Home » , » Εξοργιστική υποκρισία του υπουργού Δικαιοσύνης στο θέμα του Νίκου Ρωμανού (Βίντεο)

Εξοργιστική υποκρισία του υπουργού Δικαιοσύνης στο θέμα του Νίκου Ρωμανού (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 | 9:48 π.μ.


Εξοργιστική η υποκρισία του υπουργού δικαιοσύνης που σε τηλεοπτική του παρουσία μας παρίστανε τον «ευαίσθητο» στα προβλήματα των κρατουμένων, «αναρμόδιο» για το θέμα του Νίκου Ρωμανού, με προτάσεις για καινοτόμες ιδέες οργάνωσης «συστημάτων τηλεπαρακολούθησης μαθημάτων» σε κρατουμένους σπουδαστές κλπ. (Εδώ οι φυλακές έχουν καταντήσει κολαστήρια, αποθήκες ψυχών, και αυτός μας μιλάει για τηλεδιασκέψεις…)

Ο αναρχικός Νίκος Ρωμανός δίνει μάχη διεκδικώντας τα αυτονόητα, ρισκάροντας την ζωή του. και ο Αθανασίου «μελετάει το θέμα της τηλεδιάσκεψης» για τους φυλακισμένους που πέτυχαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

«Δεν είναι αρμοδιότητα. του υπουργού» να πάρει εκπαιδευτικές άδειες, ο Ν. Ρωμανός, μας είπε, γιατί υπάρχουν «θεσμοθετημένα όργανα γ’ αυτό», λες και δεν ξέρουμε πώς λειτουργούν αυτά τα «όργανα». 

«Ο υπουργός εφαρμόζει τους νόμους» ισχυρίστηκε. Ο υπουργός δημιουργεί και νόμους, θα προσθέταμε εμείς. Καθώς και «τροπολογίες που δεν εκπληρούν καμιά νομική αναγκαιότητα, νομοσχέδια που απαλλάσσουν κατηγορίες "υπόπτων" στα μάτια της κοινής γνώμης, άλλα που ισχύουν για μερικά εικοσιτετράωρα και αναιρούνται -έχοντας ωστόσο εξυπηρετήσει νομικά αυτούς που θα τα εκμεταλλευτούν», όπως έγραφε δημοσίευμα.  Υπήρξαν «νόμοι δια χειρός Αθανασίου» με τους οποίους ξεπλένονται εφοπλιστές και μέτοχοι καθώς επίσης και νόμοι με τους οποίους «αθώωσε τους καταχραστές του Δημοσίου», συμπλήρωνε το ίδιο αποκαλυπτικό άρθρο.

Σιγά δηλαδή μην δεν μπορούσε να κάνει μια νομοθετική παρέμβαση και το απολύτως δίκαιο αίτημα του Ν. Ρωμανού να είχε λυθεί αμέσως. Είναι όμως η αλαζονεία της εξουσίας και το ταξικό μίσος που τον διακατέχει για κάθε έναν που αμφισβητεί δυναμικά την καπιταλιστική βαρβαρότητα που τον κάνουν να θέλει να δικαιολογήσει με πολιτικαντισμούς τα αδικαιολόγητα. 

Διαβάστε επίσης:

Νέες σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του υπουργού δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2014 στις 3:21 μ.μ.

Αξεχαστος θα μας μεινετε υπουργε μου!! Και εσεις,μα και το βλεμμα σας!! Το περιγραφει θαυμασια ο Ουγκω,στον Ιαβερη!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger