Home » , » Εταιρεία δολοφόνων ΝΔ ΑΕ

Εταιρεία δολοφόνων ΝΔ ΑΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 | 11:02 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Τι θυμήθηκα τώρα! Το τι έλεγε ο Ελεύθερος Ρύπος, η Απογευματινή, κι άλλες φυλλάδες της δεξιάς για την εταιρεία δολοφόνων του Χρήστου Παπαδόπουλου, δημάρχου με το ΠΑΣΟΚ στη Ν. Χαλκηδόνα που αποκαλύφθηκε το 1987.
Όπως θυμάστε, έστελναν στον "άλλο κόσμο" πλουσίους, αφού τους ανάγκαζαν να αφήνουν στη διαθήκη τους τα φράγκα σ' αυτούς.Τότε λοιπόν ταύτιζαν το ΠΑΣΟΚ με τον Παπαδόπουλο και την εταιρεία, γράφοντας άρθρα για την ηθική τους, για την σύνδεση με άλλα σκάνδαλα κοκ. Hommo Pasokus! τη θυμάμαι την έκφραση, γιατί υπήρχαν πολλές κόντρες μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για το θέμα.

Τα χρόνια πέρασαν, οι δυο αντίπαλοι έγιναν "άσπονδοι σύμμαχοι", και τώρα περνάνε στο ντούκου μια παρόμοια υπόθεση. Με βουλευτή εγκέφαλο παρακαλώ! "Πρόοδος!" Από δήμαρχος, βουλευτής. Tης ΝΔ αυτή τη φορά: Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Παπανικολάου φέρεται σύμφωνα με έρευνα της Εισαγγελίας να εμπλέκεται στη σπείρα με τις πλαστές διαθήκες.

"Τα μέλη της σπείρας, πληροφορούνταν τον θάνατο εύπορων ατόμων, τα οποία δεν είχαν σύζυγο ή παιδιά, προέβαιναν αρχικά στην κατάρτιση πλαστών ιδιόγραφων διαθηκών. Μετά τις προσκόμιζαν στα αρμόδια Πρωτοδικεία/Τμήματα Διαθηκών, όπου μέλη της σπείρας εμφανίζονταν ως μάρτυρες και βεβαίωναν ψευδώς ... ότι ο γραφικός χαρακτήρας στις διαθήκες προέρχονταν από αυτούς. Με τον τρόπο αυτό, οι διαθήκες αναγνωρίζονταν ως κύριες, γνήσιες και πραγματικές και τα μέλη της οργάνωσης θεμελίωναν κληρονομικό δικαίωμα επί της περιουσίας των θανόντων. Ακολούθως προέβαιναν σε αποδοχή κληρονομιάς... Στη συνέχεια πωλούσαν τα ακίνητα ή τα εκμεταλλεύονταν... αποκομίζοντας έτσι παράνομα μεγάλα οικονομικά οφέλη".
"Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί επτά άτομα (τέσσερις γυναίκες και τρεις άντρες), ενώ αναζητούνται τρεις ακόμα Έλληνες, μεταξύ των οποίων και ο Ευάγγελος Παπανικολάου.... ". Υπενθυμίζεται ότι ο τέως βουλευτής καταδικάστηκε σε κάθειρξη πέντε ετών για απάτη κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια καθώς εισέπραττε μεγάλα χρηματικά ποσά για δήθεν διορισμούς στο Δημόσιο, σε τράπεζες, κ.α.

Με τέτοιο βιογραφικό έπρεπε να είναι υπουργός του σαμαρά. Για να μην κουράζομαι να γράφω, παρακαλώ τους ηλιθίους νεοδημοκράτες να βγάλουν από τα συρτάρια όλα τα άρθρα εκείνων των δεξιών, που μιλούσαν για την εταιρία δολοφόνων του 1987 και να αλλάξουν το όνομα από ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ. Κι εδώ σύγκλιση; Αλλά ίδια πολιτική, τι περιμένεις;

Α! και κάτι "νέο". Μας το είπαν κι αυτό το καλαμπούρι: Ότι αυτοί δεν χαρίζονται ούτε σε πρώην βουλευτή τους και άλλα τέτοια "κουφά". Πρώην.
Αν ήταν νυν, θα είχε την άφεση αμαρτιών από τη βουλή, όπως πήρε συγχωροχάρτι ο Μιχελάκης. Παρόλο που πιάστηκε στα πράσα κι είπε ο εισαγγελέας να παραπεμφθεί. Οι βολεμένοι αποφάσισαν και διέταξαν: Αθώος! Όταν όμως με το καλό χάσει την έδρα του, θα χάσει μαζί και την ελευθερία, αφού οι εναπομείναντες της γαλάζιας κλίκας θα τον δώσουν "στεγνά" και με κρυφή χαρά.

Έδωσα συγχαρητήρια στους ψηφοφόρους της Νέας Δολοφονίας; Όχι; Ε λοιπόν μπράβο σας! Να τον κάνετε επόμενο αρχηγό στη ΝΔ. Φανταστείτε, ότι κάποια από τα θύματα μπορεί να τον ψήφιζαν κιόλας, όσο ζούσαν!
Παρόμοια όμως δεν κάνει κι ο σαμαράς; Όχι γιατί αυτός κλέβει και εξοντώνει τους φτωχούς; Έχετε δίκιο, ο σαμαράς είναι χειρότερος γι αυτό και είναι στη βουλή...

Νεοδημοκράτες και ΠΑΣΟΚΟΙ. Δυο συμμορίες μαφιόζων εις μίαν κυβέρνηση...  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger