Home » , » «ΕΡΤ: Το μεγάλο φαγοπότι της τελευταίας 10ετίας». Θα αναζητηθούν ευθύνες;

«ΕΡΤ: Το μεγάλο φαγοπότι της τελευταίας 10ετίας». Θα αναζητηθούν ευθύνες;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 | 4:12 π.μ.

Διαβάζεις το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που έχει το περιοδικό «Αντίποινα» που κυκλοφόρησε χτες μαζί με την εφημερίδα «Παρασκήνιο» το οποίο αναφέρεται στα σκάνδαλα που γινόταν στην δεκαετία του 2010 στο Ραδιομέγαρο της Αγίας παρασκευής (ΕΡΤ) και δεν ξέρεις τι να πρωτοσχολιάσεις.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στην αναφορά- πόρισμα που βρίσκεται στην κατοχή των εισαγγελέων κατά των εγκλημάτων διαφθοράς και καταγράφει όλα τα σκάνδαλα που γινόταν στην ΕΡΤ, φυσικά με την πολιτική κάλυψη των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Τι να πρωτοαναφέρεις απ’ αυτά τα σκάνδαλα; Ότι η εταιρεία Read Bee Media LTD που ανέλαβε τον ανασχεδιασμό των λογοτύπων των Ετ1. ΝΕΤ και ΕΡΤ3 πληρώθηκε με 1.4 εκατ ευρώ;!!;;;

Ότι ο πρόεδρος της ΕΡΤ Χρήστος Παναγόπουλος αμειβόταν με 300.000 ευρώ κάθε χρόνο;

Ότι οι αμοιβές των «ειδικών συμβούλων» της ΕΡΤ έφταναν το 1 εκατ ευρώ κάθε χρόνο;

Ότι οι δημοσιογράφοι Λυριτζής και Οικονόμου λάμβαναν κάθε ένας 300.000 ευρώ τον χρόνο;

Ότι έκαναν εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια ραδιοφωνίας που κόστισαν 863.000 ευρώ;

Δεν έχει νόημα να αναφερθούμε αναλυτικότερα στο συγκεκριμένο δημοσίευμα που έχει τίτλο «ΕΡΤ: Το μεγάλο φαγοπότι της τελευταίας 10ετίας». Το ζητούμενο είναι αν κάποιοι θα λογοδοτήσουν για τις ενέργειες τους. Και σ’ αυτό έχουμε μεγάλες επιφυλάξεις.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2015 στις 10:38 π.μ.

... και μετά έφταιγαν οι εργαζόμενοι των 1 και 2.000 χιλιάδων για την κατάντια της ΕΤ!!!, αν ο Τσίπρας θέλει, που νομίζω ότι δεν θέλει, πρέπει ν αναζητήσει ευθύνες πολιτικές και μη για το μεγάλο φαγοπότι όλα αυτά τα χρόνια. Είναι γνωστό εξάλλου ότι κάποιοι τον καλό καιρό έτρωγαν με χρυσά κουτάλια, πως να ξεχάσει κάνεις την eurovision με την Παπαρίζου, το Ρουβά και τόσους άλλους που έκαναν για δυο μήνες πριν το γύρω της Ευρώπης και καλά για την προώθηση του πανυγηροτράγουδου και ταξίδευαν στην πλάτη του φορολογούμενου ολόκληρες στρατιές κρατικοδίαιτων και μη

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger