Home » » Σφήνωσε ο Βενιζέλος στο παραβάν, σαρδάμ ο ΓΑΠ στα σχολεία!

Σφήνωσε ο Βενιζέλος στο παραβάν, σαρδάμ ο ΓΑΠ στα σχολεία!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015 | 3:13 μ.μ.

Πηγή: Λάκης Μπέλλος - "Εφημερίδα των Συντακτών"

♦ Μην ψάχνετε αλλού. Έχουμε εδώ πώς ψήφισαν οι αρχηγοί των κομμάτων και άλλοι πολιτικοί με κάθε λεπτομέρεια.

♦ Είχαμε δραματικό απρόοπτο που διαδραματίστηκε στο εκλογικό τμήμα που ψήφισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

♦ Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπήκε, δύσκολα έστω, στο παραβάν.

♦ Όμως, περιέργως σφήνωσε και δεν μπορεί να βγει ακόμη έξω, παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειές του γι' αυτό.

♦ Είναι εντελώς παράδοξο πώς μπόρεσε να μπει μέσα και να μην μπορεί να βγει έξω. Προφανώς, έφαγε μερικές σοκολάτες μέσα και φούσκωσε κι έγινε το κακό.

♦ Επί τόπου βρίσκεται η Πυροβεστική με 15 οχήματα για τον επιχείρηση απεγκλωβισμού Βενιζέλου και μείνετε συντονισμένοι για να σας αναγγείλουμε τον απεγκλωβισμό του,  όταν ελπίζουμε θα επιτευχθεί.

♦ Ο Γιώργος Παπανδρέου τώρα έκανε σαρδάμ στο κτίριο του εκλογικού κέντρου και πήγε σε άλλο εκλογικό τμήμα!

♦ Μάταια εκεί έψαχναν να τον βρουν στους εκλογικούς καταλόγους και προς στιγμήν φοβήθηκαν ότι έχει εγγραφεί να ψηφίσει σε εκλογικό τμήμα στη Βοστόνη.

♦ Χρειάστηκε να επιστρατευθεί ο Πεταλωτής που ανακάλυψε ότι ο Γιώργος ψήφιζε σε άλλο εκλογικό τμήμα, αλλά απλώς έκανε σαρδάμ στα κτίρια.

♦ Στην Πύλο ψήφισε ο Αντώνης Σαμαράς. Εκεί όμως έγινε ένα ιδιαίτερο γεγονός. Ο πρωθυπουργός ήθελε να ξαναψηφίσει για δεύτερη φορά, αν και ψήφισε κανονικά την πρώτη.

♦ Όπως εξήγησε στους δικαστικούς αντιπροσώπους, η διαφορά που δίνουν τα γκάλοπ είναι μεγάλη, γι' αυτό πρέπει να ψηφίσει και δεύτερη φορά μπας και μειωθεί η διαφορά κι αν κάνουν κι άλλοι αυτό μπορεί να περάσει και πρώτος!

♦ Δεν του επιτράπηκε τελικά αυτό και απείλησε τους δικαστικούς αντιπροσώπους ότι μπαίνουν στο στόχαστρό του αν τελικά βγει, αν και δήλωσε πως δεν το πιστεύει με τίποτα.

♦ Στις δηλώσεις του ο Σαμαράς είπε ότι πήγε να ψηφίσει πρωί γιατί η ψηφοφορία είναι σαν το σεξ, καλύτερη όταν γίνεται το πρωί, και όταν βγήκε από το παραβάν είπε ότι τελείωσε.

♦ Η Σοφία Βούλτεψη έφτασε στο εκλογικό τμήμα και έδωσε σε όλους από ένα χαρτί υγείας στην εφορευτική επιτροπή διότι θα το χρειαστούν από αύριο, χωρίς να απαγορευτεί να το χρησιμοποιήσουν και σήμερα, όπως τόνισε.

♦ Η Ραχήλ Μακρή στην Κοζάνη αντί για ψηφοδέλτιο ένα 50ευρώ από αυτά που είχε τυπώσει.

♦ Η Άντζελα Γκερέκου στην Κέρκυρα ρίχνει από τα μπαλκόνια στάμνες στους περαστικούς, αλλά δεν πάει να ρίξει την ψήφο γιατί δεν τη θεωρεί απαραίτητη, αφού δεν πρόκειται να βγει με τίποτα.

♦ Η Γιάννα Αγγελοπούλου ψήφισε φανερά ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΑΡΣ παρά τις φήμες, που την έφεραν να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger