Home » , » Ο Τράγκας φοβάται μήπως βρεθεί φυλακή σε κελί με "λαθρομετανάστες" (Ηχητικό)

Ο Τράγκας φοβάται μήπως βρεθεί φυλακή σε κελί με "λαθρομετανάστες" (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 | 11:07 π.μ.

Τέτοια προπαγάνδα υπέρ του Σύριζα που έκανε ο Γιώργος Τράγκας σήμερα από την ραδιοφωνική του εκπομπή, ούτε ο Νίκος Φίλης διευθυντής  της «Αυγής» δεν θα μπορούσε να κάνει. Μιλάμε ότι ήταν τόσο πειστικά τα λεγόμενα του Τράγκα που λίγο ακόμα και θα αρχίζαμε να υποστηρίζαμε το κόμμα του Τσίπρα.

Και για να μην έχει κανείς αμφιβολία για τα όσα ισχυριζόμαστε παραθέτουμε σε ηχητικό τα όσα ακριβώς επικαλέστηκε ο μεγαλοδημοσιογράφος, εκδότης και παραγωγός στον ρ/σ Real fm.

Ακούμε, λοιπόν, τον Τράγκα να μας «αποκαλύπτει» ότι έχει σοβαρές πληροφορίες –και τα λεγόμενα του, σύμφωνα μ αυτόν  δεν είναι μυθοπλασίες- ότι το κόμμα της Κουμουνδούρου τον έχει προδιαγράψει να καταλήξει σε κελί φυλακής,  και μάλιστα «θα φροντίσουν να περνάει καλά από λαθρομετανάστες». 

Μετά απ’ αυτό περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από τον Σύριζα ότι θα οδηγήσει όλα τα δημοσιοκαφρικά ρεμάλια σε λαϊκό δικαστήριο να απολογηθούν για όλα τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει σαν δύναμη κρούσης για να περάσει επικοινωνιακά η ταξική –μνημονική πολιτική καταστροφής του ελληνικού λαού.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger