Home » , » Απογοητευτικό το περιοδικό "ΜΕΤΡΟ" - Αθλιο κείμενο του "πιτσιρίκου"

Απογοητευτικό το περιοδικό "ΜΕΤΡΟ" - Αθλιο κείμενο του "πιτσιρίκου"

Από giorgis , Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 | 2:16 π.μ.

Του Γ. Γ.
 
 Εκπλαγήκαμε δυσάρεστα από τα περιεχόμενα του τρίτου τεύχους του περιοδικού «ΜΕΤΡΟ» που κυκλοφόρησε χτες. Κι αυτό γιατί μέχρι σήμερα –προφανώς έχοντας μείνει στην αίσθηση που είχαμε αποκομίσει απ’ τις περασμένες περιόδους κυκλοφορίας του- πιστεύαμε ότι πρόκειται για ένα αξιόλογο περιοδικό με ρηξικέλευθα κείμενα, δημοσιογραφικές έρευνες που δεν περνούσαν απαρατήρητες, τοποθετήσεις που δεν συναντούσες στα καθεστηκυία ΜΜΕ.

Το τελευταίο τεύχος του είναι σκέτη απογοήτευση. Κι αυτό γιατί ενώ  μπορεί να είναι κατανοητό το ότι η διεύθυνση του περιοδικού επέλεξε να στηρίξει ΣΥΡΙΖΑ, -δεν αναφερόμαστε μόνο στο άρθρο του Γ. Δελαστίκ, που έτσι κι αλλιώς σε όλα τα έντυπα που δημοσιογραφεί ο συγκεκριμένος (εκτός του «Πριν»), παρουσιάζεται θετικά διακείμενος προς το κυβερνών κόμμα- αλλά στον γενικότερο πολιτικό προσανατολισμό του περιοδικού.
Αυτό όμως που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό είναι η άθλια αντιΚΚΕ στάση του καθώς και ανοίκεια επίθεση που κάνει στον αναρχικό χώρο. Κι εδώ δεν μιλάμε ότι απλώς κάνει κριτική ή ακόμα και πολεμική στο κόμμα του Περισσού αλλά στην ουσία χυδαιολογεί με την στάση του απέναντι στο ΚΚΕ. Τι μήνυμα περνάει η διασκευή σε ένα ρώσικο τραγούδι που έκανε ο Τζίμης Πανούσης βάζοντας δικούς του στίχους και το τραγουδάει μαζί με τον Γιάννη Αγγελάκα; (Η Katyusha του ΚΚΕ).
Που αποσκοπεί η δημοσίευση «φανταστικού» εξωφύλλου του που περιέχει άρθρο με τίτλο «Κασιδιάρης: Αν ήξερα πόσο κότες είναι οι κουκουέδες, θα κλοτσούσα και στα μούτρα την Κανέλλη»;

Εκεί όμως που ο «εξυπναδισμός» και η αμετροέπεια του περιοδικού χτυπάει κόκκινο είναι σε ένα κείμενο που υπογράφει ο γνωστός «πιτσιρίκος» (δηλώνει και ψηφοφόρος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ).
Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να δει κανείς αυτό το ρυπαρογράφημα σαν ένα χιουμοριστικό κείμενο. Προβοκατόρικο με στόχο τους αναρχικούς είναι και παράλληλα ένα «λιβάνισμα» στον νέο υπουργό προστασίας του συστήματος Γιάννη Πανούση και στην ΣΥΡΙΖΑ.

Το παραθέτουμε ολόκληρο:

Υπουλο χτύπημα του ΣΥΡΙΖΑ στα Εξάρχεια

Η απελπισία των παιδιών του αναρχικού χώρου έχει φτάσει στα ύψη, αφού η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ απειλεί να αφανίσει το αναρχικό κίνημα.
Αίσθηση προκάλεσε στην ελληνική κοινωνία η απόφαση του νέου αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, να αποσυρθούν οι κλούβες των ΜΑΤ από την περιοχή των Εξαρχείων, αν και στο Διδυμότειχο και στην Κοζάνη δεν το πήραν και πολύ χαμπάρι, γιατί δεν ξέρουν κατά πού πέφτουν τα Εξάρχεια και ούτε θέλουν να μάθουν.

Η απόσυρση των κλουβών από τα Εξάρχεια είχε ως αποτέλεσμα να προσγειωθούν οι ιπτάμενοι αναρχικοί στην πλατεία Εξαρχείων και να μην υπάρχει ούτε θέση ελεύθερη στα καφέ και στα σουβλατζίδικα.
Μετά τον αρχικό ενθουσιασμό, επήλθε αμηχανία, οι αναρχικοί άρχισαν να βαριούνται και τώρα ζητούν από τον Γιάννη Πανούση να επιστρέφουν οι κλούβες με τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια, ώστε να μη χάσει η περιοχή το παραδοσιακό της χρώμα.

Παράλληλα, οι αναρχικοί ζητούν να παραμείνουν οι παραδοσιακοί ασφαλίτες στα Εξάρχεια -για να υπάρχει κάποια ποικιλία-και υπόσχονται πως δεν θα τους πειράξουν.

Ενοχλημένοι από την απόσυρση των κλουβών των ΜΑΤ από τα Εξάρχεια είναι και οι νεαροί από το βόρεια προάστια που δεν έχουν λόγο πια να τραβιούνται τα Σαββατόβραδα από την Εκάλη στην πλατεία Εξαρχείων, για να νιώσουν πως -εκτός από τους πλούσιους γονείς τους, τα πλούσια σπίτια τους και τα πλούσια σχολεία τους- τους καταπιέζουν και τα ΜΑΤ που είναι κάπως πιο φτωχά, αλλά είναι τα σκυλιά των πλούσιων αφεντικών.

Μαθητές από το Κολλέγιο Αθηνών και τη Σχολή Μωραΐτη μαζεύουν υπογραφές για να επιστρέφουν οι κλούβες των ΜΑΤ στα Εξάρχεια, ενώ ζητούν από τον Γιάννη Πανούση να στείλει μερικές κλούβες με ΜΑΤ στη Φιλοθέη και το Ψυχικό, ώστε αφενός να ζωντανέψουν κάπως αυτές οι πολύ βαρετές γειτονιές και αφετέρου να έχουν ως σημάδι τις κλούβες όσοι πάνε μια επίσκεψη σε αυτές τις περιοχές και χάνονται επειδή γυρνάνε με τις ώρες μέσα σε ίδιους δρόμους, με ίδια σπίτια, ίδιους κήπους και ίδιες Φιλιππινέζες.

Απογοήτευση προκάλεσε στους αναρχικούς και η απουσία της Αστυνομίας από την πρώτη αντιφασιστική πορεία με κυβέρνηση της Αριστερός, με αποτέλεσμα πολλοί αναρχικοί να πάθουν κατάθλιψη και να τους τρέχουν στους γιατρούς. Κάποιοι αναρχικοί έγραψαν συνθήματα πάνω στις κλούβες των ΜΑΤ -χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση-, ενώ κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένας αξιωματικός της Αστυνομίας που παρακάλεσε ευγενικά τους αναρχικούς να προσέχουν την ορθογραφία στα αντιεξουσιαστικά συνθήματα που γράφουν και τους κάλεσε να ζωγραφίσουν όμορφα graffitis με λουλούδια πάνω στις κλούβες, ώστε να σπάσει κάπως η μπατσίλα. Πολύ συγκινητική ήταν και η στιγμή που κάποιοι άνδρες των ΜΑΤ παρηγορούσαν τους αναρχικούς και τους χάιδευαν τρυφερά τα μαλλιά, ενώ έβαζαν τριαντάφυλλα στα μπουκάλια με τη βενζίνη. Μάλιστα, ένας άνδρας των ΜΑΤ έριξε μια μολότοφ στους συναδέλφους του, για να χαρούν λίγο τα παιδιά του χώρου που ήταν πολύ στενοχωρημένα. Οι στιγμές ήταν φορτισμένες και για τους άνδρες των ΜΑΤ, αφού, στη διάρκεια των μακρόχρονων συγκρούσεων με τους αναρχικούς, είχαν αναπτυχθεί σχέσεις βαθιάς αλληλοεκτίμησης.

Η απελπισία των παιδιών του αναρχικού χώρου έχει φτάσει στα ύψη, αφού η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ απειλεί να αφανίσει το αναρχικό κίνημα. Σε έκτακτη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Πολυτεχνείο, δεκάδες αναρχικοί έκαναν την αυτοκριτική τους και είπαν πως ήταν λάθος που οι αναρχικοί δεν πήγαν μαζικά στις κάλπες να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή, ώστε να φουντώσει το αντιφασιστικό κίνημα. Κάποιοι αναρχικοί είπαν πως, αν στην επόμενη πορεία δεν είναι περικυκλωμένοι από τριάντα διμοιρίες των ΜΑΤ, θα κλειστούν σε μοναστήρια, επειδή νιώθουν τόσο ταπεινωμένοι που δεν έχουν μούτρα να κυκλοφορήσουν στην κοινωνία.

Για να μη χαθεί η φλόγα του αναρχικού κινήματος -και μέχρι να ξεκινήσει πάλι η κρατική καταστολή-, οι αναρχικοί αποφάσισαν κάποιοι από αυτούς να ντύνονται ματατζήδες και να γίνονται εικονικές συγκρούσεις στα Εξάρχεια που θα συνοδεύονται από το παραδοσιακό κάψιμο των κάδων. Είναι τέτοια η απελπισία των παιδιών του χώρου, που κάποιοι άγνωστοι επιτέθηκαν σε λιλιπούτειο καρναβαλιστή -που είχε ντυθεί μπάτσος- και του πήραν το νεροπίστολο.

Ο Γιάννης Πανούσης θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει μια πολιτική λύση στο ζήτημα της σχεδόν 40ετούς παρουσίας των πολυπληθών αναρχικών ομάδων και προτείνει να γίνουν τα Εξάρχεια ένα ωραίο αναρχικό μουσείο, ώστε να έρχονται τουρίστες από όλο τον κόσμο και να πληρώνουν εισιτήριο για να βλέπουν τους αναρχικούς να τρώνε σουβλάκια στον Κάβουρα.

Επίσης, ο κ. Πανούσης δήλωσε πως θέλει αστυνομικούς-επιστήμονες και όχι μπάτσους, αλλά αυτό είναι κάπως δύσκολο, γιατί το εμπόριο ναρκωτικών και η προστασία νυχτερινών μαγαζιών έχουν πιο πολλά λεφτά από την επιστήμη. 

Σημ. δικιά μας: Μάλλον τυχαίο είναι το γεγονός ότι στο περιοδικό υπάρχει ολοσέλιδη διαφήμιση του ρ/σ «105,5 στο Κόκκινο» 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 33 σχόλια

19 Φεβρουαρίου 2015 στις 7:50 π.μ.

Και πολύ ωραίο και "χιουμοριστικό" εξώφυλλο:
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟ ΚΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΘΑ ΚΛΩΤΣΑΓΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ

ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ;

-Δηλαδή για να τους πείτε φασίστες τι ακριβώς θα πρέπει να γράψουν;

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2015 στις 8:44 π.μ.

https://www.youtube.com/watch?v=RxiNaTvgif8

ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας: Δεν θα υπάρχει μνημόνιο το βράδυ των εκλογών

Πρώτη φορά Αριστερά
Η μεγάλη θεατρική παράσταση που σπάει ταμεία.
Πρωταγωνιστούν:
Πάνος Καμμένος, Νίκος Νικολόπουλος, Τέρενς Κουίκ, Παύλος Χαϊκάλης
Έκτακτη συμμετοχή: Προκόπης Παυλόπουλος
Συμμετέχουν ακόμη πολλοί γνωστοί ηθοποιοί:
Λαφαζάνης, Μητρόπουλος, Φωτόπουλος, Κουράκης, Βούτσης. και πολλά ακόμη αστέρια της διανόησης.
Χιλιάδες κομπάρσοι ...

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:05 π.μ.

Μπορούμε να μάθουμε εμείς που δεν το αγοράσαμε ποια είναι "η διεύθυνση του περιοδικού";

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:32 π.μ.

Απλώς "απογοητευτικό" ή ανοιχτά φασιστικό?
Μπράβο στους ΣΥΡΙΖΑίους που επενδύουν πολιτικά στηρίζοντας (και με τη διαφήμιση του "Κόκκινου") τους νέους διαύλους ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΥ της κοινωνίας -και μέσω "προοδευτικών" και "αριστερών" εντύπων... Φαίνεται υπάρχουν σχέσεις "συγκοινωνούντων δοχείων" μεταξύ φαινομενικά μακρινών ιδεολογικά και ιστορικά χώρων.... εύγε και εις ανώτερα.
Μπράβο και στους "και καλά" (πιο "και καλά" δεν έχει) εναλλακτικούς, ψαγμένους, μαγκίτες του κ*λου καλλιτέχνες για τον αντικομμουνιστικό οχετό τους στο σιχαμένο σιντάκι- όπως πάντα, ο κόσμος μπορεί να καίγεται αλλά ο μόνος καημός του (κρυφο?)φασίστα είναι το ΚΚΕ.
(Κάποιοι στα γραφεία της εγληματικής δολοφονικής συμμορίας τρίβουν τα χέρια τους. Βρήκαν κι άλλους που δουλεύουν για πάρτη τους...)

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:51 π.μ.

Συγχαρητηρια Γιωργη γι'αυτην την τοποθετηση. Διαφωνουμε σε πολλα αλλα νομιζω οτι αυτα που διαβασαμε και ακουσαμε απο το περιοδικο πρεπει να καταδικαστουν απο καθε προοδευτικο ανθρωπο.
Η κιτρινιλα,το λουμπεν, το απολιτικ και οι ανευ αρχων χυδαιολογια ειναι χαρακτηριστικα του της χειροτερης εκφανσης του αστικου χωρου και οχι του αριστερου.

19 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:28 π.μ.

Εντάξει ρε παιδιά, μια κάπως αιχμηρή κριτική είναι. Μήπως δεν κινούνται στον αναρχικό χώρο διαφόρων ειδών παιδάκια...; Η τελευταία φράση πάντως πολύ εύστοχη!

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:37 π.μ.

Βρε εξωκοινοβουλευτικοι οι χρησιμοι ηλιθιοι του ανυπαρκτου στο δρομο ΣΥΡΙΖΑ ησασταν για να δειχνουν οι καμερες κοσμο στις συγκεντρωσεις του ΣΥΡΙΖΑ ο οποιος σας χαιδευε τα αυτια μεσω ''προοδευτικων'' εφημεριδων-εντυπων για να παρει τα ''προοδευτικα-αντιΚΚΕ-αναρχοαυτονομα'' ψηφαλακια σας! Τωρα καθισαν στις καρεκλες και σας κοροιδευουν τοσο απλο.

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2015 στις 2:44 μ.μ.

Γιώργη,μια χαρά τα λέει ο πιτσιρίκος,εσύ μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις να βλέπεις τους Αναρχικούς σαν ευκαιριακούς πελάτες

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2015 στις 3:07 μ.μ.

Μεγάλος ως πιτσιρίκος, μικρός ως κωλοπαιδαράς. Καθότι αναμενόμενος.

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2015 στις 5:02 μ.μ.

Οι πεμπτοφαλαγγίτες στα "αριστερά" μέχρι εχθές, και τώρα σε πλήρη σύμπνοια με φασισταριά, στα πλευρά του λαϊκού κινήματος. Ν απομονωθούν και να καταγγελθούν από κάθε αριστερό, χωρίς εισαγωγικά που σέβεται τον εαυτόν του και έχει λίγη τσίπα ακόμα επάνω του. Και παρεπιπτόντως, γιατί τίποτε δεν είναι τυχαίο, άμα μπεί κανείς στο defence, παθαίνει πλάκα. 'Εγινε ξαφνικά με ύμνους ατελείωτους, το πιο συριζαίικο μπλόγκ. Το SPD το προπολεμικό πάνε να μιμηθούν, τον Εμπερτ και τον Σάιντεμαν? Το επόμενο διάστημα θα δείξει.

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2015 στις 8:54 μ.μ.

εσεις οι "κ"κουεδες που σχολιαζετε αγανακτισμενοι ειστε οι ιδιοι που γελασατε με τα σεφερλο-βιντεακια της "κ"νε ???
ε τοτε -για το επιπεδο σας- μια χαρα ειναι και το τραγουδακι πανουση-αγγελακα.
καλη ακροαση

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:00 μ.μ.

αυτοι που φυγανε ητανε δεξιοι κι αυτοι που μεινανε κομμουνιστες ???
το '91 δεν ητανε που πηγε η παπαρηγα στον κομμουνιστη γκορμπατσοφ για να παρει μαθηματα για την περεστροϊκα ???
το κομμα λιτσα πατερα "ολα τα μαντευω - ολα τα προβλεπω" επεσε εξω τοτε ???
βαθυ για βαλ'το κι αυτο

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:16 μ.μ.

@8.54: Τον Πάκη σου αγκαλίτσα και για ύπνο!!!!

19 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:00 μ.μ.

Ο Πανούσης πάντως κάνει κριτική και στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, καμία σχέση. Γενικά τη λέει σε όλους, σατιρικός είναι. Αλλά, συγνώμη, δεν βλέπετε ούτε μια δόση αλήθειας σε αυτή την έστω τραβηγμένη κριτική;;;;

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:26 μ.μ.

Ολόκληρη ολοσέλιδη διαφημησάρα του ράδιοκόκκινου με τα ανάλογα ντουλά έσκασαν στον πανούση οι συροζοφασίστες, να μην βάλει τα δυνατά του το ραμολί την κονόμας, που κατέστησε την επανάστα σε μπίζνα.Και μην ζητάμε απο την σαπίλα του ντουνιά να φέρουν την αίσθηση της ντροπής και της τσίπας.Και αν νομίζουν οι ξεφτίλες οτι μπορούν να παίζουν με την ιστορία του ΚΚΕ και ενοχλούντε τα σκύβαλα γιατί οι Κομμουνιστές αντιδρούν κίολας θα τους πω οτι ακόμα φεν έχουν δει τίποτα.

Αυτό δεν είναι τραβηγμένη κριτική αλλά προσβολή σκύλευση και κατάντια.Ουτε για φτυσιμο δεν είναι το ντουέτο της ξεφτίλας.

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:33 μ.μ.

@ Κεράσια κλπ
1. Τα μπερδεύεις: Άλλο η κριτική κι άλλο ο αντικομμουνιστικός οχετός, χρυσαυγίτικης υφής (σάπιο "χιουμοράκι" που κανείς όμως δεν το παίρνει για τέτοιο, ούτε κι αυτοί οι ίδιοι, απλά το χρησιμοποιούν σαν άλλοθι, ανακατεμένο με στημένη "οργή" τύπου πλατείες, ή καλύτερα τύπου Μαϊντάν και μπόλικα ψέματα, συκοφαντίες και αγοραία χυδαιότητα...)
2. Όταν ο κόσμος καίγεται κι εσύ ασχολείσαι με το να επιτίθεσαι στο ΚΚΕ 2 τινά συμβαίνουν:
α) ή είσαι στην κοσμάρα σου, δέσμιος των εμμονών σου με τις οποίες σ' έχει ποτίσει ως το μεδούλι αυτό το κωλοσύστημα (πράγμα που δε φαίνεται να συμβαίνει εδώ, γιατί είναι πιο επαγγελματικά τα πράματα) ή
β) είσαι "στο κόλπο", σκαρώνοντας άλλη μια εκστρατεία χυδαίου αντικομμουνισμού και λάσπης για λογαριασμό των αφεντικών σου και του συστήματος συνολικά (με διαφορετικές μορφές κάθε φορά, για να μην πλήττει κι ο κόσμος, αλλά) με τον ίδιο πάντα στόχο: Μην τυχόν απαγκιστρωθεί ένας κόσμος απ' τις αυταπάτες και από τις ψεύτικες ελπίδες και στραφεί να αναζητήσει τη χειραφέτησή του, και συνεκδοχικά το κόμμα που στηρίζει τα συμφέροντά του ως εργαζόμενου- το ΚΚΕ.
Κι όσο η "ελπίδα που έρχεται" θα αποδεικνύεται φρούδα κι η νέα συγκυβέρνηση θα εφαρμόσει το δικό της μνημόνιο όπως κι αν μας το πλασάρουν, τόσο οι επιθέσεις στο ΚΚΕ και η χυδαιότητα, οι ψεύτικες ιστορίες που θα ψάχνουν χάπατα να τις καταπιούν και να τις αναπαράξουν (βλ. την πρόσφατη επίθεση στο "Ριζοσπάστη" που όμως πήγε άπατη αφού οι ίδιοι οι απεργοί της Κόκα Κόλα τον υπερασπίστηκαν) θα φουντώνουν...
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι!

19 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:52 μ.μ.

10:00

Ο πανουσης ειναι ενας αθλιοος αντικομμουνιστης, δηλαδη φασιστας του κερατα και τιποτε αλλο.

Τον χρησημοποιει το συστημα αυτη τι στιγμη που η σοσιαλδημοκρατια ξεβρακωνεται, για να χτυπησει το ΚΚΕ.

Δεν θα τους περασει.

Ο οπορτουνισμος ειναι καμενο χαρτι στο Κουγγι του Καμενοψεκασμενου ακροδεξιου συντροφου του λαφαζανη.

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:13 π.μ.

Τα πόνεσε η σάτιρα τα σταλινικά λείψανα.Καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια μαγκίτες.
Ανατρέξτε στα βιντεάκια της ΚΝΕ και θα καταλάβετε.Θυμηθείτε τα τσογλάν μπόυ τα σκυλάκια του καναπέ και τους κουραμπιέδες της Αλέκας και θα καταλάβετε.
Δυστυχώς για σας δεν ζούμε στον υπαρκτό για να απογορεύσετε την σάτιρα.
Και λίγα σας σούρνει ο Τζιμάκος.Για όσα έχετε κάνει και όσα έχετε πεί και λίγα λέει.

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:26 π.μ.

Απαγορεύεται άλλη σάτιρα εκτός απο την ''σάτιρα''της Ελληνοφρένειας του Χατζηνικολάου.
Οι κνίτες δεν είναι δυνατό να ανεχθούν άλλη σάτιρα.Μόνο αυτή που εγκρίνει το κώμα και υπάρχει μόνο στην ελληνοφρένεια του Χατζηνικολάου.

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:44 π.μ.

@Antonss. Το βρήκες ρε.Ναι ο Πανούσης χτυπάει το ΚΚΕ.Δεν έχει άλλη δουλειά ο Πανούσης και πολεμάει το ΚΚΕ.
Το μόνο χαρτί που είναι καμένο είναι το χαρτί του σταλινισμού και του κώματος που τον προσκυνάει.
Σας έβαλε φωτιά στα μπατζάκια ο λαός και τρέχετε.
@11.33 Συνεχίστε ακάθεκτοι,καλά πάτε.Κατευθείαν για τον γκρεμό.
Το σωματείο που υπερασπίστηκε τις διαφημίσεις της coca cola στο ριζοσπάστη ανήκει στο ΠΑΜΕ/ΚΚΕ.Υπάρχουν πολλά σωματεία απολυμένων απο την πολυεθνική σε όλη την Ελλάδα.Κανένας εργαζόμενος σε αυτά τα σωματεία δεν υπερασπίστηκε τον ριζοσπάστη και τις διαφημίσεις του.Μόνο αυτό υποχρεώθηκε απο το ΚΚΕ να βγάλει ανακοίνωση υπεράσπισης.
Να τα λέτε όλα σταλινικοί.Οχι μόνο οτι σας συμφέρει.
Και για να το πούμε καθαρά.Το σωματείο που είναι στα χέρια του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ την έχει βαμένη.Θα φάνε ξεπούλημα οι απολυμένοι που θα τους μείνει αξέχαστο.

20 Φεβρουαρίου 2015 στις 4:18 μ.μ.

9.16 19 ΦΕΒΡ
Την Κανελιτσα σας και στην εκκλησα!!!!

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2015 στις 4:44 μ.μ.

Ψυχραιμια.Ανακοινωθηκε η γραμμη του Κομματος
Οι συντροφοι θ αγορασουν μαζικα το ΜΕΤΡΟ και κατοπιν
Α] Θα σκισουν -και θα φτυσουν- το αντιΚΚΕ μερος του και
Β] Θα διαδωσουν το αντιαναρχικο τουτο

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2015 στις 5:46 μ.μ.

Από την "αριστερά" τον φασισμό, ένα τσιγάρο δρόμος. μανώλης

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2015 στις 7:16 μ.μ.

Ούτε υπήρξε, ούτε θα υπάρξει ποτέ ... αντικομμουνιστικός αντιφασισμός. Ο αντικομμουνισμός ... είναι φασισμός.

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2015 στις 8:23 μ.μ.

Όταν η πενιά την ατεχνία κατεργάζεται για να πουλήσει κανα cd.............
Το βλάκα το Τζίμι Πανούση μπορείς να τον καταλάβεις από δυο ενδείξεις: Μιλάει για πράματα που είναι γι’ αυτόν άχρηστα και εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει,
το να φαίνεσαι ηλίθιος στα μάτια ενός βλάκα, είναι μια ηδονή υψηλής αισθητικής.
γλείφτες, να πουλήσετε κανά CD
Η KATYUSHA TOY ΠΑΝΟΥΣΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ. Μια απάντηση στης κονόμας τους αναρχικούς.
www.youtube.com/watch?v=2eZ1ZxC_wTk#t=50

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:33 π.μ.

Πρώτον : Η αλήθεια πονάει
Δεύτερον: Ο αντικκεδισμός δεν είναι αντικομμουνισμός
Τρίτον: Ο κκεδισμός είναι αντικομμουνισμός
Τέταρτον: Ο σταλινισμός είναι φασισμός. Επαναλαμβάνω: O σταλινισμός είναι φασισμός
Πέμπτον: Περιμένω κομμουνιστικούς χαρακτηρισμούς.

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:25 π.μ.

Ο αντισταλινισμος ειναι ο ντροπαλος αντικομμουνισμος.

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:28 π.μ.

Ρε στοκε το σωματειο των απολυμενων του εργοστασιου της κοκα κολα στη βορειο Ελλαδα ειναι ενα και ναι ειναι με το ΠΑΜΕ. Ποια αλλα σωματεια ειχε το εργοστασιο ρε ασχετε?

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:58 π.μ.

Πρώτον: Δεν πονέσαμε από το αντικομμουνιστικό πόνημα των Πανούση-Αγγελάκα. Ούτε καν εκπλαγήκαμε.
Δεύτερον: Ο αντικκεδισμός δεν είναι αντικομμουνισμός. Η συκοφάντηση των αγώνων των κομμουνιστών είναι αντικομμουνισμός.
Τρίτον: Δεν υπάρχει "κκεδισμός".
Τέταρτον: Δεν υπάρχει "σταλινισμός". Σοσιαλισμός της ΕΣΣΔ υπάρχει, ο οποίος γλίτωσε τους λαούς της Ευρώπης από το ναζισμό.
Πέμπτον: Από τη στιγμή που συκοφαντείς τους αγώνες των κομμουνιστών της ΕΣΣΔ εναντίον των Ναζί, πως περιμένεις να χαρακτηριστείς από κάθε σώφρονα άνθρωπο; "Πεταλουδίτσα του αγρού και του κάμπου";

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:33 π.μ.

Είσ´ ωραίος ρε μεγάλε !!!! Μήπως είσαι ο ίδιος ο Πανούσης ?? Μήπως εμείς οι κουκουέδες για να λεγόμαστε κομμουνιστές ... πρέπει να σου κάνουμε αίτηση και να μας την εγκρίνεις ??? Μήπως να πέσουμε στα γόνατα ... και να παραδεχτούμε ... πως είμαστε αντικομμουνιστές ??? έ μεγάλε κομμουνιστή !!!
Μέχρι τότε ... για σένα ... θα είμαστε φασίστες (σταλινικοί) και για να γίνουμε αντιφασίστες ... πρέπει να γίνουμε ... ¨κομμουνιστές ¨ σαν και σένα !!! Αλήθεια εσύ το κομμουνιστικό πιστοποιητικό από που το πήρες ??? Ρε ουστ.

21 Φεβρουαρίου 2015 στις 2:20 μ.μ.

Από τη συνέντευξη της Μαρίας Παναγιώτου, εκδότριας του περιοδικού:
Η ομάδα των βασικών συντελεστών του περιοδικού παραμένει κατά ένα μεγάλο ποσοστό η ίδια (ο Σπύρος Οικονομάκος που είναι ο σημερινός διευθυντής έκδοσης του περιοδικού, ο Αρκάς, ο Γιώργος Δελαστίκ, η Ευγενία Λουπάκη).
Ο Γιώργος Δελαστίκ είναι ο γνωστός σε όλους δημοσιογράφος και μέλος του ΝΑΡ.

Η Ευγενία Λουπάκη είναι δημοσιογράφος στον ρ/σ του ΣΥΡΙΖΑ "Στο Κόκκινο." Σήμερα φιλοξένησε τον Υπουργό Εργασίας Πάνο Σκουρλέτη. Πληροφορούμαι ότι είναι επίσης σύζυγος του γνωστού για την αρθρογραφία του για το ΚΚΕ συντάκτη της "Αυγής" Θανάση Καρτερού.

Τέλος, το περιοδικό ανήκει στην ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, που σήμερα ανήκει στον ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΕΝΝΑ.

Απο LR

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:11 μ.μ.

Δώσε πόνο στον σταλινισμό.Η σάτιρα ρε κκεδες δεν μπαίνει στα καλούπια σας.Ούτε θα σταματήσει να υπάρχει επειδή σας ενοχλεί.

@ 9.58 Μωρέ σας πόνεσε και σας έτσουξε.Τι θα πείς εσύ τώρα; Τον πόνο σου λές.
''Σοσιαλισμός της ΕΣΣΔ υπάρχει''.Εδώ κι αν υπάρχει πόνος και καυμός! Πούντος ο σοσιαλισμός και πούντη η ΕΣΣΔ;Τι διάολο εσύ σταμάτησες να ζείς στο 1989.
Ετσι πληροφοριακά,τώρα έχουμε 2015 και το ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ τερατούργημα έχει γίνει αστρόσκονη.

23 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:21 μ.μ.

Το ρυπαρογράφημα δεν κατάφερα να το διακρίνω πουθενά στο κείμενο του Πιτσιρίκου. Αν αυτό το κείμενο είναι προσβλητικό τότε Το Κουλούρι (tokoulouri.com), που δημοσιεύει αποκλειστικά σαρκαστικά - σατιρικά - χιουμοριστικά κείμενα, προσβάλλει τους πάντες και τα πάντα, αλλά τέτοια προσβλητική διάθεση προσωπικά δεν έχω δει. Το χιούμορ έχει πολλά σκέλη, και ο Πιτσιρίκος εδώ, όπως και το Κουλούρι, χρησιμοποιoύν στοιχεία από την Χοράτια (ανάλαφρη) σάτιρα (Horatian satire) και λίγο από την λεγόμενη Γιουβεναιλική (πιο δεικτική) σάτιρα (Juvenalian Satire), των Ρωμαίων Horate και Juvenal αντιστοίχως. Κλασσικό δείγμα σκληρής Γιουβεναιλικής σάτιρας το A Modest Proposal του Jonathan Swift και Xoράτιας Oι περιπέτεις του Χακμπλερι Φιν του Mark Twain. Έχω περάσει από το στάδιο του αναρχικού και εν μέρει ακόμη είμαι, αλλά δεν αισθάνθηκα την παραμικρή προσβολή. Επίσης δεν είδα πουθενά το λεγόμενο "λιβάνισμα" ΣΥΡΙΖΑ και Πανούση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger