Home » , » Μερικές απορίες

Μερικές απορίες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 | 9:03 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μερικές απορίες:
Κάθε άνθρωπος που κατηγορείται έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Σεβαστό. Και φυσικά ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας για οποιονδήποτε. Το είπα και για τον χέρι - χέρι με τις off shore Καρατζαφέρη, έστω κι αν έδειχναν τα στοιχεία συντριπτικά.

Όμως κάποια πράγματα που ακούγονται, γεννούν κάποια ερωτηματικά: Εκτός από τη δωροδοκία ακούστηκε στη κουβέντα και για μια υπόθεση απαγωγής. Τι ακριβώς γίνεται με τα σημαδεμένα χαρτονομίσματα; Πως κινείται το χρήμα κι από ποιούς; Αυτή η λεπτομέρεια φαντάζει μικρή μπροστά στο σκάνδαλο της απόπειρας εξαγοράς, αλλά θα έπρεπε να διερευνηθεί.

Η επόμενη απορία μου είναι ότι ο κ. Αποστολόπουλος είπε πως ο Χαϊκάλης του ζήτησε αυτός χρήματα! Η απορία μου είναι γιατί να το κάνει; Αν ο Αποστολόπουλος ήταν στέλεχος των ΑΝΕΛ κι η "πρωτοβουλία" άνηκε στο βουλευτή, γιατί να τα πει σε στέλεχος του κόμματός του, "Θέλω τόσα να ψηφίσω"; Το πιθανότερο θα ήταν μια απάντηση αρνητική. Πιστεύω μάλιστα ότι κάθε στέλεχος οποιουδήποτε κόμματος που θα άκουγε κάτι παρόμοιο, θα προσπαθούσε να πείσει να μην φύγει από την κομματική γραμμή ο βουλευτής. Αλλά έστω το είπε, που είναι μάλλον απίθανο. Αν ήθελε όμως κάποιος να ξεμπροστιάσει κάποιον θα έκανε ότι ο Χαϊκάλης: Θα πήγαινε στον Πρόεδρο του κόμματος, στην αστυνομία κοκ. Η απορία μου λοιπόν είναι, σε ποιον το είπε ο κ. Αποστολόπουλος;

Άλλη απορία: Πως γίνεται ένα video όταν εξυπηρετεί τη ΝΔ να είναι νόμιμο, κι όταν την καίει να είναι παράνομο; Πως γίνεται η ΕΛΑΣ να κάνει παρακολουθήσεις, τηλεφώνου ή με κάμερες κι όταν τα στοιχεία δε συμφέρουν να μπαίνουν στο αρχείο, ενώ όταν συμφέρουν να βγαίνουν στα κανάλια και να γίνονται μέρος κατηγορητηρίου; Αυτά μπορεί κάποιος να μου τα εξηγήσει;

Σωστά είπε η βουλή να μη παιχθεί το video. Αλλά το σκεπτικό της Αριστεράς δεν ήταν ίδιο με το σκεπτικό της δεξιάς. Η δεξιά το θεωρεί επικίνδυνο για την ίδια. Αν είχε κάτι που θα έκαιγε την αντιπολίτευση θα ήταν νομιμότατο και πρώτο θέμα στα ΜΜΕ. Η Αριστερά δεν το δέχεται για λόγους αρχής, τεράστια διαφορά. Άλλο νόμιμο, άλλο ηθικό. Ο ίδιος ο Καμμένος μίλησε για δυο απόψεις στη δικαιοσύνη περί βίντεο κλπ.

Καλό είναι λοιπόν να δοθεί μια διευκρίνηση, το σκεπτικό, γιατί έχουν φτάσει στον έσχατο παραλογισμό να θεωρούν την απόφαση αυτή άλλοθι για τη ΝΔ κάτι που φυσικά δεν ισχύει καθόλου.

Για την παρακολούθηση έχω να πω, ότι ήταν καιρός το δηλητήριο της κλειδαρότρυπας να γυρίσει εναντίον αυτών που το έχυσαν. Είχαμε πει τη συστηματική προσπάθεια παραβίασης της ιδιωτικής ζωής με τις κάμερες και τα άλλα αήθη κόλπα. Είπαμε επίσης ότι μόνο συγκεκριμένοι χρησιμοποιούν οργανωμένα παρακολουθήσεις και είναι όλοι δεξιοί. Για την ακρίβεια το κράτος, οι πράκτορες του και οι παρακρατικές συμμορίες.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
20 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:30 μ.μ.

Μια απορία: γιατί έκανε σωστά η βουλή που αποφάσισε να μην παιχτεί το βίντεο?

Ανώνυμος
21 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:15 π.μ.

Αν πούμε μόνο για το συγκεκριμένο βίντεο τότε η απόφαση είναι λάθος. Γιατί δεν βλέπουμε τα στοιχεία για να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη γνώμη. Πέρα όμως από το ειδικό, υπάρχει το γενικό. Πρέπει να καταφεύγουμε σε παρακολουθήσεις ακόμα και για τέτοιες περιπτώσεις; Αν ήταν ο μοναδικός τρόπος να αποκαλυφθεί η αποστασία θα έλεγα ναι. Περιμέναμε όμως το video για να καταλάβουμε τι έγινε; Ούτως ή άλλως, είμαι σίγουρος πως θα παίξει το video στο internet. Αν όμως έδινε η βουλή το OK υπήρχε κίνδυνος να μπει η αστυνομία στο σπίτι μας και να το κάνει big brother. Θα πεις το κάνει ήδη, αλλά εδώ θα έχει κι αφορμή συν τους ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ.
Όσο κι αν είναι πειρασμός, δεν νομίζω ότι πρέπει να ενδώσουμε. Αυτά είναι πρακτικές της δεξιάς. Θα πεις και σωστά πως πρέπει να πολεμάμε με όλα τα μέσα, πως ο Χαϊκάλης είχε δίκιο. Έχει πράγματι δίκιο.
Κατά τη γνώμη μου, που μπορεί να κάνω και λάθος, υπάρχει κίνδυνος από τη μια να ξεφύγουμε από την πολιτική και να μπούμε σε μια συζήτηση πχ για τον αν είναι μοντάζ ή όχι, ξεχνώντας έστω για λίγο τα άλλα τρομερά πολιτικά εγκλήματα. Επίσης, επειδή έχω πάθει από ρουφιάνους χουντικούς πολλά δεινά, δεν νιώθω τόσο καλά με αυτό.
Φυσικά μπορεί να έχεις εσύ δίκιο και θα επιθυμούσα τη γνώμη σου. Ευχαριστώ. mitsos175.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=958993
http://www.inewsgr.com/115/gi-afto-echoume-asylia-gia-na-boroume-na-vlepoume-vinteo-kai-na-kanoume-douleia-anakriti-ischyrizotan-i-nd-to2008-diavaste-reportaz-tis-epochis.htm
Δυο παλαιά άρθρα για την υποκρισία της ΝΔ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger