Home » , » Μπογιόπουλος VS Βαρουφάκη (Ηχητικό)

Μπογιόπουλος VS Βαρουφάκη (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015 | 1:14 π.μ.

Ορμώμενος από συνέντευξη που είχε δώσει στο BBC ο Γ. Βαρουφάκης, ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος μέσα από την συχνότητα του Realfm κάνει μια ευθεία επίθεση στον υπουργό οικονομικών και κατ’ επέκταση στην ίδια την πολιτική του Σύριζα.

Ο πάντα καλά ενημερωμένος κομμουνιστής δημοσιογράφος μας λέει τι ακριβώς είχε δηλώσει ο Γ. Βαρουφάκης κάτι που δεν είχαμε διαβάσει στα σχετικά ρεπορτάζ. Στο ηχητικό που παραθέτουμε θα ακούσετε τις σχετικές –απαράδεκτες για τον Ν. Μπογιόπουλο- δηλώσεις.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο με μια τέτοια τοποθέτησή του ο υπουργός Οικονομικών ότι δηλαδή «ο μέσος Γερμανός καταβάλει κόστος για την ελληνική οικονομική πανωλεθρία» είναι η αποδοχή της προπαγάνδας της Μέρκελ.  Ο ίδιος επικαλούμενος σχετικές δηλώσεις Γερμανού αξιωματούχου ισχυρίστηκε ότι τα γερμανικά μονοπώλια έχουν κερδίσει δισεκατομμύρια ευρώ από την ελληνική οικονομική κρίση.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2015 στις 3:12 π.μ.

Ο Μπογιόπουλος έχει δίκιο. Κι εγώ πιστεύω ότι είναι λάθος διατύπωση.
Η είδηση είναι αλλού. Ο Γάλλος Υπουργός Οικονομικών Σαπέν, είπε πως «κανείς (σημ. στις άλλες κυβερνήσεις της ΕΕ) δεν μιλάει για διαγραφή χρέους». «Αυτό θα σήμαινε τη μεταφορά του βάρους από τον Έλληνα φορολογούμενο στον Γάλλο ή τον Γερμανό ή τον Βέλγο».
Αν και αυτό μπορεί να κάνει την αντιπολίτευση να χαρεί, στην ουσία είναι το εξής: Ότι αν τυχόν η Ελλάδα πει να μην πληρώσει καθόλου (πράγμα μάλλον απίθανο), οι Ευρωπαίοι την έβαψαν. Που με τη σειρά του σημαίνει ότι πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ όχι αυτοί. Εμείς έχουμε τα βάρη πράγμα που το βλέπουμε καθημερινά. mitsos175.

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2015 στις 9:53 π.μ.

Δεν ειχε ξανακουσει ο Μπογιοπουλος για τον Βαρουφακη ε ; τωρα ειναι η πρωτη φορα , μαλιστα

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2015 στις 11:00 π.μ.

Η κυβερνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ υπο τον τραπεζιτη Παπαδημο εμεινε στην ιστορια ως η Κυβερνηση του Μαυρου Μετωπου.

Η κυβερνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αρχικα και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στη συνεχεια εμεινε ως η Κυβερνηση του Μαυρου στη ΕΡΤ, η Κυβερνηση των Μπαλτακων , των ΜΑΤ , των περικοπων και του ξεπουληματος δημοσιου πλουτου.

Αυτη εδω του ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα μεινει στην ιστορια ως η Κυβερνηση της Κωλοτουμπας.

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2015 στις 11:36 π.μ.

Καλα, πιο πιθανο το βλεπω να συμφωνησουν σε κατι με τον Συριζα οι ναζιστες, παρα οι κνιτες στο μυαλο

Ωπ!!!

http://www.iefimerida.gr/news/189046/h-hrysi-aygi-yper-tis-rosias-kai-kata-ton-idiotikopoiiseon

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2015 στις 3:08 μ.μ.

Μάλλον από δω και πέρα η κ. Ακριβοπούλου θα ειναι η Τρέμη του σύριζα.

29 Ιανουαρίου 2015 στις 4:12 μ.μ.

Και Τώρα Τι ; / Κάτι Τρέχει / 28-1-2015 / του Ελευθεριακού *9

Και ενώ οι εκλογές τελείωσαν έχουμε και καινούργια κυβέρνηση. Αφού δεν κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει την αυτοδυναμία συνεργάστηκε με την δεξιά αλλά αντιμνημονιακή ΑΝΕΛ. Οι πλατιές εργατικές μάζες μίλησαν και "εκδικήθηκαν" για όσα έχουν τραβήξει τα τελευταία 5 χρόνια. Μετά τους μεγάλους (αλλά αναποτελεσματικούς) αγώνες μέσω της κάλπης ΈΡΙΞΑΝ την λαομίσητη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ (παρόλο που η ΝΔ δεν είχε μεγάλη πτώση - κρατήθηκε -, το ΠΑΣΟΚ υπέστη βαριά ήττα).


Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από τα εκλογικά αποτελέσματα είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και η πτώση της ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, και χωρίς να μας αφήνει αδιάφορο το αποτέλεσμα αυτό είναι θετικό γεγονός. Το ΚΚΕ αύξησε κατά 1% τις δυνάμεις του, κερδισμένο από τις εκλογές αλλά χωρίς δυναμική. Αρνητικό αποτέλεσμα είναι το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής που κράτησε τις δυνάμεις της (-40000 ψήφους) που πρέπει να αντιμετωπιστεί από το κίνημα με περισσότερη δυναμική. Όχι με αντισυγκεντρώσεις (που τους διαφημίζουμε) αλλά με ιδεολογικά και πολιτικά όπλα. Κρατώντας ένα σκληρό πυρήνα και μια συνειδητή ψήφο πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον εκφασισμό της κοινωνίας που γεννιέται - όχι μόνο - από την καπιταλιστική κρίση. Θετικό είναι η εξαφάνιση από τον πολιτικό χάρτη τα κόμματα (ΔΗΜΑΡ - ΛΑΟΣ) που συμμετείχαν στην μνημονιακή πολιτική όσο και ο αυτουργός της καταστροφικής πολιτικής Παπανδρέου που δεν κατάφερε να μπει στην βουλή.

Η αποχή κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα, ενώ οι δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής - επαναστατικής αριστεράς που επέλεξαν να κατέβουν στις εκλογές (ΑΝΤΑΡΣΥΑ / ΜΑΡΣ - ΕΕΚ - ΟΚΔΕ) είχαν πολύ μικρά ποσοστά και μπορούμε να πούμε ότι υπέστησαν "ήττα" αλλά το μεγάλος λάθος είναι η κάθοδος τους σε αυτές τις εκλογές για να μετρήσουν τα κουκιά τους και να κρατήσουν τα μέλη τους.

Κυβέρνηση έχουμε αλλά αυτό που πλανιέται στη χώρα είναι και τώρα τι ; Οι εργαζόμενες μάζες, οι άνεργοι, η νεολαία δεν πρέπει να περιμένει και πολλά πράγματα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που θα κινηθεί στα αστικά πλαίσια. Σίγουρα κάποια μέτρα ανακούφισης θα πάρει. Αλλά το κεφάλαιο, το κράτος, η εκμετάλλευση, η αλλοτρίωση, η καταπίεση...όλος ο καπιταλιστικός κόσμος, ο κόσμος των αφεντικών και του κράτους θα είναι παρών. Άρα καθήκον μας είναι μέσα στο προλεταριάτο να δώσουμε τις μάχες και τους αγώνες για να πάρουμε πίσω όσα χάσαμε, να υπερασπιστούμε τους χώρους μας (στέκια, δομές αυτοοργάνωσης κ.α.) αλλά να δημιουργήσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις για το τσάκισμα της μισθωτής εργασίας και καπιταλιστικής κοινωνίας για την δυνατότητα του νέου κόσμου : του ελευθεριακού κομμουνισμού, της κοινωνίας των εργατικών συμβουλίων...τίποτα δεν τελείωσε όλα συνεχίζονται....

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΦΡΑΞΙΑ

http://eleytheriakifraxia.blogspot.gr/

30 Ιανουαρίου 2015 στις 2:14 π.μ.

@Ανώνυμος Τ' άκουσες όλα καλά; Δεν κατάλαβες ότι τον έκρινε τώρα σαν ΥΠΟΥΡΓΟ;;;

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2015 στις 12:01 μ.μ.

Κι εσύ 29 Ιανουαρίου 2015 - 11:00 π.μ.θα μείνεις ως το μνημονιακό χανουμάκι

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:38 μ.μ.

Ρε παιδιά ο σύριζα θα προτείνει Αβραμόπουλο για πρόεδρο της δημοκρατίας; Καλά, εκτός απ' την ακροδεξιά ΑΝΕΛ θέλει να συνεργαστεί και με την ακροδεξιά ΝΔ; Μόνο η χρυση αυγή λείπει απ' το σχήμα τους. ΄Αρα είχε δίκιο η Λεπέν που χαρηκε για τη νίκη σύριζα.

Ανώνυμος
1 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:15 π.μ.

προτεινω υποψηφιο το Μαίλη!! ειναι η καλυτερη λυση για την Ελλαδα!!

Ανώνυμος
1 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:24 μ.μ.

Παιδιά είναι αλήθεια ότι ο κ. Βαρουφάκης είναι γιος του προέδρου της Χαλυβουργικής και πεθερός του είναι ο επιχειρηματίας Στράτος; Αμ, έτσι; με τέτοια μέσα διάγω κι εγώ λιτό βίο.

Ανώνυμος
2 Φεβρουαρίου 2015 στις 2:45 μ.μ.

----------- KAΛHMEPA ΣE OΛOYΣ ΣAΣ !!! -----------

ΜE MIA KINHΣH του ο Γ.Βαρουφάκης μεταθέτει το..."ΠAΛOYKI" στους Ευρωπαίους και τους δανειστές, και ταυτόχρονα τους ΠIEZEI NA Προχωρήσουν σε διαπραγμάτευση με σκοπό μια KOINH συμφωνία ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές
Το MNHMONIO HTAN η Aθλια Mεθόδευση μετατροπής ENOΣ Aπεχθούς και Eπονείδιστου Xρέους σε «NOMIMO», METAKYΛIONTAΣ το μεταξύ άλλων και ΣTOYΣ Λαούς της Ευρώπης.
Όπως είναι γνωστό το ΥΠΟΙΚ από το 2009 που ξεκίνησε αυτή η ΣKOTEINH IΣTOPIA που τόσο έχει στοιχίσει τη Xώρα μας, το έλεγχαν ATOMA που γνώριζαν πολύ καλά τον «MAYPO» δανεισμό και το σκάνδαλο των Swaps.
Πλήρωναν λοιπόν κανονικότατα τις δόσεις των Swaps, με .... δάνεια απο τις αγορές.
Με την μεθόδευση του MNHMONIOY, τα δεκάδες δις οφειλών που είχαν στα χερια τους Tραπεζικά Iδρύματα, αποπληρώθηκαν με το δάνειο – μαμούθ BPETANIKOY δικαίου, που μεταξύ άλλων, Eπιβαρύνει και τους Λαούς της Ευρώπης.
Το προγενέστερο Xρεος όμως, θα μπορούσε κάλλιστα να διαγραφεί ή να καταστεί διαχειρίσιμο AKOMA και με μονομερείς ενέργειες της Ελλάδας, απέναντι σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, OXI σε Λαούς. Ακριβώς με τον ίδιο τροπο που έγινε το PSI, στην πλάτη των τίμιων ομολογιούχων και των ΝΠΔΔ.

Εν κατακλείδι, ο Βαρουφάκης τι λέει; «Εγώ δεν θα δεχθώ να ΞEΠΛYNΩ το Xρέος που προέκυψε με την ΠAPANOMH Aνταλλαγή ομολόγων απο την ΕΚΤ, που εξαιρέθηκαν απο το PSI»!

Γνωρίζοντας OTI AYTA TA ομόλογα θα ακυρωθούν σε Eνδεχόμενη NOMIKH ANTIπαράθεση, ενώ το NEO δάνειο συνιστά παραδοχή της NOMIMOTHTAΣ AYTHΣ THΣ EΓKΛHMATIKHΣ ENEPΓEIAΣ.


KAΛHMEPA ΣE OΛOYΣ ΣAΣ !!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger