Home » , » Αργόμισθος ο σύζυγος της Φ. Γεννηματά με 2.500 ευρώ τον μήνα

Αργόμισθος ο σύζυγος της Φ. Γεννηματά με 2.500 ευρώ τον μήνα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 | 11:35 μ.μ.

Παρόμοιες περιπτώσεις όπως αυτή που φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα η φυλλάδα του «κομιστή» υπάρχουν εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες. Το να διορίζουν, δηλαδή κυβερνητικά στελέχη συγγενείς τους ή «κολλητούς» σε θέσεις αργομισθίας.

Ενδιαφέρον θα είχε κάποια στιγμή να δινόταν στην δημοσιότητα όλα τα ονόματα αυτών που παρουσιάζονται σε θέσεις «συμβούλων», υφυπουργών και υπουργών, διοικητών κρατικών οργανισμών κλπ., καθώς και τα ονόματα αυτών που είναι συνεργάτες βουλευτών (καθένας εθνοπατέρας έχει 4) και οι οποίοι αμείβονται από τον προϋπολογισμό της βουλής.

Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στον σύζυγο της πρώην υφυπουργού υγείας και σημερινής αναπληρώτριας υπουργού Εθνικής Αμυνας, Φώφης Γεννηματά, Ανδρέα Τσούνη.

Από το δημοσίευμα μαθαίνουμε ότι αυτός είναι οδοντίατρος και –προφανώς με παρέμβαση της γυναίκας του- διορίστηκε στο νοσοκομείο «Ερίκος Ντυνάν» τον Ιούνη του 2009 κι παρέμεινε στην θέση του μέχρι τον Μάρτη του 2014, όταν διαπιστώθηκε η οικονομική κατάρρευση του νοσοκομείου και η νέα διοίκηση που αντικατάστησε την διοίκηση Μαρτίνη έκανε «χαρτογράφηση του προσωπικού του νοσοκομείου».

Κύρια επιδείωξη αυτής της ενέργειας ήταν να διαπιστωθεί αν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου ακολουθούσε την σύμβαση που είχαν υπογράψει με το νοσοκομείο και η οποία προέβλεπε την "υποχρέωση τηρήσεως με ακρίβεια του προγράμματος εργασίας του νοσοκομείου".

Σ’ αυτή την διαδικασία διαπιστώθηκε ότι ο σύζυγος της Φ. Γεννηματά ενώ είχε υπογράψει σύμβαση με το νοσοκομείο ότι «θα απασχολείται 36 ώρες εβδομαδιαίως σύμφωνα με τις διατάξεις των ισχυουσών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας», αμειβόμενος με 2.500 ευρώ μηνιαίως, από τα επίσημα έγγραφα προκύπτει ότι για ένα ολόκληρο χρόνο δεν παρουσιαζόταν καθόλου στην εργασία του και αμειβόταν κανονικά  ενώ στα υπόλοιπα χρόνια πήγαινε τα απογεύματα Τρίτης και Πέμπτης.

Είναι αυτό που λέμε. «Αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη», ή μάλλον γυναίκα κυβερνητικό στέλεχος. Δεν είναι και άσχημα δυόμισι χιλιαρικάκια τον μήνα χωρίς να πηγαίνεις στην δουλειά καθόλου ή να παρουσιάζεσαι κάποια απογεύματα για να κρατάς τα προσχήματα. 

Την ίδια στιγμή μάλιστα που ειδικευόμενοι γιατροί του ΕΣΥ δουλεύουν κανονικά το ωράριο τους, με φουλ υπερωρίες και δεν ξεπερνούν τα 900 ευρώ τον μήνα. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
22 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:22 π.μ.

Ποσα εκατομμυρια κεφαλια εχει αυτη η Λερναια Υδρα της κλεφτοσυμμοριας του τερατομορφωματος του ΠΑΣΟΚ Θα εκτιμηθει ποτε
ο αριθμος τους αλλα κυριως θα μπορεσει να εκτιμησει κανεις τη ζημια που προκαλεσαν και εξακολουθουν να προκαλουν ακομα
σημερα αλλα και στο μελλον στην ελληνικη κοινωνια?
melito

Ανώνυμος
22 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:58 μ.μ.

Ενω αν η κυρια Γεννηματα ειχε παει στο Ανταριζα ασφαλως δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα. Μενιο ζεις εσυ τους οδηγεις

26 Μαΐου 2016 στις 1:36 π.μ.

αν εχει κατι ενδιαφερον (εκτος απο την πραξη νεποτισμου της πολιτικης αρχηγου που ουτως η αλλως ειναι θεσμοθετημενος στο κοινοβουλιο) ειναι η παρακολουθηση του τυπου, των συμμαχιων του, ποιον εκθετουν , πιον καλυπτουν, πιον ωφελουν καθε στιγμη

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger