Home » , » Νύχτα θα φύγει η μαριονέτα των δανειστών από αρχηγός της ΝΔ

Νύχτα θα φύγει η μαριονέτα των δανειστών από αρχηγός της ΝΔ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 | 11:19 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175
Τρείς και νύχτωσε. Νύχτα θα φύγει η μαριονέτα των δανειστών από αρχηγός της ΝΔ. Ποιά ΝΔ, ούτε η ΔΗΜΑΡ τέτοιο χάλι. Μες την απελπισία του σήκωσε το πρώην καταλληλότερο, τον Καραμανλή το Β' το "Μπουχέσα". Τον πήρε άρον - άρον με τα σουβλάκια παραμάσχαλα και τα κοκορέτσια να κρέμονται από το στόμα. Τίποτα! Ούτε ψυχή δε πάτησε να τους δει.

Κάτι συγγενείς τους μόνο να μοιρολογάνε. Στη φάρμα με τα βοοειδή έπρεπε να κάνει συγκέντρωση, να είναι οι νεοδημοκράτες στο στοιχείο τους. Άλλωστε εκεί μοίραζε προεκλογικές υποσχέσεις για επιδοτήσεις. Για το έργο που αφήνει, κάνει "γαργάρες". Ούτε κιχ για τα αγροτικά δάνεια, τσιμουδιά για την φορολογία, ξέχασε και τη νίλα που έπαθε με το Ρώσικο εμπάργκο, μόνο υποσχέσεις ότι ΘΑ μειώσει τον ΕΝΦΙΑ που ο ίδιος άδικα έβαλε.

Μετά από αυτά τα απίστευτα ψέματα που είπε, πως να μην αυξηθεί η ψαλίδα; Τρίτο κόμμα η ΝΔ στη Θεσσαλονίκη μετά τους αναποφάσιστους. 15 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί όταν μιλάει ο Σαμαράς, ο Άδωνης κι ο Βορίδης φεύγουν όλοι από κοντά τους τρέχοντας. Και με τους άλλους νευριάζουν επίσης, αλλά αυτοί ειδικά βρωμάνε φασισμό, η μπόχα τους δεν αντέχεται. Δεν έχει καταλάβει ο Σαμαράς (ευτυχώς για το ΣΥΡΙΖΑ) πως όσο περισσότερο προσπαθεί να φοβίσει, τόσο πιο τρομαγμένος φαίνεται ο ίδιος.

Μου είπαν ότι έκανε "συγκέντρωση". Έκανε; Δεν είδα τίποτα. Κάποια κηδεία είχαν αλλά δεν πήγαν πολλοί. Φαίνεται η μακαρίτισσα η ΝΔ δεν ήταν και πολύ δημοφιλής όσο ζούσε. Ούτε άφησε τίποτα πίσω της. Μόνο χρέη. Τελικά ο Αντωνάκης κατόρθωσε το ακατόρθωτο: Να κάνει μικρότερη "συγκέντρωση" κι από του Βενιζέλου, που θα βλέπει Βουλή από την TV. Αν έχουν τηλεόραση στο κελί του στον Κορυδαλλό. Άκη, να ζεστάνεις τα στρώματα. Σου έρχεται παρέα. Πόσοι; Ολόκληρη Λίστα.

Για να μιλήσουμε με στοιχεία:
Όλο το "Ιωάννης Βελλίδης" έχει χωρητικότητα 2.400 ατόμων. Όμως η συγκέντρωση της ΝΔ έγινε σε μια μόνο αίθουσα από τις πέντε! που διαθέτει. Επομένως ούτε 1.000 άτομα! Μόνο μερικές εκατοντάδες χαχόλοι σε μια περιοχή αλλοτινό "κάστρο" της ΝΔ. Με πυρετώδη κινητοποίηση από μεριά της γαλάζιας συμμορίας. Κατάντια. Αλλά τι τα θες; Νεοδημοκράτης καταντάς δε γίνεσαι.
Για σύγκριση, μόνο οι θέσεις των καθήμενων στις εξέδρες (χωρίς καν το χώρο του γηπέδου) στο Παλέ ντε Σπορ (Αλεξάνδρειο Μέλαθρο) είναι 5.138. Ο Τσίπρας δηλαδή είχε πολλαπλάσια συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη. Επιμένετε για το "ντέρμπυ" δημοσκόποι;

Αν ήμουν νεοδημοκράτης, θα του έλεγα να μην προσκαλέσει ξανά κόσμο ούτε για πάρτι γενέθλιων. Όμως δεν είμαι κι έχω ανάγκη σαν άνεργος το γέλιο, γι αυτό: Προσπάθησε ξανά Αντώνη, στην ανάγκη πάρε την αφέντρα σου τη Μέρκελ, να σου στείλει δυο φορτηγά με γκεσταπίτες από Βερολίνο. Κάνε έξω συγκέντρωση μόνο βάλε κουδούνια στα γίδια μη χαθούν.

Και κάτι τελευταίο: Πριν φύγεις ήταν ανάγκη να πάρεις μηχάνημα, για να καταστρέψεις τα έγγραφα, που δείχνουν τις "πομπές" σας; Οι φίλοι σου τα SS το 1945, όταν υποχωρούσαν, απλά τα καίγανε. Πάντως τη δίκη δεν τη γλύτωσαν. Χάρη στους Κομμουνιστές. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2015 στις 12:39 π.μ.

Καλε μου Μητσο 175,το θεμα δεν ειναι να φυγει ,νυκτα ,η πρωι,απο αρχηγος της Ν.Δ!! Το θεμα ειναι ,το κομμα που θα σχηματισει ,κυβερνηση,να τον παρει και να τον σηκωσει τον Σαμαρα,και ολο το σκυλοοι της παρεας του. Μετα συγχωρησεως,χ....αν θα καταληξει ,ακεφαλη η Ν,Δ!! Μην τρελαθουμε ρε παιδια!!Σιγα,μην και δεν βρουν ,αλλο αητο σαν τον Αντωνακη,για να τον αντικαταστησουν!!Να δικαστουν ολοι,αυτο ειναι το αιτημα προς τον Αλεξη!!
Χωρα ,που δεν εχει σωστη δικαοσυνη,δεν μπορει να πραξει το σωστο σε κανενα επιπεδο! Αν το δω αυτο απο τον Αλεξη,εε......την επομενη φορα μπορει και να το σκευτω να τον ψηφισω!!Και μεταξυ μας,....δεν φαινεται να το εχουν καταλαβει,!! Ναι,Αλεξη μου,για μεγαλη μεριδα πολιτων,εκει θα δωσεις τις εξετασεις σου. Αν μιλαμε,για νεα πνοη,για μια ανασα,για ενα καλυτερο αυριο και μελλον......παρε θεση απο τωρα. Μην φοβαστε Συριζακια να δεσμευτητε!!Σε αυτη την χωρα,πρεπει να δημιουργηθει προηγουμενο δικαστικο!! Ετσι,βρε αδελφε......για τον φοβο ,ολων των Ιουδαιων!!

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2015 στις 9:02 π.μ.

Έχετε δίκιο γι αυτό με την αρχηγία. Πάνω στη σάτιρα είπα κάτι που πράγματι δεν έχει σημασία για μας. Άλλωστε μετά μάλλον δε θα υπάρχει ΝΔ για να γίνει κάποιος αρχηγός. Θετικό μεν αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα.
Το θέμα είναι η πολιτική, το καπιταλιστικό σύστημα. Για να αλλάξει αυτό θέλει Επανάσταση. Αλλιώς θα έχουμε απλά άλλο διαχειριστή ίσως λιγότερο διεφθαρμένο στην αρχή ή πιο ήπιο. Αλλά αργά ή γρήγορα έτσι το πρόβλημα θα εμφανιστεί ξανά γιατί η αιτία, εκμετάλλευση θα υπάρχει. Ο καπιταλισμός είναι καρκίνος και δε φεύγει εύκολα.
Πιστεύω πάντως κι εγώ πως οι κλέφτες αυτοί πρέπει να πάνε φυλακή. Αυτό μπορεί να το κάνει ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ αρκεί να θέλει. Όμως το μνημόνιο δεν είναι απλά μια απάτη μια λεηλασία. Είναι το πρόσωπο του καπιταλισμού. Δηλαδή η κλεψιά και η λεηλασία είναι ο καπιταλισμός, η πολιτική τους. Η ιδιωτικοποίηση πχ είναι ξεπούλημα, αλλά δεν υπάρχει τρόπος στον καπιταλισμό να τιμωρηθεί. Αν δώσεις πχ το δέκατο της αξίας της μια έκταση έρχεται ο πλούσιος και σου λέει "προσφορά και ζήτηση". Δικαιοσύνη ουσιαστική μόνο με Επανάσταση γίνεται. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν παραβιάσει και τους ίδιους τους αστικούς νόμους ορισμένοι γαλάζιοι κι ότι δεν πρέπει να τους τιμωρήσουμε αμέσως. Να δούμε όμως αν θα πάνε φυλακή τουλάχιστο. Σας ευχαριστώ για τα σχόλια. mitsos175.

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2015 στις 9:50 π.μ.

Σας ευχαριστω για την απαντηση. Για αλλη μια φορα,συμφωνουμε απολυτα. Φυσικα και το προβλημα ολο ,ειναι το καπιταλιστικο συστημα,με ολα τα παρεπομενα του,και ακομα πιο φυσικο,εδω που φτασαμε,μονο με κατι επαναστατικο,μπορουμε να ελπιζουμε,σε αλλαγη. Υγεια και κουραγιο,ευχομαι,και "για μας ,δεν εφτασε η μεγαλη ωρα" οπως λεει και ο Ιουδας του Βαρναλη! Πρεπει να "πεσουν",και αλλοι απο τα συννεφα,...να καθαρισει ,ο ουρανος και το τοπιο! Θα περιμενουμε!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger