Home » , » Συριζέικα καραγκιοζλίκια. - Α. Τσίπρας: "Η αριστερά του Κυρίου" (Βίντεο)

Συριζέικα καραγκιοζλίκια. - Α. Τσίπρας: "Η αριστερά του Κυρίου" (Βίντεο)

Από giorgis , Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015 | 3:40 μ.μ.



Του Γ. Γ.

Tην φωτογραφία που παραθέτουμε μας την έστειλαν στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, ενώ στο βίντεο που δημοσιεύουμε παρακολουθούμε την Συριζέϊκη "Αριστερά του Κυρίου". Τι να σχολιάσει κανείς;    

Εντάξει, απ’ το «Αγιο» Ορος να πάει σε συνάντηση με τον Πάπα ο Α. Τσίπρας για να μαζέψει κανένα ψηφαλάκι απ’ το θρησκόληπτο ποίμνιο, αλλά όχι να αντιγράφει και τον … Κατατζαφέρη με το περιστέρι του. Καραγκιοζλίκια αστού πολιτικάντη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 15 σχόλια

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 4:32 μ.μ.

Γιατί ασχολείστε τόσο πολυ με την σοσιαλδημοκρατία δεν μπορώ να το καταλάβω όταν ονομάζετε τους εαυτούς σας κομμουνιστές

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 5:14 μ.μ.

Αλήθεια είναι από τον αγιασμό στον Πειραιά. Ο Τσίπρας είναι ξεφτίλας.

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 5:21 μ.μ.

Β.Κ Μας κάνεις πλάκα με την αριστερά της περιστεράς βλέπε το αριστερό πόδι της ειναι
ξεπουπουλιασμενο ειναι τυχαίο δεν νομίζω;

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 5:26 μ.μ.

Το είχα πει ότι θα τον δούμε και σε επιτάφιο, αν θέλει την πρωθυπουργία, τελικά τον είδαμε στα Θεοφάνια.

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 5:46 μ.μ.

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=664825

στο video στο 35 sec

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 5:57 μ.μ.

Το πουλάκι μου το πάει το γραμμα η τσιπροπεριστερα τζουτζουουουκα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 7:28 μ.μ.

Τελικά άλλος είναι ο καρατζεφέρης της Αριστερας.Και ριζοσπάστης τούτη την φορά..Όσο για την κουτσουλιά μην την ψάχνεται πολύ.Δεν την φέρει πάνω του αλλά δίπλα του.Ολόκληρος Λοβέρδος γαρ ...Σμίξανε και ταιριάξανε

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 7:39 μ.μ.

Αυτές τις παρενέργειες έχουν οι επισκέψεις στο Άγιο Όρος, οι συναναστροφές με τον Jeronymo και οι αγκαλιές με τον Πάπα.

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 8:18 μ.μ.

Ανωνυμε 5.21 μ.μ μπραβο για την παρατηρηση!! Πραγματι ,το αριστερο ποδι ειναι χωρις πουπουλα!!!! Μαλλον σημαδι ειναι απο τον θεο!!! Με την σειρα του,και αυτος θα μας ξεπουπουλιασει!! Τωρα ,δεν ξερω αν το βλαψιμο, το επαθε, απο το πολυ πηγαινε-ελα στο παπαδαριο......μην και το ειχε απο πριν λεω εγω,γι'αυτο και τετοια καμμωμ,ατα!! Λοιπον ......να ζησουμε, να μας θυμομαστε!!

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 9:27 μ.μ.

Μετά τον Καρατζαφέρη με το περιστέρι στο Βόσπορο τη σκυτάλη πήρε ο Τσίπρας.
Λ.

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 10:29 μ.μ.

8:18 μ.μ.Το περιστέρι ειναι ταχυδρομικό με επιστολή από ΜΕΡΚΕΛ γιαυτό ειναι ξεπουπουλιασμενο
το αριστερό πόδι. Η δικιά μας περιστερά το εστειλε το όρνεο Λοβέρδος Λοβέρδος

Ανώνυμος
7 Ιανουαρίου 2015 στις 12:27 π.μ.

Χωρίς να το έχω σίγουρο τη γυναίκα του δεν την λένε Περιστέρα;;;Ε, αν δεν έχει το δικαίωμα αυτός να αφήσει το περιστέρι να φύγει ποιος το έχει αμαρτωλοί;;;;;;

Ανώνυμος
7 Ιανουαρίου 2015 στις 3:56 π.μ.

Οπωσδήποτε θα σατιρίσω το περιστέρι και τον Αλέξη σε άλλη ανάρτηση. Όμως πρώτα να δούμε τα πράγματα από τη σοβαρή τους όψη. Δεν θα μπω σ' αυτά που λέει η ΝΔ, ότι ο Τσίπρας είναι άθεος κι ότι εδώ υποκρίνεται. Το να μιλά άλλωστε η ΝΔ για υποκρισία είναι κάτι που πραγματικά δεν την παίρνει, διότι δεν υπάρχει άλλο κόμμα που να έχει κάνει τόσες τούμπες και να χει αραδιάσει τόσα ψέματα. Κάποιοι ανόητοι γαλάζιοι νομίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την πάτησε.
Στην πραγματικότητα η ΝΔ έχασε ένα επιχείρημα. Οι νεοδημοκράτες προσπαθούσαν να αλλάξουν τη συζήτηση και πουλούσαν θρησκεία. Καπηλεύονται κάτι που οι ίδιοι δεν έχουν καμιά σχέση: Τον Ιησού. Οι προσωπικές επιθέσεις είναι σύνηθες φαινόμενο της προεκλογικής περιόδου, έστω και για θέματα άσχετα με την οικονομία και την πολιτική.
Άλλωστε η ΝΔ παίζει βρώμικα. Ο ΣΥΡΙΖΑ μ' αυτό τον τρανταχτό τρόπο, απευθύνθηκε προς τους αναποφάσιστους. Τους είπε ότι δεν πρέπει να ανησυχούν για τα θρησκευτικά τους πιστεύω. Γιατί η ΝΔ ούτε λίγο ούτε πολύ αφήνει υπονοούμενα, ότι τάχα ο ΣΥΡΙΖΑ θα πλήξει τους χριστιανούς! Λες κι η πλειοψηφία των ανέργων, των αστέγων, των παγωμένων από το κρύο δεν είναι χριστιανοί. Θύματα της πολιτικής του μνημονίου είναι όλοι οι φτωχοί.
Το ζήτημα είναι ακριβώς αυτό. Ότι το θρησκευτικό συναίσθημα είναι πολύ ισχυρό και δεν πρέπει να δίνεται η εντύπωση ότι απειλείται. Γιατί αλλιώς το πράγμα ξεφεύγει και ο πιστός δεν βλέπει αυτά που υπάρχουν μπροστά του, τα προβλήματα της καθημερινότητας, τα αποτελέσματα της πολιτικής, αλλά αποπροσανατολίζεται από τον κάθε έμπορα της πίστης του.
Έπρεπε όμως ο Αλέξης να κάνει αυτή την κίνηση; Όχι! Γιατί ναι μεν θα τον ωφελήσει βραχυπρόθεσμα, αλλά κι η Αριστερά πρέπει να μην κάνει πίσω σε κάποια βασικά πράγματα. Κι αυτά δεν είναι η προσβολή ή η έχθρα με τη θρησκεία, αλλά ακριβώς ο σεβασμός όλων. Και της μειοψηφίας, στην οποία ανήκω κι ο ίδιος, που δεν πιστεύουμε. Το ότι δεν πιστεύουμε, δεν σημαίνει, ότι είμαστε απειλή για κανένα πιστό. Προσωπικά κάποτε πίστευα. Αλλά οφείλουν και οι καπηλευτές της θρησκείας, να μη μας έχουν στο στόχαστρο. Δεν είναι τυχαίο, ότι όλος ο εξάψαλμος που ρίχνω στο παπαδαριό είναι μετά από τις προκλητικές ρατσιστικές και φασιστικές τους δηλώσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε κι εδώ να επιμείνει και να πει το σωστό, όπως έκανε για τους μετανάστες, με όλους όσους υποστηρίξαμε τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Θυμάστε κάτι γκάλοπ που ετοίμαζαν το ναζισμό και έλεγαν ότι οι Έλληνες δεν ήθελαν τους μετανάστες; Θυμάστε πόσο διαδεδομένος ήταν ο ρατσιστικός - φασιστικός όρος "λαθρομετανάστης". Τώρα όλο και περισσότεροι βλέπουν την αλήθεια. Πλην ηλιθίων ακροδεξιών βεβαίως. Και φυσικά όσοι διαβάζετε το site μας γνωρίζετε, ότι όλα όσα λέγαμε από την αρχή για τους ρατσιστές επαληθεύτηκαν αργότερα στο ακέραιο.
Έπρεπε λοιπόν ο κύριος Τσίπρας να δείξει ότι σέβεται μεν την θρησκεία αλλά και ότι μπορεί να υπερασπίσει το δικαίωμα κάθε ανθρώπου να είναι ελεύθερος να επιλέξει, αν θα πιστέψει ή όχι. Έστω κι αν είχε κόστος. Η προσωπική ζωή κάθε ανθρώπου, τα πιστεύω του είναι μεν αντικείμενο κριτικής, αλλά όχι στοχοποίησης. Επομένως αυτά που λένε για τα παιδιά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την προσωπική του ζωή είναι δείγμα επικίνδυνης νοοτροπίας της ΝΔ. Δείχνει πόσο σέβονται οι φασίστες της ΝΔ το δικαίωμα μας να κάνουμε αυτό που εμείς νομίζουμε καλύτερο για τον εαυτό μας. Κανένας κερατάς δεν έχει δικαίωμα είτε επειδή κυβερνά, είτε γιατί εμφανίζεται ως εκπρόσωπος κάποιου θεού, να θέτει κανόνες στο πως σκεπτόμαστε, θα ντυνόμαστε, τι τρώμε κλπ επιβάλλοντας μάλιστα και τιμωρίες! κάνοντας έτσι το ίδιο μας το σπίτι κάτεργο. Ένας από τους βασικούς λόγους που έγινα άθεος, ήταν γιατί ήθελα να είμαι ελεύθερος κι όχι δούλος του φόβου.
Γνωρίζω ότι η εκκλησία είναι ισχυρή. Παλιά σαν Ιερά Εξέταση ήταν πιο ισχυρή κι ανάγκασε το Γαλιλαίο να υπακούσει προσωρινά στο ψέμα. Όμως το ισχυρότερο πράγμα στο σύμπαν είναι η αλήθεια, η πραγματικότητα, κι έτσι παρά τους αφορισμούς, η Γη εξακολούθησε να γυρίζει, όπως έκανε πάντα... mitsos175.

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2015 στις 12:04 π.μ.

7 Ιανουαρίου 2015 - 3:56 π.μ. από 6 Ιανουαρίου 2015 - 5:21 μ.μ
Καλή η προσπαθεια και εγώ κατανοώ ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα σε ότι άφορα το συμφέρον του ελληνικού λάου και εγώ γνωρίζω ότι η εκκλησία και λοβερδος είναι ισχυροί σαν Παλιά Ιερά Εξέταση κι ανάγκασε το Γαλιλαίο να υπακούσει προσωρινά στο ψέμα. Όμως το ισχυρότερο πράγμα στο σύμπαν είναι η αλήθεια, .συμφωνώ απολυτά και δεν θα το διακωμωδούσα αν επρόκειτο για το Γαλιλαίο!!
Εδώ ο δικός μας Γαλιλαίος ηγήθηκε ενός κόμματος που συνεργαστηκε με την παλιά Ιερά Εξέταση της
Ν.Δ και του Π.Α.Σ.Ο.Κ στο μααστριχτ τη Λισσαβωνα και άλλου με διάφορες βασικές συνθήκες και μετά μνημόνια εις βάρος της Ελλάδος και των ελληνον !! Αλώστε εγώ το πουλί διακωμωδώ στο όνομα της
αλήθειας. που εξακολουθη να γυρίζει, παρά τους αφορισμούς των δοσίλογων και των αδαών....
Υ.Γ γιαυτό ΚΚΕ το αξίζουν!!!!!!

10 Ιανουαρίου 2015 στις 7:01 μ.μ.

Ρε mitso 175 μας δουλεύεις;
ο κύριος Τσιπρας θα εφαρμόσει το συμβόλαιο εξαθλίωσης του λαου με το restart που του αναθέτει η πλουτοκρατια.
Τα επαναστατικά καραγκιόζηλικια της αθειας τέρμα.

Ελπίζω οτι θα το αντιληφθείς καλυτερα, με την πρωτη καταστολή των ΣΥριζαιικων ΜΑΤ.
Άρχισε να βλέπεις ταξικά και οχι ιδεαλιστικα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger