Home » » Εγκαταλείπω τον ΣΥΡΙΖΑ…!

Εγκαταλείπω τον ΣΥΡΙΖΑ…!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 | 8:58 μ.μ.

Πηγή: Ιορδάνης Θωμαϊδης - "Ημεροδρόμος"

(ένα συναισθηματικά φορτισμένο, μη πολιτικό...πολιτικό σημείωμα ενός μέχρι χθές μέλους του ΣΥΡΙΖΑ)

Εγκαταλείπω τον ΣΥΡΙΖΑ… «Σιγά τον πολυέλαιο», ίσως πει κάποιος. «Ένας φεύγει,τρείς έρχονται», τώρα ειδικά που το κόμμα είναι… κυβέρνηση! Επιτέλους το… κίνημα της ανατροπής προελαύνει! Έρχεται άλλωστε και η… Ελπίδα! Φρέσκια – φρέσκια και σπαρταριστή, γεμάτη υποσχέσεις και υπονοούμενα ! Ιδού η Ρόδος, ιδού η Ελ(πίδα), «ιδού και το πήδημα», όπως ευφυώς και σεμνά είπε και ο πρόεδρος!

«Κάτι θα’κανε, η Ελπίδα, και για σένα…κακομοίρη!», μου είπε κάποιος άλλος.

Ευχαριστώ, αλλά φεύγω! Πέρνω απο το χέρι και τη σκιά μου, που πάντα με ακολουθεί, χωρίς να καμώνεται οτι είναι…πρώτο μπόϊ! Είναι ακριβώς ένα (1) μέτρο και 78 εκατοστά. Το ύψος μου! Αυτό θέλω. Να μείνω στο ύψος μου! Να μη μπω στον πειρασμό να το ανταλλάξω με κάτι που… ποιός ξέρει? Δική μου όμως είναι και η Ελπίδα! Δεν περιμένω να’ρθει! Την έχω!

Φεύγω λοιπόν τώρα, λίγο πριν απο τη γιορτή της νίκης. Κι’ άργησα! Μέχρι χθες, παρέμενα με το «ένα πόδι έξω, και το άλλο μέσα», με τη σκέψη οτι μπορεί, ο ΣΥΡΙΖΑ, να ταρακουνήσει (έστω λίγο) την… κατάσταση γενικώς, δημιουργώντας μια ριζοσπαστική δυναμική!

Οτι μπορεί ως «φρέσκος, ωραίος και ερωτεύσιμος» να λειτουργήσει (έστω λίγο) θετικά στην αλλαγή των συσχετισμών στην κοινωνία, χειραφετώντας τα εκατομμύρια των «φτωχοποιημένων», των «αγανακτισμένων», των «προδομένων» , των «θυμωμένων», και των «απελπισμένων» !

Πίστεψα οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συμβάλλει (έστω λίγο) στην αλλαγή της αντίληψης τού «απο μηχανής θεού», του «καλού κυβερνήτη» , ο οποίος θα αλλάξει τα πράγματα προς το συμφέρον των απλών ανθρώπων, της «μάζας» που συνεχώς μπαίνει και ξαναμπαίνει στην κρεατομηχανή του συστήματος, για την αναπαραγωγή του!

Πίστεψα οτι θα μπορούσε να υπερασπιστεί (έστω λίγο) την άποψη πως το πρόβλημα δεν είναι «οι καλοί και οι κακοί» κυβερνήτες, δεν είναι «οι ικανοί και οι ανίκανοι», δεν είναι «οι προδότες και οι πατριώτες»! (Βεβαίως και τέτοιοι υπάρχουν) Το πρόβλημα είναι «οι πάνω και οι κάτω»!. Όπου «οι πάνω» – μιά ισχνή μειοψηφία – είναι αυτοί που έχουν την οικονομική εξουσία (καπιταλιστές λέγονται… αν θυμάμαι καλά!) και «οι κάτω» – οι πολλοί, οι πάρα πολλοί- είναι αυτοί που στην πραγματικότητα έχουν μόνο το σαρκίο, το μυαλό και τα χέρια τους, τα οποία αποτελούν και την «πρώτη ύλη» για να πλουτίζουν οι «πάνω»!

Δεν είναι λοιπόν ο «κακός,ανίκανος και προδότης Σαμαράς ή Βενιζέλος», δεν είναι η «μέγαιρα» Μέρκελ και ο «καλός» υπεραντλαντικός Ομπάμα, δεν είναι «η λάθος συνταγή» της Ε.Ε, της ΕκΤ και του ΔΝΤ ( της τρόϊκας δηλαδή) και των υπαλλήλων της ! Είναι το ποιός έχει το καρπούζι και το μαχαίρι!

Πίστεψα λοιπόν οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε (έστω λίγο) να περάσει το μήνυμα οτι η «τάξη των απο κάτω» θα απελευθερωθεί μόνο οταν διεκδικήσει και το καρπούζι και το μαχαίρι, θα διεκδικήσει ολόκληρο το «είναι της», ολόκληρη τη ζωή της! Αυτά δηλαδή που δεν χαρίζονται που δεν…διαπραγματεύονται! Δεν μπορεί να υπάρχει «μισό είναι», «μισή ζωή»! Όποιος αυτό θέλει να «διαπραγματευτεί», έστω κι αν πετύχει κάτι λίγο ως «παραχώρηση», ως κόκκαλο, αναπαράγει και ενδυναμώνει την εξουσία των «απο πάνω», εγκλωβίζοντας – με την «ελπίδα που έρχεται!» – την απελευθέρωση των «απο κάτω»! Χιλιοπαιγμένη η παράσταση!

Πίστεψα οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε (έστω λίγο) να συμβάλλει … να συμβάλλει…! Αντι γι’ αυτό, διαπιστώνω οτι ακόμη κι αυτό το «ριζοσπαστικό άρωμα» (έστω λίγο) πού υπήρχε στο λόγο του, μέχρι το 2012, ολοένα και ξεθυμαίνει (αν δεν ξεθύμανε) σαν τις «κολώνιες- μαϊμού»! Τελικά «έστω λίγο», δεν υπάρχει!

Η Αριστερά – που ως έννοια περιφέρεται περίπου ως πολιτικό αξεσουάρ – δεν είναι πόζα, δεν είναι πχ παλαιστινιακή μαντίλα στο λαιμό και παραλλήλως «ναι» στην ΕΕ, και το ΝΑΤΟ! (Με κάτι τέτοια «μεταμοντέρνα», εκείνος ο ανεκδιήγητος ιταλός, πρώην κομμουνιστής και στη συνέχεια… αριστερός(!), αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ρ.Πρόντι, υπουργός Εξωτερικών και μετέπειτα πρωθυπουργός, Μάσιμο ντ’Αλέμα, αποφάσισε τη συμμετοχή της Ιταλίας στον Νατοϊκό βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας!)

Για την… Αριστερά του 21ου αιώνα, ρε γαμώτο! Με , Bella Ciao, ως μουσική υπόκρουση, υψωμένες γροθιές, πολύχρωμα μπαλόνια, αλλά και το … κόκκινο αστέρι του Τσε, «μπερδεμένο»(!) με το εμπορικό σήμα της μπύρας Heineken ή των Old Star παπουτσιών!

«Κάτι σαν» Αριστερά δηλαδή! Ευρύχωρη για να χωράει σχεδόν τα πάντα, διαταξική και υπερταξική, για να τα αλλάζει (ανατρέπει) όλα, χωρίς να αλλάζει (ανατρέπει) τίποτα!

Αυτή η «κάτι σαν Αριστερά» είναι η ίδια που τη μια στιγμή… γρονθοκοπά τον αέρα, και την άλλη στιγμή γίνεται παλάμη που σφίγγει το χέρι τού… υγιούς επιχειρηματία – επενδυτή, ο οποίος προφανώς στοχεύει στην… υγιή εκμετάλευση και στα… υγιή κέρδη!

Εγκαταλείπω λοιπόν τον ΣΥΡΙΖΑ! Εγκαταλείπω τον «ΣΥΡΙΖΑ- νέο ΠΑΣΟΚ» ! Δεν εγκαταλείπω πολλούς ανιδιοτελείς αγωνιστές που γνώρισα στους κόλπους του! Συμπαρατάσσομαι όμως κοινωνικά, πολιτικά και ταξικά με τους κομμουνιστές, για 1848* λόγους!

ΥΓ Αυτό το μη πολιτικό… πολιτικό σημείωμα γράφτηκε με πολύ-πολύ δυσκολία, για ευνόητους λόγους! Στους συντρόφους στον ΣΥΡΙΖΑ, που συνδέθηκα και ως φίλος, αφιερώνω λίγα λόγια του σπουδαίου συγγραφέα Ζοζε Σαραμάγκου: «Ο κομμουνισμός είναι στις ορμόνες μου. Όπως το σώμα μου έχει ορμόνες που κάνουν τα γένια μου να μεγαλώνουν, έτσι έχει και ορμόνες που με κάνουν κομμουνιστή. Δεν πρόκειται να αλλάξω, θα ήταν ντροπή να γίνω κάποιος άλλος!»

Ιδιαίτερη αναφορά θελω να κάνω στο μικρότερο γιό μου, μόλις 23 χρόνων, που εργάζεται στην Αγγλία και αυτή τη στιγμή (Παρασκευη 23/1) ταξιδευει προς την Ελλάδα για να ψηφίσει, όπως μου είπε, «με καρδιά, μυαλό και πείσμα, ΚΚΕ»!

*Το 1848 εκδοθηκε για πρωτη φορά το κομμουνιστικο μανιφέστο
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 82 σχόλια

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2015 στις 9:16 μ.μ.

Τρέλλαααααααααααααααα! Ήταν λέει ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα; Και όλα αυτά που λέει τώρα τα κατάλαβε; Δέκα ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες; Και γιατί δεν πήγε ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Πουλημένος κι αυτός; Και ο γιος που εργάζεται στην Αγγλία, θα έρθει στην Ελλάδα να ψηφίσει έξω από την Ευρώπη; Και μετά θα ξαναγυρίσει στην Αγγλία και η ζωή συνεχίζεται; Τι άλλο θα ακούσουμε μέχρι αύριο από τους κκέδες;

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2015 στις 9:22 μ.μ.

Καλά η λαμακεία των ΚΚΕδων έχει χτυπήσει ταβάνι.
Γελάει ο κόσμος συντρόφια με την απελπισία σας!

Μόνοι τους φτιάχνουν "επιστολές" σαν την παραπάνω που μπορούν να πείσουν για τη μη πλαστότητά τους μόνο μέχρι τον ΠΑΝ και αυτό με το ζόρι.

Πιο πλαστός πεθαίνεις!


Ο "μεταμεκηθείς" συγγραφέας ήταν χρόοοοοονια στον ΣΥΡΙΖΑ και κατάλαβε τα παραπάνω μόλις .....μια μέρα πριν της εκλογές!!!!!!!

ΚΚΕδοφρένεια
24 Ιανουαρίου 2015 στις 9:24 μ.μ.

Εγώ πάλι είμαι χρόνια στο ΚΚΕ αλλά το εγκαταλείπω και αύριο ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ.

Ιδιαίτερη αναφορά θελω να κάνω στο μικρότερο γιό μου, μόλις 23 χρόνων, που εργάζεται στην Βόρεια Κορέα και αυτή τη στιγμή (Παρασκευη 23/1) ταξιδευει προς την Ελλάδα για να ψηφίσει, όπως μου είπε, «με καρδιά, μυαλό και πείσμα, ΣΥΡΙΖΑ»!

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2015 στις 9:46 μ.μ.

Πλακώσανε για σχολιασμό τα γιουσουφάκια του πασόκ, νομίζοντας ότι με αυριανίστικα σχόλια θα απαξιώσουν το παραπάνω άρθρο. Ολοι τους ανώνυμοι και "ανώνυμοι", χρόνια θητεύσαντες σε κουτσογιωργικά και τζοχατζοπουλικά πόστα. Κανείς τους δεν τολμάει να γράψει με το όνομά του, μαθημένοι στα σκοτάδια και στην ανωνυμία!!!
Ανθρώπους σαν αυτούς που περιγράφει η παραπάνω ανάρτηση, ξέρω, τουλάχιστον εγώ προσωπικά, δύο. Ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι που δεν χάνουν τα ταξικά γυαλιά τους ότι και να γίνει και αυτή είναι η μεγαλύτερη ελπίδα που αφήνει παρακαταθήκη, η πραγματική αριστερά, χωρίς εισαγωγικά και αστερίσκους. Μανώλης

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2015 στις 9:56 μ.μ.

Πέσανε οι πασόκοι να σχολιάσουν. Βγήκανε από το λάκκο τους όλα τα λαμόγια!

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2015 στις 10:19 μ.μ.

Εγω παλιν,που εχω και τα δυο μου, παιδια εξω,και δεν ειχαμε λεφτα,για να σμιξουμε ουτε καν τα Χριστουγεννα, δεν θα παω αυριο να ψηφισω κανεναν!! Αυριο,αν βγω απο το σπιτι,θα ειναι για εναν και μοναδικο λογο!! Μπας και πετυχω κανεναν τυχαρπαστο ,απο οποιοδηποτε κομμα ,και μπορεσω να τον σαπακιασω στις γρηγορες!! Οχι δεν θα νομιμοποιησω,κανεναν κερατα εξουσιομανη,δεν με σωζει κανεις,και δεν με υπολογιζει και κανεις!! Μονο μερικοι συνανθρωποι,με την ιδια νοοτροπια. Οποταν και εγω,μονο για αυτους υπαρχω. Τι να σας πω!! Βρηκα την υγεια μου,και το ...ΦΩΣ μου!!! Αντε ....φονιαδες των λαων ,νοικοκυραιοπι!!! Ουστ!!!!

Όμιλος Προβληματισμού "Μανώλης"
24 Ιανουαρίου 2015 στις 10:20 μ.μ.

Δε ακούτε τι λέτε, λέω εγώ, που θα μας πείτε εσείς ότι δεν ξέρουμε ποιοι είστε και πως τα παίρνατε και πως λαδωνόσαστε και πώς κάνατε τις λαμογιές σας και όταν εμείς πηγαίναμε εσείς φεύγατε και δε θέλατε να είστε κομμουνιστές και τώρα πάτε στα χωριά και ζητάτε να σας ψηφίσουνε ποιοι; Αυτοί που ψήφιζαν πασοκ μέχρι τώρα; ; Όχι κύριοι, γιατί να ψηφίσουνε εσάς. Εμάς να ψηφίσουνε που είμαστε πάντα δίπλα τους στο λεωφορείο, στη δουλειά, στο γήπεδο, στον κινηματογράφο, στα εστιατόρια, στο φεστιβάλ της ΚΝΕ, στη συναυλία του Γιώργου του Σαρρή. Εμάς που λέμε πάντα την αλήθεια κι έχουμε το Μαρξ βοήθεια. Και πήγατε και μαζέψατε τη σάρα και τη μάρα και τη θεία μου την Κλάρα. Πού είναι, ρε γιουσουφάκια του ΠΑΣΟΚ και κουτσογιωργικά ξεράσματα τα ταξικά γυαλιά σας; Γιατί, ρε πουλητάρια, λέτε ότι είστε αριστεροί; Όχι ότι με νοιάζει, δηλαδή, γιατί ούτε κι εμείς είμαστε αριστεροί, απλά από περιέργεια ρωτάω. Και πάτε και συνεργάζεστε με τους χρυσαυγίτες σε όλους τους συλλόγους; Στο σύλλογο ψαροντουφεκάδων Πίνδου ξεχνάτε τι κάνατε; Στο σύλλογο προστασίας Κουτσούμπα, τα ίδια κι απαράλλαχτα. Δε ντρεπόσαστε λέω γω που βάλατε στα ψηφοδέλτιά σας τον Τσοχατζόπουλο, το Λαλιώτη, το Σημίτη, τον Παπανφρέου, το Βενιζέλο, το Σκανδαλίδη, τον Παπαντωνίου και τον Πάγκαλο; Δεν έχετε τσίπα πάνω σας αυριανιστές, προβοκάτορες, ασφαλίτες, πασόκοι, αντικομμουνιστές, αμερικανοκίνητοι και ευρωλιγούρηδες, βρωμεροί σοσιαλδημοκράτες που λέει και ο antonss με την ευαίσθητη μύτη. Και γεμίσατε το ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ με πράκτορες της Κουμουνδούρου που νύχτα-μέρα με βάρδιες που τις πληρώνει ο Τσίπρας κοροϊδεύουν τους λαϊκούς αγωνιστές και τίμιους κομμουνιστές όπως το Δάσκαλο και το Μανώλη και τον ήρωα Κολοκοτρώνη; Άιντε από δω χάμω, που λέτε ότι αφού το ΚΚΕ έφτιαξε το ΕΑΜ και συμμετείχε και στην εξέγερση του Πολυτεχνείου συνεργαζόμενο ακόμη και με αστούς, το ίδιο πρέπει να κάνει και τώρα; Ίδια είναι η κατάσταση ρε μάγκες; Τώρα είναι σαφώς καλύτερα. Ούτε ξένα στρατεύματα έχουνε μπει, ούτε τανκς έχουμε στους δρόμους. Καθήστε να μπούνε και μετά βλέπουνε. Έτσι κάνει ο σωστός κομμουνιστής. Δεν προτρέχει, δε βιάζεται, έχει όλο το χρόνο μπροστά του. Κι αν δεν γίνει η επανάσταση σε αυτή τη ζωή, δεν πειράζει, τι να κάνουμε; Αφού τα βιβλία έτσι λένε, ή τουλάχιστον εμείς έτσι τα καταλαβαίνουμε, τι να κάνουμε; Να πάμε κόντρα στους κλασσικούς; Θέλετε να γίνουμε μπλανκιστές, ανυπόμονοι επαναστάτες; Όχι, κύριοι, εμείς είμαστε αρντάν. Δείτε το σύντροφο Κουτσούμπα και θα καταλάβετε. Μας λέτε κιόλας ότι αφού δε θέλουμε να στηρίξουμε καμία κυβέρνηση ούτε θέλουμε να κυβερνήσουμε, γιατί κατεβαίνουμε στις εκλογές; Ώπα ρε μάγκες, θα σας ρωτήσουμε κιόλας για να κατέβουμε; Έτσι γουστάρουμε και κατεβαίνουμε και σε τελική ανάλυση, δικό μας είναι το Κόμμα και ό,τι θέλουμε το κάνουμε, όπως σοφά έχει πει και ο Δάσκαλος. Και παίρνουμε και επιχορήγηση και φτιάχνουμε και πανώ με ωραία γράμματα, τετραγωνισμένα, όχι σαν τις καλικατζούρες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που φτιάχνουνε κάτι πανώ που δε διαβάζονται και είναι τόσο μεγάλα που δεν μπορούμε να δούμε τίποτα μπροστά. Άιντε από δω πολιτικά σιχάματα και αστικά ξεράσματα γιατί όπως φαίνεται εδώ μέσα, αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια. Ψήφο μόνο στο κόμμα της καρδιάς μας, ό,τι και αν λέει , ότι και αν κάνει, γιατί κόμμα και ομάδα ΔΕΝ αλλάζεις. Ε ρε τι έχει να γίνει, θ ΄αναστενάξει η Ομόνοια

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2015 στις 10:24 μ.μ.

Μανωλάκι τα 'χεις μπλέξει (πάλι!!)

Οι στημένες επιστολές σαν την παραπάνω Μανωλάκι μου είναι Αυριανισμός (με περικεφαλαία Λολοκοτρωνέϊκη μάλιστα). Όχι η καζούρα που τρώτε.

Α και που 'σαι, θες να μιλάμε επώνυμα; ΟΚ εμένα με λένε Γιακουμή όπως εσένα σε λένε Μανωλάκι.

Μανώλης Τραμπαρίφας
24 Ιανουαρίου 2015 στις 10:26 μ.μ.

Μόνο οι κομμουνιστές έχουνε το θάρρος να γράφουνε με το όνομά τους . Και με το επώνυμό τους θα προσέθετα

Ταξικά
24 Ιανουαρίου 2015 στις 10:30 μ.μ.

Σύντροφοι,
έχει δίκιο ο σ. Μανώλης και μην ακούτε τους Τσοχατζοπουλαίους Αυριανιστές. Είναι πουλημένοι.
Ο σ. Μανώλης ξέρει 2 άτομα που αύριο αντί για ΣΥΡΙΖΑ θα το ρίξουν δαγκωτό ΚΚΕ και εγώ ξέρω άλλους 4. Αντίστοιχα περιστατικά μου έχουν διηγηθεί όλοι οι σύντροφοι.
Αυτό σημαίνει ότι σε πείσμα του Αυριανισμού το ΚΚΕ αύριο το βράδυ θα έχει τουλάχιστον 15% και ο ΣΥΡΙΖΑ θα γυρίσει στο 3%.
Ζήτω το ΚΚΕ

Μαίρη Παναγιωταρά
25 Ιανουαρίου 2015 στις 12:08 π.μ.

Εγώ πάντως ξέρω μια θεία ενός φίλου μου που είχε χάσει τα ταξικά γυαλιά της και ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι που ένας σύντροφος οπτικός της έφτιαξε καινούργια και από τότε, ψηφίζει μόνο ΚΚΕ!!!!

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2015 στις 12:13 π.μ.

Μανωλάκι αποφασίστε ρε τελικά.Είστε ή δεν είστε αριστερά?
Αυτά ρε φουκαρά που λες ταξικά γυαλιά,δεν είναι τίποτα άλλο απο παρωπίδες.

Συντονισμός Κομμουνιστικών Εκδόσεων
25 Ιανουαρίου 2015 στις 12:46 π.μ.

Όποιος σύντροφος έχει χάσει τα ταξικά γυαλιά του, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τον καθοδηγητή του ώστε να του χορηγηθούν καινούργια. Το θέμα είναι εξαιρετικά επείγον, καθώς αυτό τον καιρό θα μοιραστούν στους συντρόφους το ΠΑΝκόσμιο Λεξικό και ο Κομμουνιστικός Καζαμίας 2015

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2015 στις 12:57 π.μ.

Ρε πασοκτζήδες, γιατί δεν κάνετε τον κόπο να γκουγκλάρετε το όνομα του αρθρογράφου μπας και δείτε και κανένα άλλο άρθρο του (πχ. https://left.gr/news/eleytheroste-tin-ert-tora);
Ή μήπως το κάνατε ήδη;
και μετά μιλήστε για κατασκευασμένες επιστολές.

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2015 στις 1:09 π.μ.

Η ελπίδα έρχεται. Το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να είναι πιό πραγματικό. Σε μια χώρα ανθρώπων κατεστραμμένων ηθικά και οικονομικά, η ελπίδα μόνο κρατάει .Μια ελπίδα οπως τον Δαβίδ μπορεί να ξανανικήσει τον Γολιάθ
Ξέρω, θα μου πείτε ότι η ελπίδα και οι μύθοι είναι για μυθιστορήματα κι όχι για διακυβέρνηση. Θα σας απαντήσω ότι η ελπίδα είναι ό,τι πιό πραγματικό υπάρχει, μονο με την αριστερα . Το χθές ειναι μηδέν με την ΝΔ . Αύριο βράδυ ξεκινάει μια όμορφη περιπέτεια μας Απο αύριο είμαστε όλοι Ελληνες
σύντροφοι Αύριο ταξική λυσσα της ΝΔ μέχρι να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα της Ανατροπής !!!!!

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2015 στις 1:17 π.μ.

καλα κανεις και φευγεις. δεν μας κανεις

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2015 στις 1:31 π.μ.

πω πω τι μελο! καραγιαννης-καρατζοπουλος!! πω πω δε βαζει θεμα εξοδου απο το νατο ο συριζα σημερα! κριμα φευγω! αναμεσα στην αμεση καταργηση του εμφια και της εξοδου απο το νατο ψηφιζω τον εμφια!!! τα κκεδακια ας μεινουν με το νατο, αλλα εμφια πρεπει να πληρωνουν. οι ανοησιες κουτσουμπα πρεπει να πληρωνονται!

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2015 στις 2:08 π.μ.

Κρατήστε το σχόλιο του 1:31 για τις δύσκολες μέρες που θα έρθουν. 30 νεκροί σήμερα στη Μαριούπολη, αλλά κι αυτό είναι πολύ μελό για σένα.

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2015 στις 2:29 π.μ.

Τρολαρες της ΚΟΥΚΟΥνδουρου... λυσσαξτε οσο θελετε!
Να ευχεστε να σας εχουν παρει χαμπαρι κι αλλοι αγνοι αγωνιστες που δυστυχως καταφερατε και τους διπλαρωσατε με τη θολουρα σας...
Γιατι θα εχει πολυ γελιο οταν θα σας παρουν χαμπαρι και οι τελευταιοι και τοτε να δουμε που θα βρειτε λαγουμι να κρυφτειτε!
Το ψεμα εχει κοντα ποδαρια και.... ακομα πιο κοντη...... ελπιδα!
ΚΚΕ παντου συντροφοι και απο Δευτερα και παλι στους ταξικους αγωνες!
Χ.Κ

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2015 στις 4:26 π.μ.

Αγαπητοί ψηφοφόροι της Τζάκρη και της Ραχήλ , μη κουράζεστε στο ίντερνετ . Έχετε Γιούρογκρουπ τη δευτέρα

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2015 στις 4:43 π.μ.

38 "υγιείς επιχειρηματίες", τραπεζίτες, βιομήχανοι και εφοπλιστές, 2 ημέρες πριν τις εκλογές συνιστούν.....Σύριζα. Εν κρυπτώ συναντήθηκαν στα οικεία τους σαλόνια, στο ελληνοαμερικάνικο επιμελητήριο, με οικονομικούς επιτελείς του "αριστερού σύριζα" και άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι από την αγαστή τους "αριστερή" συνεργασία. Η συνέχεια αυτής της συνεργασίας, θα την δούμε σε όλο της το εύρος, από Δευτέρα. Ναι, Μαίρη Παναγιωταρά, από Δευτέρα, που θα βλέπουμε ένα-ένα τα "αριστερά" μέτρα, να έχεις όρεξη να γράφεις!! Και εκείς θα δείς, όλα τα φρούτα και τα ζαρζαβατικά, εκεί θα δείς και κρίνα και κεράσια, και πασοκοφρένειες και φασιστοφρένειες και χίλια δυό καλούδια να γίνονται η ομάδα εφόδου του διαδικτύου, ενάντια στο εργατικό κίνημα. Αλλά ευτυχώς, έχουν γνώση οι φύλακες. Εμείς, οι ΚΚΕ, ούτε βήμα πίσω, ανάχωμα και κυματοθραύστης, όλων των πασοκοθρεμμένων, που θέλουν το κίνημα, σαν τα μούτρα τους. Εμείς από Δευτέρα, θα είμαστε εκεί που δένεται το ατσάλι. Εσείς? Μανώλης

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2015 στις 5:33 π.μ.

Σας πόνεσε τόσο πολύ που σας διέφυγε οτι το κείμενο είναι επώνυμο! Χαιρετισμούς στους νέους φίλους σας εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ

ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΛΙΑΝΑΣ
25 Ιανουαρίου 2015 στις 8:16 π.μ.

2.29
Απο Δευτέρα αρχίζουν οι πρώτες φάπες στο ΚΚΕ.Αρχίζοντας απο το ξεπούλημα του 902 σε οφφσορ.και συνεχίζοντας με ελέγχους στα οικονομικά του Περισσού.Σειρά έχουν τα απόρρητα αρχεία του Υπ.Εξωτερικών και Υπ.Εσωτερικών που για πρώτη φορά θα φέρει στο φώς Αριστερή κυβέρνηση.
Θα μάθει όλος ο λαός τις λοβιτούρες που έκανε το ΚΚΕ με το αστικό κράτος όλα τα προηγούμενα χρόνια.Απο τα θαλασσοδάνεια και τα δανεικά και αγύριστα,μέχρι τις μπίζνες με τις χώρες του πρώην ''υπαρκτού''.
Μωρέ αυτές δεν θα είναι απλές φάπες.Αγριες κατακεφαλιές και καταμουτσουνιές θα είναι.

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2015 στις 8:26 π.μ.

τι μας είπε το μανωλάκι ρε παιδιά;Εγκατέλειψε ένας τον Συριζα;Πρέπει να είναι σε μαύρη απελπισία οι κνίτες.
Και εγώ ξέρω κάτι χιλιάδες που εγκαταλείπουν το ΚΚΕ.
Δεν το λέω όμως ακόμα.Το φυλάω σαν έκπληξη για το βράδυ.Μόλις θα αρχίσουν τα εγκεφαλικά και τα καρδιακά επισόδεια να χτυπάνε τους κνίτες.

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2015 στις 11:14 π.μ.

Αγαπητοί ψηφοφόροι της Λιάνας Κανέλλη και του ΠΑΝ, μη κουράζεστε στο ίντερνετ . Έχει ΚΟΒΑ στη Κάτω Ραχούλα τη δευτέρα και έχουμε να κανονίσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες σε πολλά ζητήματα, όπως την άμεση διάλυση του ΝΑΤΟ και την κατάργηση του Καπιταλισμου

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2015 στις 11:20 π.μ.

Στον ΧΚ 2.29.

Αγαπητέ Τζιχαντιστή της γραφειοκρατίας ένα πράγμα δεν έχεις καταλάβει.

Ότι την ηγεσία του ΚΚΕ την έχουμε πάρει ΗΔΗ χαμπάρι εδώ και ΧΡΟΝΙΑ για τους σκληρούς ............ταξικούς της αγώνες ώστε να διασώσει την καρεκλίτσα τους.

Και αυτοί που την πήραν χαμπάρι είναι πια ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ αριστεροί και κομμουνιστές που μπάφιασαν με την υποκρισία σας.

Μπορείς να χαρείς σήμερα. Είναι η τελευταία φορά που θα ξεπεράσετε το 3%.

Καληνύχτα ξεπουλητάδες καρεκλοκένταυροι

Κουμουνδουριανό Τρολλ
25 Ιανουαρίου 2015 στις 11:25 π.μ.

KKE παντού και πάντα, ό,τι και να λέει, ό,τι και να κάνει, όσο και να κοιμάται, Δε μας νοιάζει τίποτα, δεν μας αγγίζει τίποτα, δε βλέπουμε τίποτα, δεν ακούμε τίποτα, δε νιώθουμε τίποτα. Ομάδα και κόμμα δεν αλλάζουμε ποτέ, ποτέ, ποτέεεεεέ. Ραντεβού στην Ομόνοια

Μνήμων
25 Ιανουαρίου 2015 στις 11:36 π.μ.

Αφού η Αλέκα είχε πει:
«Οι οπορτουνιστές δεν μπορεί να γίνουν επαναστάτες, με τίποτα. Οι επαναστάτες δυστυχώς γίνονται και οπορτουνιστές, το αντίθετο όμως δεν γίνεται.»
Τελικά τι ισχύει μπορούν ή δεν μπορούν να γίνουν επαναστάτες; Μπερδεύτηκα.

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2015 στις 11:53 π.μ.

Παλαιότερα η πολιτική αντιπαράθεση, τουλάχιστον μεταξύ ρευμάτων της αριστεράς - κομμουνιστικής ή μη, γινόταν σε επίπεδο πολιτικών επιχειρημάτων που προβλημάτιζαν τον ακροατή ή αυτόν που τα διάβαζε. Τώρα μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ επιστολή (ψάξτε λιγάκι πριν ... κατακεραυνώσετε) γίνεται αντικείμενο χλευασμού και ανταλλαγής πεζοδρομιακών "επιχειρημάτων" εκατέρωθεν. Σύντροφοι, συναγωνιστές, συνεπείς, οπορτουνιστές κτλ κτλ εσείς και τα σχόλιά σας σπρώχνετε αγωνιστές, αριστερούς, κομμουνιστές στο περιθώριο. Με ποιούς να συμπορευτούν;
Μάνος

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2015 στις 1:24 μ.μ.

"Συμπαρατάσσομαι όμως κοινωνικά, πολιτικά και ταξικά με τους κομμουνιστές"

Ε δεν πάει στο ΚΚΕ ο άνθρωπος ρε παιδιά.
Στους κομμουνιστές λέει ότι πάει.

ΤΑΞΙΚΗ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ
25 Ιανουαρίου 2015 στις 1:35 μ.μ.

Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στον μικρότερο γιό μου,μόλις 98 χρόνων που εργάζεται στην Αλβανία και αυτή την στιγμή ταξιδεύει με τα πόδια μέσω Χειμάρας για να έλθει να ψηφίσει με καρδιά με μυαλό με πείσμα με γινάτι με μίσος με αγάπη ΚΚΕ.
Παρακαλούμε το μανωλάκι να δώσει ενα ζευγάρι ταξικά γυαλιά στον γιό μου γιατί στην Αλβανία που εργάζεται δεν υπάρχει ΚΚΕ να ξεστραβοθούνε οι άνθρωποι,όπως ξεστραβονώντουσαν επι εποχής Εμβέρ.
Χωρίς τα ταξικά γυαλιά του μανωλάκι φοβάμαι μην κάνει καμμιά μαλακία ο γιός μου.

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2015 στις 2:27 μ.μ.

Δημιουργήθηκε λογαρισμός στην ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ ώστε να μαζευτούν τα εισιτήρια του Αδωνη που θα εγκαταλείψει την χώρα αφού ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται κυβέρνηση.
Καλούνται οι θαυμαστές του Αδωνη και ονομαστοί κνίτες,ΠΑΝ-μανωλάκι-Λολοκοτρώνης-Αntonss-Trahsse να τσοντάρουν χρηματικά τον Αδωνη για να τον στείλουμε μια ώρα αρχύτερα στο διάολο.

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2015 στις 3:27 μ.μ.

@Ανώνυμος Εντάξει ρε Μανώλη.

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2015 στις 3:49 μ.μ.

Ταξικη αντιπαραθεση.Ο φιλος (συριζαιοςυποθετω) ειδικα,με τα διαφορα προσωνυμια μας κανει και γελαμε με την ψυχη μας.Μπραβο ρε φιλε εισαι πολυ γελοιος.

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2015 στις 6:31 μ.μ.

1.24 σωστός! ..Τι σχέση έχουν οι κουμμουνιστές με την κλίκα του Περισσού

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2015 στις 2:07 π.μ.

Ναι ναι
ελατε με την οπισθεν σας περιμενουμε...

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2015 στις 3:26 π.μ.

ΚΚΕ σαν ατσάλινος βράχος η ανταρσία έφαγε μαρς!!!
Εν δυο κάτω
Εν δυο κάτω
Εν δυο κάτω
Εν δυο κάτω
https://www.youtube.com/watch?v=YsOPy8u9dsg

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2015 στις 9:32 π.μ.

Ανώνυμε 8.16
Ξημέρωσε Δευτέρα πρωί, και σε περιμένουμε εμείς του ΚΚΕ, να μας δώσεις "φάπες" και να μας κάνεις "έλεγχο στον 902 και τον Περισσό". Α΄μην ξεχάσεις να φέρεις μαζί σου και τον "αριστερό" Καμμένο!!! Μανώλης

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2015 στις 2:23 μ.μ.

Κάποιοι εδώ μέσα έλεγαν ότι το ΚΚΕ θα είναι εκτός Βουλής και έχυναν δηλητήριο για την στάση του! Και όμως παρά την πίεση αντέχει και είχε δυναμική για παραπάνω καθώς πολλοί πήγαν ΣΥΡΙΖΑ με βαριά καρδιά μόνο και μόνο για να φύγει η ΝΔ. Δεν είναι για πανηγύρια το 5,47 αλλά είναι τάση επανασυσπείρωσης και όχι μείωσης όπως υπολόγιζαν άλλοι! Πηγαίνετε τώρα με τον Καμμένο αφού υπάρχει συμφωνία αρχών και το 5,47 μαζί με τις 15 έδρες πάει αγώνα για την Λαϊκή εξουσία και τον Σοσιαλισμό !
Υ.Γ.Λυπάμαι ειλικρινά για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ περίμενα παραπάνω, αλλά όταν ανοίγεις τα πόδια στον ΣΥΡΙΖΑ σιγά μην σε αφήσει.

Ηλέκτρα
26 Ιανουαρίου 2015 στις 8:03 μ.μ.

"... ό,τι και αν λέει , ότι και αν κάνει, γιατί κόμμα και ομάδα ΔΕΝ αλλάζεις". Έχω αλλάξει και κόμμα και ομάδα γιατί δεν συμπαθώ καθόλου το κατενάτσιο. Όσο για όλους εσάς που ταυτίζετε το ΚΚΕ με ομάδα, είναι εξηγήσιμος και ο α - πολιτικός χουλιγκανισμός σας. Είναι περήφανο το ΚΚΕ για όλους εσάς, όπως δήλωσε χθες ο γραμματέας;

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2015 στις 8:34 μ.μ.

SYRIZA ANELOS VENCEREMOS

Αντί σχολίου θα παραθέσω ένα απόσπασμα απο το καταπληκτικό ποίημα του Καβάφη ΑΠΟΛΕΙΠΕΙΝ Ο ΘΕΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΝ

"Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,
αποχαιρέτα την, την Aλεξάνδρεια που φεύγει.
Προ πάντων να μη γελασθείς, μην πεις πως ήταν
ένα όνειρο, πως απατήθηκεν η ακοή σου·
μάταιες ελπίδες τέτοιες μην καταδεχθείς."

Μετά από αυτή την σκληρή διαπραγμάτευση για τη σωτηρία της πατρίδας μεταξύ ενός κόμματος της αριστεράς (έτσι θέλει να αποκαλείται, δικαίωμά του) με ένα αστικό; ακροδεξιό; εθνικιστικό; (σάρκα απο την σάρκα της Νέας Δημοκρατίας) θεώρησα οτι αυτό το ποίημα και το συγκεκριμένο απόσπασμα ταιριάζει απόλυτα.

ΥΓ. 1. Δεν ξέρω αν αυτό το γράμμα είναι αληθινό ή δημοσιογραφικό αλλά ξέρω και εγώ πολλούς που στήριξαν το ΚΚΕ ενώ το 2012 είχαν στηρίξει ΣΥΡΙΖΑ. Όπως ξέρω και πάρα πολλούς παραδοσιακούς ψηφοφόρους του ΚΚΕ που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ με τη λογική "να φύγουν αυτοί και ας έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ , είναι βρε παιδί μου αριστερό κόμμα". Στα συν πλην κέρδισε το ΚΚΕ έστω και λίγο γιατί κέρδισε και άλλους ψηφοφόρους απο διάφορους χώρους της αριστέρας και αυτό είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο.

2. Περιμένω τις βαθυστόχαστες αναλύσεις σας για το εκλογικό αποτέλεσμα ιδιαίτερα ορισμένων που δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ιδέα πως ένα "σταλινικό" κόμμα εξακολουθεί να έλκει εργαζόμενους και κατά την γνώμη μου το επόμενο διάστημα θα έχει ένα ιδιαίτερα προνομιακό πεδίο να ηγηθεί εκ νέου στο χώρο της αριστεράς σε όλα τα επίπεδα.

Κολοκοτρώνης

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2015 στις 11:38 μ.μ.

Λέει ο Λολοκοτρώνης:
".............το επόμενο διάστημα θα έχει ένα ιδιαίτερα προνομιακό πεδίο να ηγηθεί εκ νέου στο χώρο της αριστεράς σε όλα τα επίπεδα."

To KKE θα ηγηθεί εκ νέου της Αριστεράς?
Μα το ΚΚΕ λέει πως δεν ανήκει στην Αριστερά,
αλλά πέραν αυτού η Αριστερά στο 5% θα ήταν μια άχρηστη παρωδία.

Κανελλικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ)
27 Ιανουαρίου 2015 στις 12:00 π.μ.

Στις βουλευτικές του 2012 (Μάης) το ΚΚΕ είχε πάρει 8,48% και 536.105 ψήφους.

Στις βουλευτικές του 2012 (Ιούνης) το ΚΚΕ είχε πάρει 4,50% και 277.227 ψήφους.

Στις ευρωεκλογές του 2014 (Μάης) θριαμβολογούσατε διότι το ΚΚΕ ανέβηκε και πήρε 6,11% και 349.255 ψήφους
(δηλ. αλλά 180.000 λιγότερους από Μάη του 2012).

Χθες πήρατε 5,47% και 338.188 ψήφους
(δηλ. 200.000 ψήφους λιγότερους από το Μάη του 2012 και 11.000 ψήφους λιγότερους από τον Μάη του 2012) αλλά και πάλι θριαμβολογείτε!!!!!

Έχετε δηλαδή χάσει 200.000 ψήφους μέσα σε 2,5 χρόνια και εν μέσω απίστευτης καπιταλιστικής λαίλαπας, αλλά και πάλι θριαμβολογείτε!!!!!


Μάγκες, υποκλίνομαι! Απλά, δεν παίζεστε!

ΚΚΕ: Ό,τι μας βολεύει, όπως μας βολεύει

Πρίγκιψ Υψηλάντης
27 Ιανουαρίου 2015 στις 12:47 π.μ.

@Κολοκοτρώνη

Πάλι μου φαίνεται ότι είσαι εκτός γραμμής. Αυτός ο Καφάβης που επικαλείσαι δε φορούσε ταξικά γυαλιά. Άσε που αν μάθαινε τη θέση του Κόμματος για το σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια, θα έγραφε το "Απολείπειν ο Θεός Κουτσούμπαν"

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 10:28 π.μ.

"Απο Δευτέρα αρχίζουν οι πρώτες φάπες στο ΚΚΕ.Αρχίζοντας απο το ξεπούλημα του 902 σε οφφσορ.και συνεχίζοντας με ελέγχους στα οικονομικά του Περισσού.Σειρά έχουν τα απόρρητα αρχεία του Υπ.Εξωτερικών και Υπ.Εσωτερικών που για πρώτη φορά θα φέρει στο φώς Αριστερή κυβέρνηση.
Θα μάθει όλος ο λαός τις λοβιτούρες που έκανε το ΚΚΕ με το αστικό κράτος όλα τα προηγούμενα χρόνια.Απο τα θαλασσοδάνεια και τα δανεικά και αγύριστα,μέχρι τις μπίζνες με τις χώρες του πρώην ''υπαρκτού''.
Μωρέ αυτές δεν θα είναι απλές φάπες.Αγριες κατακεφαλιές και καταμουτσουνιές θα είναι."


Και εγω που νομιζα οτι πρωτο σας μελημα θαταν να κυνηγησετε τον Μπομπολα,τον Βαρδινογιαννη ,τον Μελλισανιδη και cia.
Aδικα χαρηκα.

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 10:39 π.μ.

Προς Πρίγκηπες

Δεν θα ανοίξω συζήτηση περί Καβάφη διότι είναι εντελώς αστείο το σχόλιο σου. Ξαναδιάβασε το απόσπασμα και στου συνιστώ και ολόκληρο το ποίημα , ταιριάζει απόλυτα στη περίπτωση. Ο Καβάφης, ο Ρίτσος και ένας δυο ακόμα αποτελούν ότι πιο σπουδαίο απο πλευράς ποίησης έβγαλε αυτός ο τόπος.
Το τι λέει το ΚΚΕ για το σύμφωνο συμβίωσης το γνωρίζω και συμφωνώ απόλυτα αλλά εγώ σε θέλω να μου πεις τι λέει ο συνεταίρος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ βουλευτής Αχαίας Νικολόπουλος όχι για το σύμφωνο συμβίωσης αλλά για τους ομοφυλόφιλους ή πουσταριά κατά την άποψή του και για άλλες αηδίες που έχει εκστομίσει ο νοσηρός εγκέφαλός του.
Στο αντιστρέφω λοιπόν και λέω αν ο Καβάφης έβλεπε το σύμφωνο συμβίωσης ή γάμο ΑΝΕΛ ΣΥΡΙΖΑ θα έγραφε ......ΑΠΟΛΕΙΠΕΙΝ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΡΙΖΑ

Προς Κανελλοφοβικό

Τι λες ρε μάγκα , που την βρήκες την θριαμβολογία; Διάβασε το δικά σου σχόλια με όποιο ψευδώνυμο τα έγραφες και άλλων σαν και σένα για το τι θα πάθαινε το ΚΚΕ στις εκλογές. Τώρα που ήρθε δήθεν και η αριστερά στην κυβέρνηση θα γελάσει κάθε πικραμένος και εσύ πρώτος και καλύτερος.

Το θέμα περί αριστεράς και ΚΚΕ είναι πολυσυζητημένο και η θέση του ΚΚΕ είναι σωστή ότι ο όρος αριστερά είναι "γεωγραφικός" και "λαστιχωτός" όρος, που τον έχουν κατά καιρούς ξεσκίσει όσοι τον επικαλούνται. Όμως το 2012 κατά την γνώμη μου το κόμμα με ένα τρόπο που δημιουργούσε συγχύσεις αναφέρθηκε σε αυτόν τον όρο πράγμα που έγινε αντιληπτό και το διόρθωσε. Έδωσε σε αυτόν τον όρο το πραγματικό του νόημα. Αριστερός και ΕΕ - ΝΑΤΟ και καπιταλισμός δεν νοείται. Το ΚΚΕ είναι η μήτρα της αριστεράς μόνο που καμιά φορά γίνονται και ...τερατογενήσεις.

Κολοκοτρώνης

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 11:06 π.μ.

Όταν ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέραμε ότι οι ΑΝΕΛ που θα συνεργαστούμε ήταν εθνικιστές.... αλλά δεν ξέρεις... μπορούμε να τους αλλάξουμε ρε παιδιά.
Εδώ θα κάνουμε φιλολαική την ΕΕ, ό Καμμένος που σιχαίνεται τους μετανάστες θα μας ξεφύγει;

SYRIZA PODEMOS VENCEREMOS
27 Ιανουαρίου 2015 στις 11:10 π.μ.

To σχιζοφρενικό είναι οτι το ΚΚΕ πανηγυρίζει επειδή...έχασε σε ψήφους και ποσοστά απο ότι είχε πάρει στις ευρωεκλογές.
Κατάφερε όμως να μπεί στη βουλή.Εντάξει,και ο Λεβέντης παραλίγο να τα καταφέρει.
Δεν τους ανυσηχεί πως για μιά ακόμη φορά πήραν πολύ λιγώτερο απο τους ναζί.Ουτε ότι τους πέρασε ο Ποτάμης.Αν είναι δυνατόν.Το κώμα της ''εργατικής τάξης'' και των οffshore το ξεπέρασε ακόμα και ο Ποτάμης.Και θριαμβολογούν οι κακομοίρηδες απο πάνω.
Στις ευρωεκλογές μας είχαν ζαλίσει τα αυτιά τότε γιατί σύγκριναν το ποσοστό των ευρωεκλογών με το ποσοστό 4.5% του Ιουνίου του 2012.
Οτι φανεί του Λολοστεφανή.
Δεν βρίσκεις άκρη.Στο μυαλό των σταλινικών ποτέ δεν είχε θέση η λογική.
Τρικυμία εν κρανίω και τα μυαλά στα χαμηλά ποσοστά.
Ασε που λέγανε πως θα ήταν τρίτο κόμμα στις εκλογές.Πράγματι πήραν το τρίτο...το μακρύτερο....

Μανωλάκι μην βιάζεσαι.Ολα στην ώρα τους.Και με τον 902 και με τα οικονομικά του Περισσού και με τα θαλασσοδάνεια.Σε βλέπω αγχωμένο όμως ρε.
Γνωρίζεις τι σας περιμένει,αλλά κάνε κουράγιο και υπομονή.
Πονάνε ρε τα παλληκάρια?
Ούτε ο Αδωνης τέτοιο άγχος.Ούτε ο Πάγκαλος να είσουνα που βιαζόταν να αυτοκτονήσει αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Εχε υπομονή ρέ.Δεν ξεχνάμε καμμιά απο τις λοβιτούρες σας.Και ο Πάγκαλος υπομονή κάνει.

Ρε Κολοκοτρώνη για ποιά Αριστερά μιλάς?Αφού δεν ανήκετε στην Αριστερά εσείς.Ετσι λέτε παντού ρε.Εσείς την βρίζετε και την λασπολογείτε την Αριστερά.Η Αριστερά δεν είναι σαν τα μούτρα σας ρέ,και ο λαός διόρθωσε και πάλι την ψήφο του.Τώρα την διόρθωσε μια για πάντα!
Τώρα θυμήθηκες πως είσαι αριστερός πουλάκι μου?Αργά πολύ αργά για δάκρυα και συγνώμες.
Ακου θέλει να ηγηθεί ο Κολοκοτρώνης της Αριστεράς.Την Αριστερά την ρώτησες ορέ Κολοκοτρώνη?

Δεν έδωσε σημεία ζωής όμως ο ΠΑΝ και ανησυχούμε.Τούτη την ώρα ο ΧΑΛΙΦΗΣ χρειάζεται τα ΞΙΔΙΑ τις ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΕΣ και την ΧΟΛΕΡΑ.
Ας μας ενημερώσουν οι ομάδες και οι σύλλογοι φίλων του.
Κάτι ακούγεται για πολλά εγκεφαλικά στα μέλη και στελέχη του Περισσού.
Θα τό γλύτωσε ο ΠΑΝ άραγε το εγκεφαλικό?

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 11:36 π.μ.

Ρε κκέδες είχατε υποσχεθεί να κάνετε αντιπολίτευση με τις κατσαρόλες στην κυβέρνηση Συριζα απο την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ.
Η πρώτη μέρα πέρασε κοντεύει να περάσει και η δεύτερη και τίποτα ακόμα.
Τέτοια αντιπολίτευση θα κάνετε ρε φουκαράδες;Ετσι θα ανατρέψετε τον καπιταλισμό ρε άχρηστοι;

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 1:05 μ.μ.

Άμα δε παρει υπουργείο ο Λαφαζανης εγκαταλείπω και γω το ΣΥΡΙΖΑ.

Αριστερή Παντόφλα

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 1:12 μ.μ.

Ζω για τη στιγμή που θα κόβω κουπόνι στο ΚΚΕ και θα μου κάνουν έλεγχο οι μπάτσοι της αριστερής κυβέρνησης.

ΟΠΟΡΤΟΥΝΑΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ
27 Ιανουαρίου 2015 στις 3:11 μ.μ.

Ραούλ Κάστρο προς Τσίπρα:''Σύντροφε δεχτείτε την βεβαιότητα της βαθύτερής μου εκτίμησης''.

Ντίπ κατά ντίπ αυτός ο Ραούλ ο Κουβανός.Θα είναι μεγάλη οπορτούνα φαίνεται.Πρίν να στείλει ευχές έπρεπε να ρωτήσει πρώτα τον Κουτσούμπα,την Αλέκα την Λιάνα και τους ΠΑΝ,μανωλάκι Λολολοτρώνη.
Που πάς και ευχέσαι κύριε Κάστρο οπορτούνα?Ρώτα πρώτα.
Θα μάθαινε πως ευχήθηκε σε σκυλάκι του καναπέ,σε κουραμπιεδόσκονη και σε τσογλάν μπόυ.Θα μάθαινε πως έστειλε ευχές σε ΧΑΛΙΦΗ που πίνει ΞΙΔΙΑ τρώει ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ με την ΚΟΥΤΑΛΑ της εξουσίας,είναι ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ που έχει ΧΟΛΕΡΑ και ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ο οπορτουνισμός.
Πάει και ο Κάστρο.Οπορτουνίασε!

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 7:16 μ.μ.

Ζώ για την στιγμή που το κουπόνι του ΚΚΕ οι κνίτες θα το κάνουν μασούρι.
Θα αγοράζει το μασούρι ο Μελισσανίδης και θα τον κυνηγούν οι μπάτσοι της αριστερής κυβέρνησης.
Μεγαλείο!

Κουμμουνιστική Σαγιονάρα.

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 7:39 μ.μ.

Ο Δρίτσας σταματάει την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ.
Και κλάμα η συντρόφισα Παπαρίξ που στήριξε τους Κινέζους ''συντρόφους κομμουνιστές''της COSCO.

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 8:27 μ.μ.

Στο κείμενο του,ο ''μετανοημένος Συριζαίος''κάνει μια αναφορά σε λεγόμενα του μεγάλου Πορτογάλου συγραφέα διανοούμενου και κομμουνιστή Ζοσέ Σαραμάγκου.Αμφιβάλλω αν ο συγκεκριμένος ''μετανοών και αποχωρών'' έχει διαβάσει έστω και ένα βιβλίο του Σαραμάγκου,αλλά τέλος πάντων.
Ετσι του είπαν,έτσι έκανε.
Για τους κνίτες του ΒΑΘΥ είμαι σίγουρος πως θα νομίζουν πως ο Σαραμάγκου είνα ποδοσφαιριστής της...Πόρτο.
Στο βιβλίο του ''Το τετράδιο'' (Εκδόσεις Καστανιώτη 2008 Βραβείο Νόμπελ),ο Σαραμάγκου κάνει μερικές σπουδαίες παρατηρήσεις για την Ευρωπαική Αριστερά.Φυσικά στην Αριστερά συμπεριλαμβάνει και τα κομμουνιστικά κόμματα,ή ότι απέμεινε τέλος πάντων απο αυτά μετά την κατάρρευση του ''υπαρκτού''που ο Σαραμάγκου υπήρξε φανερός πολέμιος του.
Δεν εξαιρεί τα κομμουνιστικά κόμματα απο την Αριστερά,όπως οι εν Ελλάδι σταλινικοί.
Γράφει λοιπόν ο Σαραμάγκου στο Τετράδιο και στο κεφάλαιο ''που είναι η Αριστερά?". ''Η Αριστερά δεν έχει την παραμικρή ιδέα σε ποιόν κόσμο ζεί.Στην προθεσή μου,εσκεμμένα προκλητική,επερωτώμενη έτσι απάντησε με την πιό παγωμένη σιωπή.Κανένα κομμουνιστικό κόμμα,για παράδειγμα,ξεκινώντας απο αυτό του οποίου είμαι μέλος,δεν βγήκε στις επάλξεις για να αντικρούσει ή απλώς να επιχειρηματολογήσει σχετικά με την καταλληλότητα ή την μή καταλληλότητα των λέξεων που πρόσφερα''......Τίποτα απολύτως σιωπή καθολική λες και στους ιδεολογικούς τάφους που κατέφυγαν δεν υπήρχε τίποτα άλλο παρά μόνο σκόνη και αράχνες,ή το πολύ κάποιο αρχαικό οστό που δεν έκανε ούτε για ιερό λείψανο πιά.''....Φαντάστηκα οταν πρίν ένα χρόνο ξέσπασε η καρκινική κρίση των υποθηκών στις ΗΠΑ,πως η Αριστερά όπου και αν βρίσκεται,αν είναι ακόμα ζωντανή,θα ανοίξει επιτέλους το στόμα για να πεί τι σκέφτεται για την περίπτωση.Εχω πιά την εξήγηση:η Αριστερά δεν σκέφτεται δεν δρά,δεν διακινδυνεύει ούτε βήμα.Στο ερώτημά μου που είναι η Αριστερά,δεν περιμένω απάντηση.Πλήρωσα πολύ ακριβά τις αυταπάτες μου''.

Ξεκάθαρα
27 Ιανουαρίου 2015 στις 9:58 μ.μ.

Η αλήθεια είναι ότι ο κορμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ανθός του πραγματικού ΚΚΕ, δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι που υπό την καθοδήγηση του Χαρίλαου ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΑΝ και ΑΝΕΣΤΗΣΑΝ μετά το 1974 ένα κόμμα που έβγαινε από την Χούντα σε κατάσταση διάλυσης.

Τα χοιρινά που σήμερα θέλουν να ονομάζονται "ΚΚΕ" δεν έχουν ούτε ένα άξιο στέλεχος στην ηγεσία τους.

Προχθές "έφαγαν" και το τελευταίο εναπομείναν σοβαρό στέλεχος στο κόμμα, τον Σπύρο Χαλβατζή, με τη γνωστή τους μέθοδο της γραμμής στη σταυροδοσία των ψηφοδελτίων.

Όλη η σημερινή ηγεσία του αυτοαποκαλούμενου "ΚΚΕ", την εποχή του '70 και του '80 που ξαναχτίζονταν το κόμμα σχεδόν από το μηδέν, τους είχαν για αφισοκόλληση ή για να κουβαλάνε τους καφέδες.

Βρέθηκαν λοιπόν αυτά τα κομπλεξικά ανθρωπάκια με τη σφραγίδα στο χέρι και το μόνο που κάνουν είναι χύνουν χολή και μιζέρια, φτάνοντας στο σημείο ακόμα και να κατηγορούν τον Τσίπρα γιατί κατέθεσε στεφάνι στην Καισαριανή! Τέτοιο σκύλεμα νεκρών από τα χοιρινά του Περισσού!

Δεν σας αξίζει τίποτα άλλο από σκέτη αδιαφορία και περιφρόνηση._

Κανελλικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ)
27 Ιανουαρίου 2015 στις 10:13 μ.μ.

LOLοκοτρώνη είσαι άριστος στη σπέκουλα αλλά οι μάσκες έπεσαν.

Κάτι φτηνοεπιχειρήματα σαν αυτά που χρησιμοποιείς τα μασάμε για πλάκα.
Κατάλαβε λοιπον γίγαντα του Κουτσουμπισμού, ότι τις απόψεις του Νικολόπουλου τις γράφουμε στα π@π@ρια μας. Εσύ όμως με τον αντίστοιχο εθνικιστή σύμμαχό σου (Λιάνα) μπορείς να κάνεις το ίδιο;;;;;

Πάμε όμως μια επανάληψη με περισσότερες επεξηγήσεις αυτή τη φορά διότι η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως. Επανέλαβε μετά από εμένα:

Στις βουλευτικές του 2012 (Μάης) το ΚΚΕ είχε πάρει 8,48% και 536.105 ψήφους.

Στις βουλευτικές του 2012 (Ιούνης) το ΚΚΕ είχε πάρει 4,50% και 277.227 ψήφους.

Στις ευρωεκλογές του 2014 (Μάης) θριαμβολογούσατε διότι το ΚΚΕ ανέβηκε και πήρε 6,11% και 349.255 ψήφους
(δηλ. αλλά 180.000 λιγότερους από Μάη του 2012).

Χθες πήρατε 5,47% και 338.188 ψήφους
(δηλ. 200.000 ψήφους λιγότερους από το Μάη του 2012 και 11.000 ψήφους λιγότερους από τον Μάη του 2014) αλλά και πάλι θριαμβολογείτε!!!!!

Έχετε δηλαδή χάσει 200.000 ψήφους μέσα σε 2,5 χρόνια και εν μέσω απίστευτης καπιταλιστικής λαίλαπας, αλλά και πάλι θριαμβολογείτε!!!!!
Σε απλά Ελληνικά αυτό λέγεται ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ

Και για να δείτε πόσο υποκριτές είστε, στις Ευρωεκλογές του 2014 θριαμβολογούσατε γιατί συγκρίνατε το ποσοστό σας με αυτό των αμέσως προηγούμενων Βουλευτικών του Ιούνη του 2012.
Σήμερα συγκρίνετε το ποσοστό σας όχι με εκείνο των αμέσως προηγούμενων Ευρωεκλογών του 2014 (δεν βολεύει πια) αλλά .......με εκείνο των Βουλευτικών του Ιούνη του 2012 γιατί τώρα βολέυει!!!!!!


ΚΚΕ: Ό,τι μας βολεύει, όπως μας βολεύει - Μια ζωή Υποκρισία

Ταξικά
27 Ιανουαρίου 2015 στις 10:17 μ.μ.

@ 10:39
Ο Καβάφης ήταν ένας μεγαλοαστός ομοφυλόφιλος άσχετος αν όχι εχθρικός με το προλεταριάτο.
Δεν μπορώ να τον συγκρίνω με το κομμουνιστή Ρίτσο.
Τα πράγματα δείχνουν αληθινά μόνο με ταξικά κριτήρια.

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 10:31 μ.μ.

Είναι κατάντια να φαγώνεται ο Σπύρος Χαλβατζής και να βασιλεύει η Κανέλλη στο ΚΚΕ.Η Λιάνα στην χούντα βοηθούσε τον Χριστόδουλο στο διάβασμα και ο Χαλβατζής έκανε αντίσταση στην δικτατορία.Μετά τον γιό του Αλέξανδρο,η πανούκλα του σταλινικού δημοκρατικού συγκεντρωτισμού έφαγε και τον ίδιο.
Ο τέλειος ξεπεσμός για ένα κόμμα είναι η λεγόμενη γραμμή στις εκλογές.Οταν αυτό το κόμμα αυτοαποκαλείται και κομμουνιστικό όπως το ΚΚΕ,η ξεφτίλα δεν έχει τέλος.Το ΚΚΕ κατηγορεί τα άλλα κόμματα σαν ''αστικά'',ενώ στην πραγματικότητα με την λεγόμενη κατευθυνόμενη σταυροδοσία,χειραγωγεί την ψήφο των μελών,οπαδών και ψηφοφόρων κατά το δοκούν και σύμφωνα με τα κέφια της ηγετικής κλίκας,θεωρώντας τους ανθρώπους πρόβατα χωρίς κρίση που πρέπει συνεχώς να τους λέει το κόμμα τι θα κάνουν και ποιόν θα ψηφίσουν..
Ετσι έμειναν δεκάδες χιλιάδες γνήσιοι αγωνιστές έξω απο το ΚΚΕ που απέμεινε με μια ξεπουλημένη καιροσκοπική κομματική ελίτ που κάποτε την είχαν μόνο για τα θελήματα.

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 11:11 μ.μ.

Ενα καλό πρώτο δείγμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι πως διαχωρίζει την θέση της απο αυτήν της Ε.Ε. που θέλει νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας.
Καθιστά σαφές η νέα κυβέρνηση της Αριστεράς πως δεν δέχεται τετελεσμένα και χωρίς την συναίνεση της Ελλάδας.
Ξεκάθαρη πατριωτική θέση,που ξαναφέρνει την κλεμένη αξιοπρέπεια στους Ελληνες
Αλλή μια δικαίωση των προφητειών του ΚΚΕ,που όλα τα προηγούμενα χρόνια προσπαθούσε με άθλιες και προβοκατόρικες μεθοδεύσεις να πείσει τον Ελληνικό λαό πως μια κυβέρνηση της Αριστεράς,είναι μιά απο τα ίδια!!
Το μόνο που κατάφερε το σταλινικό μόρφωμα είναι να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση,να καταποντιστεί ο Σαμαράς και το ΚΚΕ να πάρει τις λιγώτερες ψήφους σε απόλυτους αριθμούς στην ιστορία του!!!
Οπως έστρωσε κιομάται.

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 11:20 μ.μ.

Προς 9:58 μμ

Ο ανθός; ναι ο κολοκυθανθός του ΚΚΕ !
Ας δούμε μερικούς :
Νίκος Κοτζιάς μέγας διανοητής και ιδεολόγος. Διάβασα μάλιστα με μεγάλη προσοχή πρόσφατα και το βιβλίο του " Ο ΤΡΙΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ του ΠΑΣΟΚ κριτική με βάση τη μαρξιστική-λενινιστική ανάλυση της ελληνικής πραγματικότητας".
Διαφώνησε με το ΚΚΕ διαρρηγνύοντας τα ιμάτια του για την συγκυβέρνηση ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ - ΝΔ το 1989 (3 μηνών κυβέρνηση με προκαθορισμένο τέλος και με μόνο έργο τη μη παραγραφή του σκανδάλου Κοσκωτά). Οι πρωταγωνιστές αυτής της συγκυβέρνησης είναι πολλοί Υπουργοί της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ
Ξαναέραψε τα ιμάτια του , πηγαίνοντας στο Γιωργάκη και γινόμενος μέγας υπηρεσιακός παράγοντας του Υπουργείου Εξωτερικών (αυτό είναι σενάριο για συνωμοσιολόγους). Μετά άρχισε να τελειώνει το ένα πανεπιστήμιο μετά το άλλο. Πότε πρόλαβε ρε παιδί μου; Γιουσαίιν Μπόλτ ο τύπος και κατέληξε καθηγητής πανεπιστημίου στο ΠΑΠΕΙ (όλα αυτά επι ΠΑΣΟΚ) !
Μετά απο όλη αυτή τη λαμπρή πορεία αυτός ο κολοκυθανθός του ΚΚΕ θα είναι ΥΠΟΥΡΓΟΣ με διάφορους καμμένους αριστέρους...
Πόσος είναι ο μισθός των Υπουργών ; Ξέρει να μας πει κάποιος;

Νάντια Βαλαβάνη. Ομολογώ ότι με στεναχωρεί ό,τι γράψω αλλά Νάντια μου τα "στερνά τιμούν τα πρώτα". Μαζί με τον Δήμο εγκαταλείψατε το ΚΚΕ και πήγατε στο ΝΑΡ καταγγέλοντάς το για την συγκυβέρνηση ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ - ΝΔ και τώρα Νάντια χαριεντίζεσαι με ένα ακροδεξιό εσμό για να σώσεις και συ την πατρίδα. Τα χρόνια πέρασαν και ίσως και η μεταβολή της ταξικής σου θέσης σε έκανε να σκεφτείς "αριστερότερα". Θα μου πεις και ο Μάρξ και ο Έγκελς δεν ήταν προλετάριοι, πλούσιους τους λες!

Γιάννης Δραγασάκης. Διεκδίκησε την γραμματεία του ΚΚΕ μαζί με την Αλέκα Παπαρήγα. Δεν του έκατσε. Μετά έφυγε απο το ΚΚΕ προς άλλα μέρη. Ισως η υπουργοποίησή του στη κυβέρνηση ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ - ΝΔ του άφησε κάποιο κουσούρι. Ας δώσουμε μία τέτοια εξήγηση.

Άφησα τελευταίο τον Λαφαζάνη. Ρε Παναγιώτη τσίπα δεν έχεις; Ti δουλειά έχεις με όλους αυτούς; Μαζί με τον Καμμένο, την Κουντουρά, τον Σγουρίδη και την Τσαρουχά είστε κυβέρνηση της αριστεράς; Παιδί του Χαρίλαου ! Παναγιώτη εσύ δεν είσαι κολοκυθανθός γαιδουράγκαθο είσαι.

Κολοκοτρώνης

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 11:54 μ.μ.

@ Λολοκωτρώνη

Τραγούδα......

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 11:56 μ.μ.

Λολολοτρώνη σε άφησα τελευταίο.Δεν έχεις λίγη τσίπα ρε;Τι δουλειά έχεις εσύ με όλους αυτούς;Εσύ ένας ήρως της επανάστασης του προλεταριάτου της Αρκαδίας.Μαζί με τον Κουτσούμπα τον Μαίλη την Παπαρήγα τον Σοφιανό τον Παφίλη την Κανέλλη,έμπλεξες με τα σκατά αδερφάκι μου..
Λολολοτρώνη δεν είσαι γαιδουράγκαθο.Βέλιουρας και μουχρίτσα και βρωμόχορτο είσαι.

Τα κοκκινα γαντια
28 Ιανουαρίου 2015 στις 12:09 π.μ.

Ο Κατρούγκαλος πριν καλά-καλά ορκιστεί δήλωσε πως ανακαλούνται όλες οι διαθεσιμότητες και απολύσεις.
Πρίν λίγο καιρό στο Β.Κ.μια απο τις ηρωικές απολυμένες καθαρίστριες,λοιδωρήθηκε και χλευάστηκε απο τους χουλιγκάνους του ΚΚΕ γιατι υποστήριξε πως με μια Αριστερή κυβέρνηση δεν θα έχανε την δουλειά της.Και τι δεν άκουσε η γυναίκα απο χείλη δήθεν κομμουνιστών,αλλά στην πραγματικότητα μισαλόδοξα ανθρωπάκια με καμένους εγκεφάλους.
Θα έπρεπε τώρα η απολυμένη καθαρίστρια να ρίξει ένα άγριο χέσιμο στα ανθρωποειδή του ΚΚΕ που είχαν το θράσος να παίξουν με την ζωή αγωνιστών.
Θα τους χρειαζόταν το ξεγυρισμένο χέσιμο απο την ηρωική γυναίκα.

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2015 στις 12:38 π.μ.

@ 11.20
Μεγάλος ο πόνος σου αλλά δεν υπάρχει λύπηση.Υπάρχει μόνο έγκλημα και τιμωρία.Κανένα έλεος σε όσους εγκλημάτισαν ενάντια στον λαό.
Για πέντε ολόκληρα χρόνια μπήκατε εμπόδιο στην ελπίδα του λαού να σπάσει τα δεσμά του.Γίνατε ανάχωμα σε όλους τους λαικούς αγώνες.Γίνατε ο κυματοθραύστης όλων των εργατικών κινητοποιήσεων.Στηρίξατε όλο το ακροδεξιό σκυλολόι,φτάνει να μην υπάρχει Αριστερή κυβέρνηση.
Παίξατε και χάσατε.Χάσατε και θα πληρώσετε.
Να ξέρεις πως αργά ή γρήγορα υπάρχει η Νέμεση για όλους.
Υ.Γ Για να σου απαλυνθεί ο μεγάλος και αβάσταχτος πόνος,δικαιούμαι τώρα να σου συστήσω να πιείς ενα βαρέλι ΞΙΔΙ.
Η συνταγή είναι του μεγάλου ΠΑΝ.

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2015 στις 1:44 π.μ.

@12.38

"Παίξατε και χάσατε.Χασατε και θα πληρώσετε".

Στο κόσμο που κορόιδεψατε να το λες αυτό φίλε μου και οχι σε μας.Εμεις ξέρουμε πολυ καλά τι είστε.

Τράβα παίξε με το τρενάκι του Πάνου τωρα που μου θες και απειλές.Ξεκολλα Αλέξη!

Πρίγκιψ Υψηλάντης
28 Ιανουαρίου 2015 στις 1:51 π.μ.

Αγαπητέ Θεόδωρε, νομίζω ότι τα έχεις χάσει τελείως

α) κατηγορείς το ΣΥΡΙΖΑ ότι έκανε κολλεγιά με έναν ακροδεξιό εσμό, όπως εσύ χαρακτηρίζεις τους ΑΝΕΛ. Και τι ήθελες να κάνει αφού ο Κουτσούμπας είχε άλλες δουλειές (βλέπε εδώ http://tathrasimia.blogspot.gr/2015/01/blog-post_26.html) και δεν πρόκανε να συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ; Να αφήσει την ευκαιρία να γίνουν δέκα σωστά πράγματα για το λαό που δοκιμάζεται ( και που αν είχατε δεχτεί να συνεργαστείτε και σεις θα μπορούσαν να γίνουν είκοσι ); Αδυνατώ πλέον να καταλάβω το ψυχολογικό προφίλ του κνίτη και ομολογώ ότι με ξεπερνάει. Τέλος πάντων, ας περιμένουμε τη τριμηνιαία παρέλαση του ΠΑΜΕ

β) ο Νικολόπουλος είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης ενός κόμματος με το οποίο αναγκάστηκε να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή εσείς δεν θέλατε (ενδιαφέρον θα έχουν πάντως σε λίγο καιρό οι απόψεις των ψηφοφόρων σας επ αυτού) και εν πάσει περιπτώσει δε θα μπορέσει να εμποδίσει την ψήφιση ενός νόμου για σύμφωνο συμβίωσης. Αυτός είναι ένας, εσείς είστε ολόκληρο κόμμα που έχετε αυτή τη συντηρητική στάση και όχι μόνο γι αυτό το ζήτημα

γ) Ο ΠΑΝ πού είναι;

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2015 στις 9:30 π.μ.

1.44
Σώωωωωπα ρε που μας ξέρεις κιόλας.Τίποτα δεν ξέρεις κνίτη ακόμα.Την μαύρη σου την τύφλα ξέρεις.
Δεν είναι απειλή όσα πρόκειται να γίνουν και με το κόμμα σας.Ολοι θα περάσουν απο κόσκινο.Αν το κόμμα σου έχει χεσμένη την φωλιά του θα πρέπει να πληρώσει,όπως θα πληρώσουν όλοι όσοι κατέστρεψαν τον λαό..Καθαρά πράγματα και καθαρές εξηγήσεις.
Αρκετά παίξατε και εσείς με τις ζωές των παιδιών μας.Βάλατε πλάτη ώστε να μην αλλάξει τίποτα γιαυτό το σύστημα πάντα σας το ξεπλήρωνε.Σας προστάτευε και σας τάιζε.Σας πρόσεχε και σας κανάκευε.Σας διαφήμιζε και σας παίνευε.
Σας φάγαμε στην μάπα μαζί με τους ακροδεξιούς.Τα καλαμπούρια τέλος κνίτες.
Το σύστημα τελείωσε.Το πάρτυ ετελείωσε.Τέλος ατελείωτο.
Και δεν είναι απειλή.

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2015 στις 9:36 π.μ.

Προς υψηλότατο

Δηλαδή οι ΑΝΕΛ δεν είναι ακροδεξιό κόμμα;
Δηλαδή ο Τσίπρας υποκριτικά δεν έλεγε προεκλογικά ότι δεν θέλει συνεργασία με τους ΑΝΕΛ αλλά μόνο με το ΚΚΕ;
Δηλαδή ο Τσίπρας δεν θα μπορούσε να ζητήσει ψήφο ανοχής από τους ΑΝΕΛ ή και άλλου, όπως υποτίθεται ζήταγε απο το ΚΚΕ;:
Δηλαδή ο Νικολόπουλος θα πει όχι στο σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων και ο Καμμένος θα πει ναι;
Πως εξηγείς την κολλεγιά με τους ΑΝΕΛ σε χρόνο μικρότερο της ταχύτητας του φωτός; Εμένα μου φαίνεται σαν "έτοιμο απο καιρό".

Και εμείς αδυνατούμε να σας καταλάβουμε διότι πριν τις" παρελάσει"ς του ΠΑΜΕ , υπάρχει η απεργία. Πόσοι δίνετε μάχη να πετύχουν; Πόσοι κάνετε απεργία στον ιδιωτικό τομέα άντε και στο δημόσιο; Πόσοι πάτε στις πύλες των εργοστασίων, στους χώρους δουλειάς, στους καταπέλτες, στα γιαπιά, στις επιχειρήσεις;
Εσείς κάνετε "παρελάσεις" σπίτι σας; Γιατί δεν σας βλέπουμε πουθενά. Το ΚΚΕ είναι ένα μικρό κόμμα εσείς που είστε τεράστιο , που είστε;
Ξέρετε πόσες απολύσεις έχουν φάει μέλη του ΠΑΜΕ γιατί διεκδίκησαν το δίκιο του εργάτη; Ξέρεις πόσα μέλη του ΠΑΜΕ δεν πάνε να δουλέψουν σε εργοδότες για να μην σπάσουν τις συλλογική σύμβαση εργασίας πχ στη ζώνη στο Πέραμα εκεί που κονταροχτυπιούνται με τους φασίστες της χρυσής αυγής (η οποία ασκεί επιρροή δυστυχώς σε ορισμένους ελάχιστους μεταλλεργάτες)
Θα μπορούσα να πω άπειρα παραδείγματα πχ λαικές επιτροπές, επιτροπές ανέργων , τι κάνουν , πως δραστηριοποιούνται νυχθημερόν και ας είναι λίγοι. Εσείς που είστε;

ΥΓ.1. Δυσκολεύομαι να κατανοήσω το εύρος της προοδευτικότητας στο θέμα του σύμφωνου συμβίωσης και του γάμου των gay και της υιοθεσίας.Για το σύμφωνο και το γάμο το επίδικο είναι το κληρονομικό δίκαιο και το ασφαλιστικό. Το θέμα δηλαδή των gay είναι αν κληρονομούν τους συντρόφους τους και αν παίρνουν σύνταξη μετά τον θάνατό τους; Για την υιοθεσία το αίτημα είναι να κάνουμε πειραματόζωα παιδάκια για να διαπιστώσουμε τι επιπτώσεις θα έχει στο ψυχισμό τους η ανατροφή τους από ένα ομόφυλο ζευγάρι όπου ο μπαμπάς ή η μαμά είναι ταυτόσημοι και δεν χρειάζεται η παρουσία και των 2 φύλων

2. Για τους ΑΝΕΛ το κελάηδημα του Παπαδημούλη είναι αποκαλυπτικό
http://www.902.gr/eidisi/apopseis-sholia/60114/ta-titivismata-toy-papadimoyli

Κολοκοτρώνης

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2015 στις 11:12 π.μ.

Το αστείο δεν ειναι οι προσχηματικές εκκλήσεις προεκλογικά προς το ΚΚΕ για ψήφο ανοχής όταν πλέον κατάλαβαινει ο καθένας οτι η συνεργασία με ΑΝΕΛ ηταν ήδη συμφωνημένη.Το αστείο ειναι που κάποιοι τους πίστεψαν και απειλούσαν εδω μεσα οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα παει σε δεύτερες εκλογές και θα σαρώσει το ΚΚΕ.Γιατι ρε παιδιά τελικά δε πήγατε σε δεύτερες εκλογές; Ε; Γιατι ρε γαμωτο επιβεβαιώθηκε παλι το ΚΚΕ που απαντούσε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ εχει αντικειμενικά πολλούς διαθέσιμους συμμάχους στη βάση στρατηγικών συμφωνιών;

ΝΕΚΡΟΛΟΥΛΟΥΔΑ
28 Ιανουαρίου 2015 στις 4:04 μ.μ.

Απο το πολίτ μπιρό της Κ.Ε του ΚΚΕ γίνονται γνωστά τα κάτωθι.
1.Κηρύσσεται τριήμερο αυστηρό πένθος για την απώλεια του σεβαστού Αντώνη και της αξιοαγάπητης κυβέρνησής του.Με τον αγαπητό φίλο Αντώνιον και το ευγενές επιτελείο του υπήρξαμε άριστοι συνεργάτες,πάντα για το κοινό καλό των φιλικών κομματικών μας χώρων και ενάντια στον κοινό εχθρό.Τον οπορτουνισμό και τις παραφυάδες αυτού.
2.Οι σημαίες του κόμματος στα πολυτελή γραφεία του κόμματος εις τον Περισσό,να κυματίζουν μεσίστιες καθ'όλην την διάρκεια του τριημέρου πένθους.
Εντός του κτηρίου θα λειτουργήσει φωτογραφική έκθεση και προβολή σλάιτς με στιγμιότυπα απο την προσωπική και ερωτική ζωή του φίλτατου Αντώνη.
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Περισσού,ο ΠΑΝ θα διαθέτει το ΠΑΝκόσμιο λεξικό και τον Καζαμία του 2015,και ο Κολοκοτρώνης θα εκθέτει μερικά απο τα διασημότερα βιβλία ιστορίας που φωτίζουν την πορεία του κόμματος και τον ίδιο.
3.Καλούνται όλα τα μέλη του κόμματος και ειδικά τα μέλη της ΚΝΕ,όπως κυκλοφορούν σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις τους,φέροντες μαύρο περιβραχιόνιο επι του αριστερού βραχίονος προς ένδειξη συντριβής για την μεγάλη απώλεια.Τα κορίτσια της ΚΝΕ καλό είναι να φορούν μαύρο φακιόλι στο κεφάλι και μακρυές φούστες μέχρι τον αστράγαλο.
4.Το κομματικό έντυπο Ριζοσπάστης,καλείται να αφιερώσει εκτενή αποσπάσματα απο την ζωή και την πολιτική δράση του σπουδαίου εκλιπόντος Αντώνη.
Το έργο του μεγάλου ανδρός είναι άγνωστο στα πλατιά λαικά στρώματα,και οφείλουμε μέσω κειμένων,άρθρων,αναλύσεων στον κομματικό μας τύπο να το αναδείξουμε σε όλο το εύρος του.
5.Καλείται η πολυαγαπημένη του Μπαλτάκου υπεραγία και μαρξίστρια Λ.Κανέλλη,όπως αναλάβει όλο το τελετουργικό(επικήδειους,ευχέλαια,τρίημερα,εννιάμερα,κόλλυβα,σαραντάιμερα) ούτως ώστε να αποδοθεί η μέγιστη των τιμών στον λατρευτό συνεργάτη και σύμμαχο,άξιο συνπολεμιστή στον ωραίο τον τίμιο και τον ευγενικό αγώνα ενάντια στους οπορτουνιστές.
Αν δεν είχαμε ξεπουλήσει τον 902,το κανάλι θα μετέδιδε λυπητερά εμβατήρια,ρέκβιεμ και κλασσική μουσική με προτίμηση την 9η Ιμιτελή Συμφωνία.

Αιωνία του η μνήμη!

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2015 στις 8:26 μ.μ.

@ΝΕΚΡΟΛΟΥΛΟΥΔΑ
Oσα ψευδωνυμα και να αλλαξεις ενα πραγμα σε κανει αναγνωρισιμο, αρα και αδυνατο να κρυφτεις... Το αντικομμουνιστικο σου μενος.
Δεν ξερω τι μεροκαματο σου δινουν εκει στην ΚΟΥΚΟΥνδουρου ή αν εχεις κι εσυ την τυχη των τεχνικων του κοκκινου, αλλα πραγματικα εισαι για λυπηση πλεον.
Η πραγματικοτητα ειναι οτι οι σοσιαλ"δημοκρατες" του αχταρμα που λεγεται τΣΥΡΙΖΑ, κυβερνουν πλεον με τους εθνικιστες ΑΝΕΛ.
Το πραγματικο τους προσωπο θα φανει πολυ συντομα μετα τις φανφαρες και τοτε το ΚΚΕ θα ειναι στην πρωτη γραμμη και παλι για να κανει αυτο για το οποιο υπαρχει:
Να προσπαθει για την οργανωση του λαικου κινηματος παντου, σε χωρους εργασιας, γειτονιες και
Να ειναι η μοναδικη αντιπολιτευση μεσα στη βουλη, ωστε να επιβαλλει φιλολαικες ρυθμισεις και να ξεσκεπαζει διαρκως αυτον τον εσμο που αυτοαποκαλειται κυβερνηση.
Οσο για τη δυνατοτητα του ΚΚΕ να επιβιωνει και στις μεγαλυτερες πιεσεις απο παντου, ειναι η αποδειξη του ποσο ριζομενο ειναι στις καρδιες του λαου... και για οσους δε γουσταρουν... ΑΝΕΛ

Χ.Κ

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2015 στις 8:43 μ.μ.

ΑΑΑΑΑ ξεχασα...
Για ετοιμαστειτε για πιο ¨λιτο βιο".... χαχαχα
Και δεν εχουν αρχισει ακομα και το ξεβρακωμα ξεκινησε!

http://902.gr/eidisi/politiki/60191/lito-vio-yposhetai-sto-lao-o-neos-ypoyrgos-oikonomikon-g-varoyfakis-video
εεεεε ρε γελιαααααα

Χ.Κ

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2015 στις 9:15 μ.μ.

Καλά ρε Χάλια-Κώμα (ΧΚ) ο Σύριζα συγκυβερνά με τους εθνικιστές ΑΝΕΛ. Μάλιστα.
Εσύ που παίρνεις γραμμή από την ακραία εθνικίστρια Κανέλλη??? Τσίπα δεν έχετε ρε ξεφτίλες?? Έεεεεεεεεε?

Αντικομμουνιστικό μένος έχεις κάποιος που καταφέρετε με πάθος εναντίον του κομμουνισμού.
Κάποιος που κράζει το σημερινό ΚΚΕ και τα χοιρινά του Περισσού δεν είναι αντικομμουνιστής αφού το ΚΚΕ έχει πια τόση σχέση με τον κομμουνισμό όσο η Κανέλλη με την εργατική τάξη και ο Τάκης Τσουκαλάς με τον αθλητισμό.

Άσε που είσαι και εκτός γραμμής (λογικό αφού έχετε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια σας).
Το ΚΚΕ όπως λανθασμένα λες δεν έχει στόχο "να επιβαλλει φιλολαικες ρυθμισεις", αλλά να δώσει τα μέσα παραγωγής στο προλεταριάτο. Άρα ή είσαι αγράμματος ή είσαι τρελλή οπορτούνα. Διάλεξε. (Πιθανολογώ και τα δύο)

Εγώ πάντως προτείνω στο ΚΚΕ να οργανώσει άμεσα διαδήλωση κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όπως είχε υποσχεθεί και να αφήσει τις καθυστερήσεις. Η λαϊκή ροχάλα θα πέφτει σύννεφο. Τολμάτε?

ΘΒ

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2015 στις 9:21 μ.μ.

Αλήθεια ΧΚ; Όσοι δεν γουστάρουν ΑΝΕΛ ψηφίζουν ΚΚΕ;
Ανοίγματα στο Ποτάμι και τη ΝΔ βλέπω οι Κουτσουμπαίοι!

ΝΕΚΡΟΛΟΥΛΟΥΔΑ
29 Ιανουαρίου 2015 στις 10:02 π.μ.

8.26 X.K
Αστα να πάνε στο διάολο.Απο μεροκάματο σκατά.Τους ξέρεις τώρα τους σοσιαλ-δημοκράτες τι σπάγγοι είναι.Σκωτσέζοι παιδί μου.Λιτότης παντού.
Μαζευτήκανε όλοι οι αντικομμουνιστές.Κοντεύουνε να ξεπεράσουνε σε αριθμό τους ΚΚΕδες.Ευτυχώς που υπάρχει μια Λιάνα ακόμη που αξίζει μόνη της όσο αξίζουν 1000 αντικομμουνιστές.
Σκέφτομαι να την κάνω για την ομάδα Αλήθειας του Περισσού.Σίγουρα λεφτά και εισόδημα μεγάλο.Και μια θέση βρέξει χιονίσει στον Ντερμεντέρη τον κομμουνιστή.
Μεγάλος αχταρμάς αυτοί οι σοσιαλ-δημοκράτες βρε παιδί μου.Να φανταστείς τι αχταρμάς είναι πως στις εκλογές κόντεψαν να φτάσουν το 40%.Οι καθαροί και σκέτοι σοσιαλιστές αλα ''υπαρκτός'' του ΚΚΕ,με το ζόρι πέρασαν το 5%.Είναι ή δεν είναι αδικία?Τα τραβάς μετά τα βυζιά σου ή δεν τα τραβάς?
Για ένα τους παραδέχομαι τους αντικομμουνιστές του ΚΚΕ.Πέφτουν πάντα μέσα στις προβλέψεις τους.Απο τότε που μαντεύανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα χαθεί και θα απορροφηθεί,μέχρι σήμερα που μαντεύουνε την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ,κάνοντας την στραβομάρα τους πραγματικότητα.
Ευσεβείς πόθοι.Που πλέον δεν είναι ούτε ευσεβείς.
Ενα δεν μπορώ να καταλάβω στους αντικομμουνιστές του ΚΚΕ.Θέλουν λέει σαν αντιπολίτευση στην βουλή να επιβάλλουν φιλολαικές ρυθμίσεις.Εδώ με μπερδεύουν οι αντικομμουνιστές του ΚΚΕ.Πότε λένε αλήθεια και πότε ψέμματα?.Αν στον καπιταλισμό δεν υπάρχει τίποτα φιλολαικό και όλα θα λυθούν στην ''λαική εξουσία'' της Δευτέρας Παρουσίας,τότε λένε ψέμματα και τις φιλολαικές προτάσεις στην βουλή τις κάνουν για τα μάτια του κόσμου.Το κάνουν για να κάνουν απλά αντιπολίτευση μαζί με βρωμοπόταμα Βενιζέλους και Σαμαράδες σε Αριστερή κυβέρνηση,πράγμα που δεν έκαναν στις παλιότερες.Φυσικά καμμιά απο τις παλιότερες κυβερνήσεις δεν τόλμησαν να τις χαρακτηρίσουν εσμό.
Αν αυτό δεν είναι η μεγαλύτερη αθλιότητα απο την ηγετική σπείρα του Περισσού,τότε οι λέξεις χάνουν την σημασία τους.
Σίγουρα πρόκειται για σύγχυση,απο την παντελή έλλειψη πολιτικής πρότασης και τέλειου αδιέξοδου κάτι συνηθισμένο τα τελευταία χρόνια στο αντικομμουνιστικό ΚΚΕ που χάνει σήμερα αυγά και πασχάλια και τα βασικά στηρίγματα πάνω στα οποία ''ρίζωσε''.
Τις συστημικές κυβερνήσεις του δικομματισμού που σαν δεκανίκι τους το έθρεψαν και το προστάτευαν.

Υ.Γ Είναι πάντως ανησυχητικό που μετά απο 4 ημέρες απο τις εκλογές δεν βλέπουμε στους χώρους δουλειάς στις γειτονιές και στα καφενεία να οργανώνεται η αντίσταση του λαικού κινήματος.Το μόνο που βλέπουμε είναι χαμογελαστά ανθρώπινα πρόσωπα που αναπνέουν ελεύθερα,ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο.Και βέβαια δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη πως οι άνθρωποι έχουν διάθεση να ''αντισταθούν''στους ίδιους τους εαυτούς τους.
''Σοσιαλδημοκράτες''είναι,όχι μαλάκες.

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2015 στις 10:51 π.μ.

8.26 Θέλεις να οργανώσεις το λαικό κίνημα πουλάκι μου;Να μην σου χαλάσουμε το χατήρι τότε.
Λοιπόν άρχισε την οργάνωση απο τις απολυμένες καθαρίστριες.Τράβα έξω απο το Υ.ΟΚ.που για μήνες αγωνίζονταν και δεν είχες περάσει ούτε απο το απέναντι πεζοδρόμιο να τις δείς,και πέστους πως ήρθες να τους οργανώσεις την αντίσταση.Σκούπες έχουν ακόμα και ξέρουν να τις χρησιμοποιούν οι καθαρίστριες.
Τράβα μετά στους απολυμένους της ΕΡΤ να τους δείξεις πως να αγωνίζονται.Το ίδιο για τις Σκουριές,για την ΒΙΟΜΕ,για τους σχολικούς φύλακες,για τους καθηγητές που δεν πρέπει να απεργούν στις εξετάσεις.Να πάς σε όλους αυτούς που τους είχες ξεπουλήσει να τους μάθεις πως να αγωνίζονται για να δούμε τι λεφτά θα πιάσεις.
Αντε ρε ξεκίνα να δούμε τα κότσια σου.Γιατί δεν ξέρουν αυτοί απο αγώνες και περιμένουν απο το ξεπουλημένο ΚΚΕ να τους μάθει.Τρομάρα σας.
Μας είχε ζαλίσει ο Κουτσούμπας οτι απο την πρώτη μέρα θα είναι στους δρόμους.Κάντε ενα συλλαλητήριο ρε ξεφτίλες αν τολμάτε.Βγάλτε τον Κουτσούμπα με την Κανέλλη να χτυπάνε κατσαρόλες να γελάσει το χειλάκι του κόσμου ρε.Τολμήστε ρε κοπρίτες.
Τι σκατά αγωνισταράδες είστε τότε ρέ.Μόνο λόγια ξέρετε να λέτε ρε ξεφτίλες.Πενήντα χρόνια δεν μπορούσες να οργανώσεις το λαικό κίνημα και έχεις μούτρα να θέλεις να το οργανώσεις τώρα.Τώρα σε πήρε τώρα ο πόνος.Το κίνημα το ρωτήσατε ρε ξεπουλημένοι?

απορίες
29 Ιανουαρίου 2015 στις 11:33 π.μ.

Ποιος είναι ο ρόλος του ΚΚΕ για την κοινωνία;

α) Αφού δεν συμμετέχει με κανένα τρόπο σε κανένα κυβερνητικό σχήμα ( τότε γιατί συμμετέχει στις εκλογές; )

β) Αφού δεν προβαίνει σε κανενός είδους κινηματική σύγκρουση θεωρώντας όσους το κάνουν ανυπόμονους αστούς επαναστάτες και μπλανκιστές;

γ) Αφού, πέραν μεμονωμένων περιπτώσεων όπως η απεργία της Χαλυβουργίας την οποία προσπάθησαν να περιχαρακώσουν ώστε να μη δεχθεί την ευρύτατη λαϊκή περίπτωση και να εξελιχθεί σε σύμβολο αντίστασης, δεν κάνει τίποτε περισσότερο από απεργίες της μίας ημέρας και παρέλαση Ομόνοια-Σύνταγμα

δ) Αφού δεν μπορεί να συνομιλήσει και να συνεργαστεί σε οποιοδήποτε επίπεδο με κανέναν άλλο αριστερό θεωρώντας τον οπορτουνιστή, αριστεριστή ή οτιδήποτε άλλο ( και δεν αναφέρομαι στο ΣΥΡΙΖΑ )

Δεν προβληματίζεται από το γεγονός ότι ο κόσμος κοιτάζει μονίμως αλλού; (αν θεωρεί ότι ο λαός είναι κατώτερος των περιστάσεων, ας το πει. Όσο και να είναι πάντως, δε νομίζω ότι κάτω από τέτοιες συνθήκες πρέπει να είναι ικανοποιημένο που "κατορθώνει" να πάρει μόνο 5,5%).

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2015 στις 3:23 μ.μ.

Είναι σε μαύρο χάλι οι κκεδες στο Β.Κ.Δεν ξέρουν τι να κάνουν και τι να πούν οι άμοιροι.Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε.
Δεν μπορούν να χωνέψουν τις συνεχείς ήττες τους και την μεγάλη νίκη του μισητού εχθρού τους.Δεν χωνεύεται με τίποτα το κακό που τους βρήκε.

Εχουν ένα δίκιο φυσικά.Δεν είναι μικρό πράγμα να χάνουν τα πάντα σε μια νύχτα.Χάσανε τους προστάτες τους,χάνουνε τα προνόμια και την ασυλία που απολαμβάνανε απο το σύστημα,χάνουνε τα στηρίγματα που το καθεστώς τους είχε απλόχερα παραχωρήσει.

Μαζί με τα μοιρολόγια συνεχίζουν να κάνουν αυτό που είναι το μόνο που τους απέμεινε.Δίκες προθέσεων.Οπως έκαναν απο την αρχή συνεχίζουν τις δίκες προθέσεων και συνεχίζουν να σπάνε τα μούτρα τους.

Απειλεί το ΚΚΕ να καταθέσει λέει προτάσεις νόμου σε φιλολαική κατεύθυνση.
Καταγέλαστοι και αξιοθρήνητοι.

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 6:03 μ.μ.

διαβάστε και καμιά ανακοίνωση της ΟΑΚΚΕ για να ξυπνήσετε , γιατί κοιμάστε ακόμα , ρωσόφιλοι του Πούτιν...

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 6:07 μ.μ.

Αποριες 11.33 διαβασε τον Αριστερισμο του Λενιν(1920) γιατι πρεπει ενα κομμουνιστικο κομμα να συμμετεχει σε αστικες εκλογες και στο αναλογο αστικο κοινοβουλιο.

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2015 στις 11:56 μ.μ.

Ρε παιδιά για την πρόταση να είναι ο Αβραμόπουλος πρόεδρος της δημοκρατίας τι λέτε; Ο σύριζα την κάνει. Καλή ε;;;;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger