Home » , » Η «Αυγή» και η ελλιπής ενημέρωσή της για τον δήμαρχο Λάρισας

Η «Αυγή» και η ελλιπής ενημέρωσή της για τον δήμαρχο Λάρισας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 | 6:27 μ.μ.

Πηγή: vathikokkino.gr

Με άρθρο της η «Αυγή» ενημερώνει για την κλήση σε απολογία του δήμαρχου Λάρισας κ. Απόστολου Καλογιάννη, εξαιτίας της άρνησής του να προωθήσει διαδικασίες αξιολόγησης των δημοτικών υπαλλήλων.

Πολύ καλά κάνει η αριστερή εφημερίδα και προβάλλει την είδηση, αν και εμφανίζεται να έχει λειψή ενημέρωση. Δεν ξέρει, π.χ., ότι δεν είναι ο πρώτος δήμαρχος, όπως γράφει, που καλείται σε απολογία γι” αυτόν τον λόγο. Ήδη έχουν κληθεί ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, ο δήμαρχος Νίκαιας Γιώργος Ιωακειμίδης και ο δήμαρχος Πάτρας Κώστας Πελετίδης.

Γενικώς, η «Αυγή» δεν φαίνεται να παρακολουθεί σοβαρά την επικαιρότητα στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τόσες μέρες που έχει προκληθεί ζήτημα με την απόφαση του κ. Καλογιάννη να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης δικαστηρίου που κήρυξε άκυρη την απόλυση 41 σχολικών φυλάκων, η «Αυγή» δεν πήρε χαμπάρι τίποτα. Δεν έμαθε κάτι για την απόφαση αυτή του κ. δημάρχου. Δεν ενημερώθηκε για την καταγγελία που εκδόθηκε σε βάρος του από το τοπικό Συνδικάτο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δεν έφτασε στην «Αυγή» η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Λάρισας που τάσσεται στο πλευρό των διωκόμενων από τον κ. δήμαρχο σχολικών φυλάκων…
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger