικούς νόμους, θα φέρει άλλους 2500. Το ΦΠΑ θα πάει στο 80%, το όριο συνταξιοδότησης θα πάει στα 85 χρόνια, η σύνταξη θα πάει στα 59 ευρώ, ο κατώτατος μισθός θα πέσει κάτω και από το μηδέν, καθώς ο εργαζόμενος μπορεί να πληρώνει και από την τσέπη του για να δουλεύει και θα βρέχει συνέχεια ( αυτό ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει )

Αυτά θα συμβούν από τον ερχόμενο μήνα κιόλας. Για τα επόμενα δεινά που θα φορτώσει στο λαό άθλια κυβέρνηση των βρωμερών σοσιαλδημοκρατών, θα ενημερώνεστε κάθε μήνα μέσω του Κομμουνιστικού Καζαμία, στη συγγραφή του οποίου θα συνδράμουμε τη Φράξια των Λεξικών.

Γιατί ένας είναι ο εχθρός, είναι ο οπορτουνισμός

Ανώνυμος
27 Μαρτίου 2015 στις 2:15 π.μ.

Καινουργιο σημερινο Αισχος απο την Αθλια Συγκυβερνηση Τσυριζα Συγκαμμενου. Κλεψανε η αθλια τα Αποθεματικα του ΟΑΕΔ 120.000.000 ευρω που ειναι εισφορες των εργαζομενων για να δωθουνε στους καπιταλιστες την στιγμη που υπαρχουνε 1.500.000 ανεργοι και ελαχιστοι περνουνε το αλιο επιδομα. Την εχουνε να πουνε για αυτο το Εγκλημα οι Τσυριζαιοι πως θα ζησει ολος αυτος ο κοσμος Αθλιοι

Ανώνυμος
27 Μαρτίου 2015 στις 10:11 π.μ.

2.15
Γιατί, έχεις κάποια πληροφορία ότι δεν δόθηκαν τα επιδόματα ανεργίας?

Αφού δεν έχεις, πάψε να γράφεις ηλιθιότητες.

Ανώνυμος
27 Μαρτίου 2015 στις 10:41 π.μ.

2.15 Kαλέ μου φίλε όλα θα τα κλέψουμε και θα τα δώσουμε στους καπιταλιστές καλέ μου φίλε
Θα κλέψουμε όλη την περιουσία του κώματος καλέ μου φίλε.Τι να την κάνει τόση περιουσία το κώμα καλέ μου φίλε;Τόσα ακίνητα έχει το κώμα καλέ μου φίλε.Το κώμα έπρεπε να την μοιράσει στην εργατική τάξη την περιουσία καλέ μου φίλε,και όχι να θρέφει κοπρίτες σαν τον Μαίλη και τον Κουτσούμπα καλέ μου φίλε.Η περιουσία του κώματος φτάνει και περισσεύει να ζήσουν όλοι οι πεινασμένοι καλέ μου φίλε.
Αφού δεν την μοιράζει θα του την κλέψουμε οι οπορτουνιστές καλέ μου φίλε σε συμπαθώ χαιρετώ.
Υ.Γ Μην ξεχάσεις να πουλήσεις κοπόνια του κώματος καλέ μου φίλε.Πρέπει να κανουν Πάσχα τα κοπρόσκυλα του Περισσού καλέ μου φίλε χαιρετώ.

Ανώνυμος
27 Μαρτίου 2015 στις 11:46 π.μ.

@2.15

Παρακαλείται ο κάθε μάντης του κόμματος να μη δρα αυτοβούλως και να έρχεται σε συνεννόηση με το σωματείο του προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις του , αλλιώς θα απειλείται με διαγραφή.

ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟ
27 Μαρτίου 2015 στις 12:00 μ.μ.

@ Τάγματα Λαικά @ Σωματείο ο''Κάλχας''.

Ο καιρός γάρ εγγύς σύντροφοι.
Και βροχερός σύντροφοι.
Μουλιάσαμε γμτ

Κανείς δεν περισσεύει σύντροφοι.Ολοι στον αγώνα υπέρ βωμών και εστιών που ο άθλιος οπορτουνισμός απειλεί με εξαφάνιση.
Οσο πληθαίνουν σωματεία,οργανώσεις τάγματα και Λέσχες,τόσο ο οπορτουνισμός θα καταρρέει.Οσο μεγαλώνουμε και αυγατένουμε,τόσο πλησιάζει η ώρα να συντριβεί ο οπορτουνισμός και η βρωμερή σοσιαλδημοκρατία.

Σύντροφοι.Οι τρισάθλιοι οπορτουνιστές αφού έκλεψαν τον ΟΑΕΔ,το ΙΚΑ,τον ΟΑΕΕ,το ΝΑΤ και τον ΟΟΣΑ,έκλεψαν και τα δημοτικά τραγούδια απο την χούντα.Αίσχος,δεν ορρωδούν προ ουδενός.Δεν σέβονται τίποτα.
Το είπε καθαρά ο σ.Κουτσούμπας.''Η κυβέρνηση φόρεσε την μάσκα του πατριώτη-εθνικιστή''!!!! Μα τα δώδεκα ευαγγέλια,έτσι το είπε ο αθεόφοβος και ράγισαν τα μάρμαρα του μεγάρου Περισσού απο την συγκίνηση!
Αυτό το παιδί αν δεν γινόταν γραμματέας σοβαρού και τιμημένου κόμματος,σίγουρα θα έγραφε την ιστορία εθνικισμού-πατριωτισμού απο την αρχή.Ισως και την Εθνική Αντίσταση του ΕΑΜ ο Κουτσούμπας να την έβγαζε...εθνικιστική! Κάτι παραπάνω ξέρει ο Μαίλης που το ΕΑΜ το έβγαλε οπορτουνιστικό.
Με αφορμή την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου οι οπορτουνιστές χωρίς να ρωτήσουν κανένα,διοργάνωσαν δημοτικό γλέντι στο Σύνταγμα με παραδοσιακά τραγούδια που μόνο η χούντα,η εθνικοφροσύνη και δουλοφροσύνη είχαν την εξουσιοδότηση να χορεύουν.
Τα ιερά και τα όσια της παράδοσης,τα πήραν οι οπορτουνιστές και τα έκαναν γαιτανάκι.Τα ξεφτίλισε ο πρώτος τυχόν οπορτουνιστής Τσίπρας και τσογλάν-μπόυ.
Πως θα χορέψει τσάμικο τώρα η σ.Κανέλλη?Πως θα σύρει τον συρτό ο σ.Σοφιανός?Ποιός θα κρατήσει την σ.Αλέκα να χορέψει έναν καλαματιανό ή έστω έναν μπάλο?Με τα δημοτικά τραγούδια και τους χορούς να ανήκουν πλέον στους οπορτουνιστές,εμείς σύντροφοι δεν συμμετέχουμε στο γλέντι και δεν γινόμαστε σαν τα μούτρα τους.
Καλούμε την εργατική τάξη και τα φτωχά λαικά στρώματα να απέχουν απο κάθε δημοτικό γλέντι των οπορτουνιστών.Καλούμε τα μέλη και τους οπαδούς μας να σαμποτάρουν κάθε αντίστοιχο κακέκτυπο της χουντικής περιόδου και παράδοσης.
Τραγουδάμε και χορεύουμε μόνο τα αυστηρώς επιτρεπόμενα επαναστατικά άσματα του κόμματος.
Δεν θα γίνουμε ο ζουρνάς και το τουμπερλέκι του οπορτουνισμού.

Ανώνυμος
27 Μαρτίου 2015 στις 2:17 μ.μ.

@2.15
καλέ μου φίλε δεν είναι καλό να αντιγράφεις τον Αδωνη.Καλέ μου φίλε βοιδομούσχαρο ΠΑΝιβλακα διάβασες τον μπουμπούκο και ήρθες να τον πλασσάρεις και σε εμάς.
Καλέ μου φίλε εμείς σου δίνουμε το χέρι να σηκωθείς απο τα πόδια του Αδωνη που έχεις πέσει και τον προσκυνάς καλέ μου φίλε χαιρετώ.

Ανώνυμος
27 Μαρτίου 2015 στις 4:24 μ.μ.

Αμα,σοβαρα θεματα,οπως αυτα που αναφερονται,αρχισζουν να τα διαπραγματευονται λεσχες και σωματεια αλφα και βητα.......και με υφος καρδιναλιων....ξερω 'γω;;; Που να μας τρεξω αητοι μου!!! Και με αλυτο το ερωτημα,μιας και απο την μια,εχουμε τους οπορτουνες,και απο την αλλη τους καθαγιασμενους του μαρξισμου,τι στο διαολο εμπιστοσυνη, σας εχουν; Ως φαινεται...εναν εχθρο, μπορειτε εσεις να δειτε!! Μην και ειναι λιγο πιο συνθετα τα πραγματα ,λεβεντες,απο την απλη ενασχοληση με τις απαντησεις στο διαδυκτιο!! Μαλλον ετσι....αγωνας δεν γινεται!! Η, στην καλυτερη,ειναι και ο πιο αναιμακτος,καιχωρις....πολλες οδυνες!! Πετας εναν οπορτουνισμο...για πασαν νοσον και......μια χαρα επαναστατικοτητα και ριζοσπαστικοτητα πουλας! Αντε, παμε για αλλα,και με τις υγειες μας συντροφοι!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος
27 Μαρτίου 2015 στις 7:27 μ.μ.

2.15 Καλέ μου φίλε άμα είσαι συγκαμμένος να βάλεις ξίδι.Θα στο ψήσει αμέσως το σύγκαμμα καλέ μου φίλε.
Εκτός και αν το σύγκαμμα το έχεις στον εγκεφαλο καλέ μου φίλε,οπότε ούτε το ξίδι σε γιατρεύει χαιρετώ.

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2015 στις 7:37 μ.μ.

7.27 Εγω θα έλεγα να μας πεις καλύτερα κάτι για το Καινούργιο Μνημόνιο που υπόγραψε ο Σύριζα με τους Ανελ και τα νεα μέτρα που έρχονται σε βάρος του λαου οπως και πριν με ΝΔ ΠΑΣΟΚ. Αυτά είναι τα Προβλήματα που απαίτουν λύση και απο οτι φαίνεται και ο Σύριζα μια απο τα ιδια είναι με τους Αλλους

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2015 στις 8:49 μ.μ.

7.37 Τη να σου πει ο Φουκαριαρης σε κακα χαλια ειναι με την νιλα που επαθε. Νομιζε οτι Ο Καπιταλισμος θα γινει ανθρωπινος και τωρα βλεπει οτι του πουλησανε Οπορτουνιστικο Κουτοχορτο. Εχουνε και τον Συγκεμμανο παρεα οποτε το Σοσιαλφασιστες τους παει Γαντι

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2015 στις 9:20 μ.μ.

7.37-8.49 καλέ μου φίλε θα σε ταράξουμε στο οπορτουνιστικό κουτόχορτο.Πρωί μεσημέρι βράδυ θα σε ταίζουμε οπορτουνόχορτο καλέ μου φίλε.
Απο το πολύ οπορτουνόχορτο θα πάθεις οξεία οπορτουνίτιδα καλέ μου φίλε και θα σε χάσουμε πάνω στο άνθος της ηλικίας σου.Καλέ μου φίλε ήταν να μην χάσουν την κυβέρνηση οι Σαμαροβενιζέλοι και να την κερδίσουν οι οπορτουνιστές.Τώρα που την κέρδισαν θα τα πληρώσεις όλα μαζεμένα καλέ μου φίλε γιατί δεν υπάρχουν οι Σαμαροβενιζέλοι που σε προστάτευαν καλέ μου φίλε.
Τα εγκλήματα του σιχαμένου σταλινισμού δεν παραγράφονται καλέ μου φίλε.
καλέ μου φίλε θα τρώς οπορτουνιστικό κουτόχορτο και θα λές και ένα τραγούδι χαιρετώ.

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2015 στις 9:59 μ.μ.

Πλήρης Ιδιωτικοποίηση και του ΟΛΠ απο την Κυβέρνηση Συριζα Ανελ που κατα τα άλλα θα έμενε στο Δήμοσιο οπως ελεγε προεκλογικά ο Σύριζα

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2015 στις 10:13 μ.μ.

9.20 Εγω σε ρώτησα για το Μνημόνιο του Σύριζα και τα νεα μέτρα που εχει μέσα και εσυ μου απαντάς σε άλλο θέμα.

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2015 στις 11:53 μ.μ.

10.13 Τη να σου απαντηση τα εχει χαμενα απο την ζαλαδα του. Μην τον παρεξηγεις τον Φουκαριαρη τον εχει κανει ο Οπορτουνισμος και παραμιλαει

οπορτουνιστικό απόβρασμα
29 Μαρτίου 2015 στις 10:35 π.μ.

Καλοί μου φίλοι του κόμματος, μπορείτε να γράψετε κάτι παραπάνω από μία γραμμή; Αν όχι, καλοί μου φίλοι, στείλτε μια ανακοίνωση του ΚΚΕ ή μια είδηση του Ριζοσπάστη σχετικά με την εθνικιστική ξεπουλημένη κυβέρνηση των βρωμερών σοσιαλδημοκρατών και σιχαμένων οπορτουνιστών. Στείλτε τουλάχιστον μια ανάρτηση του trash ή του Lenindownloaded. Ήταν κι αυτοί μια κάποια λύσις, καλοί μου φίλοι, σας χαιρετώ

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2015 στις 2:51 μ.μ.

1013-1153 Και εγώ για το μνημόνιο σου απάντησα καλέ μου φίλε ΠΑΝιβλακα.
Θα φάτε μνημόνιο που ούτε στον ύπνο σας δεν το έχετε δεί καλέ μου φίλε.Τα νέα μέτρα που θα φέρει το νέο μνημόνιο θα σας αποτελειώσουν καλέ μου φίλε.Μπροστά στο νέο μνημόνιο το παλιό ήταν παιχνιδάκι καλέ μου φίλε.Δεν θα έχεις να πληρώσεις για τα κουπόνια του κώματος καλέ μου φίλε.
Με το νέο μνημόνιο θα πείτε το Δεσπότη Παναγιώτη και τον Κουτσούμπα κωλοτούμπα καλέ μου φίλε χαιρετώ.

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2015 στις 8:21 μ.μ.

2.51 Πως γίνεται αυτό απο την στιγμή που λετε οτι είσαστε ενάντια στο Μνημόνιο. Δεν βλέπεις καμμία Αντίφαση εσυ.

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2015 στις 8:28 μ.μ.

10.35 Το Ψευδώνυμο σου πολύ το Γουστάρω. Ονομα και πράγμα με την Συμμορία που ανήκεις.

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2015 στις 9:46 μ.μ.

Θα μπορουσα να σιωπησω,η,τελικα,να αδιαφορω,για οσα γραφονται ως σχολια ,απο διαφορους!! Ασε δε αυτη την προσφωνηση,του "καλε μου φιλε" που προ ημερων ,δηλωσα οτι μου αρεσει!! Την καταληξατε.....βρισια! Μπραβο,επικοδομητικος διαολος!! Μια απορια εχω ομως! Πως και δεν σας κινητοποιει το θεμα των φυλακισμενων απεργων,ετσι ως ανθρωπιστικη βαση σχολιασμου,των φασιστικων μεθοδων. Να φυλακιζουν συγγενεις,μαναδες των κατηγορουμενων,να ζουν κατω απο αθλιες και εξοντωτικες συνθηκες,να στερουνται ιατρικης παρακολουθησης.....τι λετε ρε μαγκες ,οπορτουνες και μη,.....δεν σας ταραζει το θεμα ,να σχολιασετε στις αντιστοιχες αναρτησεις! Και παρελαυνουν ,καποιοι τυποι,και καλα μεγαλοι αναλυτες του Μαρξισμου,απο την μια,και απο την αλλη ,αλλοι τυποι που προσπαθουν να ξεσκεπασουν τον κρυπτοφασισμο των προηγουμενων! Καμια φατρια ομως,δεν αντιδρα σε καταπατηση ανθρωπινων δικαιοματων!! Μωρε μπραβο!! Εσας θελουμε,για επομενους κυβερνητες ρε!! Δωστε ονοματα για να σας ψηφισουμε,....να μας αποτελειωσετε!! Κια εις τα ανωτερα σας!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger