Home » , » Μετά την Σπυράκη έχουμε και τον Α, Σαμαρά να κάνει προπαγάνδα υπέρ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. (Βίντεο)

Μετά την Σπυράκη έχουμε και τον Α, Σαμαρά να κάνει προπαγάνδα υπέρ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015 | 9:35 μ.μ.

Μετά την Μαρία Σπυράκη, παρουσιάστηκε σήμερα και ένας πανικόβλητος πρωθυπουργός, που προφανώς αντιλαμβάνεται ότι ήρθε η ώρα να μπει ταφόπλακα στην πολιτική του καριέρα, να εξαπολύσει μύδρους στην Σύριζα για την πρόταση που έκανε στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ να δώσουν από κοινού την εκλογική μάχη.

Μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο στην Κομοτηνή, ο Αντώνης Σαμαράς για να «στιγματίσει» τον «αντιευρωπαϊκό προσανατολισμό» -που υπάρχει μόνο στο μυαλό του και στα επικοινωνιακά επιτελεία της Ν.Δ- του Σύριζα, επικαλέστηκε το τεράστιο «επιχείρημα» ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απεύθυνε πρόσκληση εκλογικής συνεργασίας με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μιας συλλογικότητας, που σύμφωνα με τον ίδιο «το μόνο σύνθημα η μόνη πρωταρχική επιδίωξη είναι να φύγει η Ελλάδα από την Ευρώπη και το ευρώ».

Μετά την Σπυράκη δηλαδή έχουμε και τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει προπαγάνδα υπέρ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 13 σχόλια

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 10:17 μ.μ.

Η πλάκα είναι ότι, το κάλεσμα Τσίπρα ήταν -εκτός από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ- και στο ΚΚΕ
αλλά η ΝΔ δεν λέει κουβέντα και "κακά λογάκια" για το ΚΚΕ, ότι είναι υπέρ της εξόδου από την Ευρώπη κλπ...
Έρωτας, παιδί μου...

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 12:18 π.μ.

@10:17
Μα το ΚΚΕ είναι η τελευταία ελπίδα του Σαμαρά....
Το μόνο κόμμα που δεν απειλεί το σύστημα της διαπλοκής

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 12:48 π.μ.

Που να δεις 10:17 τον ερωτα του συνδεσμου ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ με τον ΣΥΡΙΖΑ


ΣΕΒ-ΣΥΡΙΖΑ:" Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται"

Mια συνέντευξη άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ στον "Επενδυτή".
Αν κανείς έπρεπε να περιγράψει τo όλο σκηνικό προσέγγισης ΣΥΡΙΖΑ-ΣΕΒ θα έπρεπε να επαναλάβει την παλιά γνωστή λαϊκη παροιμία: " Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται".


Λεπτομερειες εδω
http://taxikiantepithesi.blogspot.gr/2013/07/blog-post_1530.html

και εδω

Γ. Δραγασάκης: Η στάση του ΣΕΒ προς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απαρατήρητη
http://902.gr/eidisi/politiki/23305/g-dragasakis-i-stasi-toy-sev-pros-ton-syriza-den-einai-aparatiriti

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 1:04 π.μ.

@12.18 ΗΤΑΝ η τελευταία ελπίδα.
Τώρα τετέλεσται και οι δύο.Τώρα κλάφτα Χαράλαμπε.
Οπως στήριξε ο ένα τον άλλον,έτσι θα πέσουν μαζί και στον γκρεμό.
Πάνε και οι αγάπες πάνε και οι έρωτες,πάνε και τα καλά λόγια.
Στο γκρεμό.

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 1:30 π.μ.

Πολύ απλά ο Σαμαράς δεμ συμπεριλαμβάνει το ΚΚΕ γιατί το Κόμμα έτριψε στα μούτρα του ΣΥΡΙΖΑ τα δήθεν και ψηφοθηρικά καλέσματα ενότητας.Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ όμως ως ουρα και κολαούζος του ΣΥΡΙΖΑ και σαν εταίρος των διερευνητικών εντολών κολλάει στα κυβερνητικά σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ.Μην ξεχνάμε την γραμμή στήριξης σε Τσίπρα απο Δελαστίκ

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 10:24 π.μ.

Ευτυχώς υπάρχουν και μερικοί με στοιχειώδη νοημοσύνη εδώ μέσα γιατί ο συριζαίοι την έχουν απεμπολήσει καιρό τώρα και οι ανταρσαίοι ακολουθούν όπως πάντα...

Την ουσία την είχε πεί ο φασίστας ο πατέρας Πλεύρης.
"Εγώ θέλω το ΚΚΕ να παίρνει 0 και ας παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει ότι το ΚΚΕ είναι επικύνδινο κόμμα γιατί είναι ένα συμπαγές πράγμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απλά ένα συνοθύλευμα που με την πρώτη θα σκορπίσει."
Αυτά είπε ο θεωρητικός του φασισμού στη χώρα μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι να γίνεται κουβέντα.

6 Ιανουαρίου 2015 στις 1:38 μ.μ.

ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ???

Σε ποιόν σύγχρονο εθνικοαπελευθερωτικό – αντικατοχικό αγώνα του λαού μας, δε θα είχαν εκτελεστεί παραδειγματικά οι Παπανδρέου, οι Βενιζέλοι, οι Σαμαράδες, οι Κουβέληδες, οι Παπαδήμιοι, οι Γεωργιάδηδες και τόση άλλη σαβούρα που ασέλγησε αδίστακτα στο κουφάρι της Εθνικής αξιοπρέπειας??? Έχετε αναρωτηθεί???...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2015/01/blog-post_38.html

Ίσως είναι καιρός να απομυθοποιήσουμε την ιδανική εικόνα που ο καθένας από μας επιμένει να συντηρεί στο μυαλό του, για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τη συνείδηση αυτού του λαού, στο όνομα του οποίου και για λογαριασμό του οποίου πολιτικολογούν οι πάντες.

Όταν αυτή η προεκλογική περίοδος κοντεύει να φτάσει στην κορύφωσή της, και όλα δείχνουν να κρίνονται μέχρι τελευταία στιγμή από τη δυναμική που μπορεί να προσδώσει στα γεγονότα ένα «λάθος»…

Όταν μια συγκυβέρνηση που διέπρεψε στο δωσιλογισμό και στην εθελοδουλία, κατέρρευσε ουσιαστικά υπό το βάρος των πολιτικών αδιεξόδων της, και απειλεί να επανέλθει από την πίσω πόστα στην κυβερνητική εξουσία επενδύοντας σε επικοινωνιακά ατοπήματα ενός πολυφλύαρου αντιπάλου…

Όταν το συνώνυμο του πολιτικά και εθνικά εξευτελισμένου ανδρός που ακούει το ονομα ΓΑΠ, αντί να εγκαταλείψει οριστικά τη χώρα, τολμά να επανέρχεται και...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2015/01/blog-post_38.html

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 2:19 μ.μ.

1.30 Πολύ απλά είσαι πολιτικά χαζός.
Ακόμα και αν το ΚΚΕ αρνήθηκε επίσημα την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σαμαράς θα μπορούσε προβοκατόρικα να το επικαλεστεί μαζί με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Αλλά για να το κάνει αυτό θα έπρεπε να θεωρεί ότι το ΚΚΕ είναι απειλή για την ΕΕ και το διαπλεκόμενο σύστημα, ώστε να τρομάξει τους αστούς ψηφοφόρους.
Αμ έλα όμως που και η κουτσή Μαρία ξέρει ότι το ΚΚΕ στην ουσία στηρίζει Σαμαρά και στηρίζεται σε αυτόν και τους Αδώνιδες!!!!!

Μόλις τις προάλλες οπαδός του ΚΚΕ έγραφέ εδώ στο ΒΚ ότι θα σηκώσει τις λιγοστές καταθέσεις του για να μην τις φάει δήθεν ο Λαφαζάνης με τον Σκουρλέτη.
Πιο πιστό σκυλάκι της Σαμαρικής κινδυνολογίας πεθαίνεις....

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 2:29 μ.μ.

Δεν σας απασχολει Ανταρσυες ο ´´ερωτάς ´´ σας με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ΟΛΟ το εργατικο κίνημα; ΔΟΕ-ολμε-γιατροι κλπ. Εκει ο Συριζα ειναι δυναμη ανατροπης, εδω ειναι συνδαιτημονας του ΣΕΒ;
Υποκριτες.
Επισης γιατι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καθυστερει να το ξεκοψει στον ΣΥΡΙΖΑ περι συμπορευσης; Το ΚΚΕ που καθυβριζετε, το εκανε αμεσως και ξεκαθαρα.
Jim

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 5:31 μ.μ.

Δε μπορώ να καταλάβω πως σκέπτεστε μερικοί. Σίγουρα το ΚΚΕ θα βοηθήσει την ΝΔ, όπως οι ΑΝΕΛ θα βοηθήσουν το Σύριζα. Πάρα πολύ απλά, το ΚΚΕ αντλεί ψήφους απ τα αριστερά του Σύριζα όπως ακριβώς οι ΑΝΕΛ απ τα δεξιά της ΝΔ. Είναι απλή αριθμητική. Αντίστοιχα και ο ΑΝΤΑΡΣΙΑ, ενίσχυση του «κόβει» απ τον Σύριζα
Και όσο το ΚΚΕ δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανένα, όσο ποσοστό και να πάρει (πάνω από 8 όχι σίγουρα) θα είναι «ακίνδυνο». Οπότε ένα ισχυρό ΚΚΕ είναι ότι καλύτερο για την ΝΔ. Αντίστοιχα ισχυροί ΑΝΕΛ για το Σύριζα, όμως ελλοχεύει ένας κίνδυνος… οι ΑΝΕΛ μπορεί να συνεργαστούν με ΝΔ…. με το Σύριζα πολύ αμφιβάλω.

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2015 στις 2:05 μ.μ.

@ 5:31 μ.μ
Καλά, μεγάλε πιο δικομματικός πεθαίνεις. Δηλαδή για σένα πρέπει να υπάρχουν μόνο ΝΔ και Σύριζα. ΄Οπως πιο παλιά έπρεπε να υπάρχουν μόνο ΝΔ και Πασόκ. Οι άλλοι όλοι στο πυρ το εξώτερον γιατί δήθεν παίρνουν ψήφους απ' τους μεγάλους. ΄Αξιος ο μισθός σου αλλά δεν πειθεις.

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2015 στις 2:08 μ.μ.

Χα χα χα καλά μπήκαν κι οι ανταρσύες να βγάλουν το άχτι τους. Και χωρίς να το θέλουν αποκαλύπτονται. Ουρίτσες ήταν και ουρίτσες θα παραμείνουν.

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2015 στις 4:07 μ.μ.

Αυτός που δεν έχει μάθει να σκέφτεται πώς θα καταλάβει τους άλλους πώς σκέφτονται;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger