Home » , » Ν. Βούτσης: Εχουμε πόλεμο (2 Βίντεο)

Ν. Βούτσης: Εχουμε πόλεμο (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 | 10:23 μ.μ.

Από τα δυο βίντεο που παραθέτουμε, αλλά και από τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων που παρακολουθήσαμε η αίσθηση που αποκομίζει κανείς είναι ότι η ρήξη της ελληνικής κυβέρνησης με τους τοκογλύφους –δανειστές του ελληνικού κράτους φαίνεται να είναι αναπόφευκτη.

Απ’ την μια οι ξένοι «θεσμοί» μαζί με την κλίκα του Σαμαρά εφαρμόζουν ένα εκβιαστικό σχέδιο χρησιμοποιώντας την οικονομική ασφυξία για να οδηγήσουν σε ταπείνωση την κυβέρνηση Τσίπρα θέλοντας να την καταντήσουν πιο άθλια από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και στην ουσία να την γελοιοποιήσουν  μετατρέποντας την σε πειθήνιο όργανο όπως είχαν στο παρελθόν όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις. Γι’ αυτούς η ταξική λιτότητα πρέπει να συνεχιστεί γιατί δεν πρέπει να περάσει το μήνυμα στους λαούς της Ευρώπης ότι μπορεί να αμφισβητηθεί η δικτατορία των αγορών.

 Από την άλλη όμως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –που δημοσκοπικά τουλάχιστον έχει την μεγάλη πλειοψηφία του λαού με το μέρος της- δεν μπορεί να κάνει άτακτη υποχώρηση απ’ τις προεκλογικές της δεσμεύσεις (αρκετό νερό στο κρασί της έχει βάλει μέχρι σήμερα).
Τι εξέλιξη θα υπάρξει; Αγνωστο. Πάντως τις επόμενες μέρες οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger