Home » , , » Μιλήστε, αλήτες, δοσίλογοι της ΝΔ, να ακούσουμε τι θα απολογηθείτε

Μιλήστε, αλήτες, δοσίλογοι της ΝΔ, να ακούσουμε τι θα απολογηθείτε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 | 7:05 π.μ.

Γράφει ο  mitsos175.

Αυτά είναι πραγματικά γκάλοπ. 

Το χρέος της Ελλάδας είναι 409.348.200.000 περίπου και συνεχίζει να αυξάνει με ρυθμό 929 ευρώ το δευτερόλεπτο! Παρά το κούρεμα αυξήθηκε! Οι απώλειες του ΑΕΠ είναι τρομακτικές: Το 2008 το ΑΕΠ ήταν 341,6 δις €. Το 2014 έγινε 241,7 δις εκατό δισεκατομμύρια λιγότερο! Η ανεργία σήμερα είναι γύρω στο 27% χωρίς να λάβουμε υπόψη την ανασφάλιστη κι ευέλικτη εργασία, την υποαπασχόληση που κυριολεκτικά εκτοξεύτηκε!

Οι φόροι πολλαπλασιάστηκαν με χαρακτηριστικό τον παρανοϊκής έμπνευσης και άδικο ΕΝΦΙΑ που επιβάρυνε φέτος τους φορολογούμενους ακόμα 3,25 δις.
Οι καταθέσεις μειώθηκαν τον καιρό του μνημονίου κατά 75 περίπου δισεκατομμύρια ευρώ, και πολλές φορές τις τράπεζες προσέφυγαν στο δανεισμό χρημάτων με υψηλό επιτόκιο.
Το ποσοστό φτώχειας ξεπερνά κάθε δυσοίωνη πρόβλεψη με σχεδόν 4000000 νεόπτωχους ενώ την ίδια στιγμή που οι συντάξεις και οι μισθοί έχουν 45% και 40% απώλειες αντιστοίχως οι δαπάνες για την Υγεία και την Παιδεία σχεδόν εκμηδενιστήκαν: Μόλις 1,11 δις για την υγεία το 2014 και 2,47% οι δαπάνες για την Παιδεία κομμένες περίπου στο μισό πριν το Μνημόνιο μιλώντας με πραγματικά χρηματικά ποσά!

Την ίδια ώρα οι περιουσία των πλουσίων στην Ελλάδα έφτασε τα 76 δις $ αυξημένη θεαματικά πριν από την κρίση. Αυτά αφήνει η ΝΔ πίσω της. Μαζί με την καταστροφή ακόμα και αυτής της ελάχιστης υποδομής που υπήρχε πριν, με διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων και υποθήκευση του φυσικού πλούτου και των ίδιων των εργαζομένων της χώρας. Για να μην ξεχνιόμαστε.

Εγώ λοιπόν να ρωτήσω: Που βρέθηκαν τα χρήματα ώστε να αυξηθεί η περιούσια των πολιτικών και των πλουτοκρατών εν μέσω κρίσης. Γιατί ενώ δουλεύουμε σαν σκλάβοι κι μας έχουν υποβάλει τόσα μαρτύρια που τα αποκαλούν θυσίες, δεν βλέπουμε παρά μόνο επιδείνωση των οικονομικών μεγεθών. Που πήγαν τα χρήματα τα οποία κόπηκαν από μισθούς, συντάξεις και τα χρήματα από τα αβάσταχτα χαράτσια;

Λοιπόν για μιλήστε αλήτες δοσίλογοι της ΝΔ, να ακούσουμε τι θα απολογηθείτε. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger