Home » » Η αόρατη γενιά λιγο πριν της κάλπες (Βίντεο)

Η αόρατη γενιά λιγο πριν της κάλπες (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 | 5:01 μ.μ.

Η εκπομπή Allert3 μετά από 20 μήνες αυτοδιαχείρισης, στην ελεύθερη ΕΡΤ3, αφήνει χώρο και χρόνο σε μια αόρατη γενιά. Στους νέους υποψηφίους που ασχολούνται με την πολιτική και εκλογική μάχη της 25ης Ιανουαρίου και εκπροσωπούν ουσιαστικά μια αόρατη γενιά.

Στο στούντιο βρίσκεται η Ελευθερία Χατζηγεωργίου, υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσ/νίκης, ο Ρικάρντο Χέιρ, υποψήφιος με τον συνδυασμό "Πράσινοι-ΔΗΜΑΡ" στην Α'Θεσσαλονίκης καθώς και ο Χρήστος Αβραμίδης, υποψήφιος στην Α'Θεσσαλονίκης με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ.

Ανάμεσα σε άλλα οι νέοι υποψήφιοι συζητούν για την μετανάστευση, την ανεργία στους νέους και τον ρόλο των Ευρωπαικών προγραμμάτων.

Η Χριστίνα Σιγανίδου είναι στην επιμέλεια, όπου στην συγκεκριμένη εκπομπή συνοδεύεται από τον Τέλλο Φίλη.


Λάβαμε και δημοσιεύουμε μία επανόρθωση από τον υποψήφιο με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ στην Α Θεσσαλονίκης Χρήστο Αβραμίδη

Παρότι κανείς δεν το σχολίασε ή δεν το πρόσεξε, ή δεν του φάνηκε και απίθανό, θα ήθελα να επισημάνω ότι ήταν λανθασμένη η κατηγορία προς τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ψήφισε τα Voucher στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς είχε ψηφίσει τα voucher σε επιμέρους Δήμους, ενώ στην συγκεκριμένη Περιφέρεια, ψήφισε τα πεντάμηνα προγράμματα και όχι τα Voucher. Θα ήθελα λοιπόν να κάνω μια επανόρθωση και να αναλάβω την πλήρη προσωπική ευθύνη για την λανθασμένη ενημέρωση.

Εκτιμώ ότι δεν ταιριάζει με το ήθος της αριστεράς να επιτίθεται σε άλλες δυνάμεις, χρησιμοποιώντας ανακρίβειες για αυτό και γράφω αυτήν την επανόρθωση.

Κατά την γνώμη μου βέβαια και τα πεντάμηνα προγράμματα βασίζονται επίσης σε μεσαιωνικές συνθήκες εργασίας και έχουν ελάχιστες διαφορές με τα Voucher. Μία από τις ομοιότητες, είναι ότι σε κανένα από τα δύο προγράμματα ο εργαζόμενος δεν εντάσσεται στο εργατικό δίκαιο. Επιπλέον δεν αναιρώ την ουσία της πολιτικής κριτικής για τους καταστροφικούς συμβιβασμούς του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι γίνονται στο όνομα της επιβίωσης, αλλά στην πραγματικότητα, εγγυώνται "την συνέχεια του κράτους και της Ευρωζώνης", αυταπάτη καταστροφική για τον λαό μας και ιδιαίτερα βολική για τους δυνάστες μας
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger