Home » , » Ο φερετζές του μισθοφόρου.

Ο φερετζές του μισθοφόρου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 | 1:12 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Είδηση πρώτη μετά την άνανδρη επίθεση στην ελευθερία του λόγου: Η ιρακινή επιτροπή ασφαλείας του Συμβουλίου της επαρχίας Salahuddin αποκάλυψε ότι, αγνώστων «στοιχείων» ( χωρίς διακριτικά) αεροσκάφη έριξαν κιβώτια με όπλα και εξοπλισμό στον ISIS, νοτιοανατολικά της πόλης του Τικρίτ, «υποδεικνύοντας» έτσι ότι υπάρχουν χώρες που θέλουν να κρατήσουν το Ιράκ υπό την κατοχή του ISIS, αναφέρει το ιρακινό πρακτορείο ειδήσεων IraqiNews.com

Δε χρειάζονται διακριτικά. Ο τύπος του αεροσκάφους θα φανέρωνε τη χώρα. Αλλά όπως είναι η κατάσταση δεν χρειάζεται ούτε καν αυτό. Ο εναέριος χώρος του Ιράκ ελέγχεται πλήρως από τα AWACS και τα ραντάρ των ΗΠΑ. Οι οποίες μπορούν σίγουρα να δουν οποιοδήποτε αεροσκάφος κι αν θέλουν να το αναχαιτίσουν. Εδώ, πως τους "ξέφυγε";

Είδηση δεύτερη: Σύμφωνα με την Γαλλική ιστοσελίδα Mer et Marine, το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle, θα αναπτυχθεί στον Περσικό Κόλπο για τη στήριξη των επιχειρήσεων εναντίον του ισλαμικού κράτους, αναφέρει και η ρωσική ιστοσελίδα vseneobichnoe.livejournal.com.
Μπορεί η απόφαση να πάρθηκε πιο πριν αλλά μετά την ύπουλη δολοφονία αθώων η κοινή γνώμη δεν θα έχει καμία αντίρρηση να βομβαρδίσουν κι άλλους αμάχους. Περίεργο, πάλι οι ΗΠΑ ωφελούνται...

Διάφορες βλακείες λέγονται από τους νεοδημοκράτες ή χρυσούς ναζί κατά της Αριστεράς. Κι ας είναι οι ΗΠΑ που εξόπλισαν τόσο την Αλ Κάιντα όσο και τους μισθοφόρους φασίστες. Ας είναι τα θύματα της επίθεσης κάθε άλλο παρά δεξιοί, πατριδοκάπηλοι, ή θεούσες. Ας λέμε από την αρχή, ότι πίσω από το φερετζέ του τρομοκράτη, κομπλεξικού, ανεγκέφαλου μισθοφόρου, είναι οι σατανικοί εγκέφαλοι του αμερικάνικου πενταγώνου και των τυράννων κάποιων αραβικών χωρών, που ήθελαν να ρίξουν τον Άσαντ. Ευτυχώς πήραν πούλο.
Κισμέτ: O Αλλάχ αγαπά τον Άσαντ καθώς φαίνεται. Και τους ήρωες κι ηρωίδες του Κομπάνι. Βλέπεις όταν έχει όπλο η γυναίκα, ο θεομπαίχτης δολοφόνος πάει κόλαση. Ή το βάζει στα πόδια κάπως συγκαμένος από την ακράτεια ούρων. Ας φωνάζουμε επίσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων. Οι δεξιοί δεν ακούν γιατί απλά ο εγκέφαλος τους υπολειτουργεί.

Η επίθεση δεν έγινε για το λόγο που είπαν. Όχι ότι οι ηλίθιοι δε θα σκότωναν και γι αυτό, αλλά τα αφεντικά πίσω από τους παρανοϊκούς ψυχασθενείς δολοφόνους έχουν πιο πλατιά σχέδια: Την αλλαγή της συμπεριφοράς της κοινής γνώμης μέσω της τρομοκράτησης. Και το άσχημο είναι πως θα τα καταφέρουν. Γιατί άλλη μια τέτοια επίθεση και θα ξεσπάσει πογκρόμ εναντίον των μειονοτήτων. Οι μετανάστες στη Γαλλία και την ΕΕ αρχίζουν και κερδίζουν κάποια δικαιώματα. Το κεφάλαιο δεν το θέλει αυτό. Τους θέλει απελπισμένους. Γεννά τον πόλεμο για να έχει σκλάβους. Οι μισθοφόροι του ISIS το κάνουν χοντροκομμένα, οι χρηματοδότες τους το κάνουν ύπουλα.

Πιο καλά οι ΗΠΑ κάνουν μπίσνες με το ISIS. Σκλάβοι, πάμφθηνα εργατικά χέρια, απελπισία, συνεχής καταστροφή, επομένως "ευκαιρίες για ανοικοδόμηση", οπισθοδρόμηση των χωρών κι επομένως εξάρτυση από τις ΗΠΑ... πολλά τα λεφτά Άρη.

Που θα πάν οι μειονότητες, αν ξεσπάσει ένας νέος θρησκευτικός πόλεμος; Πίσω στα σκλαβοπάζαρα, που δήθεν "στο όνομα του Αλλάχ" θα δουλεύουν για τον κάθε παρανοϊκό σεΐχη, ο οποίος στα κρυφά θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα αυτών που του έδωσαν την εξουσία. Γιατί εκεί το πάνε πάλι στο Μεσαίωνα. Και ποιός θα είναι ο κερδισμένος από αυτόν; Σίγουρα όχι οι ανόητοι που θα αλληλοσκοτωθούν για να δείξουν ποσό "πιστοί" είναι.

Το χέρι είναι του φανατικού, το κεφάλι όμως είναι αλλουνού...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2015 στις 5:51 μ.μ.

http://unfollow.com.gr/web-only/16404-charlie

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger