Home » , » Κυβερνώσα Χρυσή Αυγή, αστυνομικό παρακράτος και ΜΜΕ καίνε τις πόλεις μας! (Φωτο & βίντεο)

Κυβερνώσα Χρυσή Αυγή, αστυνομικό παρακράτος και ΜΜΕ καίνε τις πόλεις μας! (Φωτο & βίντεο)

Από askordoulakos , Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 | 1:23 π.μ.


«Όταν η διοίκηση βιάζει, αθετεί, καταφρονεί τα δίκαια του λαού και δεν εισακούει τα παράπονά του, το να κάμνει τότε ο λαός, ή κάθε μέρος του λαού, επανάσταση, ν' αρπάξει τ’ άρματα και να τιμωρήσει τους τυράννους του, είναι το πλέον ιερόν απ' όλα τα δίκαιά του και το πλέον απαραίτητο απ' όλα τα χρέη του....».
Ρήγας Φεραίος.
------------------------------------------------------------------------------------

Μόνο συνειδητοί απατεώνες (πχ Σαμαράς, Βενιζέλος κλπ), ή ηλίθιοι (πχ Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, Κικίλιας κλπ), ή και τα δύο (όπως πχ η πλειοψηφία των δημοσ/φων του ΑΝΤΕΝΑ) θα ισχυρίζονταν δημόσια, ότι οι αναρχικοί έριξαν μολότοφ  σε σπίτι (!) των Εξαρχείων, το οποίο κατόπιν τυλίχθηκε στις φλόγες. Το ισχυρίστηκε κάποιος που παριστάνει τον ρεπόρτερ-δημοσιογράφο του ΑΝΤΕΝΑ απόψε, περιγράφοντας τα επεισόδια στα Εξάρχεια.

Είναι ξεκάθαρο, ότι η κατοχική κυβέρνηση έχει ξεμείνει με τους...κατιμάδες, κυβερνά δηλαδή με μόνα στηρίγματα την (κατοχική πλέον) Ασυνομία και τα ΜΜΕ, ενώ η στρατηγική της χαράσσεται από συμπλεγματικούς παλιανθρώπους και ασήμαντα-κακομούτσουνα λαμόγια, όπως οι Μουρούτηδες, οι Φαήλοι κι οι Παπαμιμίκοι,  συνεπικουρούμενους από σκουπίδια όπως ο –προσφάτως ανανήψας-Τράγκας, ο Ρογκάκος του ΑΝΤΕΝΑ, ο...Μπογδάνος κα.    

Όλοι οι παραπάνω, ήταν σε πλήρη παράταξη από το πρωί. Η κυβερνώσα Χρυσή Αυγή του Μαξίμου, τα ΜΜΕ, και το αστυνομικό παρακράτος έφτιαχναν πολεμικό κλίμα. Ο ΑΝΤΕΝΑ ιδίως, είχε ρεπορτάζ επεισοδίων από τις 20:00 έως τις 20:55, δείχνοντας μόνο δύο πλάνα!

Νομίζουν ότι έτσι, αφενός θα αντιμετωπίσουν το ογκούμενο κι επερχόμενο ρεύμα λαικης αντίστασης, αφετέρου ότι θα συσπειρώσεουν δίπλα τους όλα τα απελπισμένα, καθυστερημένα, απολιτίκ και λούμπεν τμήματα του πληθυσμού, επιβάλοντας το...βούρδουλα καθ’ άπασαν την επικράτειαν.

Το πρόβλημα όμως, είναι ότι τον τελευταίο καιρό ο Α/Α χώρος δεν «τσιμπάει» στις απροκάλυπτες προκλήσεις του αστυνομικού-φασιστικού παρακράτους, ώστε να δώσει πάτημα για πιο γενικευμένη επίθεση και πιο άγρια καταστολή κατά των πάντων. Γι αυτό λοιπόν (πανικόβλητοι κιόλας από το τεράστιο κύμμα συμπαράστασης στο Ν. Ρωμανό), απ’ τη μια έβαλαν την Κρατική Ασφάλεια να κάψει απόψε τις πόλεις της χώρας, μπας και φοβηθούν τίποτα χοντρόκωλοι νοικοκυραίοι, οι οποίοι πριν από την κρίση συζητούσαν μόνο για αυτοκίνητα και γκόμενες κι απ’ την άλλη, με σκοπό να τρομοκρατήσουν όποιον προτίθεται ν’αντισταθεί, προέβησαν σε ένα κρεσέντο συλλήψεων με βαριές κατηγορίες, οι οποίες είναι 100% στημένες, ψεύτικες και βασιζόμενες σε κατασκευασμένα πειστήρια, όπως πχ ένα σακίδιο με μολότοφ, το οποίο τα ΜΑΤ «φορτώνουν» στον κατηγορούμενο.

Όλα τα παραπάνω δεν είναι προιόν φαντασίας του μακαρίτη κι εξπέρ του αστυνομικού μυθιστορήματος, Ζεράρ Ντε Βιλιέ. Προκύπτουν από ντοκουμέντα. Ιδού:  
ΜΑΤ με σακίδια αγνώστου (;) περιεχομένου, τα οποία θα «χρεωθούν» σε κάποιον άτυχο κι ανυποψίαστο διαδηλωτή.


Η Κρατική Ασφάλεια επί το έργον. Ορδές κακοποιών με κουκούλες και μαντήλια, έτοιμες για εφόρμηση στην Πλ. Εξαρχείων.



Όσο για την Αριστερά, σιγή ιχθύος! Κρύβεται πίσω απ’το δάχτυλό της, δεν παρεμβαίνει δυναμικά, ούτε επί της ουσίας και περιορίζεται στο να κατηγορεί κάποιους...προβοκάτορες και κάποιους...κουκουλοφόρους, όταν κι η κουτσή Μαρία γνωρίζει πλέον το ρόλο του φασιστικού-αστυνομικού παρακράτους. Ξυλοκοπούνται άγρια τα μέλη της (Νεολαία Συριζα, ΠΑΜΕ) από τους ναζί των ΜΑΤ και σε 2 μέρες το θέμα έχει ξεχαστεί μέσω γλυκανάλατων ανακοινώσεων κι άνευ δυναμικής παρέμβασης, έστω και στη Βουλή. Καμιά φορά κιόλας, η Αριστερά ξυλοφορτώνει το μπλοκ του «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», για να δείξει ποιος κάνει κουμάντο στο κίνημα. Το τρίπτυχο «Συγκυβέρνηση-Αστυνομικό παρακράτος-ΜΜΕ» είναι η αιχμή του δόρατος του κατοχικού καθεστώτος, αλλά η Αριστερά δεν είναι σε θέση να το αντιληφθεί, για δύο βασικούς λόγους: 

Πρώτον, διότι η επίσημη Αριστερά έχει υποστείλει τη σημαία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ και γι αυτό ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ και δεύτερον, διότι σημαντικό μέρος των ηγεσιών της αποτελεί πλέον ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, αφού έχει ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕΙ σε όλα μαζί του.    
Και το πιο αστείο είναι, ότι αυτό το ίδιο φασιστικό-αστυνομικό παρακράτος, το οποίο η Αριστερά κάνει ότι δεν το βλέπει, θα είναι αυτό που θα την ξαναπιάσει με τα σώβρακα, όπως έκανε πριν 47 χρόνια.

Αντί επιλόγου, υπενθυμίζουμε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ανακοίνωση της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης Αθήνας, μετά τη φετινή πορεία για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
 «Αστυνομικοί της κρατικής ασφάλειας στη συμβολή των οδών Χ. Τρικούπη και Ακαδημίας είχαν μαζί τους σε "κοινή θέα" μολότοφ μέσα στα σακίδιά τους. Αυτό το γεγονός το είδαμε και το μυρίσαμε σε αρκετούς της κρατικής ασφάλειας. Δεν είμαστε από αυτούς που προβοκατορολογούν, για αυτό θα έπρεπε να δοθούν εξηγήσεις και αν δε δοθούν θα τις πάρουμε. Ας μας εξηγήσει ο κύριος Κικίλιας τι δουλειά έχουν οι μολότοφ σε χέρια μη "τρομοκρατών".»

Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του μετώπου! 
askordoulakos
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
7 Δεκεμβρίου 2014 στις 5:26 π.μ.

Ο αλητήριος δοσίλογος δεν έχει όρια στην ανηθικότητα. Είναι έτοιμος για την επόμενη φάση του βρωμερού σχεδίου που θα τον κρατήσει, όπως νομίζει ακόμα λίγο στην εξουσία, ώστε να πλιατσικολογήσει περισσότερο και να καλύψει τα ματωμένα ίχνη του για να αποφύγει τη φυλακή.
Το έργο παλιό. Παρακρατικοί, αποστάτες, όργανα καταστολής, προπαγανδιστές στην ύστατη προσπάθεια να κρατηθούν στην εξουσία όπως κρατιέται το τσιμπούρι πίνοντας αίμα.
Ο φόβος και το ψέμα σε αποστολή. Όμως δεν είναι ο κόσμος αυτός που φοβάται. Είναι τα σκουλήκια που τρέφονται και υπηρετούν το σύστημα.
Ποιοί κάνουν καταστροφές; Μα η απάντηση είναι προφανής: Για ένα ακόμα χειμώνα οι φτωχοί θα ξεπαγιάσουν εξ αιτίας των αδίστακτων πολιτικών. Όσο χρόνο τους αφήνουμε μας κλέβουν περισσότερα. Ακόμα μια μείωση των συντάξεων, ακόμα ένα πετσόκομμα των μισθών, τώρα θα πετάνε μαζικά τον κόσμο από τα σπίτια του εξαιτίας άδικων χρεών, που οι ίδιοι φορτώνουν. Κάθε ελευθερία περιορίζεται. Απαγόρευση έκφρασης, κίνησης, ζωής. Γιατί τι αξίζει μια ζωή στις αλυσίδες;
Η Αντίσταση νικά. Για πρώτη φορά ο κόσμος καταλαβαίνει την ανάγκη του αγώνα. Ο Ρωμανός μας θύμισε τους πραγματικούς κλέφτες. Τις τράπεζες και τους πολιτικούς που οι μόνες υποσχέσεις που κράτησαν είναι αυτές προς τους τοκογλύφους.
Ο Αλέξανδρος πυροβολήθηκε γιατί ήταν αθώο παιδί. Η δολοφονία του τότε ήταν ένα πείραμα του συστήματος. Να δουν αν ο κόσμος φοβηθεί με αυτό. Ευτυχώς απέτυχαν. Ο κόσμος εξοργίστηκε. Και τώρα χρησιμοποιούν την προπαγάνδα και όλες τις εφεδρείες που έμειναν για να τρομοκρατήσουν ξανά.
Ε λοιπόν ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. Δε με νοιάζει πως, θέλω να φύγουν. Θέλω να ξεβρομίσει ο τόπος. Δικαιούμαστε όλοι μια καλύτερη ζωή, με Αξιοπρέπεια που μόνο μέσα σε κλίμα Ισότητας και Ελευθερίας μπορεί να υπάρξει. Γι αυτό και χαιρετίζω κάθε προσπάθεια γκρεμίσματος των διεφθαρμένων.
Πότε τα καθάρματα έφυγαν ήσυχα; Πότε οι δικτάτορες κλειστήκαν μόνοι τους στη φυλακή; Πότε αυτοί που κατάστρεψαν και λεηλάτησαν έδωσαν πίσω τα κλεμμένα; Ποτέ! Πάντα χρειάστηκαν σκληροί αγώνες, που είχαν και καταστροφές. Αλλά οι καταστροφές αυτές ήταν οι τελευταίες. Και υπεύθυνοι πάντα ήταν οι ίδιοι οι τύραννοι που δεν αποδέχονταν την ήττα τους, ώστε να απομακρυνθούν ειρηνικά.
Σήμερα ακόμα ένας παράφρων δικτάτορας καταρρέει. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα αφήσει πίσω του καμένη γη. Αυτή ακριβώς είναι και η ύστατη μπλόφα. "Αν με ρίξετε θα γίνει χαμός". Τα ίδια έλεγε κι ο Λοβέρδος για να μην πειράξουν τον Παπανδρέου. Τώρα βέβαια άλλαξε αφέντη και λέει άλλα.
Αλλά είναι ψέματα λόγια των κυβερνόντων. Χαμός θα γίνει μόνο όσο βρίσκεται στην εξουσία τύραννος. Αυτός είναι υπεύθυνος για κάθε καταστροφή. Γι αυτό ας τον στείλουμε στο διάολο κι ας ανοικοδομήσουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει... mitsos175.

Ανώνυμος
7 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:38 μ.μ.

TA ΨEYTIKA TA ΛOΓIA TA MEΓAΛA MAΣ TA EIΠAN ME TO ΠPΩTO MAΣ TO ΓAΛA !!!
.... ENΩ AYTOI-EΣEIΣ ΠINETAI THN ΠPOΔOΣIA ME TO ΓAΛA !!

O EΞEYTEΛIΣMOΣ TOY TOΠOY, THΣ XΩPAΣ, THΣ ΠATPIΔAΣ, OΔEYEI ΣTO TEΛEIO, ΣTO AΠOΛYTO !!
EIΣAI EΛΛHNAΣ, MHN TO ΞEXNAΣ (remember), H EΛΛHNIKH (EΛΛH-NIKH) ΣOY ΣYNEIΔHΣH, AYTH H IΣTOPIKH EΘNIKH EΛΛHNIKH ΣYNEIΔHΣH EINAI AHTHTH !

APKETA ΣAΣ ANEXΘHKE TO EΛΛHNIKO ΦIΛOTIMO AΠO TO AΘANATO 21 KAI META !! TA IΔIA PEMAΛIA EIΣAΣTAN KAI EIΣTAI, TA IΔIA NOYMEPA TΩN ΦONIAΔΩN KAI AΠOIKIOKPATΩN TΩN ΛAΩN, TΩN AΓΓΛOAMEPIKANΩN !! H ΦYTPA ΣAΣ ΣKΩTOΣE TON KAPAIΣKAKH, H ΦYTPA ΣAΣ EΦEPE THN XΩPA, TON EΛΛHNIKO ΛAO, TON EΛΛHNIΣMO, ΣAYTON TON ΞEΠEΣMO, ΣAYTON TON MAPAΣMO, ΣAYTHN THN KAΘHIZHΣEI, ΣAYTHN THN .... KATAΛHΞH !! H ΦYTPA ΣAΣ EKANE TON EMΦYΛIO !! EΣEIΣ MAKEΛEΨATE TON EΛΛHNIKO ΛAO !! KAI TΩPA ΣTOYΣ "MONTEPNOYΣ KAIPOYΣ" TA NOYMEPOΣXEΔIA ΣAΣ EINAI ETOIMA (ΦAKEΛOΣ 3, ΣYPTAPI KATΩ ΔEΞIA, ή MEΣA ΣE 1 leptop THΣ TPOIKAΣ !!) !! MONO ΠOY TO TPAΠEZI ME TA ΣYPTAPIA KAI TA Laptop EINAI TΩN NTABAΔΩN ΣAΣ !! EIΣTAI TOΣO ANIKANOI ΦYTPA, TOΣO TIΠOTENIA ΦYTPA, TOΣO ΦYTPA KAΘIHKIΩN KAI KAΘAPMATΩN - ΣKOYΠIΔIΩN, ΠOY OYTE ΔIKO ΣAΣ TPAΠEZI MΠOPEITAI NA .... ΦTIAΞETAI !! EIΣTAI AKOINΩNHTOI KAI AΣTOIXEIΩTOI !! MIΛATAI EΛΛHNIKA KAI EXETAI EΛΛHNIKA ΔIABATHPIA KAI TAYTOTHTEΣ, EΛΛHNEΣ ΔEN EIΣTAI OMΩΣ !!! - ΔEN EIΣTAI EΛΛHNEΣ !!! -

Y.Γ. ΦIΛE (AΛΞ) MAΣ THN EXOYN ΠEΣEI NA MAΣ BΓAΛOYN AΠO THN MEΣH, ME TA ΞENA TAMΠA-TOYMΠA KAI EΛΛHNIKH (APΣENIKH) APΛOYMΠA ! OΣO KAI NA ΠPOΣΠAΘOYNAI NA MAΣ ΣBHΣOYN ΔEN MΠOPOYNAI !!!

Ανώνυμος
8 Δεκεμβρίου 2014 στις 3:16 μ.μ.

Η αστικη ταξη συνειδητα συμμετεχει στις διεθνεις Συμμαχιες της και δεν υπαρχει κανενα θεμα κατοχης και εθνικκης ανεξαρτησιας. Ταξικη Ενοτητα και λαικη συμμαχια χρειαζεται για αλλαγη ταξης στην εξουσια. Ολα τα υπολοιπα ειναι θεατρικη παρασταση για να αλλαξουμε Χαλιφη και ο καπιταλισμος να συνεχισει να υπαρχει για παντα. Παλιο εργο και δεν τσιμπαμε

Ανώνυμος
8 Δεκεμβρίου 2014 στις 6:55 μ.μ.

Kαλώς τον Άγι Στίνα... Ζεις εσύ;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger