Home » , » Υπόθεση Χρηματισμού Χαϊκάλη για να ψηφίσει πρόεδρο δημοκρατίας

Υπόθεση Χρηματισμού Χαϊκάλη για να ψηφίσει πρόεδρο δημοκρατίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 | 10:42 π.μ.

Όταν είχε βγει στις 10 Δεκέμβρη ο Π. Κάμενος και σε συνέντευξη του σε ραδιοσταθμό ισχυριζόταν ότι υπάρχουν «υποθέσεις εκτός από την περίπτωση Ξουλίδου οι οποίες τρέχουνε» και οι  οποίες θα «αποκαλυφθούν τις επόμενες μέρες», σχετικά με προσπάθειες χρηματισμού βουλευτών των ΑΝ.ΕΛΛ για να ψηφίσουν πρόεδρο δημοκρατίας, εμείς είμαστε επιφυλακτικοί στα λεγόμενα του.
Σήμερα όμως επιβεβαιώνεται.

Όλα ξεκίνησαν με τα λεγόμενα του Λάκη Λαζόπουλου στην πρωινή εκπομπή του Γ. Παπαδάκη. Σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή ο σατιρικός καλλιτέχνης απάντηση «Εχει κανείς αμφιβολία ότι εν τη παλάμη και ούτε ψηφίσσομεν;» Στην επιμονή του Γ. Παπαδάκη ισχυρίστηκε ότι έχει υποπέσει στην αντίληψη του προσπάθεια χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη και μάλιστα υπάρχουν στοιχεία που το αποδυκνύουν τα οποία έχουν κατατεθεί στον εισαγγελέα.

Σε παρέμβαση του στην ίδια εκπομπή ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ ήταν πιο περιγραφικός:

«Με προσέγγισε άνθρωπος όχι γνωστός στο ευρύ κοινό αλλά γνωστός στον επιχειρηματικό κόσμο. Μου προσέφερε στην αρχή 700.000 ευρώ ως προκαταβολή, τη ρύθμιση του δανείου μου στην τράπεζα και συμβόλαιο με διαφημιστική εταιρία. Όλο το ποσό ήταν από 2 έως 3 εκατομμύρια ευρώ ..
Έχουν γίνει δύο συναντήσεις που έχουν καταγραφεί. Όλα τα στοιχεία είναι στον εισαγγελέα».

Με όσα αποκαλύπτονται δικαιώνουν τον Π. Καμένο που είχε εκτιμήσει ότι ζούμε μέρες του 1965
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 11 σχόλια

Ανώνυμος
19 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:36 μ.μ.

Μετά και τις σημερινές αποκαλύψεις,οι θιασώτες των ίσων αποστάσεων,και του''όλοι ίδιοι είναι και ακόμα χειρότεροι'',ηττήθηκαν κατά κράτος.
Ηττήθηκε η ισωπεδωτική γραμμή του ΚΚΕ που θεωρεί οτι το κεφάλαιο και η μπουρζουαζία δεν έχουν λόγο να ανησυχούν απο τον ΣΥΡΙΖΑ αφού τις ίδιες πολιτικές υπηρετούν και θα εφαρμόζουν και στο εξής.
Ηττήθηκε η θεωρία του ''δικομματικού καυγά'',παρόλο που στον ''καυγά''ανακατεύθηκαν όλα τα αρπακτικά του καπιταλισμού,εγχώρια και διεθνή ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.
Διότι ο λαός κατάλαβε πολύ καλά τα ψέμματα,τις ίντριγκες και τον πανικό της συγκυβέρνησης των καταστροφών και του ξεπουλήματος,αλλά και την γραφικότητα της ανυπόστατης και επικίνδυνης θεωρίας ''όλοι ίδιοι είναι,και ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα χειρότερος'' που εκπέμπουν οι ανάδελφοι βούδες του Περισσού.
Η ήττα που υπέστησαν οι θεωρίες των ίσων αποστάσεων,σηματοδοτεί την αρχή της νίκης του λαού,και την απαλλαγή του απο τους καταστροφείς της δολοφονικής συγκυβέρνησης,και τους λογής αυτόκλητους προφήτες και Νοστράδαμους του Περισσού.

Ανώνυμος
19 Δεκεμβρίου 2014 στις 3:12 μ.μ.

Ηταν γραφτό την μπόμπα με τον χρηματισμό Χαικάλη να την πετάξει ένας ''αντικομμουνιστής''και ''φιλοσυριζαίος''.
Ο Λαζόπουλος είναι ''αντικομμουνιστής και φιλοσυριζαίος''.Αυτο διαλαλούσε το ΚΚΕ κατηγορώντας τον Λαζόπουλο επειδή έλεγε αλήθειες για το κώμα που πόναγαν.
Τι περιμένεις απο οπορτουνιστές?

Ανώνυμος
19 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:18 μ.μ.

2.36 Εχεις μπερδεψει τα ποδια σου και τα εχεις χαμενα. Η Στρατηγικη του ΚΚΕ δικαιωθηκε 100%.Ασφαλως και δεν εχουνε λογο να ανησυχουνε τα τμηματα της αστικης ταξης και η ΗΠΑ που σας στηριζουνε. Ανησυχουνε οι υπολοιποι μαζι με την Ε.Ε. Οποτε ασφαλως και ειναι ολοι ιδιοι λοιπον για τον λαο που πρεπει να παλεψει κατω απο την δικη του ταξικη σημαια για ανατροπη του καπιταλισμου. 3.12 Ασφαλως και ειναι αντικομμουνιστης και με το Ανταριζα. Αυτος που λεει ο χαικαλης οτι τον πλησιασε υπαρχει φωτογραφια του στην συναντηση του Χαλιφη με τον καημενο Αρε γλεντια ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΑ. πΟΣΑ του δωσατε ΑΛΗΤΕΣ

Ανώνυμος
19 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:24 μ.μ.

Μυριστηκε φαι ο λακης και βουρ στην μασα. ετσι γινεται παντα με τα κορακια

Ανώνυμος
19 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:48 μ.μ.

@ 2¨36 μμ

Όλα ηττήθηκαν εκτός απο τον κάλο που έχεις στον εγκέφαλό σου. Ρε μπας και είναι δολοπλοκία του Περισσού σε σκηνοθεσία Ιονέσκο ,αυτού μωρέ με το θέατρο του παραλόγου!
Ρε και ο Καμμένος συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ , θα σπάσουν τα κοντέρ στις εκλογές, βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεπερνά το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ του 2009, δηλαδή ο Παπανδρέου ήταν καλύτερος και πήρε 44?

Ανώνυμος
20 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:48 π.μ.

Καλα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ το χετε χασει τελειως... Οτι και να γινει η ερμηνεια σας ειναι οτι το συστημα (εκτος ΔΝΤ,ΗΠΑ,λεσχη Μπιλντεμπεργκ,Γιαννα,Προβοπουλος,Γιαννακοπουλος κλπ κλπ) σας χτυπαει και οτι και να σας πει καποιος οι απαντησεις ειναι 2. Αν σας πει για καμια διεκδικηση απαντατε "να γινουν εκλογες να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, να τα φτιαξει ολα" , αν σας κριτικαρει απο οποια σκοπια και να ειναι η κριτικη απαντατε "εισαι με το Σαμαρα".
Αυτη την πασοκιλα μπροστα σας θα τη βρειτε. Ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρονται. Η σιχαμενη συγκυβερνηση εχει τελειωσει πλεον. Τωρα ερχετε η σειρα σας...

Ανώνυμος
20 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:50 π.μ.

Δυστυχως για σενα το πουλημα τρελας δεν πειθει πια. Το σχολιο σου ειναι η πιο τρανη αποδειξη το ποσο ιδιοι με το ΠΑΣΟΚ εχετε γινει. Δικομματισμος χειριστου ειδους οι καυγαδες σας με τη ΝΔ.

Ανώνυμος
20 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:52 π.μ.

Τι αληθειες ο Λακης τις ελεγε πριν ή αφου επαιρνε τα μαρουλια απο τον Αλφα του Κοντομηνα?

Ανώνυμος
20 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:32 μ.μ.

Πλέον ούτε πλάκα δεν μπορείς να κάνεις στους κκεδες. Τραγικές φυσιογνωμίες που περιφέρουν το κουφάρι τους δεξιά κι αριστερά στο δίκτυο παριστάνοντας τους επαναστάτες, ενώ η πραγματικότητα τους δείχνει πλέον εξώφθαλμα ότι η τακτική των άνισων αποστάσεων υπέρ του Σαμαρά, όχι απλά είναι αντιδραστική, αλλά δεν είναι δυνατό να πείσει κανένα άλλο πλην των κρετίνων του ΠΑΝισμού.

Τι απ' όλα όσα γίνονται θυμίζει απλή διαδοχή αστικών κομμάτων;
Τίποτε!
Πότε άλλοτε για να μην βγει ο έτερος του δικομματισμού χρηματίζονται βουλευτές, τα κανάλια παίρνουν ανοιχτά θέση όλα μαζί και εν χορώ, φυγαδεύουν λεφτά(!) από τα ταμεία του κράτους, επεμβαίνει ωμά ο ξένος παράγοντας κλπ. κλπ.; Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό που βλέπουμε σήμερα, όχι το 1981 με το οποίο τα αφελή μέλη του ΚΚΕ κάνουν τις συγκρίσεις, αλλά ποτέ! Και φυσικά μιλώ για αφελή μέλη, γιατί η ηγεσία δεν είναι τόσο αφελής, δεν μπορεί να είναι τόσο αφελής. Η ηγεσία πιστεύει ότι με αυτή την τακτική θα εξασφαλιστεί ο γραφειοκρατικός οργανισμός που διοικούν, θα επιβιώσει μέχρι να έρθει να τον σώσει ο...κόκκινος στρατός. Όμως ο κόκκινος στρατός δεν ήρθε το '46 που μπορούσε, να μην περιμένουν να έρθει σήμερα που δεν υπάρχει καν. Η μόνη διέξοδος για τους γραφειοκράτες είναι να σκύβουν όλο και πιο πολύ το κεφάλι στους αστούς και τον ιμπεριαλισμό. Κι όταν θα το σκύψουν αρκετά θα έρθει και η σφαλιάρα...τόσο δυνατή που δεν θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στο άδειο τους κεφάλι.

Ανώνυμος
20 Δεκεμβρίου 2014 στις 7:09 μ.μ.


Προς τους πασης φυσης χρησιμους ηλιθιοους του Περισου¡¡¡ Ετσι τοσο απλα και κατανοητα που βλεπεται το πολιτηκο σκινηκο το Κ,Κ,Ε.στης επομενες εκλογες θα πρεπει τουλαχιστον να παρει ενα 60%¡¡¡¡ Εκτος και αν το 60% τουελληνικου λαου ειναι βοδια και το 35% απορτουνες .....

Ανώνυμος
20 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:02 μ.μ.

Το καπιταλιστικο συστημα εχει παρα πολλες εφεδρειες ωστε να διατηρει τα μεσα παραγωγης στα χερια του. Εχει τον φασισμο στον ρολο του μπαμπουλα και τον οπορτουνισμο να πουλαει αυταπατες. Ετσι λοιπον ο λαος βρισκεται εγκλοβισμενος σε ολα αυτα χωρις να ειναι βλακας. Να θυμισω οτι με αστικες εκλογες ειχε αναλαβει ο Χιτλερ το 1933 σαν βασικη επιλογη της αστικης ταξης με την αμεριστη στηριξη του 0π0ρτουνισμου το 1918 οταν επνιξε την επανασταση στο αιμα. Επισης ειναι η ανατροπη του σοσιαλισμου στην ΕΣΣΔ Που εγινε σταδιακα σε μια πορεια με οχημα τον οπορτουνισμο ετσι λοιπον το ΚΚΕ σε μη επαναστατικες συνθηκες παλευει μεσα απο την λαικη συμμαχια για την συγκεντρωση δυναμεων με στοχο την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. απαιτειται ενισχυση του ΚΚΕ για ισχυρη εργατικη λαικη αντιπολιτευση

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger