Home » , , » Υπόδειγμα δημοσιογραφικής εκπομπής από τον ρ/σ «105,5 στο Κόκκινο». Περί προβοκατόρων (4 Βίντεο)

Υπόδειγμα δημοσιογραφικής εκπομπής από τον ρ/σ «105,5 στο Κόκκινο». Περί προβοκατόρων (4 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 | 1:13 π.μ.

Υπόδειγμα δημοσιογραφικής εκπομπής ήταν αυτή που παρουσίασε ο Κώστας Αρβανίτης στον ρ/σ «105,5 στο Κόκκινο» και αναφερόταν στα όσα έγιναν στις κινητοποιήσεις μνήμης για την δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου και σαν συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα που δίνει ο αναρχικός Νίκος Ρωμανός.

Αυτό που πιθανόν να είναι συζητήσιμο είναι ότι δεν έδωσε έμφαση στο να ξεχωρίσει τους πραγματικούς αναρχικούς – αντιεξουσιαστές που έδωσαν μάχη με τους ένστολους πραιτοριανούς τους συστήματος, με τους προβοκάτορες ασφαλίτες που παρίσταναν τους «εξοργισμένους νεολαίους» εκτελώντας προβοκατόρικο ρόλο.

Το ότι υπάρχουν προβοκάτορες-ασφαλίτες στις περισσότερες εργατικές και νεολαιϊστικές κινητοποιήσεις δεν είναι κάτι καινούργιο. Πρόσφατα μάλιστα υπήρξε Δελτίο Τύπου της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης Αθήνας για την πορεία της 17/11, που είχε τίτλο: «Αστυνομικοί της κρατικής ασφάλειας με μολότοφ...».

Θέλουμε να πούμε δηλαδή ότι δεν προξενεί καμιά εντύπωση ότι σε τέτοιες κινητοποιήσεις έχει ανατεθεί από την ασφάλεια ιδιαίτερος ρόλος σε τέτοια υποκείμενα. Δεν μας ξαφνιάζει δηλαδή το βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα stokokkino και παρουσιάζει μεγάλη ομάδα ασφαλιτών μαζί με τις δυνάμεις των ΜΑΤ στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Στουρνάρη.


Το να ανακαλύπτεις δηλαδή παντού ασφαλίτες προβοκάτορες όπως έκανε το δελτίο ειδήσεων του ρ/σ 105,5 στο Κόκκινο δεν ξέρουμε αν είναι ότι το καλύτερο.


Η προβοκάτσια πάντως είναι αναπόσπαστο στοιχείο των μηχανισμών καταστολής και μάλλον του ξέφυγε του Mega και μας παρουσίασε σκηνή όπου φαίνονται άνδρες των ΜΑΤ .να "φορτώνουν" μολότοφ σε τσάντα διαδηλωτή.


ΜΑΤ δέρνουν δεμένο διαδηλωτή

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

7 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:44 μ.μ.

111 χρόνια πίσω
Αλλό! Αλλό! Wake the fuck up!

http://leninreloaded.blogspot.se/2014/12/111.html





Ανώνυμος
7 Δεκεμβρίου 2014 στις 3:28 μ.μ.

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2014/12/t.html
Φωτο αφιερωμενη στον Κ.Αρβανιτη

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger