Home » , » Στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ζηλεύει την "δοξα" Συριζαίων

Στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ζηλεύει την "δοξα" Συριζαίων

Από giorgis , Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 | 3:39 π.μ.


Του Γ. Γ.

Όταν κάποιοι υποψήφιοι βουλευτές του Σύριζα ξεκίνησαν με προσωπικά διαφημιστικά μηνύματα να προβάλλουν την κάθοδο του στην εκλογική μάχη, είχαμε κάνει ανάρτηση καυτηριάζοντας το γεγονός, εκτιμώντας ότι μια τέτοια συμπεριφορά δεν συνάδει με το ήθος που θα έπρεπε να έχει ένας αριστερός υποψήφιος βουλευτής.

Την ίδια απαράδεκτη συμπεριφορά ακολουθεί και ο Πέτρος Κωνσταντίνου που κατεβαίνει υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ.
Αναρωτιόμαστε: Αραγε, ο εκλεγμένος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ δημοτικός σύμβουλος  Αθήνας θεωρεί ότι τον κολακεύει το γεγονός να φωτογραφίζεται με μετανάστες πλαισιωμένος από πικέτες και πανό που διαφημίζουν την υποψηφιότητα του; 

Υ.Γ (Την φωτογραφία την ανέβασε ο ίδιος ο Πέτρος Κωνσταντίνου στην παρουσία του στο  facebook)
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2015 στις 11:12 π.μ.

Ο δρόμος για την αστική πολιτική έχει πολλά ποδάρια φίλοι του ΣΕΚ Προσέξτε γιατί τα λόγια -και τα ράσα- δεν κάνουν τον παπά, ούτε φυσικά τα αντικαπιταλιστικά λόγια κάνουν τον επαναστάτη.

Οι αστικές λογικές άσκησης πολιτικης που προωθείτε, ΔΕΝ θα γίνουν ανεκτές μέσα στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ υπάρχει και θα αναπτυχθεί πολύ πολύ περισσότερο, όταν ΕΜΠΡΑΚΤΑ θα υπερβεί αυτές τις αστικές λογικές άσκησης πολιτικής: Την προσωπική προβολή υποψηφίων, την λογική "το κομμα ή η ομάδα μου να είναι καλά και ας πάει να πνιγεί το μέτωπο -η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εν προκειμένω", κλπ κλπ, λογική που δυστυχώς έχει το ΣΕΚ σαν πολιτική ομάδα και προσπαθεί να την αναπαράγει εντός της Αριστεράς.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger