Home » , , » Εγκληματική κυβερνητική σύνδεση υπόθεσης Ρωμανού με πρόωρες προεδρικές εκλογές; (Βίντεο)

Εγκληματική κυβερνητική σύνδεση υπόθεσης Ρωμανού με πρόωρες προεδρικές εκλογές; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014 | 3:07 π.μ.

Δεν πρέπει να περάσουμε απαρατήρητη την σύνδεση που έκανε ο διευθυντής της Αυγής Νίκος Φίλης της κυβερνητικής απόφασης για επίσπευση της εκλογής προέδρου με την υπόθεση του Νίκου Ρωμανού.
Σύμφωνα με τον ίδιο η ψήφιση του προϋπολογισμού στην βουλή έδειξε ότι η συγκυβέρνηση αυτή την στιγμή δεν έχει την δυνατότητα να συγκεντρώσει 180 βουλευτές για να ψηφίσει η παρούσα βουλή νέο πρόεδρο δημοκρατίας και προσπαθεί με το ζήτημα του αναρχικού απεργού πείνας να  βάλει «βόμβα στην ομαλότητα», «βόμβα στο κλίμα που πρέπει να υπάρξει αυτή την περίοδο».

Ο δημοσιογράφος της «Αυγής» είπε με πολύ προσεκτικό τρόπο κάτι που συζητείται στον αναρχικό – αντιεξουσιαστικό χώρο. Ότι δηλαδή στην κυβέρνηση έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο Νίκος Ρωμανός είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι να δικαιωθεί ή να πεθάνει.
Αν συμβεί το δυσάρεστο  γεγονός θα αποτελέσει  «αντικείμενο πολιτικής έντασης εκ μέρους της κυβέρνησης για να αλλάξει η ατζέντα», όπως εκτίμησε ο Νίκος Φίλης. «Επειδή έχουν ανοίξει διαδικασίες πολιτικές από σήμερα δεν πρέπει να μπλέκονται αυτές οι διαδικασίες με τέτοιες εκκρεμότητες… Είναι σαφές. Να μην υπάρχουν υπόνοιες και υποψίες ότι η κυβέρνηση στήνει σκηνικό έντασης και βεντέτας με βάση το θέμα του Ρωμανού», συμπλήρωσε και κάλεσε τον Παπούλια να επέμβει για να σωθεί η ζωή του απεργού πείνας. Με απλά λόγια είπε κάτι που ακούγεται έντονα σε αρκετούς πολιτικούς χώρους. Οτι αν συμβει το μοιραίο στον αναρχικό απεργό πείνας θα ρθουν τα πάνω κάτω σε όλη την κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας.

Όλα τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την ζωή του Ν. Ρωμανού ο οποίος βρίσκεται στην 29η μέρα απεργία πείνας και σύμφωνα με τον δικηγόρο του από σήμερα ξεκινάει και απεργία δίψας. «Ένα παιδί οδηγείται σε ανήκεστο βλάβη ή στο θάνατο», είπε ο δημοσιογράφος της «Αυγής», απευθύνοντας ταυτόχρονα έκκληση στον Ν. Ρωμανό «να μην χαρίσει την ζωή του σε μια ανάλγητη εξουσία».

Η κυβέρνηση αν κρίνουμε από την συζήτηση Φίλη - Βορίδη (ο οποίος «παίρνει τσεκούρια και κόβει κεφάλια», σύμφωνα με την εύστοχη παρατήρηση του δημοσιογράφου) είναι αποφασισμένη να δολοφονήσει τον νεολαίο αναρχικό.    

Δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε τι θα επακολουθήσει αν η άθλια συγκυβέρνηση βάψει τα χέρια της με το αίμα του Νίκου Ρωμανού.
Πρέπει να έχει κάποιος πολύ διεστραμμένο εγκληματικό μυαλό αν σχεδιάζει να δημιουργήσει μια αναστάτωση στην ελληνική κοινωνία -που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι διαστάσεις θα πάρει - με μοναδική προσδοκία να εκβιάσει βουλευτές για να ψηφίσουν πρόεδρο δημοκρατίας, και να αποφευχθούν πρόωρες εκλογές.

Πραγματικά μας φαίνεται αδιανόητο να υπάρχει στο πίσω μυαλό κάποιων να δολοφονήσουν στην ουσία ένα παιδί, να επακολουθήσει ένα μπάχαλο στην Αθήνα και όχι μόνο, για να μπορέσουν να παραμείνουν στην κυβερνητική εξουσία για κάποιο καιρό ακόμα.

Είπαμε, είναι ανάλγητη, αδίσταχτη η συγκυβέρνηση καταστροφής του ελληνικού λαού. Αλλά μέχρι αυτού του σημείου; 

>
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger