Home » » Πάλι η Σοφία Βόύλτεψη θα καταπιεί την γλώσσα της;

Πάλι η Σοφία Βόύλτεψη θα καταπιεί την γλώσσα της;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 | 4:46 μ.μ.

Συνεχίζει να επιμένει στους ισχυρισμούς του ο Π. Καμένος ότι «ζούμε μέρες του 1965» και να κάνει λόγο για πιέσεις και εκβιασμούς σε βουλευτές να ψηφίσουν νέο πρόεδρο δημοκρατίας.
Στις καταγγελίες που έκανε σε ρ/σ την Τετάρτη και ανέφερε ότι: «Γίνονται πιέσεις στους ανεξάρτητους βουλευτές και όχι μόνο, με πολλά μέσα τα οποία είναι και παράνομα, εκτός της δημοκρατικής λογικής και εκτός του Συντάγματος. 
Πιέσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με εκβιασμούς, είτε με προσφορές, είτε με τρόπους οι οποίοι δεν είναι ούτε νόμιμοι, ούτε αποδεκτοί από μια δημοκρατική χώρα», η λαλίστατη κυβερνητική εκπρόσωπος προπαγάνδας απαξίωσε να απαντήσει.

Σήμερα που ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αποδίδει προσωπικά στον πρωθυπουργό ότι ασκεί πίεση στους βουλευτές πάλι η Σοφία Βόύλτεψη θα καταπιεί την γλώσσα της;

Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα της εφημερίδας των Συντακτών:

«Πάμε όλοι μαζί και ψηφίζουμε όχι, ξεκάθαρα και απλά. Να πάψουν να πιέζουν. Πιέζουν με κάθε τρόπο, υπάρχουν βουλευτές που τους παίρνει ο Σαμαράς τηλέφωνο, εννέα φορές πήρε χθες το βράδυ στο τηλέφωνο βουλευτή και στο τέλος ο βουλευτής έκλεισε το τηλέφωνό του γιατί δεν άντεξε πια την πίεση. 
Βάζουν επιχειρηματίες, απειλούν, δίνουν δώρα, κάνουν τα πάντα. Λοιπόν, να πάρουν χαμπάρι το εξής: ο Καμμένος, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι 12 βουλευτές, το Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα, το Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά, λέμε: "Δεν ψηφίζουμε και στις τρεις ψηφοφορίες Πρόεδρο Δημοκρατίας", κομμένο και τελειωμένο. Από εκεί και πέρα, οι προσπάθειες τις οποίες κάνουν, να ξέρουν ότι θα τους βγουν σε κακό, έτσι για να τελειώνουμε».

Αυτό δήλωσε σήμερα (Σάββατο) ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. στον ΣΚΑΪ, επαναλαμβάνοντας τις καταγγελίες που έχει κάνει τα τελευταία 24ωρα για άσκηση πιέσεων προκειμένου να ψηφίσουν βουλευτές του Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό, λέγοντας: «ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με κανέναν, διότι έχει υπογράψει ότι θα εκτελεί τις εντολές έχοντας παραδώσει την πατρίδα μας. Δεν υπάρχει λοιπόν μέλλον με τον κ. Σαμαρά, διότι πάει να υπογράψει δύο νέα μνημόνια που θα έρθει το περιουσιολόγιο και δεν θα μείνει σπίτι σε Έλληνα. Αυτό πρέπει να φοβάται ο κόσμος».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger