Home » , » Γ. Δελαστίκ για την επόμενη μέρα των εκλογών (Βίντεο)

Γ. Δελαστίκ για την επόμενη μέρα των εκλογών (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015 | 2:41 π.μ.

Σχολιάζοντας τα όσα επακολούθησαν μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Δελαστίκ εκτίμησε ότι προτεραιότητα του απερχόμενου πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, είναι «να σώσει το κεφάλι του» μετά την μεγάλη ήττα που υπέστη το κόμμα του.

Ο ίδιος χαρακτήρισε θετικές  και άριστες από πλευράς δημοσίων σχέσεων και συμβολικών κινήσεων τις πρώτες ενέργειες του Αλέξη Τσίπρα. Ότι δηλαδή έδωσε πολιτικό όρκο και απέδωσε τιμή στους εκτελεσμένους κομουνιστές στο σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Δεν απέδωσε καμιά μομφή για την συνεργασία Σύριζα –ΑΝΕΛ χαρακτηρίζοντας το κόμμα του Πάνου Καμένου «συνεπές αντιμνημονιακό κόμμα της συντηρητικής παράταξης».

Στην γενικότερη τοποθέτησή του ο δημοσιογράφος του «Εθνους» και στέλεχος του ΝΑΡ επιφυλάχτηκε να τοποθετηθεί αργότερα για την κυβέρνηση του Σύριζα αφού διαπιστωθεί αν υλοποιηθούν ή όχι οι προεκλογικές δεσμεύσεις του κόμματος της Κουμουνδούρου.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 8:07 μ.μ.

εκπροσωπος του συριζα ηταν μαλλον ο δελαστικ.μεχρι και ο παπαδημουλης παρεξηγηθηκε που απαντουσε αυτος για τον συριζα

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 10:53 μ.μ.

Eκπρόσωπος της Ν.Δ. ήταν η Λ.Κανέλλη την Κυριακή το βράδυ..Μέχρι και ο Χατζηνικολάου παρεξηγήθηκε και της θύμησε πως οι νεοδημοκράτες υπερασπίζονται καλύτερα το κόμμα τους απο οτι το ΚΚΕ.

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 11:21 μ.μ.

5,5% ουστ ρε γλαστρες του σαμαρα

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2015 στις 12:12 π.μ.

Ποναει το 5,5% ανταρσυες, που εδω και 2 χρονια αναθαρυσατε και ομολογησατε την ελπιδα σας να εξαφανιστει το ΚΚΕ; Το ΚΚΕ οχι μονο αντεξε Οχι μονο αυξηθηκε, οχι μονο κερδισε καινουργιο κοσμο , αλλά κυρίως αυτο που σας αγχωνει ειναι οτι πολύ γρηγορα θα τρεχετε να μαζευετε τα ασυμαζευτα. Με Τσακρη, με Μακρη Με Κουρουπλη, με Βαρουφακη, με Καμενο, με κουντουρα, με Γκοτζια!!!!! θα χρηαστει συντομα να αντιμετωπισετε την οργη αυτων που σας πιστεψαν και την συνεπεια του ΚΚΕ. Αλλιμονο το τιμωρό χερι του λαού.
Οσο για τον Δελαστικ, μετα απο τοσα αρθρα για τον Συριζα αβαντα, καιρος ειναι το κομμα του το ΝΑΡ να τον σχολασει. Εκτος εαν και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συνολικα μετα το χαλι της εκλογικης της συμμαχίας με Αλαβανο, παει ολοταχως για συνιστωσα του Συριζα.

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2015 στις 12:18 π.μ.

Και ο Τσίπρας με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛΛ; Και είχαν συνεννοηθεί πριν από τις εκλογές γι' αυτό "τα βρήκαν" για να συγκυβερνήσουν μέσα σε μισή ώρα; Γιατί τότε Βαλαβάνηδες, Λαφαζάνηδες κλπ δήλωναν 3-4 ημέρες πριν τις εκλογές ότι δεν θέλουν καμία συνεργασία με ΑΝΕΛΛ, ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ αλλά μόνο με το ΚΚΕ; Προς άγραν ψήφων; Ρε μπαγλαμάδες μεταλλαγμένοι παλαιοπασόκοι τα κόλπα του Λαλιώτη χρησιμοποιείτε ακόμη, ρε φρόκαλα; Ή μήπως νομίζετε ότι "τσιμπάει" κανείς επειδή προεκλογικά προσκυνάτε τον αρχιεπίσκοπο, τον Πάπα και ζητάτε συγχώρεση στο Άγιο Όρος και μετεκλογικά κάνετε πολιτικό όρκο και πάτε στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής; Από τον Άσμουσεν πήρατε άδεια γι' αυτά; Νομίζετε ότι ο κόσμος της αριστεράς είναι κλεφτοκοτάδες πασόκοι που σας ψηφίζουν από συμφέρον ή (ακόμη χειρότερα) βόδια σαν τους δεξιούς;

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2015 στις 1:01 π.μ.

Κάποιος να θυμίσει στον Δελαστίκ οτι υπάρχει κορυφαίο στέλεχος της Ανταρσυα οχι μπάτλερ ρου ΣΥΡΙΖΑ.Μες στην τρελή χαρά ήταν..

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2015 στις 1:11 π.μ.

Εδώ το ναρ αφήνει τον Μπιτσάκη ασχολίαστο που νομίζει οτι είναι κυβερνητικός σύμβουλος του Τσίπρα ...

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2015 στις 4:05 μ.μ.

12.12
κνιτακια και κκεδες οτι και να κανετε (δηλαδη πορειουλες ομονοια--συνταγμα!!) την κυβερνηση δεν προκειτε να την ενοχλησετε!!

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2015 στις 10:31 μ.μ.

Για μερικούς σχολιάστες το θέμα της ανάρτησης είναι ο Δελάστικ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger