Home » , , , » Συγκλονιστικές καταγγελίες για την αναλγησία του ελληνικού κράτους, από Σύρους πρόσφυγες, απεργούς πείνας. Διώχνουν τους αρρώστους τα νοσοκομεία αν δεν έχουν λεφτά!.

Συγκλονιστικές καταγγελίες για την αναλγησία του ελληνικού κράτους, από Σύρους πρόσφυγες, απεργούς πείνας. Διώχνουν τους αρρώστους τα νοσοκομεία αν δεν έχουν λεφτά!.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 | 4:19 μ.μ.

Είναι συγκλονιστικές οι καταγγελίες που κάνουν οι Σύροι πρόσφυγες, απεργοί πείνας που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην πλατεία Συντάγματος. Δεν είναι μόνο η αδιαφορία που αντιμετωπίζουν από το ελληνικό κράτος για το δράμα που βιώνουν, αλλά δέχονται τέτοια αναλγησία από την επίσημη πολιτεία που σε εξοργίζει.

Συγκεκριμένα όπως καταγγέλλει ο εκπρόσωπος τους Αμπντούλ Νταργούιτζ από τότε που ξεκίνησαν την απεργία πείνας έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία 17 άτομα με λιποθυμικά επεισόδια. Το εξωφρενικό είναι σύμφωνα με την καταγγελία –που τεκμηριώνεται με επίσημα έγγραφα απ’ τα νοσοκομεία- «πρώτα απ’ όλα ζητάνε λεφτά» για να τους κάνουν εξετάσεις.
Στα νοσοκομεία  Ιπποκράτειο και Αλεξάνδρα τους ζήτησαν 195 και 101 ευρώ για να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις. Αν δεν έχουν λεφτά –που οι περισσότεροι δεν έχουν- δεν τους επιτρέπετε να νοσηλευτούν.

Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου όποιος άρρωστος πάει στο νοσοκομείο πρώτα κοιτάνε την υγεία του και μετά ζητάνε λεφτά. Στην Ελλάδα πρώτα απ’ όλα κοιτάνε αν έχεις λεφτά και μετά κοιτάνε από τι πάσχεις, τονίζει ο εκπρόσωπος των Σύρων τονίζοντας:  «Καλούσαμε τα ασθενοφόρα να έρθουν και μόλις φτάναμε στα νοσοκομεία, μας ζητούσαν λεφτά. Αλλιώς δεν μας επέτρεπαν τη νοσηλεία» λέει χαρακτηριστικά ο Σύρος εκπρόσωπος.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
27 Νοεμβρίου 2014 στις 9:45 μ.μ.

Κι εδώ μισθοφόροι; Έφυγαν δηλαδή από τη Συρία για να σωθούν από τους ισλαμιστές και έπεσαν στους χριστιανούς... mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger