Home » , » Κουίζ για δυνατούς λύτες

Κουίζ για δυνατούς λύτες

Από giorgis , Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 | 3:53 π.μ.

Του Γ. Γ. 

Εχουν κι οι δυο κοινή διαδρομή δεκαετιών με τον Α, Σαμαρά.

Ο ένας ξεκίνησε σαν αγωνιστής της αριστεράς και όντως έχει αναμφισβήτητους αγώνες στην εξέγερση του Πολυτεχνείου το ’73, δυναμικούς αγώνες αργότερα, μαχητική επαναστατική αρθρογραφία στο περιοδικό «Σχολιαστής» -που εξέφραζε τις απόψεις της διάσπασης του Ρήγα Φεραίου και της συλλογικότητας που δημιουργήθηκε με το όνομα Β’ Πανελλαδική.
Σήμερα είναι ένας εκ ων απορρήτων συμβούλων του Α. Σαμαρά και μισθοδοτείται απ’ το κομματικό ταμείο της Ν.Δ,

Ο δεύτερος δηλώνει αντικομουνιστής –όχι αντιΚΚΕ- σε όλους του τόνους. Η σχέση του με τον Σαμαρά κρατούσε δεκαετίες, χωρίς να διαταραχτεί ακόμα και όταν ο Σαμαράς έκανε την αποστασία του και έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Είχε ιδιαίτερες σχέσεις με τον μακαρίτη ταμία της Ν.Δ Βαρθολομαίο, καθώς και με τον Γρυλάκη, επί εποχής Κ. Μητσοτάκη, και κατά καιρούς είχαν ακουστεί διάφορα πώς «έπειθε» τους επιχειρηματίες να ενισχύουν χρηματικά την Ν.Δ.
Υπήρξε πρόσφατα ένα διάστημα φαινομενικής ψυχρότητας μεταξύ πρωθυπουργού και του τύπου που αναφέρουμε. Τώρα όμως αυτά ξεχάστηκαν και επανήλθαν αρμονικές σχέσεις με τον Α. Σαμαρά.

Τις τελευταίες μέρες φέρεται να έχει ξεσπάσει ένας αδυσώπητος πόλεμος μεταξύ αυτών των δυο νεοδημοκρατικών στελεχών. Αιτία τηλεφωνικές συνομιλίες του αντικομουνιστή πρωθυπουργικού συνεργάτη που φέρεται να έχουν υποκλαπεί και  εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Σαμαρά. Αν δημοσιευτούν προεκλογικά θα φέρουν κύριο πλήγμα στην Ν.Δ.

Υ.Γ Οι πληροφορίες μας είναι από δημοσιογράφο που δουλεύει σε αστικό ΜΜΕ αλλά έχουμε κάθε λόγο να εμπιστευόμαστε την βασιμότητα των λεγομένων του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger