Home » , » ΛΑΟΣ - ΕΘΝΟΣ- ΠΑΤΡΙΔΑ Μια εκπομπή απ τον ρ/σ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ (Ηχητικό)

ΛΑΟΣ - ΕΘΝΟΣ- ΠΑΤΡΙΔΑ Μια εκπομπή απ τον ρ/σ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 | 4:20 π.μ.

Εχουμε δεδομένο συντρόφια ότι θα δείξετε κατανόηση στα τεχνικά προβλήματα που υπάρχουν. Είναι η πρώτη φορά που επιχειρούμε να ηχογραφήσουμε εκπομπή που μεταδίδεται από τον διαδικτυακό ρ/σ μας και το πρόγραμμα που μας σύστησε η προγραμματίστρια μας δεν αποδείχτηκε αξιόπιστο ("Κολλούσε" πολλές φορές. Εκεί οφείλεται ότι κάποιες φορές φαίνεται να μην υπάρχει  ο ειρμός στα λεγόμενα του εκφωνητή. Την επόμενη φορά ελπίζουμε αυτό να έχει λυθεί. Παράλληλα θα προσπαθήσουμε να εξαλειφθούν και αλλες αδυναμίες που υπάρχουν στην παρουσίαση των εκπομπών μας ).

Ο «Αιώνιος φοιτητής» -που ακούμε- είναι μια μόνιμη θεματική εκπομπή και μετά απ’ αυτή ακολουθεί ένα πολιτικό μαγκαζίνο με τον Γιώργη και τον Ηρακλή στα μικρόφωνα του σταθμού μας να σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους/ες εσάς που ακούμε τον διαδικτυακό ραδιοσταθμό μας. Η ακροαματικότητα του έχει ανέβει κατακόρυφα και σας ευχαριστούμε γ’ αυτό.

Υ.Γ. Για την Κυριακή το βράδυ είναι προγραμματισμένη εκπομπή με τους συντρόφους του Δικτύου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
>
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
1 Νοεμβρίου 2014 στις 11:49 π.μ.

http://www.rizospastis.gr/story.do?id=8164975
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=8169049

Tον προϋπολογισμό της προηγούμενης διοίκησης, που η παράταξη της Ρένας Δούρου είχε καταψηφίσει ως αντιλαϊκό, έφερε χτες (με μία μικρή αναμόρφωση) προς έγκριση η νέα περιφερειακή αρχή του ΣΥΡΙΖΑ.
......

2 εκατομμύρια ευρώ για το ΧΥΤΑ Γραμματικού, που η ίδια η περιφερειάρχης είχε καταγγείλει ως έργο που εξυπηρετεί εργολαβικά συμφέροντα. Μάλιστα, χτες, το προεδρείο αρνήθηκε σε κατοίκους του Γραμματικού που βρίσκονταν στη συνεδρίαση να λάβουν το λόγο με το πρόσχημα ότι θα γίνει ξεχωριστή συζήτηση για το θέμα(!!!).

Παρόντες στη χτεσινή συνεδρίαση ήταν και κάτοικοι της Ν. Φιλαδέλφειας, στους οποίους η διοίκηση είχε υποσχεθεί προεκλογικά την ανέγερση σχολείου, κάτι για το οποίο ο προϋπολογισμός δεν προβλέπει ούτε ευρώ.
Καντε ενα σχολιο στην εκπομπη αν θελετε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger